تهران کانال 34 587000
Printable View
تهران کانال 34 587000
با تشکر فراوان..خوب عزيز حالا وقتي انتن هوايي تقويت کننده سيمارانم همينجوري افتضاح و با پرش و نويز خطي تصوير رو ميگيرهنقل قول:
در حالي که کل پشت بام رو در اکثر زوايا تست کرده ام ايا با گيرنده
ديجيتال مشکل من حل ميشه..يا اصلن قيد شبکه هاي مزخرف ايرايبي رو بزنم... نرم ۱۲۰ چوق بدم هيچي درست نشه؟:n28:
هان راستي انالوگه داداش کللن ديجيتالم کجا بود...
کاملا ربط به تجربه شخصی و آمار همسایه هاتون دارخ چون دکل هاشون یه جا نیست.نقل قول:
یعنی امکان داره آنالوگ عالی باشه و دیجیتال افتضاح و برعکس!
سلام دوستان الان تو گیرنده های دیجیتالی x-vision کدوم رو بگیرم که mkv هایی رو که الان تو سایت ها برای دانلود فیلم و سریال است پخش کنه و هم فول اچ دی باشه ؟ ضمنا زیرنویس فارسی هم ساپورت کنه چون مادیران گه زنگ میزنی میگن mkv دالبی سوراند رو پخش نمیکنه!!!
تا جایی که بنده می دونم، ایکس ویژن ها صدای DTS رو پخش نمی کنه! و کلا صامته پسر!!! :n11:نقل قول:
مگر اینکه مدل جدیدی اومده باشه.
سلام
آقا من یه lumexy le 1007d گرفتم
1 - چطوره؟
2 - 21 شبکه پیدا کرده مث مستند و آموزش و نسیم و آی فیلم و ... ولی شبکه های استانی توش نیست اشکال از آنتن یا مشکل دیگه ای داره؟
شبکه های استانی رو هیج جا با گیرنده دیجیتال dvbt نمیشه گرفت و آنتن مشکلی نداره. مشکل آنتن زمانیه که سیگنال شما نوسان زیادی داشته باشهنقل قول:
نقل قول:این رو اضافه کنم که برند خوبی رو انتخاب کردی.نقل قول:
مبارک باشه
کسی نبود به ما جواب بده؟!نقل قول:
میشه راهنماییم کنین که ایکس ویژن گیرنده هاش خوبه؟
کسی مشکلی باهاش نداره؟
میخوام مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بگیرم
یه سوال دیگه Composite عملکردش چیه؟