چه به درد میخوره
Printable View
چه به درد میخوره
Oracle جان از کجا دانلود کردی بمنم بده شاید بتونم کمکت کنم
:10:با سلام
من یک اسکین تفنگ دارم دارای سه فایل P,w,v وقتی P را کپی می کنم بعد مپ را لود می کنم دو باره به منو برمی گردد راهی هست که این مشکل را بر طرف کنم؟:13:
سلام به برو بچ کانتر
من میتونم snip رو زوم دار کنم ولی cheat نیست
اگه کسی خواست بگه
دوست من خواهش میکنم این کار رو نکن ! بزار حد اقل یه بازی آنلاین بمونه ! اینجا بفهمند این برنامه چیه دیگه کانتر تعطیل میشه !نقل قول:
هیچی عزیزم ! منظوری نداشت .نقل قول:
چند صفحه ی پیش خودم لینک چند تا برنامه گذاشتم . همون اولی هست .نقل قول:
خوب عزیزم بزار دیگه .نقل قول:
بعدشم مگه خود Snipe زوم نداره ؟ دیگه رمز به چه دردی میخوره .
اول برید داخل control panel و موستونو به شکل زوم درارید (خودش داره) بعد برید داخل کانتر در قسمت option تیک run in a windows رو فعال کنید حالا برید داخل بازی حالا از روی کیبرد start رو بال بیارید بعد با موس که شبیه به زوم هست قسمت آبی بگیرید نگه دارید بعد بیاریدش بالا و رهاش کنید
ولی خیلی تابلو میباشد من عضر میخوام
snip که کلا خارج زوم قاطی داره ولی برای مگسی حرف نداره
نظر نظر نظر نظر ؟
ببخشید من اون اولش رو نفهمیدم . یعنی چی موستونو به حالت زوم در بیارید ؟ توی ویندوز که نمیشه .نقل قول:
اول برید داخل control panel و موستونو به شکل زوم درارید (خودش داره) بعد برید داخل کانتر در قسمت option تیک run in a windows رو فعال کنید حالا برید داخل بازی حالا از روی کیبرد start رو بال بیارید بعد با موس که شبیه به زوم هست قسمت آبی بگیرید نگه دارید بعد بیاریدش بالا و رهاش کنید
ولی خیلی تابلو میباشد من عضر میخوام
snip که کلا خارج زوم قاطی داره ولی برای مگسی حرف نداره
نظر نظر نظر نظر ؟
controlpanel>>mouse>>pointers>>Brows
از اونجا یه عکس زوم انتخاب کن
مثلا کدوم ؟ شما خودت کدوم رو انتخاب کردی ؟نقل قول:
از اونجا یه عکس زوم انتخاب کن
از اينجا هم مي تونيد anti chaet بگيريد.
http://www.gamezone.ir/index.php?categoryid=10&p13_sectionid=6&p13_fileid =35
چشم عزیزم این کارو نمی کنم. راست میگی اگه بزارم دیگه باید کانترو تعطیل کنیمنقل قول:
ببخشید اگه کسی مپ jump (پرش) داره لطف کنه بزاره
اونی که عکس بعلاوه هست حالا ما روستا ییها بهش میگیم زوم شما خودتو ناراخت نکننقل قول:
در ضمن اگه کلا تابلوست شرمنده:31:
دوست عزیز این مپ عالی هستشنقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/21144065/22263f87/kz_ep_gigablock_b01.html
Oracle عزیزم شما کافی هست برنامه رو نصب کنی بعد بعد اجرا کنی بعد بری تو بازی همین
در ضمن بازی خوبی داره توی رپ گیم دیدمت حالا حدس بزن کی هستم D:
من پچ 22 رو ریختم سرور ساختم بعد خواستم برم توش گفت Valve rejected بعدش ارکال اون ای پی ها هم که دادی هیچکدوم کار نرکرد
والا من برنامه رو اجرا میکنم بعد میرم داخل کانتر و Change Game و Find Server و میرم داخل سرور گیم زون بعد از چند دقیقه صفحه سیاه میشه و منو کیک میکنه و میگه به برنامه ی آنتی چیت نیاز داره ! فعلا اون سرور رو بیخیال شدم و رفتم تو کار رپ گیم !نقل قول:
Oracle عزیزم شما کافی هست برنامه رو نصب کنی بعد بعد اجرا کنی بعد بری تو بازی همین
در ضمن بازی خوبی داره توی رپ گیم دیدمت حالا حدس بزن کی هستم D:
والا خودت میدونی توی سرور نفرات زیادی هستند . امیدوارم از اونایی نباشی که من همیشه باهاشون دعوا دارم !
اقا یه ای پی درست حسابی به ما بدید
دوستان این یه سری IP واسه بازی و Match هست .
اسم هاشون یادم نیست ولی کار میکنند :
85.9.68.10:27015
85.9.68.10:27010
85.9.68.10:27016
فعلا اینا .
سرور Dust 2 بذار
وسطیه که Dust 2 هست پسورد داره
سینا جان اون وسطی وقتی قفله یعنی مسابقه ( یا همون Match ) هست .
به همین دلیل هم قفله که کسی وارد نشه و بازیشونو خراب نکنه .
