دوستان چرا نمیشه این نامحدود ماهیانه رو خرید؟قبلان بود الان برداشتن؟
بعد این که مودم tf-i60 هستش وقتی تنظمیات رو عوض میکنم روز ورود به تنظیمات رو دوباره قبول نمیکنه مشکل چیه؟
Printable View
دوستان چرا نمیشه این نامحدود ماهیانه رو خرید؟قبلان بود الان برداشتن؟
بعد این که مودم tf-i60 هستش وقتی تنظمیات رو عوض میکنم روز ورود به تنظیمات رو دوباره قبول نمیکنه مشکل چیه؟
چقدر میخوای هزینه کنی؟نقل قول:
با گوشییکبار با هر ۲شرکت شبانه رو تست کن ببین کدوم بهتره تا راهنماییت کنم
حداکثر ماهی 20 هزار تومن ، با گوشی ایرانسل رو تست کردم افتضاح بود حداکثر 1.5 مگابایت بر ثانیه دانلود میداد ، تازه نوسان داشت چند ثانیه تا 200 کیلوبایت بر ثانیه پایین میاومد دوباره می رفت بالا ، با 0919 (اعتباری همراه اول) تست کردم اونم حداکثر 1 مگابایت بود نمیدونم خونه ما تو نقطهی کور قرار داره هر دو تا رو تو ساعت 2 نیمه شب تست کردم.نقل قول:
فردا صبح با گوشی تا سر چهار راه محلهمون که رفتم یه دفعه سرعت دانلود هم با ایرانسل و هم همراه اول تا 10 برابر بیشتر میشد اصلاً نمیدونم چرا اینجوریه، ممنون میشم راهنمایی کنید که کدوم رو بگیرم :n16:
منظورم از هزینه برای خرید مودم هستنقل قول:
گوشیتون چیه؟ ۴.۵ جی ساپورت میکنه؟
منم مشکل شما رو دارم تو خونه سرعت پایین هست میرم دم در ۱۰ برابر میشه سرعت
با همراه اول شب سرعتم ۵ مگابایت در ثانیه هست
البته ۴.۵ جی
رایتل هم چک کنید ضرر نداره
گوش شیطون کر؛ چشم شیطون کور؛ چند روزی هست که اوضاع مرتب شده و دیگه اون قطعی های مسخره رو ندارم... دیشب دانلود با 2.6 مگابایت داشتم که قبل از این قطعی ها هم به ندرت به این سرعت می رسید.نقل قول:
فقط ای کاش و ای کاش مسئولین ایرانسل مثل آدم این قضیه رو عمومی اعلام می کردن. یا حداقل نمیخواستن عمومی اعلام کنن، جواب تلفنها رو درست میدادن. 4 بار زنگ زدم سر این قضیه؛ هر بار یه دری وری میگفتن. آخرین بار که گفته بودن مشکل از مودم هست و باید ببری مرکز خدمات. خوب شد که این کار رو نکردم!
سلام وقت بخیر امروز یک ایمیل از ایرانسل اومده با این مضمون (سلام ایرانسلی گرامی!نسخه جدیدی برای نرمافزار مودم اینترنت ثابت شما ارائه شده است. جهت دریافت آن کافیست مودم خود را در فاصله ۱۳ تا ۲۷ اسفند، یک بار از ساعت ۱ تا ۶ بامداد روشن نگه دارید تا نسخه جدید به طور خودکار روی مودم شما نصب شود.پس از این بهروزرسانی، بازده شبکههای وایفای و LTE شما افزایش یافته و اتصال پایدارتری خواهید داشت.)
مودم من Gp2101 هست و دارم از fdd استفاده میکنم میترسم بروزرسانی کنم جلو fdd بگیره بنظر شما چیکار کنم ممنون وقت گذاشتید.
بروزرسانی کن معمولا عملکردمودم بهترمیشه.
اخه میترسم جلو fdd بگیره
دوستان عزیز سلام ، میشه من رو راهنمایی بفرمایید که اگه بخوام اینترنت td lte ایرانسل بگیرم الان با ثبات ترین و کم مشکل ترین مودمی که میشه خرید چه مدلی هستش ؟؟ ممنونم
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
TF-i60نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk