اینها پکیجهای منسوخی هستن که نسخه های جدیدشون در 14.04 هست و به این خاطر شما نیازی بهشون نخواهید داشت.
Printable View
اینها پکیجهای منسوخی هستن که نسخه های جدیدشون در 14.04 هست و به این خاطر شما نیازی بهشون نخواهید داشت.
تو اوبونتو 14.10 چجوری میشه نور صفحه نمایش لپ تاپ رو ثابت 50 درصد کرد؟ هر چی از تنظیمات کم میکنم باز بعد ریستارت میشه 100:n01:
دکمه fn رو لپ تاپ رو همراه با یکی از دکمه های بالا که مربوط به نور صفحه هست فشار بده مال من fn+f2 هست تو لپ تاپ های مختلف فرق میکنهنقل قول:
خوب بعله کم میشه ولی بعد ریستارت باز میشه صد درصد!نقل قول:
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
این فک نکنم ربطی به لینوکس داشته باشه البته بسته به اینکه لپ تاپ تو شارژ باشه یا نه فرق میکنه مال من اگه به شارژ نباشه رو 50 درصد باشه رستارت کنم بازم رو 50 میمونه اما اکه به شارژ وصل بشه خود به خود 100 میشه و باید دستی کمش کنم رو حالت شارژ خودش اتوماتیک میاره رو 100 شما بدون وصل بودن شارژ امتحان کنید ببینید باز هم همینطوره یا نه؟نقل قول:
عزیز مشکل من چجوری حل میشه؟ نمیتونم که همش به باطری وصل کنم،نقل قول:
تو ویندوز در power management وقتی مشخص کنی همونو میاره دیگه بعد ریستارت 100 نیست!
من واقعا دارم از اوبونتو نا امید میشم قبلا هم مشکلم رو با پلایر های لینوکسی مطرح کردم الانم مطرح میکنم ولی بعید میدونم جواب درست درمونی بگیرم
تو ویندوز ما یه برنامه داریم به اسم km player که هر فیلم با زیر نویس فارسی بذاری خودش کدک زیر نویس رو شناسایی میکنه و به مشکل بر نمیخوری
در لینوکس متاسفانه یه برنامه نیست مثل ادم این کارو انجام بده!
یه vlc فقط خوبه که باگ داره قبلا مطرحشم کردم جواب نگرفتم
برنامه های دیگه هم از قبیل mplyer smplayer ووو وقتی برای زیر نویس کدک زیرنویی رو تغییر. میدیم مثلا به arabic iso برای یه زیرنویس درست کار میکنه ولی برای یکی دیگه نه! باید مثلا بکنیش windows arabic که باز این زیرنویس کار میکنه اون یکی نه
برای رضای خدا کسی نیست راه حل درست درمونی بده!؟
اینم مشکل vlc!نقل قول:
این مشکل واسه منم هست اما وقتی Defult encrording روی (Arabic(windows-1256 گذاشتم مشکل حل شدنقل قول:
به نظر من که لین.کس از همه سیستم عامل ها سرتره درسته شاید تو بخش نرم افزار های تخصصی مقداری نسبت به ویندوز ضعف داشته باشه اما در بقیه موارد به مراتب از ویندوز بالاتره من خودم در ویندوز واسه لپ تاپم 5 گیگ درایور دانلود میکردم اما تو لینوکس نیاز به هیچی نیست حتی پرینترهارو بدون نصب سی دیشون میشناسه امنیتش سرعتش آپدیتش همه از لینوکس بهتره و آزادی عمل زیادی داره من ازش خیلی راضیم و دیگه به ویندوز بر نمیگردم:n31: