نقل قول:سلام .نقل قول:
با استفاده از برنامه HDtune و از قسمت health وضعيت هارد را بررسي كنيد (عكس بذاريد) . البته با اين وضعيتي كه داريد اگر اطلاعات مهمي داريد من فكر ميكنم بهتر باشه ببريد مراكز تخصصي .
Printable View
نقل قول:سلام .نقل قول:
با استفاده از برنامه HDtune و از قسمت health وضعيت هارد را بررسي كنيد (عكس بذاريد) . البته با اين وضعيتي كه داريد اگر اطلاعات مهمي داريد من فكر ميكنم بهتر باشه ببريد مراكز تخصصي .
بنده فصد تهیه یک هارد با حجم 2TB رو دارم.
سوالم اینه که آیا من به نظرتون هارد اکسترنال بگیرم بهتره یا اینترنال ؟
از این لحاظ میخوام اکثر فایل هام و آرشیو هام رو بذارم توش و همیشگی هم استفاده کنم. یعنی حتی توش بازی نصب کنم. نرم افزار نصب کنم و...
و اینکه من ترجیحا نیازی به حمل و نقلش ندارم . یعنی بذلرم یه گوشه و همیشه به سیستم وصل باشه.
واسه همین گفتم بین نمونه اینترنال یا اکسترنال کدوم واسه من بهتره.
البته هر کدوم امن تر هم باشه و درصد خرابیش کمتر و حتی امکان تعمییرش راحت تر باشه و سرعت بیشتری هم داشته باشه , ملاک های اصلی بنده هستند.
( در حال حاضر بنده یه هارد 500 سیگیت ساتا دارم به عنوان هارد سیستم و یه هارد وسترن مای پسورد هم دارم به عنوان هارد اکسترنال. یک هارد 2 ترا وسترن هم دارم که البته سوخنه :n02: )
نظر دوستان چبه ؟
با توجه به نيازهايي كه داريد از قبيل نصب و اجراي نرم افزارها و بازيها ، استفاده زياد از آرشيوها و در نتيجه نياز به اتصال دائمي هارد به سيستم ، عدم نياز به حمل و نقل آن ، توصيه ميشه كه هارد اينترنال بخريد . هاردهاي اينترنال به خاطر قرار گرفتن در مكان امن و برق رساني مناسبتر (به شرط پاور خوب) امنيت بيشتري دارند . اگر بودجه كافي داريد پيشنهاد ميكنم WD Black رو بخريد در غير اينصورت ميتونيد سيگيت 7200.14 با مدل نامبر ST2000DM001 را بخريد .نقل قول:
سلام به نظر شما هارد اکسترنال 2tb وسترن دیجیتال passage با قیمت 460 هزار تومن صرفه خریدن داره؟
با توجه به اینکه بدون آداپتور 2 ترا تازه اومده تو بازار ریسک نیست من بخرم چون هنوز امتحانشو پس نداده؟
مدل خاصی واسه معرفی به من سراغ دارید؟
به نظر شما قیمتش افت میکنه؟
ممنونم
این مدل خیلی وقته که وارد بازار شده و مدل جدیدی نیست . ارزش خرید داشتن یا نداشتن این مدل بستگی به نیازهای خودتون داره . دو هارد یکترابایت هزینه بیشتری به شما تحمیل میکنه در عوض امنیت بیشتری خواهید داشت ولی جابجا کردن همزمان دو هارد و یا استفاده کردن از آنها بطور همزمان ساده نخواهد بود ، مثلاً اشغال شدن بیشتر پورت usb یا حتی ممکنه هارد دوم بخاطر یکسان بودن signature آفلاین و از دسترس خارج بشه (با روشهای خاص میتوان این مشکل را برطرف کرد) . در کل اگر واقعاً حجم زیادی از اطلاعات را میخواهید جابجا کنید و اگر با دقت از هارد نگهداری و استفاده میکنید (هاردهای اکسترنال پرتابل اصولاً آسیب پذیر هستند) بنظرم خرید این مدل موردی نداره .نقل قول:
سلام.
من یک هارد 1 ترابایت اکسترنال می خوام بخرم:
با این ویژگیها
1-مارک و جنس خوب
2-قیمت مناسب
3-امتحان خودشو پس داده باشه
4- مشکلات کمتری داشته باشه
و ....
دوستان پیشنهاد شما چیه؟یک راهمایی کامل و جامع فرمائید.من زیاد حرفه ای نیستم؟
البته بعضی از دوستان این مورد ها رو گفتند به ترتیب:
1- a data sh-14
2-وسترن مای پسورد
3- سی گیت
حالا شما بگید چی بخرم؟
:n02:
این Seagate BackUp Plus که توی صفحه قبل گفتید پس میشه از کابل ساتا نیز بهش استفاده کرد !؟ ( علاوه بر USB3 )نقل قول:
دوست عزیز عکس این هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای قطع کردن هارد بعد از safely remove کردن مهمه که اول کابل usb جدا بشه یا برق؟..........از دکه پاورش باید استفاده کرد؟نقل قول: