ما هم امیدواریم...نقل قول:
Printable View
ما هم امیدواریم...نقل قول:
میبینم که دوستان توهم زدن و انجمنها رو با هم اشتباه گرفتن !!!!
این بحثا رو بیخیال شینبه دادمن برسین
من یه مشکل بسیار بزرگ با گوشی دارم ..
حدود 24 تا تم نصب کردم و ومیخوام پاکشون کنم و وقتی که وارد .App. mgr میشم فقط 7 عدد از این تم ها رو میبینم
و بقیش نمیدونم کجاست
و مشکل اینجاست که من وقتی میخوام تم نصب کنم روی یکی از این 24 تا نصب میشه و به طور ناخداگاه یکی از 24 تا تم رو پاک میکنه
لطفا اساتید بهم بگن که من باید چه خاکی بسرم کنم
با تشکر
در مورد اصل و تقلبی بودن گوشی
من یه چیزی دیدم عجیب. تابلو
یه n73 دیدم که اصلا منوش با نوکیا سری N از زمین تا آسمون فرق داره. نه TOOLS نه APPLICATIONS نه OFFICE . قسمت CONTACTS رو هم نوشته بود PHONEBOOK مثل گوشی های قدیمی
نه REAL PLAYER داشت نه چیزای دیگه که خاص نوکیاهای سیمبینه.
به جاش ORGANIZER داشت که توهیچ گوشی نوکیایی داده نمیشه و مخصوص SKNY ERICSON هست.
و کلی چیزای نا آشنای دیگه.
لطفا بگید این دیگه چه صیغه ایه؟
اگه آشنایی با ابن مدل عجیب که به نظر من تقلبیه و اصلا N73 نیست دارید، ما رو در جریان بذارید.
من که گفتم پسش بده. شما چی می گید؟
در ضمن قابش هم مشکیه ، متلا موزیک ادیشنه.
سلام بچه ها
من تازه عضو شدم و 2 تا سوال داشتم
1)در
سلام بچه ها
من تازه عضو شدم و 2 تا سوال داشتم
1)در n73 حالت aoto key pad luck وجود داره یا نه
2)برای
سلام بچه ها
من تازه عضو شدم و 2 تا سوال دارم
1)در n73 حالت aoto key pad luck هست یا نه؟
2)برای تایپ فارسی از چه برنامه ای استفاده کنم
با تشکر
نه نیست.
اگر خود گوشی زبان عربی داشته باشه میتونی فارسی تایپ کنی. وگرنه میتونی از برنامه farsi sms استفاده کنی.
جواب مارو ندادين:19::11:نقل قول:
آخه حروف ژ - پ- گ - چ را نمیتونم تایپ کنم.:41:نقل قول:
با تشکر
بله درسته با استفاده از خود گوشی نمیشه حروف بالا رو تایپ کرد ...
اما با استفاده از برنامه فارسی sms میتونید این حروف رو هم تایپ کنید ...
با تشکر از saman & metallica
از کجا میتونم دانلودش کنم؟(فارسی sms )
میتونی از این آدرس دانلود کنی ...نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/28680769/ecd06a14/FarsiSMS_nokia3250_v_1_2_0.html?dirPwdVerified=346d80df
سلام به همگی
من دنبال یه برنامه منشی واسه N73 میگردم
اگه سراغ دارین لینک کنید برام
ممنون
با تشکر از saman-tci
سوال دیگه اینه که آیا در n73 صفحه کلید به طور خود کار قفل میشه یا نه؟
ممنون
نقل قول:
نوشته شده توسط reza20067 مشاهده تاپيک
حدود 24 تا تم نصب کردم و ومیخوام پاکشون کنم و وقتی که وارد .App. mgr میشم فقط 7 عدد از این تم ها رو میبینم
و بقیش نمیدونم کجاست
و مشکل اینجاست که من وقتی میخوام تم نصب کنم روی یکی از این 24 تا نصب میشه و به طور ناخداگاه یکی از 24 تا تم رو پاک میکنه
با تشکر
جواب مارو ندادين
11-07-2007 08:17این سومین پستییه که من به خاطر همین یه دونه سوالم میزنمنقل قول:
مگه اینجا کلوپ n73 نیست؟؟؟؟؟!!!!
مگه نباید مشکلات برطرف بشه.. !!!
پس چرا هیشکی به داده ما نمیرسه؟؟ ها؟؟؟
واقعا جوابه سوالم رو نمیدونین؟؟؟
پس اینجا چه کلوپپه........
استغفرالله.....
بله در تنظیمات Setting بعد Security میتونید کیبوردتونو قفل کنید .....نقل قول:
ببخشید ولی اینجا همه استاد اعلم نیستن که درجا جوابتون رو بدن، اگر کسی بدونه مطمئن باشید دریغ نمی کنهنقل قول:
woooooooooooooooooooooooooooow
سلام به همگي دوستان خوبم در اين فروم
اول جا داره كه تشكر كنم از همه مديران اين فروم
دومآ به يه مشكلي برخوردم . راستش وقتي گوشي رو خاموش روشن مي كنم هنگام روشن شدن گوشي ازم ساعت و تاريخ جديد رو مي خواد كه تمام تنظيمات قسمت ساعت گوشي رو هم تست كردم و تغيير دادم ولي باز هم همينجوري هست . از دوستان عزيزم خواهش مي كنم كه من رو ياري كنند . با تشكر :40::11:
باطری ساعت گوشی شما خراب شده. اگه گارانتی ببر باطری شو عوض کنن. اگه نه که بی خیال شو. سعی کن گوشی رو خاموش نکنی.نقل قول:
سلام دوستان
من چكار كنم كه صداي دوربين هنگام عكس گرفتن قطع بشه؟
مرسي از دوست عزيزم كه مشكلم رو حل كردن . اگه ممكنه ميشه بگيد حدوداً هزينش چقدر ميشه چون گوشي من گارانتي نداره ولي نمايندگي نوكيا مي برمش اخه مي خوام حدود قيمتش بياد دستم .نقل قول:
با تشكر فراوان از شما
راستش قیمتش رو نمیدونم. یه باطری کوچیکی هست که وقتی گوشی خاموشه ساعت گوشی از اون تغزیه میکنه. متاسفانه موارد زیادی دیدم که این مشکل رو داشتن. ببر گارانتی فکر نکنم خیلی باشه.
نقل قول:
نقل قول:
و بقیش نمیدونم کجاست
با تشکر
جواب مارو ندادين
11-07-2007 08:17
این سومین پستییه که من به خاطر همین یه دونه سوالم میزنم
مگه اینجا کلوپ n73 نیست؟؟؟؟؟!!!!
مگه نباید مشکلات برطرف بشه.. !!!
پس چرا هیشکی به داده ما نمیرسه؟؟ ها؟؟؟
واقعا جوابه سوالم رو نمیدونین؟؟؟
پس اینجا چه کلوپپه........
استغفرالله.....
خوب برادر من زودتر میگفتی تا ما 3... 2 هفته الاف اینجا نباشیمنقل قول:
میرفتیم یه جای دیه دنباش میگشتیم
نقل قول:
داداشم شما به جای معطل موندن تاپیکو سرچ میکردی به جوابت میرسدی
من خودم به شخصه دو بار اونم بصورت کامل این سوال رو جواب دادم تو این تاپیک!!!
خب اگه تم ها رو رو مموریت نصب کرده باشی
کافیه در حالت مس استورج یا با استفاده از رم ریدر
با کامپیوتر به اطلاعات مموری کارتت
دسترسی پیدا کنی
یه فولدر هیدن هست به اسم پرایوت
که اگه فولدر های تم ها رو که هم اسمن با تم های نصب شده پاک کنی اونا هم پاک میشن
به همین راحتی !!!!!!!!!!!
سلام
آقا یکی از آشناها یه N73 Me سفید گرفته سریال نامبرش اعداد وسط 01 هستش با 06*
این گوشی فندالاند اصل نیست درسته؟؟؟
کجاییه؟
ابلته فک کنم به سفیدا اسپیشال ادیتشن میگن
یکی از دوستان گفت هندیه!
چند گرفته ...؟ گارانتی اصلیه ...؟
نقل قول:
اگه بردی درستش کردی بیا قیمتشو بگو منم همین مشکلو دارم با ان73
نمیدونم اکثرا این مشکلو پیدا میکنن !!
