من میگم :
اول گلکسی اس 2
بعد آیفون 4
بعد آرک اس و سنسیشن
Printable View
من میگم :
اول گلکسی اس 2
بعد آیفون 4
بعد آرک اس و سنسیشن
عمرا.ایکس 10 من به ندرت حتی لگ میزنه.مگه واسه بازی که من اهلش نیستم.نقل قول:
منم نظرم اول ایفون هست اما مشکلی که باهاش دارم اینه که مثل اندروید دستت باز نیست منظورم روت و رام و برنامه و این چیز هاست
اما سنسیشن هم انتخاب دوم خودم هست ولی با دوربینش مشکل دارم چون فکر میکنم که وقتب دکمه برای عکس گرفتن نداره یه خورده مشکل باشه ( عکسش خوب در نیاد به علت تکون خوردن دست
خوب بازم به نظرت سنسیشن بازم سر با این ضعفی که داره ؟؟؟؟
خودمونیم دیگه بابا این X10 هم فسیل شده دیگه نشده ؟؟
من نمیدونم شماها با گوشیتون میخوای چیکار کنید که سی پی یو 2 هسته ای هم متقاعدتون نمیکنه:دی...
نداشتن دکمه شاتر دوربین چندان هم بد نیست.اتفاقا به نظرم یجورایی بهتر هم هست.اگه دکمه دوربین سفت باشه ،کلا نباشه بهتره:دی...بعضی وقتا همون زدن دکمه بیشتر رعشه ایجاد میکنه :)
اگه رمت پر باشه لگه.بازی هم که...:13:نقل قول:
هر چه هسته ی سی پی بیشتر بهتر!!!!:31:
واسه ی دکمه ی شاتر هم کسایی که میخوان حرفه عکاسی کنن(از جمله خودم:5:)دکمه شاتر لازم دارن(باز هم به عکاس مربوطه).البته SE دیگه روی دکمه شاتر خیلی هم تمرکز نداره.ولی وقتی با Samsung ها عکس میگیری میفهمی دکمه شاتر یعنی چی!!!:21:
سلام به همه،
من چند روزه که یه X10 گرقتم و فعلا ازش راضیم.
اگر نرم افزارش رو آپدیت بکنم، مشکلی که پیش نمیاد؟ کسی اطلاع داره؟
لطفا اگر کسی می دونه، منو راهنمایی کنه.
ممنونم
دوستان مطلع باشن رام 2.3.4 آرک برای x10 پورت شده
این رام خیلی عالیه و تست شده از رام 2.3.3 رسمی x10 عملکردش بهتره
حتما به این تاپیک مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با نصب این رام از فروش x10 خودم منصرف شدم احتمالا با این -- امکان داره ics هم پورت بشهکد:http://---------.ir/Forum/thread17794.html
برای بک آپ گیری و ریستور کردن مخاطبین و پیامکها هم به این تاپیک مراجعه کنید
کد:http://---------.ir/Forum/thread13303.html
کاملآ موافقم من دیروز رفتم بخرم ایکس 10 بدون گارانتی گفت 480 هزار شده :41:نقل قول:
---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------
چند گرفتی اهواز بی گارانتی شده 480نقل قول:
480 تومن بدون گارانتی ! :18:نقل قول:
من پارسال محرم بود گرفتم 460 با گارانتی :31:
من از ارومیه گرفتم 500. البته به گارانتی اعتقاد ندارم و بی گارانتیشو گرفتم!
حالا بد نیست یکی پیدا شه سوال منم جواب بده!
اندروید روش 2.1 هستش. آپدیت بکنم به 3.0 ؟
نظر دوستان چیه؟
نسخه 3 که موجود نیست کلا:دی..2.3 هست.آپدیت کنید.خیرشون ببینید:)
نقل قول:
هر چه هسته ی سی پی بیشتر بهتر!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته، ولی وقتی توی یه جمه نشستی و یه گوشی پارسال دستت بود که از گوشی امسال با دو تا هسته و قابلیت فیلمبرداری سه بعدی؟!! و .... بیشتر به دل ملت نشست،و به جز تو چارتا بازی جای خاصی کم نیاورد که هیچ،گفتی این سونیه و اون سامسونگ و تو بردی،متوجه میشی حرفم رو!!!
من که بازی نمیکنم!! x10 ام رو دادم دست داداشم و 100 ازش راضیه!!
--------
من خندم میگیره وقتی بعضی ها میگن سخت افزار وقتی تاپ باشه،برا من که پول ندارم هر سال گوشی رو عوض کنم خوبه!!!!
شما یه سیستم میخری،یه هفته ی بعد یه بازی میاد که سیستمت جوابگو نیست و یه سال بعد،شروع میکنی بازی های مورد نظرت رو جای اولترا، های بازی کردن و سال بعدش،مدیوم و بعدش هم سطح پایین!! دلیلش چیه؟! دلیلش اینه که پول نداشتی هر سال سیستم عوض کنی،پس یه بار پول بهترین سخت افزار های موجود رو دادی که فقط اسمن!!!
داستان گوشی هم همینه!! شما یه گوشی فوق العاده سخت افزاری شاخ میخری که تا چند سال تامین باشی!! سال اول،سیستمت از سیستم عاملش یه سال جلو تره،بازی یا برنامه خاصی نیست که ازش اصل حال رو ببری!! سال بعدش،معمولی ترین گوشی های ساخته شده توسط گمنام ترین شرکت ها،پردازنده ی گوشی تو رو دارن در حالی که گوشی های عادی رو به بالا،که بازی ها برای متوسط هاشون نوشته میشه،نسخه ی قدری بهتر از گوشی تو رو دارن و مجبور میشی بازی ها رو با کیفیت کمتری بازی کنی یا برخی رو اصلا بازی نکنی!!!
من که دوست دارم گوشیی دستم باشه که کل نیاز هام رو برای امسال پوشش بده و سال اینده عوضش کنم و هنوز اپدیت باشم،تا یه مستطیل پر از سخت افزار های جدید بخرم که امسال کار خاصی باهاش نکنم و سال اینده یه گوشی معمولی باشه که همه مثل اون هستن،فقط خوشکل ترن!!!