دوستان لطفا یک لینک هم همیشه به منبع خبر بذارید.نقل قول:
Printable View
دوستان لطفا یک لینک هم همیشه به منبع خبر بذارید.نقل قول:
لینک منبعنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناجور دیگه داغان شده ! سرعتم رسیده 20-30 سکته هم میزنه !
شما تازه گرفتید اشتراک رو ؟نقل قول:
بعد دوستان مدت قرارداد ها با مخابرات یک ساله هست ؟
سلام دوستان خسته نباشید.
کسی هست در این فروم 1 مگ pree paid داشته باشه؟ یا همون 1 مگ حجمی؟ یا همون معروف به 1 مگ مستاجری؟ من چون مستاجریم و بیشتر از 256 نمیدادن اول preepaid کردم یعنی دیگه پولش از روی قبض تلفن برداشته شد..
بعدش 1 مگ دادن ولی حجمیه 4 گیگه....و من تازه فهمیدم که این 1 مگ preepaid سرعت دانلودش با 1 مگ ماهی 40 تومن نامحدود فرق میکنه ..مال من 30 بیشتر نمیشه ولی 1 مگهای نامحدود به 100 هم میرسه....
.....کسی هست 1 مگ preepaid داشته باشه؟ میخوام ببینم سرعت دانلودش مثل من حداکثر 30 هست یا بیشتره؟
با تشکر :11:
مدت قرار داد ماهیانه است میاد رو قبض بعد اینکه دوست عزیز سرعت در نواحی مختلف مخابراتی فررق فکووله . ملاک را باید سابقه منطقه مخابراتیتوننن قرار بدیید که مثل برا ما عالیه یا اینکه مثل وضع این تاپیک پوکیده . :n14:نقل قول:
دوستان بیخیال یجا دیگه افراد دیگه نشستن حالا یا شیر فلکه نت رو بستن یا اصلا پهنا باند کمه به نظر من این بحث ها و بگو مگو های بین ما هیچ سودی نداره جز شاخ و شونه کشیدن واسه هم دیگه هر کسی نظر خودش رو گفته دیگه دلیلی برای درگیری و بحث نیست .
محتوای مخفی: 1
خب خدا رو شکر که برطرف شده از نظر شما!فقط چرا 2 تا 10 برطرف میشه ؟!برای خیلی ها در طول روز همونه ...نقل قول: