مراحل فرعی وجود داره و میشه اونها رو رد کرد. این سیو همه لباس هایی که girl friend هاتون بهتون میدن رو داره و تقریبا کامله.:11:نقل قول:
Printable View
مراحل فرعی وجود داره و میشه اونها رو رد کرد. این سیو همه لباس هایی که girl friend هاتون بهتون میدن رو داره و تقریبا کامله.:11:نقل قول:
چرا زماني كه با girl friend ميري فست فود اينا يه دفعه هرچي اونجا هست پرت ميكنه روت چرا:19:نقل قول:
نقل قول:
خيلي ممنون متاليك خان ولي من تو مرحله ي بالانس ماشين گير كردم اگه ميتوني اون همون s و R رو كه بايد از ارتش اسلحه بدزدي رو رد كني سيوم رو برات دوباره آپلود كنم
ببخشيد كه زحمت دادم
بازم مخلصيم
اقا هرکی فکر می کنه بازی را تمام کرده این دست دختری را که تو نقشه نشان دادم را بکشه بعد ببنید چی میشه داخل مربع
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاليك خان دستت درد نكنه
اما من تو مرحله S بالانس ماشين و R دزدي سلاح از ارتش گير كردم اگه مي توني اونارو برام رد كني سيو رو دوباره اپلود كنم
ببخشيد كه زحمت داديم باز هم مخلصيم
به خاطر اینکه فقط اون دوست دخترت که داخل شهر سومه دوست داره که بره فست فود. در بعضی از مواقع هم دلشون میخواد برن برقصن که اگه اون ها رو ببری فست فود یا جاهای دیگه ناراحت میشن.:5:نقل قول:
در ضمن اگر دختره رو بکشید که دوستمون توی نقشه نشان داده به تلفن همراه شما یکی زنگ می زنه و بعد یه ماموریت سر سخت به شما داده می شود ولی باز هم بازی تمام نمی شه این مرحله رو به اتمام برسانید تا یکی دیگه بهتون بدم
اون مرحله ای که باید از تابلو ی روی دیوار عکس بگیریم.
ما نفهميديم يعني همون دخترروببريم خونش
یعنی اینکه فقط دوست دختری رو که پارتیزان در نقشه نشون داده رو میتونی ببری فست فود. بعد هم دوباره ببریش خونه ش.نقل قول:
من ناراحتم این بازی تموم بشه چیکار کنم!!
نقل قول:
من اون مرحله رو به اتمام رسوندم. بعد از مرحله بهم زنگ زدن اما هیچ مرحله ای نیومد.:19:
نمیدونم اشکال از دستگاه منه یا بازی ها چون تا حالا سه بار این بازی رو از نو خریدم ولی بازی اجرا نمیشه
در ضمن منظورم از دستگاه همون پلی استیشن 2 است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:5: :5: :5: :5:نقل قول:
من تو مرحله کشتار در شهر پس از دزدیدن جت جنگی از رو ناو هستم...
اونای که تموم کردن بگن چند مرحله تا آخر مونده....
غصه ام گرفته
مراحل شهر سوم مونده. تقریبا حالا حالا ها کار داره. :19:نقل قول:
نقل قول:
من ماموریتهای شهر سوم رو هم انجام دادم و دوباره اومدم اول...
خیلی مونده؟
نه تو باید دوست دختر رو با خودت ببری جایی خلوت و بعد با کلتی که صدا خفه کن داره بکشیش در ضمن توضیه می شود ببریش جایی که هیچ کس نباشد چو باید یه 7 یا 8 تایی روش تیر خالی کنی تا بمیره و بعد یه تماس باهاتون گرفته می شه و بعد ......
کدومشون رو با صدا خفه کن بکشم؟:46:نقل قول:
یعنی چی ماموریت های شهر سوم رو انجام دادی و باز اومدی اول؟نقل قول:
نقل قول:
آره.. دوباره اومدم تو شهر اول که آدمهای محله های مختلف رو بکشم...اینها مال بعد زمانی که با چتر پریدم رو سقف خونه و بهمراه دوستام اون خونه رو گرفتیم و اون یارو رو هم کشتم
همانی که داخل شهر اخری باهاش دوست می شی ماشین صورتی داره دیگه به این واضه هی:46:نقل قول:
ببین برای کشتن Millie یک راه هست اونم اینه که یک ماشین رو به Bomb Workshop(توی لاس ونچرز یکدونه زیر باشگاه هست) ببری. بعد با همون ماشین میلی رو سوار کنی. ببرش یک جای خلوت و صندلی اون رو کنار دیوار قرار بده. بمب رو اکتیو کن و پیاده شو و فرار کن. به راحتی میمیره.
اصلا چرا بخوای بکشیش ؟نقل قول:
ببین برای کشتن Millie یک راه هست اونم اینه که یک ماشین رو به Bomb Workshop(توی لاس ونچرز یکدونه زیر باشگاه هست) ببری. بعد با همون ماشین میلی رو سوار کنی. ببرش یک جای خلوت و صندلی اون رو کنار دیوار قرار بده. بمب رو اکتیو کن و پیاده شو و فرار کن. به راحتی میمیره.
هیچ سودی نداره.نقل قول:
اصلا چرا بخوای بکشیش ؟
Dating شم سخته. هربار باید بری Gimp Suit بپوشی و برای از لوس سنتوس و سن فیررو Diddlo پیدا کنی.
اقا اپلود كنمنقل قول:
وقتی با تیر زدمش برام یه ماموریت اومد. اون ماموریت رو هم رد کرد. دیگه ماموریتی نمونده؟ راستی من همون جا وسط خیابون کشتمش و هیچی هم نشد!:31:نقل قول:
منظورم اينه كه من رمز ضد پليس رو زدم وهيچ فرقي نداره با چي بكشمش خوب چيكار كنم:40:نقل قول:
آهان . نه یکمی رابطه شما باهاش بهتره بشه میتونی مثل بقیه دوست دختر ها ببریش بیرون .نقل قول:
هیچ سودی نداره.
Dating شم سخته. هربار باید بری Gimp Suit بپوشی و برای از لوس سنتوس و سن فیررو Diddlo پیدا کنی.
یک مرحله از s و یک مرحله از r رد کردم و کنار og سیو کردم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
کسی نمیخواد جواب سوال ما رو بده؟
من هم کد بدون پلیس زدم و همون جا کشتمش.
نقل قول:
واقعا شرمنده كردي خيلي اقايي
:40: :40: :40: :40: :40: :40:
من سیو قسمت w و s و عکس اسکلت هست رو میخوام اخه سیو بازیم پاک شده
آخرش نفهمیدیم چقدر مونده تا آخر بازی Grove 4 life
میشه اسم چند مرحله ای که رد کردی رو بگی ؟ یا آخرین مرحله که رد کردی رو بگی چطوری بود ؟نقل قول:
آخرش نفهمیدیم چقدر مونده تا آخر بازی Grove 4 life
کسی میدونه کی نسخه ی جدید Gta در بازار ارضه میشه؟
کسی از اسمش خبر داره؟
چرا gtaivو 20مهر به بازار مياد:27:نقل قول:
من بهم كه زنگ زدم رفتم تو كازيو بعد از دمو بايد چيكار كنيم هرچجي ميگردم دنبال مربع زرده ج-لوشم كه واستادم نميدونم چيكار كنم
سیو مرحله woozie رو می خواستم کسی محل نمی زاره
بابا بگین چیکار کنم دیگه.:9: :44: :9: :44:نقل قول:
کدوم مرحله رو میگی؟من که یادم نمیاد.نقل قول: