بحث رو سیاسی نکنی بهتره , اصلا به ما چه که کی از کجا اومده , اگه سرویس خوب میخوایی , خب اومده و تمامنقل قول:
بحث رو سیاسی نکنی بهتره , اصلا به ما چه که کی از کجا اومده , اگه سرویس خوب میخوایی , خب اومده و تمامنقل قول:
میگم Cd-rw جون کار اصلی شما در ام تی ایرانسل چیه؟
(اگه دوست داشتی جواب بده)
سلام جیگر اره رسید اس ام اس ها من چطور؟نقل قول:
آخریش این بود سلام هموطن. ایا میدانید با خاموش کردن لامپ در هنگامه...
من دیروز برام زیاد اس ام اس اومد مجبور شدم اینباکسمو خالی کنم
مرسی از اس ام اس هات
همين الان که دارم اين مطالب رو مينويسم به يکي از دوستام تو مشهد زنگ زدم صداش بشدت اعواج داشتنقل قول:
اقا دلیوری من و برادرم مشکل نداره یه بار گوشیتو عوض کن ببین مشکلت حل میشهنقل قول:
باز که از تی سی ای تعریف کردی؟
آخه تی سی ای چیزی واسه تعریف نداره بعد از 11 سال
6 ماه دیگه ایرانسل میترکونه
خوب به چی زنگ زدی؟نقل قول:
از کدوم خط به کدوم خط؟
چه ربطي مسايل سياسي داره اين تاپيک مال ايرانسل هست پس بايد همه چيز رو درباره اون بدونيم -خب بگو نميدونم براي چي شرکت ام تي ان جايگزين شرکت ترکسل شدنقل قول:
واسه اینه که روابط ایران و ترکیه چند وقتیه کیشمیشی شدهنقل قول:
بحث سره این موضوع بدرد کسی نمیخوره
از ثابت به دولتي هه اينم حاصل 13 سال کار مخابرات واقعا ايرانسل مظلوم واقع شدهنقل قول:
در تاریخ 291182 كنسرسیوم ایرانسل متشکل از شرکت ترکسل کشور ترکیه ، شرکت صنایع الکترونیک ایران (صاایران) متعلق به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و بنیاد مستضعفان و جانبازان به عنوان برنده مزایده انتخاب اپراتور دوم تلفن همراه کشور و عرضه سیم کارت های 120 هزار تومانی (که بعدها با تصمیم مجلس به 150 هزار تومان افزایش پیدا کرد) اعلام شد.در این راستا كنسرسیوم آسیای جنوب شرقی به عنوان شریك خارجی این شركت معرفی گردید كه باید اقداماتی را از جمله ثبت شركت و واریز ضمانتنامه 300 میلیون یورویی حق امتیاز طرح به انجام میرساند.نقل قول:
در متن قرارداد اولیه و مقررات این مزایده بندی وجود داشت كه از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی ایران و طرفین حاضر در مزایده به امضا رسیده بود و بر اساس آن وزارت ارتباطات حق داشت قبل از به پایان رسیدن فرآیند مزایده آن را تغییر داده و یا بلکل ملغی كند. زمان پایان اعتبار این شرط واریز مبلغ 300 میلیون یورو بعنوان ضمانتنامه بانکی برنده مزایده اعلام شده بود اما در نهایت با وجود عدم واریز مبلغ مذكور هیچگاه مزایده از سوی وزارت ارتباطات باطل نشد. تا اینكه مباحث مربوط به ایرادات و نگرانی های امنیتی و حقوقی مجلسیون به مزایده فوق مطرح شد که در نهایت منجر به مصوبه جنجالی مجلس و تغییر میزان سهام طرفهای داخلی و خارجی این كنسرسیوم شد که وزارت ارتباطات با ابلاغ مصوبه مجلس به شركت ایرانسل برای انتخاب شریك خارجی خود فرصت داد .
از نظر وزارت ارتباطات شریك خارجی همان كنسرسیوم آسیای جنوب شرقی به شمار میآمد و چندین مرتبه از طرف وزارت ICT و شركت ایرانسل برای واریز مبلغ از سوی ایرانسل فرصت تعیین شد اما هرگز ترکها نسبت به واریز این پول اقدام نكردند.
نهایتا وزارت ارتباطات ، برای ایرانسل چندین بازه زمانی تعیین كرد فرصت اول در تاریخ 26584 و برای به ثبت رساندن شركت ایران سل تعیین شد كه این كار صورت گرفت اما فرصت دوم تا تاریخ 13684 بود تا تركسل به عنوان سهام دار خارجی و مالک حداكثر 49 درصد از سهام شركت ایرانسل نسبت به امضای تفاهمنامه سهامداران اقدام و اصل آن را به تایید مدیرعامل برگزیده شرکت ایرانسل و مجری طرح رسانده و به سازمان تنظیم مقررات کشور ارایه كند. همچنین ضمانت نامه بانكی باید به طرفیت وزارت ارتباطات و به منظور تضمین پرداخت مبلغ 300 میلیون یورو حق امتیاز و صدور پروانه و سایر وجوه قانونی برای شركت ایرانسل تامین و به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات کشور ارایه کند.
بر طبق همین تصمیم چنانچه در پایان این مهلت یعنی 136 84 تركسل به تعهدات خود عمل نكرد سهامدار خارجی ، برنده دوم مزایده اعلام خواهد شد كه میبایست اقداماتی كه از سوی ایرانسل به انجام میرسید ، انجام دهد و این كار نیز بر اساس مجوز شورای عالی اقتصاد صورت گرفت.
بنا بر این گزارش، نهایتا مبلغ حق امتیاز باید تا تاریخ 30884 به خزانه واریز و برندگان مزایده رسما كار خود را آغاز میکردند در غیر این صورت مزایده ابطال میشد.
باوجودی كه برای وزارت ارتباطات تفاوتی نمیكرد كه پول از سوی MTN (اپراتور تلفن همراه آفریقای جنوبی که پس از ترکسل بیشترین امتیاز را در این مناقصه کسب کرده بود) ویا تركسل واریز شود بارها و در مراحل مختلف برای طرف ترك فرصت گذاشته شد، در این راستا تركسل اعلام كرد كه پول را واریز كرده است اما مسؤولان وزارت ICT اعلام کردند كه تركسل به حساب این وزارتخانه پولی واریز نكرده و فقط در یكی از بانكهای ایرانی موجودی خود را اعلام داشته!
بحث امتیاز فنی مزایده اپراتور دوم به گونهای بود كه هر چهار شركت حاضر در مزایده از امتیاز فنی مناسب برخوردار بودند كه اتفاقا MTN آفریقای جنوبی با 90 امتیاز دارای رتبه اول بود. همچنین لازم به یادآوری است كه ارزیابی فنی توسط اتحادیهی جهانی مخابرات، كنسرسیوم مشاور وزارت ارتباطات و مشاور داخلی انجام گرفته بود،بنابراین چنانچه طرف ترك نیز در مزایده حضور نمییافت از نظر فنی ایرادی به طرفین وارد نبود با این اوصاف و با توجه به اینكه وزارت ارتباطات حداقل در چند مرحله برای شركت ترك فرصت گذاشته بود دقیقا مشخص نیست كه چرا هر بار كار به نوعی به تعویق انداخته میشد .
نهایتا در اول تیر 84 دکتر معصوم فردیس مدیر پروژه اپراتور دوم تلفن همراه در وزارت ICT طی مصاحبه ای با خبرگزاری رویترز رسما اعلام کرد مذاکره با MTN بعنوان جانشین ترکسل آغاز شده و دیگر ترکسل براى حضور در ایرانسل شانسى ندارد.
یازده روز بعد مسعود مقدس رئیس وقت هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران در جمع خبرنگاران از تعیین تکلیف اپراتور دوم خبر داد و گفت اعضای داخلی و خارجی كنسرسیوم ایرانسل سرانجام امروز به توافق رسیده و تركیب هیات مدیره كنسرسیوم را مشخص کردند.
پانزدهم مهر 84 مدیر ارشد MTN در ایران طی مصاحبه ای از واریز مبلغ حق امتیاز پروژه توسط MTN خبرداد و گفت مذاكرات ما با طرف ایرانی روند ونتایج بسیار خوبی داشته است و طی این جلسات توانستیم كلیات پروژه اپراتور دوم تلفن همراه را نهایی كنیم. كریس كیلووان هماهنگ كننده ومدیر ارشد MTN در ایران در خصوص قرارداد شركت MTN و طرفین ایرانی گفتكلیات قرارداد نهایی شده وتنها چند مورد جزیی باقی مانده است كه در تلاش هستیم تا هفته آینده این موارد جزیی را نیز نهایی كنیم، تا همه چیز تا تاریخی كه دكتر سلیمانی مشخص كرده است، آماده شود.در همان گفتگو هماهنگ كننده ومدیر ارشد MTN در ایران اعلام کرده بود که طی هفته گذشته مبلغ گارانتی 300 میلیون یورویی را به بانك ملی ایران واریز كردهایم تا كار روال قانونی خود را طی كرده باشد.
فردای آن روز دکتر ابراهیم محمودزاده مدیرعامل صاایران و عضو هیأت موسس ایرانسل اعلام کرد دیگر راجع به ترك سل صحبتی نمی كنیم .چرا كه بحث ترك سل مرده و تمام شده است. وی تاکید کرده بود ایرانسل دیگر راجع به ترك سل اظهارنظر نخواهد كرد و هر چه بوده قبلا اعلام كرده است و دیگر نیازی به بازكردن بحث ترك سل در ایران نمی بیند. و نهم آذر 84 آغاز مرحله عملیاتی پروژه اپراتور دوم تلفن همراه از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به شركت ایرانسل ابلاغ شد و طبق زمان بندی مورد تعهد ایرانسل 9 ماه از این زمان میبایست بعد سیم كارت 150 هزار تومانی در اختیار مردم قرار گیرد.و این بار باز مدیرعامل صاایران بود که از برگزاری اولین جلسه رسمی قانونی و دقیق شركای این شركت برای پیشبرد راهكارهای اجرایی و تعیین اعضای شركت خبر داد که طی آن مهندس دزفولی مدیر عامل شرکت صنایع مخابرات صاایران به سمت مدیر عامل و محمد مخبر معاون بنیاد مستضعفان نیز به عنوان نایب رییس هیات مدیره ایرانسل انتخاب شده بود.
علیرغم اعتراضات ترکسل به روند مناقصه و طرح شکایت این شرکت در دادگاههای داخلی و خارجی شفافیت مزایده نیز از دیگر نكات مورد توجه بود چراکه پس از اعلام تركسل به عنوان برنده مزایده اپراتور دوم تلفن همراه، وزیر مخابرات آفریقای جنوبی رسما طی نامهای از وزارت ICT ایران تشكر كرده و اعلام كرده بود این مزایده از شفافترین مزایدههایی است كه در آن حضور داشته وی در این نامه همچنین علاقهمندی خود را برای حضور در سایر پروژههای مخابراتی ایران اعلام كرد.
از طرفی دیگر مدیرعامل كنسرسیوم ، اوراسكام بالی روسیه هم طی نامهای به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران اعلام كرد كه مزایده اپراتور دوم تلفن همراه از بهترین و شفافترین مزایدهها در تاریخ این كشور میباشد كه با مقرراتی روشن و مكاتباتی منظم و مطابق زمان صورت پذیرفت .وی همچنین نتیجه مزایده را موفقیت بزرگی برای وزارت ارتباطات، دولت خاتمی، و مردم كشور دانسته بود.
لینک منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موضوع رو زیاد شلوغ نکن , به ما چه که MTN از کجا اومده یا اینکه قضایای پشت پرده ای بوده
از پاسخ هات ممنونمنقل قول:
ITanalyze.ir – سازمان بازرسي كل كشور نحوه محاسبات شركت ارتباطات سيار را بررسي مي كند.
سازمان بازرسي كل كشور در پي نحوه محاسبه مكالمات مشتركان شركت ارتباطات سيار در مكالمه با مشتركان اپراتور دوم (ايرانسل) طي نامه اي خطاب به وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات اقدام به پيگيري اين موضوع كرده است.
بر اساس اين گزارش روابط عمومي سازمان بازرسي كل كشور اقدام شركت ارتباطات سيار را در نحوه محاسبه هزينه مشتركانش در تماس با اپراتور دوم فاقد محمل قانوني دانسته است. چرا كه شركت ارتباطات سيار از آغاز به كار ايرانسل هزينه تماس مشتركان خود با اين اپراتور را بر اساس تعرفه بين شهري محاسبه مي كرده است.
شركت ارتباطات سيار در توجيه علت اين گونه محاسبه تماس با مشتركان ايرانسل، عدم امكان شناسايي محل استقرار مشترك ايرانسل اعلام كرده بوده و به همين علت سقف محاسبات يعني مبلغ مكالمه بين شهري را براي مشتركان خود در نظر مي گرفت.
اين در حالي است كه بر اساس اظهارات روابط عمومي سازمان بازرسي كل كشور حدود 70 درصد تماس ها از سوي مشتركان ارتباطات سيار و مخابرات با مشتركان ايرانسل درون شهري و تنها 30 درصد از تماس ها برون شهري بوده اند.
روابط عمومي سازمان بازرسي كل كشور در گفت گوي خود با شبكه راديويي پيام اتخاذ چنين رويه اي را از سوي اپراتور دولتي نوعي فشار به بخش خصوصي و حقوق مردم دانست و افزود: طي نامه اي كه به وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات كه همزمان رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي هستند،از ايشان خواسته اي تا هر چه سريعتر در جلسه اي به اين موضوع رسيدگي كرده و در نهايت نيز مابه التفاوت پولي را كه از مشتركان ارتباطات سيار و مخابرات از اين بابت دريافت شده است را در قبوض بعدي ايشان لحاظ كرده و از حساب ايشان خارج كنند.
