سرعت دانلود از سرور داخلی 180
سرور خارجی 2
:n04:
Printable View
سرعت دانلود از سرور داخلی 180
سرور خارجی 2
:n04:
سرعت داغونه برای من از 20 بالاتر نمیره همه ip ها هم یکی هستن اصلا فرقی ندارن در لحاظ سرعت دانلود
مشکل دقیقا همین طرز تفکر هست توی جامعه و اصلا قبول که ندارم هیچ بلکه کاملا باید برعکسش باشه.نقل قول:
مثالش شرکتی مثل نوین نت که با مشکل پیدا کردن تمام مشتریهاش رفتن وحالا مجبور شده یک ماه نت رایگان و هزار جور بن و تخفیف بده تا مشتریهاش برگردن.
دقیقا نظر من اینه باید تف کرد توی صورت قصابی که میخواد اینکار رو بکنه و به گندش کشید تا نه این قصاب و نه قصاب دیگه ای جرعت نکنه تف کنه توی گوشت بده به مردم ولی متاسفانه همین طرز تفکری که خوده قصابها انداختن توی جامعه و امثال شماها هم که دستیار همین قصابها هستین اینو ترویج میکنین و بدبختانه مردمم اینو قبول کردن و میشینن و هیچکاری نمیکنن.
من از حسابگر سرویس نامحدود 512 میگرفتم ماهیانه 27 تومن با ریت دانلود 60 .امشب در کمال ناباوری دیدم که حسابم به علت تموم شدن حجم قطع شد :n27:.رفتم تو پورتالش میبینم نامحدود رو کرده18 گیگ ماهیانه.منم مصرفم زیاده و این 18 گیگ رو توی 12 روز مصرف کرده بودم.مرکز مخابرات ولیعصر هم هستم به نظرتون الان چی کار کنم کدوم شرکت نامحدود ارایه میده بگیرم؟
منم همین مشکل رو دارم و سرویس 256 داشتم و حالا شده 10گیگ که بعد 8روز الان فقط 4گیگ برام مونده تازه دیگه اصلا دانلود هم نمیکنم.........واقعا بجز دزدی و بی همه چیز بودن چی میتونه باشه اینکه بدون حتی اینکه یه زحمت بدن و اطلاع بدن که میخوان همچین کاری بکنن چی میشه گفت.نقل قول:
من حتی تهرانم زنگ زدم توی سایت تنظیم مقررات شکایت هم کردم تا ببینم جواب میدن یا نه که فکر نکنم کسی توی این مملکت جواب بده.
نوین یکی از چندین شرکتیه که اینترنت ارائه میده ولی قصاب دیگه ای وجود ندارهنقل قول:
مثل اینه که توی همون شهر با یه قصابی 8تا رستوران باشه که با گوشت اون قصابی غذا میپزن. اینا میتونن با هم رقابت کنن. هم توی کیفیت هم توی کمیت
واقعا پست زدن توی این تاپیک به نظرم بیخوده ... که چی ..... این همه پست زده شده اینترنت کرمانشاه درست شد ؟ پس خودتونو خسته نکنید
طرز تفکر شما دولتیها دقیقا همینه که هرچیز دولت وحی منزل و صاحب همه چیز فقط شمایید و هرجوری دوست داشته باشه دوست هر بلایی سر ملت بیاره حق داره چون یه کارد سلاخی داره و حرف هم بزنی تف میکنه توی گوشتت بهت میده..............نمونش پول مفتی که این همه سال برای یه خط مبایل از ملت دزدید تا وقتی یه شرکت خصوصی مثل ایرانسل بیاد تازه ملت بفهمن چه دزدی ازش میشه، نمونش همین اینترنت با قیمت خوش باباش و کیفیت در حد اورانگوتان تحویل ملت دادنش...........و کسی هم حق نداره هیچی بگه وگرنه با کار سلاخی دوشقه میشه یا تف میشه توی روش.نقل قول:
مگه فرق مخابرات با نوین نت در چیه؟؟؟هر دو تا یه پهنای باند میخرن یا همون stm1 که شما میگی و یه سری پورت هم هر شرکت توی مرکز مخابرات نصی میکنن و یه زیرساخت میسازن و اینترنت رو به مشتری تحویل میدن..........اگه میخوای بگین مخابرات خودش پهنای باند یا هرچیزی دیگه میده به شرکتها من میپرسم پس کسی که خودش مرجع هست چطور کیفیت کار بقیه شرکتها صدبرابر بهتر از مخابرت هست؟؟؟چطور قیمت بقیه شرکتها حتی کمتر از مخابرات هست؟؟؟چطور بقیه شرکتها از این مشکلات ندارن همزمان با مخابرات؟؟؟ پس نگین این قصابه اونا رستوران.
مخابرات هم فقط یه isp هست دقیقا مثل بقیه شرکتها که از زیرساخت یه مقدار پهنای باید میخره و پخش میکنه بین مشتریها.......ولی چون تمام کارکنانش استخدامی دولتی رو رفتن تا اونجا رسیدن چیزی بجز نامه استاندار و امام جمعه و نماینده مجلس با یه یکمی ریش و اصول دین و اصول فقه چیزی دیگه ندارن که اگه یه مشکلی پیش اومد بتونن درستش کنن حالا درست کردن چیزی پیشکش.
برای من مهمه! شاید 5% اوقات ان شدنم مربوط به بازی باشه اما در یک کلام خلاصه کنم افتضاحهنقل قول:
نکته اول: من دولتی نیستمنقل قول:
نکته دوم: نگفتم مخابرات فرقی با نوین نت داره
نکته سوم: نوین نت از چندجا میتونه اینترنت بخره؟