برنامه ریموت کنترل برای N73 به صورت کرک شده:
کد:http://rapidshare.com/files/70067442/Psiloc.irRemote.v1.00.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned.Cracked-BiNPDA.rar
با تشکر از دوست خوبم yoosef_st اونهایی که واسه دانلود از rapidshare مشکل دارن به این تاپیک مراجعه کنن برای دانلود برنامه ریموت کنترل :
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=180066
سلام. ميشه ان 73 رو فارسي كرد كه پيغام فارسي رو بخونه. ممنون
375 تومننقل قول:
فک کنم
گاراتیشو نمیدونم
در کل این سفیدا اصله ؟؟
سریالشم وسطش 01 هستش
ممنون
پس قیمتش از N73 معمولی بیشتره ... حتی چند تومنی هم از موزیک بیشتره ....
دوستان N73 من مشکل پیدا کرده تا دیشب مشکلی نداشت نه برنامه ای ریختم نه فایل عکس و موسیقی چیزی Save کردم ولی دیگه Message های روی memory Card را باز نمی کنه یعنی Message که میاد نمیشه بازش کرد ولی وقتی می زاری روی Phone Memory مشکلی نداره وقتی می خوای Memory Card Details را ببینی می زنه Scaning و هیچ اتفاقی نمی افته یعنی Used Space و Free Space را نشون نمیده ولی می تونم عکسا فیلمها و موسیقی هارو روی Memory card ببینم و بشنوم توی RAM READER و کامپیوتر هم می تونه بخونه.بنظر شما مشکل از خود گوشیه یا Memory Card ؟
سلام من یه مشکلی دارم اینکه وقتی مموری رو در میارم میزارم تو رم ریدر مموری رو نمی خونه ولی وقتی مموری داخل گوشیه گوشیو وصل میکنم به کامپیوتر مموریو می خونه.مشکل اینه که چرا مموری با رم ریدر خونده نمیشه.
آیا n73 رو میشه دو سیم کارته کرد؟
چقدر خرج بر میداره؟
سلام عزیزان و اساتید محترم گوشیN73 Me من lockphone شده و هر چی پسورد خودم را میزنم باز نمیشه از سه کلید سبز ستاره و 3 هم استفاده کردم ریسیت نمیشه با نرم افزارهایی که کد 15 رقمی را بهش میدی پسورد را بهت میده هم تست کردم برای N73 جواب نمیده موندم چکار کنم لطفا مرا راهنمایی کنید ممنون
سلام _مموری شما پسورد داره قبل از اینکه مموری را از گوشی بیرون بیاورید پسورد مموری را پاک کنید خواهید دید که مشکل حل میشود این مشکل را من خودم هم داشتمنقل قول:
دوستان گوشی من ظاهرا به یه ویروس آلوده شده بود که مموری کارت شو وقتی به کامپیوتر وصل میکردم توی پوشه عکسش پر بود از فایلهای عجیب غریب و مشکوک که پاک هم نمیشد یه جوارائي مموری Read Only شده بود البته بعدا یه آنتی ویروس روش ریختم ولی نصب نکرد واسه همین مموری رو فرمت کردم و گوشی رو هم با ۷۳۷۰ ریسیت حالا:
۱)میتونم مطمئن باشم اون ویروس از بین رفته یا حداقل غیر فعال شده.
۲) دوباره یه سری برنامه که توی یه سال اخیر جمع کردم بودم حدود ۲۵ فایل sis بدرد بخور و 4 تا jar روی مموری ریختم ولی از اون فایلهای سیس فقط یه آنتی ویروسش نصب شد و بقیه یا ارور file currapted رو داد یا expired cirteficate ........... از برنامه های جاوا هم فقط دو تاش نصب شد که اونم توی پوشه application نیومدن؟؟؟
این ارورها و مشکلات طبیعی......... مثلا منقضی شدن گواهی برنامه ها الکیه یا نه واقعا یه چیزی هست؟
فایل های currapted شده چی؟
کلا ازین جهت طبیعیه
۳)وقتی دوباره توی file manager رفتم خبری ازون برنامه ها نبود یعنی نشون نمیده؟؟؟؟؟؟
منتظر کمک دوستان...........