اين اظهارات در حالي مطرح مي شود كه روز دوشنبه وفا غفاريان معاون وزير ارتباطات در پاسخ به پرسشي مبني بر اين كه آيا برنامهاي براي بازگرداندن اضافه پرداخت مشتركان اپراتور اول كه در طي اين مدت با مشتركان ايرانسل تماس برقرار كردهاند و براي آنها نرخ بين شهري محاسبه شده است، داريد، گفت: امكان محاسبهي نرخ مكالمات مشتركان اپراتور اول به ايرانسل را نداريم كه بتوانيم تشخيص دهيم كدام يك از مشتركان تماسهاي شهري داشتهاند و كدام يك ارتباط بين شهري برقرار كردهاند تا اضافه پرداخت تماسهاي آنها را پس بدهيم، چرا كه اگر ميتوانستيم تفاوت شهري و بين شهري را تشخيص دهيم ديگر به مشكل برنميخوريم كه بخواهيم تمام مكالمات را بين شهري در نظر بگيريم.
اگرچه شركت مخابرات خود نيز متوجه بروز چنين اشكالي در نحوه محاسباتش شده و طي درخواستي به كميسيون تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي دربارهي سرانجام محاسبهي تعرفهي مكالمات مشتركان اپراتور اول تلفن همراه در تماس با مشتركان ايرانسل كه قرار بود نرخ متوسطي در اين زمينه مورد توافق قرار بگيرد و جايگزين تعرفهي بين شهري 760 ريال شوداعلام كرده اين تعرفه، 625 ريال معادل نرخ ثانيهيي تماس از ايرانسل است، به نظر ميآيد با توجه به كار كارشناسي كه در اين زمينه انجام شده به زودي در كميسيون تنظيم مقررات تصويب و ابلاغ شود.
بر اساس اين گزارش روزنامه جهان صنعت طي روزهاي گذشته گزارش هاي متعددي مبني بر موارد مشكوك در قبوض ارتباطات سيار منتشر كرده بود كه احتمال مي رود با پيگيري سازمان بازرسي كل كشور به نتيجه برسد.
عليرضاي خارجي، دوست گرامي،نقل قول:
اگه شما اينطوري به حمايتت از ايرانسل ادامه بدي و عدهاي ديگهاي هم مثل تو فكر كنن اونوقت تو سال 1396 يه اپراتور داريم مثل اپراتور اول، با سرعت رشد مورچهاي!
يه نكته بذار برات روشن كنم، وقتي صدها هزار نفر استفاده كننده كه نه بسياريشون اصلاً از نظر تكنيكي آگاهي خاصي ندارن و بعضيهاشون شايد اصلاً سواد ندارن، موبايل رو ميخرن تا با اون با بستگانشون صحبت كنن، كاري ندارن كه مخابرات مسووله، يا شبكه زيرساخت مسووله يا دولت مسووله!
وقتي اپراتوري سرويسي رو ارايه ميكنه و سيمكارتي رو ميفروشه. اين اپراتور مسوول ارايه خدمات با كيفيت خوب به استفادهكنندهگانش هست. مسووله كه بره با مسوولين مخابرات كلكل كنه تا امكانات لازم رو بهش بدن تا سرويسش رو خوب ارايه كنه.
نه اينكه با فروش يك ميليون خط سيمكارت درآمدي حدود 90 ميليارد تومان به جيب بزنه و بعد بشينه و دردسر شبكه ناكاملش رو مردم بيچاره بكشن.
ازت خواهش ميكنم، نقد رو با ديدگاه بيطرفانه بررسي كن. چون اگر سرويس اين اپراتور درست بشه به نفع همه از جمله خود تو هست.
نقل قول:
دوست عزيز اگه مشكل ايرانسل نيست و شبكه مخابرات شلوغه، پس چرا من با خط تاليام مشكلي ندارم؟
نقل قول:
جسارته سوال ميكنم، ولي واقعاً كل اين اطلاعات رو ايرانسل به شما داد؟
سلام نقشه تهران عوض شده مخصوصا بین آزادگان و بعثت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عليرضا با حرفت در مورد تخته شدن تا حدودي موافقم، يك.نقل قول:
دو، فكر ميكني اگه دفاع بيمورد از ايرانسل بكنيم، به معني انتقاد از اپراتور دولتي هست؟ اگه از ايرانسل انتقاد نشه، ايرادهاي اون گرفته نشه و به حال خودش رها شه، دقيقاً چيزي خواهد شد كه شما دوست ندارين اون بشه.
به اين دقت كه نقد به معناي رد نيست، اگه ايراد چيزي رو بگي، هدفت بهتر شدن اونه، نه از بين رفتنش.
همین به ما چه هاست که مارا به این وضع رسونده !نقل قول:
نوشته شده توسط cd-rw;1090979{
دلیل اصلی رد ترکسل وجود سهام داران یهودی در ترکسل بود.تمامی اون قضایاها هم داستانند.
