بر اساس یادگارماندگار مهندسی کامپیوتر - نرم افزار رو دانشگاه های صنعتی شریف - تهران - علم و صنعت - شهید بهشتی دارند.نقل قول:
امیر کبیر سخت افزار داره که آخرین رتبه ای که من دیدم در منطقه یک 1243 هست.
موفق باشید
Printable View
بر اساس یادگارماندگار مهندسی کامپیوتر - نرم افزار رو دانشگاه های صنعتی شریف - تهران - علم و صنعت - شهید بهشتی دارند.نقل قول:
امیر کبیر سخت افزار داره که آخرین رتبه ای که من دیدم در منطقه یک 1243 هست.
موفق باشید
یادگار ماندگار فکر کنم الکی نوشته
من سایت امیرکبیر برام باز نمیشه
میشه یکی بره تو سایت دانشکده مهندسی کامپیوترش
نه بابا...الان دانشگاه های شیراز[سالاره:31:] و یزد و باهنر کرمان و ارومیه و .... کامپیوتر نرم افزارو دارن ها!:46:نقل قول:
نرم افزار امیرکبیر هم فامیلمون کنکور 86 با رتبه 800 منطقه 2 قبول شد...:46:
شاید سال 87 برنداشته که نزده ، راستی من فقط توی تهران رو گفتم ... دیگه اونقدرم تعطیل نیستما...:31::46:نقل قول:
میگم ، به نظر شما روزای تعطیل چند ساعت مطالعه خوبه؟
سلام دوستان ، ...
رشتههای باحال رو میشه اینجا لیست کنید ؟! ...
به نظرتون برق ( هر گرایشش ) اشباع نشده ؟! ... چه رتبهای میخواد ؟! ... اصلا خوبه یا نه !؟ ...
در مورد ریاضی محض چطور ؟! ... اون حداقل رتبش چقدره!؟ ... کسایی که توی این رشته هستند لطفا یکی دو مورد برامون آمار بدن
ممنون .
نقل قول:
بله داره
ممنونم
سلام دوستان میشه سولات قلم چی و گزینه 2 رو از نظر سختی و استاندار بودن با سوالات کنکور مقایسه کنید منتظرم:46:
تشکر...
سلام
دوستی که آزمون تجربی رو پرسید
عمومی ها که واسه تجربی ریاضی یکی هست
ادبیات 1 تا 10 ، ادبیات 2
دینی کل دینی 3
زبان پیش ، فصل 3 و 4
شیمی تعادل شیمیایی (فصل 2 پیش)
فیزیک امواج 1 و 2
ریاضی تجربی : حد ، پیوستگی و دنباله
زیست : فصول 1 تا 4 زیست دوم
بچه هایی که ترازتون دور و بر 6500 و بالا تره، یه سوال داشتم:
تستای یه درس مثلا فیزیک رو واسه آزمون چه جوری می زنید؟ اول تیپ، بعد چند روز یه سری دیگه؟ میشه کامل توضیح بدید؟ ممنون می شم
نقل قول:
چون معمولا توی قلم چی هر فصل رو چند بار دوره میکنه واسه همین من واسه اولین بار فقط تستای آموزشی رو میزنم و پاسخنامشو کامل بررسی میکنم واسه آزمون دوم تستای تمرینی رو با زمان 1دقیقه (میدونم تایم فیزیک بیشتر از 1دقیقه برای هر سواله ولی شرایط خونه خیلی فرق داره با شرایط کنکور برای همین زمان کمتری رو مبنا قرار میدم) میزنم و توی آزمونای بعدی تستایی که علامت زدم (یا سوال جالبی بوده برام یا روشی داشته که من بلد نبودم) رو دوباره میزنم (که در اصل یه دور مطالب برام دوره شه)
منم بدم نمیاد ببینم بچه های دیگه بخصوص اونایی که این درس رو خیلی خوب میزنن توی آزمون روششون چیه:31: