کسی میتونه آدرس دقیق جایی رو توی دبی که بتونم shure se 215 رو بگیرم واسم پی ام کنه؟
Printable View
کسی میتونه آدرس دقیق جایی رو توی دبی که بتونم shure se 215 رو بگیرم واسم پی ام کنه؟
سلام
دوستان منو ببخشن که زیادی آماتورم
یه سوال دارم اما نمیدونم از کجا شروع کنم
والا من یه هدفون یا هدست،مهم نیس اسمش چیه(چون انقد درمورد فرقش گشتم تو نت که سرگیجه گرفتم،البته فک کنم به اینی که من میخوام هندزفری میگن)،میخوام که بتونم از طریق گوشی با کیفیت بالا موزیک گوش بدم
تا سقف 200 هزارتومن و حتی تا 50 60 تومنم بالاتر مشکلی نداره،فقط میخوام کیفیت بالایی داشته باشه و بتونم از گوش دادن به موزیک لذت ببرم و امکان انجام مکالمات تلفنی هم داشته باشه
از اینا باشه که پشت گردن فیکس میشه و مدل بی سیمش(مدل بی سیما فقط بلوتوثی هستن؟اگه راهی برای برقراری ارتباط بین هدفون و دستگاه غیر بلوتوثم هس خواهش میکنم بگین)
ببخشید از این سوالات آماتورم
دوست عزیز اگه جاییو پیدا کردی به مام بگو.نقل قول:
نظرتون درمورد هدست موتوولا s10 HD چیه ؟!
خیلی خوشم نمیاد از این سبک ولی مدل خوب earbud تا ۴۰ -۵۰ تومن چی هست؟نقل قول:
از این clip on ها چی هست؟
دوستان فاجعه !
دو تا ارفون ep-830 از دیجی کالا سفارش دادم اولن که تو بسته بندی پلمب نبوده ( اصلاً تو بسته بندی استاندارد EP-830 نبوده ) و داخل یه جعبه ی مقوایی سفید بوده و بعدش که کیفیت صداش از یه ارفون 7 تومنی که خریدم هم پایین تره و کنار گوشی هاش به جای اینکه نوشته باشه creative نوشته ZEN ! آقا این تقلبیه ؟ من بهشون پس میدم اینو این چه وضعشه !
با گارانتی آواژنگ هست مثلاً ! من نمیدونم آواژنگ جنس تقلبی میده دست مردم ؟ !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نمايندگی shure در امارات
سلام دوست عزیز.نقل قول:
دوستان از بین این 2 مدل کدوم رو بگیرم ؟
اولی بلوتوثی هست
دومی سیمی
( استفاده : فیلم ، موسیقی ، گیم )
راستش من هدفون اولی رو امتحان نکردم ولی حدود یک سال و نیم پیش xd200 همراه با یکی از دوستان خریدیم و اونم برا فیلم و بازی میخواست و تا جایی که یادمه صدای شفاف و واضح و خوبی داشت و واقعا روی سر راحت قرار میگرفت و تو استفاده بلند مدت اذیت نمیکرد. و دوستم هم که خوره بازی بود ازش خیلی راضی بود . (اون موقع هنوز نمیدونستم مید و sounstage و اینا چیه که بخوام برات توضیح بدم)
اون موقع ما خریدیمش 27 تومن که به نسبت قیمتش واقعا می ارزید .
نقل قول:
نقل قول:
من حدود یک ماه پیش توی پیج فیس بوک همین نمایندگی سوال کردم که آیا se215 برای فروش موجود دارند یا نه که جواب دادن توی فروشگاه های virgin megastore و i style میتونید این هدفون رو پیدا کنید که بعد از کمی جستجو توسط داداشم شعبه virgin megastore توی مال امارات (mall of emirate ) این هدفونو داشت. خیلی هم فروشگاه بزرگ و تابلویی هست ، خیلی هم هدفون داره .
من تا حالا دو تا خریدم . جفتشون اصله و همه چیزایی که تو ی جعبش باید باشه توش هست و قیمتش هم 400 درهم هست که اون موقع میشد 150 تومن ،الان میشه 180 تومن و سال دیکه این موقع احتمالا 300 تومن :41:
من راجع به s10 شنیدم که به نسبت s9 راحت تر رو سر قرار می گیره ولی کیفیت صداش افت کرده... در ضمن برای کسایی که سر بزرگی دارن مناسب نیست...نقل قول:
سلام..
تو اصفهان تو نمایندگی های سونی هر چی دنبال SONY MDR-RF4000K گشتم نبود...
کسی میدونه تو اصفهان کجا این هدفون رو داره؟؟؟
من نمیدونم چرا هرچی مخوام بگیرم باید خودمو بکشم تا پیدا کنم.:41: