اگه كسي ميدونه لطفا بگه
Printable View
اگه كسي ميدونه لطفا بگه
فكر كنم بايد همون كرك نسخه رو بگيري نصب كني تا ساده هم اضافه بشه
سلام خسته نباشید من تو مرحله گیر کردم که عکس کلید اسکلتی رو درش قرار داره . کناره کلیسا باید با شماره 3 و 4 انتخاب کنیم تا بچرخه کمک زود تر
اگه اونو باز هم نكني ميتوني ردش كني توش جواهره اگه كليد كليسا رو ميخواي بايد از جاده ي كنار كليسا بري:46:نقل قول:
اگرم خواستي جواهر رو بدست بياري بايد بري لا به لاي قبرها سه تاشون يه علامت دارن اون علامتها رو حفظ كن كه بايد همونارو روشن كني
نقل قول:
Greatone جان ،تو مشکلت نه کارت گرافیکه نه چیز دیگه.مشکلت virtual memory باید باشه.منم همین مشکلو داشتم و salamon بهم کمک کرد تا حلش کنم.باید این کاری که میگم بکنی:
1.وارد MY Computer بشی
2.بر روی صفحه رایت کلیک کرده و گزینه properties رو انتخاب کنی
3.هنگامیکه صفحه System Properties باز شد ،وارد تب Advanced میشی
4.در قسمت performance گزینه Settings رو میزنی
5.در صفحه باز شده باز تب Advanced رو باز میکنی
6.در قسمت Virtual Memory گزینه Change رو میزنی و وارد میشی
7.در اینجا میتونی virtual memory رو از طریق درایوهایی که جا دارند افزایش بدی.میتونی ظرفیتشو با کلیک بر روی هر درایو ،در جلوی عنوان space available ببینی.
8.بر روی درایو دلخواهت کلیک کن و گزینه custom size رو فعال کن،باید در قسمت initial size حداقل عدد 700 و در قسمت maximum size عددی وارد کنی که 200 تا بیشتر از عدد initial size باشه.سپس set رو میزنی و با زدن ok کلیه صفحات رو میبندی.
9.بازی رو اجرا میکنی و حالشو میبری:8:
البته شماره 10 رو هم با اجازتون من می نویسم.نقل قول:
10.این کار در درجه اول به هارد و بسترهای ارتباطی کامپیوترتون بستگی داره و شما هیچ وقت نمی تونید از این طریق جای کمبود رم رو جبران کنید (چون سرعت رم خیلی بیشتر از اون چیزیه که فکر می کنی)
نقل قول:
دقیقا درست گفتی resident جان.مرسی از اشارت:11:
نقل قول:
اقا به طرز شدید و فجیح ممنون اسم و اوارتارت یادم میمونه:10:
فقط اون مشکلم که حل شد حال یه چیز دیگه:41::
وقتی همون اول بازی اون در رو باز میکنم که بعدش اون دهکده هست بازی خراب میشه و هیچ چی معلوم نیست انگار که مه هوا رو گرفته....کسی میدونه باید چی کار کنم؟
ايا ميشه با فايلي بازي رو فارسي كرد؟
كسي ميدونه پوشه سيو اين بازي كجاست؟
كسي ترينري از اين بازي داره؟
نقل قول:
Greatone جان خواهش میکنم،قابلی نداشت.
ولی در مورد مشکل دومت باید بگم که مربوط به کارت گرافیکته که من برای خودم پیش نیومده،ولی تو پست ها زیاد دیدم که بچه ها این مشکلو داشتن.هیچ جای نگرانی نیست،فکر کنم باید نرم افزار کارت گرافیکتو به روز کنی تا درست شه.این کار رو حتما بکن و 100% جواب میگیری.با این حال من باز برات میگردم تا مطمئن شم مشکل همینه.
بازي فارسي شو بايد بري بخري :31: با فايل نميشه فارسيش كردنقل قول:
توي همون جايي كه فايل اجرايي بازي هست اسمش هم SaveData هست.
من دو تا ترينر از اين بازي دارم اگه خواستي برات آپ ميكنم:46:
اگه 2 تا ترينر داري بده ديگه من هيچي ندارم
اگه هم كسي سيوش رو داره بده
1.نه. مگر اینکه فایلها رو از روی یه بازی فارسی کپی کنی.نقل قول:
2.همون محل اصلی بازی با نام SaveData.dat
3.این بازی کلی ترینر داره.
کد:http://www.4shared.com/file/25594296/a87d0428/Resident_Evil_4__Mayor_.html?dirPwdVerified=ffed47cc
1.این که هیچی ، حل شد.نقل قول:
2.میتونی از امضای من برداری. (چون تگ URL غیر فعال هستش دوباره برات مرتب شدش رو میزارم)
سیو رزیدنت اویل 4 بدون RPL که یه سیو قبل از جنگ با سدلر برای آزاد کردن RPL داره (پروفشنال)
کد:http://www.4shared.com/file/16508742/e4d4bc20/SaveData.html
resident جان كه براتون آپ كردن ولي منم ميزارم اگه خواستي ميتوني دانلود كني.نقل قول:
http://w14.easy-share.com/6390291.html
چرا اینقدر این تاپیک سوت و کور شد؟؟
راستی Greatone جان مشکلت حل شد؟
نه عزیز ...نمیدونم ورژن جدیدش رو از کجا باید داون کنم:41:نقل قول:
عزیزم نیازی به پیدا کردن چیزی نیست.این کاری که میگم بکن:نقل قول:
برو تو My Computer رایت کلیک کن و Propetires رو انتخاب کن.بعد در صفحه باز شده تب Hardware رو زده و Device Manager رو از اونجا انتخاب کن.
