سلام سیدی جون
چطوری؟
رو یه سیستم دیگه تست کن شاید جواب داد.
نمیدونم مشکلت چی بید.
موفق باشی.
Printable View
سلام سیدی جون
چطوری؟
رو یه سیستم دیگه تست کن شاید جواب داد.
نمیدونم مشکلت چی بید.
موفق باشی.
ما بیشتر.....:31:نقل قول:
بابا میگم منم 7 دفعه آپدیت کردم.بیشترشم به خاطر سوتی هایی بود که تو هک کردن دادم و گوشیم دیگه بالا نمیومد.نترس هیچی نمیشه.یعنی دیگه از این وضعی که گوشیت داره بدتر نمیشه.:31:
یکی نیست بیاد به من بگه این همه از هک ضرر کردی و گوشیت روشن نشد و مجبور شدی آپدیت کنی ، بازم میری سراغ هک؟؟؟:5:
موفق باشی.:10:
دوستان سلام
سلام مجید جوننقل قول:
ای خوبم شکر خدا
میگذرونیم دیگه
روی یه سیستم دیگه که همین دیروز باهاش p1 رو آپدیت کرده بود امتحان کردم دوباره همین اروری که توی عکس صفحه قبل هست رو میداد
اومدم با setool lite 2 و ++xs امتحان کنم ببینم میتونم فلشش کنم که نشد
حالا باید بدم با باکس برام فلش کنن
یه سوال وقتی که دانلود فایلهای آپدیت تموم شد اینها توی گوشی ریخته میشه دیگه؟
منظورم قبل از اینه که نصب بکنه
یعین همزمان دانلود آپدیت رو توی گوشی میریزه و بعد نصب میکنه؟
اگه اینطور باشه که فکر میکنم فایل های آپدیت خراب شدن و الان هم برنامه جواب نمیده یا یه چیزی مشابه این
دعا کنید هر چه زودتر درست شه چون این چند روزه مجبورم از نوکیا که اصلا خوشم نمیاد استفاده کنم
یه 2610
یه سوال دیگه این که با توجه به اینکه هنگام آپدیت همه چیز روی گوشی پاک میشه به جز یه سری اطلاعات که مورد نیاز برنامه آپدیت هست الان با فلش سخت افزاری به حالت اول برمیگرده یا فلش کردن معایبی داره؟
-------------------------------------
یکی نبود بگه نونت نبود آبت نبود آپدیت کردنت چی بود؟
هیچ وقت آپدیتش نکرده بودم و همیشه هم باهاش درست رفتار کردم الانم خیلی خوب داشت کار میکرد فقط کمی سرعتش نسبت به قبل کندتر شده بود همین
سلام . آقا این پی990 تا چقدر افت قیمت داره؟ احتمال داره با کم شدنش قیمتش بره بالا .؟
:5:راست میگه . بفروشیم یا بزاریم بکشه بالا:5:نقل قول:
کشیده بالا. همین حالاش دیگه پیدا نمیشه. ولی اگه صبر کنیم سری جی و w960 ها ارزون میشن و دیگه عمرا بی مشتری میمونه!
گوشی پی 910 دست دومش وقتی من 990 خریدم هم قیمت نو من بود!
حساب و کتاب نداره. ولی نمیشه ریسک کرد.
این روزا کمتر کسی پیدا میشه بیاد 990 بخره.
چون نو اش نیست. دست دو هم اعتماد نمیکنن!
مال من گوشه هاش ضربه خورده رنگ بغلش هم رفته.واسه همین مشتری نداره. مونده رو دست خودم.
بدنه اش نمیدونید چنده ؟
مال منم همین طوره همه بغل مغلاش مالیده... قاب فابریک فکر کنم 40 هزار تومن باشه.نقل قول:
منظورت از این جمله اینه که مشتری واسش پیدا نمیشه؟
من حدود 2 سال این گوشی رو دارم (البته در کناره یه n81 ) ولی هنوز هیج جاش رنگش نرفته ،:21:فقط یه خش کوچولو روی دکمهاش افتاده :27:، بردمش توی یه موبایلی گفت 200 میخرتش .:31: شما چی میگید؟
مال من رو چون داغون شده اگه کسی بخاد بخره مفت میخره. منم چون دوستش دارم نمیفروشمش. ( البته چون خوب نمیخرن نمیفروشم ! )نقل قول:
ولی کلا تقریبا کسی پیدا نمیشه بخره.
قیمت دست دوم در حد نوش همینه که بهتون گفتن.نقل قول:
میخواستم گوشیم و آبدیت کنم(p990)
باکس دارم اما تقویت صدا که میریزم گوشی ریست میشه
اون تقویت صدایی که صداش تا 10 برابر میشه هم بزارید ممنون میشم