ولی اولی و دومی خوبن . بعدشم توی هیچ سروری مپ ثابت نداره ! مثلا 5 تا مپ میزارند و هرکدوم 1 ساعت بازی میکنند . همین !
جالبه
من داشتم بازی میکردم یه دفعه پرید بیرون
Oracle عزیز جدیدا این آنتی چیته رو بروز کن ببین باز مشکل هستنقل قول:
درسته من رو هم کیک میکرد ولی خوب من فقط آنتی رو اجرا می کنم می رم توی گیم مشکلی نیست
در ضمن نه آقا با ما مشکلی نداره [Microsoft] :27:
حدس بزن :46:
127.0.0.1:27015 اینم سرور خودم تقریبا 24 ساعته هستم
دیدن نیستم مطمئن باشین یه ساعت بعدش هستم
نمیدونم والا ! اعصابمو خورد کرده . منم همون کارو میکنم . آپدیت هم هست . همون ورژن 3.5 دیگه .نقل قول:
Oracle عزیز جدیدا این آنتی چیته رو بروز کن ببین باز مشکل هست
درسته من رو هم کیک میکرد ولی خوب من فقط آنتی رو اجرا می کنم می رم توی گیم مشکلی نیست
در ضمن نه آقا با ما مشکلی نداره [Microsoft]
حدس بزن
در مورد شما هم آخه من از روی چی حدس بزنم ؟! وقتی توی سرور هیچکس اسم ثابتی نداره !
دوست من شما سرور رو ببند . یه بار وصل بشو به اینترنت و دوباره سرور بساز . اینی که شما ساختی در حالت آفلاین بوده و هیچ گونه فعالیت آنلاین نداره ! منم الآن امتحان کردم نتیجه ای نداشت .نقل قول:
127.0.0.1:27015 اینم سرور خودم تقریبا 24 ساعته هستم
دیدن نیستم مطمئن باشین یه ساعت بعدش هستم
راستی سرعت اینترنت شما چیه که سرور میسازی ؟!
من الان دارم بازی میکنم
یه سوال من هر جای میرم کیکم میکنن انتی چیتم دانلود کردم نصبش چطوریه ؟
91.184.88.178:22233 اینم سرور خودم همیشه این سرور آنلاین هست (چون ADSL دارم)
>>>>>>هر مپی که شما بگید می ریم<<<<<<<
>>>>>>>منتظرتون هستم <<<<<<<<
IP تغییر کرد
91.184.88.178:22233
مارمولک من الان میام تو ایدیتو بده
مارمولک اومدم !
من میرم سرور pc zone یه دفعه میپره بیرون
بیاین دیگه
ببخشید من تو یه سرور دیگه داشتم بازی می کردم حواسم نبود می تونید الان بیاین
مامولک جان سرعت اینترنت شما چیه ؟ خیلی سرعت پایینه !
adsl:64 چه طور مگه
بچه ها هروقت می خواین بایین یه پیغام بزارید
ID yahoo: arian00777
یا این که تو همین سایت بگید دارید میاین
سلام مي خواستم بگم آقا يكي بياد كلي در مورد اين آنتي چيت توضيح بده .بابا اين آنتي چيت كه دانلود ميكنيم و اونو اجرا ميكنيم و برنامه رو باز ميكنيم چرا وقتي مي خوايم كانترو باز كنيم ارور مي ده؟اصلا اين آنتي چيت كار ميكنه يا ما ديگه نمي تونيم تو گيم زون بريم؟ مرسي خدانگهدار
عزیزم درسته ADSL داری ولی واسه سرور ساختن خیلی پایینه ! برای سرور ساختن کمه کم باید ADSL 512 داشته باشی . تازه اون هم کمه ! پس بیخیال بشی بهتره .نقل قول:
adsl:64 چه طور مگه
دوست من والا منم همین مشکل رو دارم ! اعصابمو خورد کرده . هرکاریش میکنم نمیزاره . توی سایت خودش اینطوری گفته :نقل قول:
سلام مي خواستم بگم آقا يكي بياد كلي در مورد اين آنتي چيت توضيح بده .بابا اين آنتي چيت كه دانلود ميكنيم و اونو اجرا ميكنيم و برنامه رو باز ميكنيم چرا وقتي مي خوايم كانترو باز كنيم ارور مي ده؟اصلا اين آنتي چيت كار ميكنه يا ما ديگه نمي تونيم تو گيم زون بريم؟ مرسي خدانگهدار
اولا برنامه آنتی چیت رو اجرا کنید .
بعد بازی رو اجرا کنید و داخل سرور بشید !
منم همینکارو میکنم ولی باز وسط بازی کیک میکنه و میگه آنتی چیت نداری !
ما که سرور ساختیمو بازی هم کردیم
با کدوم سرور ؟ مارمولک ؟نقل قول:
ما که سرور ساختیمو بازی هم کردیم
عزیزم مگه نمی دونی adsl محدودیت داره بیشتر از 128 نمی شه گرفت مگه این که برای شرکت بخوایننقل قول:
هیچ کس الان تو ایران adsl: 512 نداره به جز شرکتا
بله oracle عزیز درست می گین adsl من سرعتش پایینه، خوب نمی دونستم برای سرور شدن باید 512 داشته باشی