دوست من آخه اینجا انتقاد کردن چه دردیا دوا میکنه؟ آخه کدوم مسئول میاد اینجارا بخونه؟ اگه واقعا می خواین انتقاد کنین باید به گوششون برسونین.مثلا یه نامه بنویسی همه هم امضا میکنیم یا هر جور موثر دیگه!نقل قول:
نقل قول:
دوست اصفهاني من كه لهجهي شيرين اصفهاني توي نوشتههات هم معلومه :20:
به مسوولين چي كار داريم كه بخونن يا نه؟ ما انجمني هستيم، از افراد گوناگون با نظرات مختلف، از جاهاي مختلف ايران در سنين و شغلهاي متفاوت، ما اين فضا رو داريم تا نظراتمون رو براي هم بيان كنيم و از هم ياد بگيريم.
وجدان جمعي براي يك انجمن خيلي مهمتر از توجه مسوولين هست.
میتونی اینطوری فکر کنی ( شاید درست باشه ) ولی این رو هم بدون که توی نوکیا و خود ام تی ان هم سهامدار یهودی داریم .نقل قول:
موضوع این نیست که سرمون رو بکنیم زیر برف
موضوع اینه که کلا شبکه ایرانسل نقد بشه نه شرکای ایرانسل
اگه مشکلات سیستمی داره به طریقی رفع بشه نه اینکه مشکلات سیاسیشو رفع کنیم
اگه قراره که هرچیزی که گیرمون بیاد تا اون نا کجاآبادش رو بفهمیم چه خبره , یه چیزهایی میبینی که امیدت از دولت که هیچ از دنیا قطع میشه .
پس یه جاهایی ندونستن برای بهتر زندگی کردن خوبه .
در مورد اينكه تاريخچه اين اپراتور چي هست و چگونه به وجود اومده، همه ميتونن با يه جستجوي ساده كلي اطلاعات در اين مورد به دست بيارن كه تركسل چرا از ايران رفت. ممكنه همونطور كه ميگي: اين موضوع بحث ما نباشه.نقل قول:
ولي در يك مورد باهات موافق نيستم. اون هم اينه كه "ندونستن براي بهتر زندگي كردن خوبه". تمام دليل اين كه من و تو اينجا هستيم و مينويسيم، اينكه وب وجود داره، اينترنت وجود داره يا اصولاً علم وجود داره بهخاطر اشتياق بيوقفه انسان به همه چيز رو دونستنه.
از اونجايي كه اين يه بحث فلسفيه، بيشتر عميق نميشم و همين جا قطعش ميكنم. فقط خواستم نظرم رو بگم.
عزیزم من که نگفتم انتقاد نکنید.نقل قول:
من خودم دیروز یک ایمیل برای برای روشن شدن انکه من نممیتونم اس ام اس از سایت های خارجی دریافت کنم فرستادم که متن ایمیل من اینه
------------
با عرض سلام واحترام
کلماتی که برروی گوشی شما می افتد نشان دهنده نام آنتنی می باشد که خط شما در ان لحظه به آن متصل مي باشد و در مورد رد وبدل نشدن صدا ممکن است که به دلیل ضعف انتن دهی
ویا ترافیک شبکه باشد که با بهبود وضعیت انتن دهی این مشکل نیز برطرف می گردد در رابطه با عدم دریافت پیام کوتاه از خارج کشور لطفا بفرمایید از چه کشوری نمی توانید
SMS دریافت کنید ؟ ایا ارسال و دریافت از سایر کشورها برای شما ممکن است ؟ با پاسخ به این سوالات ما را در حل مشکل خود یاری دهید
باتشکر
From: Alireza [mailto:a.rezaei123@gmail.com]
Sent: 2007/05/15 02:54
ق.ظ
To: Customer Service
Subject:
سلام مشکل در کیانشهر
سلام من ساکن کیانشهر هستم و در اینجا من مشکل انتن دهیدارم
روی گوشیم اسم منطقه ما رو به اسم توسکا مینویسه
در صورتی که ما در کیانشهر هستیم البته بعضی وقتها به اسم صالحی میزنه ولی زیاد پایه دار نیست
اما من اطلاع دارم که دکل شما در محل ما نصب شده اینطوری که معلومه خاموشه و یا اینکه فعال نیست اگر اینطوری هست کی فعال میشه؟
و در بعضی از مناطق کیانشهر به طور کل آنتن نمیده
و مشکلی هم در رابطه با تماس از تی سی ای یا خط ثابت هست که بعضیوقتها برای باره اول یا صدای من نمیره یا صدای هر دو به هم نمیرسه
و من اس ام اس نمیتونم از سایتهای خارجی دریافت کنم من در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ثبت نام کردم ولی اس ام اس این سایت که حاوی کد فعال کننده هست دستم نرسید اما به تی سی ای که فرستاتم به راحتی رسید
-------------
بعضی از دوستان میان میگن اس ام اس دلیور نمیشه ایرانسل بدرد نمیخوره
اصفهان تا وقتی که شبکه افتتاح نشه مشکل داره اما بعضیها مدام میگن ایرانسل بدرد نمیخوره بریم تالیا بخریم یا تی سی ای
اصفهانی ها باید اعتراض کنند چرا شبکه در اصفهان تکمیل نمیشه نه اینکه قبل از افتتاح رفتن سیم کارت خریدن بعد الان میکن چرا کار نمیکنه
ایرانسل از این ناراحت نیست که چرا سیم کارتهای من در اصفهان فروش رفت براش اهمیتی نداره چون طبق قانون فروش رسمی نداره در اصفهان کسانی که سیم کارت میفروشن در اصفهان رسمی نیستن
ایرانسل سیستم پاسخگو دارد نه انتقال دهنده مشکلات
شما اگر از ایرانسل بپرسید چرا برام قبض نمیاد ایرانسل به شما میگه میتونید از سیستم e-care استفاده کنید و یا اس ام اس برای شما مشخص میکنه که چقدر بدهی دارید
اما تی سی ای به شما میگه: (اینکه قبضها دست مشترک نمیرسه مشکل ما نیست مشکل شرکت پسته) حالا خط قطع میشه برای وصل مجدد پول بده
اما این مشخصه که وقتی من برای کسی نامه پست میکنم رسید نامه دسته من هست من باید پیگیری کنم نه طرف گیرنده
کسانی که از ایرانسل ایراد میگیرن برای اولین مشکل مطلب بر ضد ایرانسل مینویسن حتی شاید برای یک تماس ناموفق
------------
خسته شدو بس که نوشتم:31:
از نظر من تو این تابیک CD_RW میانه رو ترین فرده
و من مدافع ترین شخسیت ایرانسل در این تابیک
معاون نظارت و مديريت شبكهي ارتباطات سيار دربارهي كيفيت مكالمات شبكهي اپراتور اول تلفن همراه گفت: در شرايط فعلي كيفيت مكالمات در حالت مطلوب بوده و مشكلي وجود ندارد،--"این قسمت گوش کنید بعد 13 سال"-- (اما اگر موردي در شبكه مشاهده شود به جريان عمليات توسعهي سايتها در شبكه به ويژه در شهر تهران برميگردد و در شرايط فعلي اجتنابناپذير است.)
محمدحسين فلاح اصغري در گفتوگو با ایسنا دربارهي وضعيت سرويس Vms (صندوق پيام صوتي) اپراتور اول تلفن همراه اظهار كرد: در حال حاضر سرويس Vms در حالت طبيعي قرار داشته و اختلالي در آن وجود ندارد.
او با اشاره به اين كه بيش از 200 هزار مشترك بر روي Vms اپراتور اول فعال هستند، گفت: اين سرويس در شرايط فعلي براي 800 هزار مشترك تعريف شده است اما اگر تعداد متقاضيان آن در آينده بيشتر شود ظرفيت اين سرويس را توسعه خواهيم داد.
او دربارهي اين كه چرا سرويس Vms با استقبال چنداني مواجه نشده است، گفت: به نظر ميرسد براي افزايش مشتركان جهت استفاده از Vms بايد اطلاعرساني بيشتر انجام دهيم.
معاون نظارت و مديريت شبكهي ارتباطات سيار در پايان خاطر نشان كرد: در هفتهي گذشته از تاريخ 15 ارديبهشت ماه تا 22 ارديبهشتماه 327 هزار Sms ارسال شده كه از اين تعداد 270 هزار Sms آن با موفقيت به مقصد رسيده است.
(یعنی 57 هزار اس ام اس نرسیده)
من نگفتم کدوم بهتر کدوم بد ترنقل قول:
گفتم اون حداقل دلیوری میده
دوست من ......من امتحان کردم نشد در ضمن مگه میشه همین 3 هفته پیش یکی دادم دلیورت ولی بعدیاش دیگه تعطیل تا .......:10:
چندتا چیز میتونه باشه نه صبر کن اول به پرسمنقل قول:
به تی سی ای که میزنی دلیوری نمیده؟
به ایرانسل میزنی دلیوری نمیده؟
اصلا اس ام اس تو به طرف میرسه دلیوری نمیده؟
با هر دوش مشکل داری
یا در کل با ایرانسل مشکل داری؟ (شوخی):31:
دوستانی که می گویند ایرانسل در اصفهان فروش رسمی نداره باید بدونند این یک دروغ خیلی بزرگ از طرف ایرانسل هست . شما فقط کافیه یکسری به مراکز موبایل اصفهان(احمدآباد و فردوسی و نشاط ) بزنید تا تبلیغات و تابلوهای نصب شده و جملاتی که از قبیل ایرانسل در اصفهان فعال شد و ... که از طرف خود ایرانسل به فروشنده ها داده شده را ببنید و تقریبا همه فروشگاه ها هم از این تبلیغات دارند . اگر فروش نداره پس این فروشگاه ها سیم کارت ایرانسل و تابلوهای تبلیغاتی آن را از کجا می آورند !!!!؟ حتما خودشون درست می کنند !!!؟
اینها فقط دورغ و چرندیاتی از طرف ایرانسل هست که مثلا کار کثیف خودش را توجیج کنه ... یک چیز جالب دیگه اولین جاهایی که ایرانسل پوشش داد همین مراکر موبایل بود و اطرف آنها ... مثلا در خیابان فردوسی فقط وقتی شما اطراف موبایل فروشهای این خیابان می شدید آنتن ایرانسل فول و عالی می شد در حالی که به هیچ عنوان در هیچ کجا دیگر این خیابان و اطراف آن ایرانسل آنتن نمیده . ایرانسل فقط به یک چیز فکر می کنه و آن پول و سرکیسه کردن مشتری هست و هیچ احترامی برای مصرف کننده قایل نیست .
بله عزيز من ، تازه كامل تر از اين بود من خلاصه اش كردم . :46:نقل قول:
شك داري مي توني امتحان كني => [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------------------------------------------------------------
only MTNIrancell
صبر کن منم بهت برسم...نقل قول:
تراکتهای تبلیغاتی و یا تابلوهای تبلیغاتی رو ملاک میدونی؟
نمی دونم شاید شرکت تاحالا ندیدی من شرکتهایی رو دیدم قبل از اینکه شروع به فعایت کنند تبلیغات وسیعی رو انجام میدن
خریدن سیم کارت ایرانسل در تهران که دارم میبینم از آب خوردن هم راحت تره
اگه کسی جمهوری رفت پاساز علاالدین ط2 میبینه که خریدن یک سیمکارت ایرانسل حتی از اب خوردن هم راحت تره
اونجا یک میز گزاشتن بیرون و پوره تراکت که میتونی هرچقدر دلت خواست برداری و میتونی خودت ثبت نام کنی برای خرید خودتم مهر میزنی و تمام
و هر کسی در تهران میتونه نمایندگی فروش بگیره که خیلی آسونه مثل ابه خوردن
تا موقعی که ایرانسل نمایندگی اصلی شو در اصفهان را اندازی نکرده به طور قانونی نمیشه اعتراض کرد
ابراهیم از کی تاحالا تو که اونوری بودی؟؟؟؟؟؟:10:نقل قول:
فقط موتورولا با سیم کارت ایرانسل:8:
من كي اونوري بودم ، فقط يه بار پست زدم كه دليورد ها قاتي كرده كه اونم به زودي حل ميشهنقل قول:
چرا الكي حرف تو دهن آدم ميذاري ؟ :20:
------------------------------------------------------
only MTNIrancell
شما داری در رابطه با شرکتی صحبت می کنی که قرار هست سیم کارت دست میدم بده ... من دوست دارم وقتی سیم کارت می خرم و آن روی گوشی می اندازم حداقل در شهری که زندگی می کنم به خوبی آنتن بده و همه جا من را در دسترس قرار بده ... شما یعنی میگی این فروشگاه ها خودشون میرن سیم کارت از واسطه می خرند و می فروشند در حالی که اصلا اینطور نیست و همه آنها از خود ایرانسل سیم کارت را می گیرند و می فروشند در حالی که شبکه تکمیل و آماده خدمات نیست . خیلی از مردم اینجا فکر می کنند ایرانسل واقعا همین هست و همین طور آنتن میده چون داره سیم کارت می فروشه ... آنها فقط ایرانسل را می شناسند و بس و می گویند اگر شبکه آماده نیست پس چرا داره سیم کارت می فروشه ... اگر این فروشگاه ها غیرقانونی سیم کارت می فروشند چرا ایرانسل جلوی آنها را نمی گیره که اسمش بین مردم خراب نشه ؟؟!! مگر قرار نبود تا پایان سال 85 کلیه مراکز استانها تحت پوشش قرار بگیره ؟؟؟ پس چرا هنوز با اینکه 2 ماه از سال جدید می گذره هنوز این کار صورت نگرفته ؟؟؟ چرا ایرانسل اگر نمی تونه کاری را انجام بده قول و وعده دروغ به مردم میده ؟؟؟؟؟!!!!!نقل قول:
سلامنقل قول:
نه ببین اصلا دلیورت نمیشه مهم نیست برا کی میفرستم برا هرکی میفرستم این مسله هست چه ایرانسل چه تالیا و چه دولتی همه میرسند ولی دلیوری نمیشه بعضی مواقع هم بعد از چند بار سند فیلت میفرسته:10:
بچه ها تو يه جا ( تو يكي از فروم هاي يه سايت ديگه يادم نمياد چي بود) خونده بودم كه درحال حاضر tci تو تهران
1240 و خورده اي (دقيق يادم نيست) دكل داره ، :27: در مقابل ايرانسل در حال حاضر 260 - 270 دكل داره كه قراره
90 تا 100 تا ديگه به اون اضافه شه كه تهران زير پوشش كامل بره :46: البته از يه كارمند ايرانسل اين رو شنيده بود
حالا شما چه نظري داريد ؟ كسي اطلاع دقيقي داره ؟ اين آمار چقدر به واقعيت نزديكه ؟
----------------------------------------------------------
only MTNIrancell
جدی لحجم قشنگه ؟!:27: خوب چرا سعی نکنیم به گوششون برسونیم؟ ما اینجا فقط خودمونا و یه عده دیگه را داریم حرص می دیم در حالیکه شاید از بیشتر مشکلا مسئولین خبر نداشته باشن! بهتر نیست یه کاری کنیم که به گوششون بربسونیم؟نقل قول:
(اگر این فروشگاه ها غیرقانونی سیم کارت می فروشند چرا ایرانسل جلوی آنها را نمی گیره که اسمش بین مردم خراب نشه ؟؟!!)نقل قول:
من قبلا در این مورد توضیح دادم
اگر سیمکارتی در اصفهان به فروش میرسه به صورت رسمی نیست
ایرانسل مشکلات نصب بی تی اس در اصفهان داره در این مورد در پست های قبلیم توضیح دادم
شاید این راست باشه ولی...نقل قول:
ایرانسل از فرکانس 1800 استفاده میکنه و تی سی ای از فرکانس 900 که جدیدا" داره دکلهای 1800 هم نصب میکنه
در مورد GSM-900 پهناي باند در دريافت (UPLINK) از 890MHz تا ۹۱۵MHZ
پهناي باند در ارسال(DOWNLINK) از 935MHz تا ۹۶۰MHz
در مورد GSM-1800 پهناي باند در دريافت (UPLINK) از ۱۷۱۰MHz تا ۱۷۸۵MHz
پهناي باند در ارسال(DOWNLINK) از ۱۸۰۵MHz تا ۱۸۸۰MHz می باشد
در GSM-900 كل پهناي باند چه در ارسال و چه در دريافت به 124 كانال تقسيم مي شود و
در GSM-1800 كل پهناي باند به ۳۷۴كانال تقسيم مي شود.
و چون تعداد مشترکین ایرانسل در حاله حاضر کمتر از تی سی ای هست همین تعداد دکل برای تمام مشترکین فعلیش کافیه
در مورد فروش سیم کارت ایرانسل توی اصفهان یه موردی هست که بهتره بگم تا آقا مسعود و علیرضا دعواشون نشده ! این اطلاعات کاملا درسته .
شرکت ایرانسل خودش در اصفهان به طور رسمی فروش سیم کارت نکرده . قضیه از این قراره که یک شرکت که توی اسمش پویا داره ( باور کنین درست یادم نیست ) خودش را به نوعی نماینده ایرنسل کرده ! یعنی اومده تیزرها و سیم کارت های ایرانسل را خریده و به بیشتر خط فروشا داده. این در حالیه که هنوز نمایندگی رسمی ایرانسل آدم از در دیوارش آویزونه ! من یه بار دم یه ایرانسل فروشه اسم این شرکت را دیدم و زنگ زدم.یه خانومی برداشت من در مورد سیم کارت ها پرسیدم اون ازم پرسید شما خونتون کجاست تا من نزدیکترین فروشگاهها بهتون بگم !
میشه اینطور نتیجه گرفت که ایرانسل خودش اقدام به فروش نکرده و این کار توسط واسطه انجام شده که حالا این کار توسط خود ایرانسل بوده یا سو استفاده اون شرکت خدا می دونه.
بابا دیتا بیسنقل قول:
بابا تکنولوژی
بابا GSM
----------------
فقط بگم به جز این فرکانسهایی که گفتی یه کد گذاری دیجیتالی هم اضافه میشه که ظرفیت شبکه رو برای اپراتورهای مختلف باز هم بالا میبره
در ضمن ایرانسل هم 900 داره و هم 1800 و اگر قرار باشه توسعه بده 1900 هم اضافه میکنه
یه سئوال : چرا فقط اصفهان اینطوریه ؟نقل قول:
یه سئوال دیگه : فرکانس مورد استفاده اسپادان رو کی داده ؟
یه مورد دیگه . اینجا مشهد کلیه موارد مربوط به تماس و پیام کوتاه اینجا بر طرف شده , برای من که اینطوریه
به همه شماره های موبایل میتونم مسیج بفرستم , مسیجهای تکراری برام دیگه نمیاد .