تو صفخه جدید علامت + کنار Display adapters رو بزن تا درایور مربوط به کارت گرافیکت باز شه.در حالیکه به اینترنت وصلی روش رایت کلیک میکنی و گزینه Update driver رو انتخاب میکنی و درایور کارت گرافیکتو به روز میکنی.
به همین راحتی:5:
كسي سيو نرمال يا پرفشنال اين بازي رو داره كه تا مرحله اخر اخر رفته و دوباره بازي از اول شروع بشه؟
اين سيو منه .نقل قول:
handcanon هم توش آزاده.
"http://www.4shared.com/file/25727918/a3e47332/SaveData.html?dirPwdVerified=108c672a
اقا مشکلم کلا حل شد ...نمیدونم چه جوری ازت تشکر کنم :11::43:....ممنوننقل قول:
نقل قول:
قابلی نداشت،اگه بازم مشکلی بود بگو،شاید بتونم کمکت کنم.:20:
بچه ها من تازگی تو بازی یه روش جدید یافتم.وقتی روی پله ها وایسادی،طوری که دشمن داره از روبروت از پله ها میاد پایین و تو پایین تر از اونی(حتما باید رو پله باشی)وقتی یه تیر به پاش میزنی پاشو میگیره.زود باید بری طرفش،یه گزینه فعال میشه(به غیر از kick) اونو که بزنی،لیون طرف رو از دو کتفش میگیره و با کله میکوبتش رو پله ها،طوری که کلش میترکه!!!!!!
جالبه،یه بار امتحانش کنید خوشتون میاد.
چه باحال من كه تاحالا اين كارو نكرده بودم :20:نقل قول:
مگه شما هنوز بازي ميكنين؟:31:
نقل قول:
من کماکان در حال بازی کردنم:8:
حتما امتحانش کنید:46:
ایول خیلی جالبه من فکر می کردم ته این بازی رو درآوردم ولی اینی که شما گفتی رو اصلا امتحان نکردم حتما دوباره می رم رو بازیش قفل می کنمنقل قول:
ولي براي من چيزي ازاد نشد؟نقل قول:
اين مثل بقيه فايل ها نيست چرا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:13::19:
سيو ديتاش پسوند رار داره!!!!! شايد زيپه اون دوتا ويديو كليپن؟
نه ويدئو كليپ نيستن تمام فايل هاي من اين شكلي هست يعني تمام فايل هاي بازي اويل من نميدونم كي اينو توي سيستمم نصب كرد اخه تازه 1 ماه كه كامپيوترمو خريدم اون يكيو فروختم گرفتم و ديدم كه فايل ها اينجورين
حالا با سيو چيكار كنم كسي سيو نداره؟
دوست عزیز چون شما برنامه ی Nero + همه متعلقاتش رو نصب کردید اینطوری شده .نقل قول:
نه ويدئو كليپ نيستن تمام فايل هاي من اين شكلي هست يعني تمام فايل هاي بازي اويل من نميدونم كي اينو توي سيستمم نصب كرد اخه تازه 1 ماه كه كامپيوترمو خريدم اون يكيو فروختم گرفتم و ديدم كه فايل ها اينجورين
حالا با سيو چيكار كنم كسي سيو نداره؟
اگه توجه کرده باشی اون فایل های زرد پسوند فایل Nero ShowTime هستند .
اگه سيوت پسوند زيپ داره خوب با برنامه ي وين رار بازش كن
نه من نصب نكردم جيگر اوني كه كامپيوترو سوار كرد نصب كرد حالا من چيجوري اونو باز كنم اين برنامهاي هم كه شما ميگيدرو من ندارم وينامپ دارم ولي وينرار ندارم
فايلي نيست كه زيپ نباشه و تا اخر رفته باشه
راستي اگه وينرار رو داري بده ديگه
باشه لينكش رو پيدا كنم ميفرستم
خودت سيو نداره كه زيپ نباشه؟
sam جان،سیو از کجا میخوای؟شاید من بتونم کمکت کنم.
من سيو دارم اما شما از كجاي بازي ميخواي؟ :13:نقل قول:
sam مارو تنها گذاشتی رفتی؟؟
مثل اينكه مشكلشون حل شد!!!!
من دیروز تصمیم گرفتم یه رزیدنت فارسی نصب کنم ببینم چطوریه همون موقع بود که فهمیدم نمونه ای که ایدا به وسکر تحویل می ده تقلبیه و نمونه اصلی رو به سازمان تحویل داده!!!!
من اصلا اینو نمی دونستم! حالا این سازمان کیه؟
فكر كنم كسايين كه ميخوان امبرلا رو دوباره به قدرت برسونن آخه ميدوني وسكر همچين هم طرفدار آمبرلا نيست طرفدار خودشه :21:نقل قول: