اگر پروتکلش با تجهیزات مرکز هماهنگ باشه روشن بودنش خوبه ولی در کل با یک روز تست میشه روشن و خاموشش رو مقایسه کردنقل قول:
Printable View
اگر پروتکلش با تجهیزات مرکز هماهنگ باشه روشن بودنش خوبه ولی در کل با یک روز تست میشه روشن و خاموشش رو مقایسه کردنقل قول:
تو تنظیمات VDSL Profile حالت 8b رو تست کنین چون پاور بالاتری داره شاید شرایط خطتتون رو بهتر کنه و یه مورد دیگه اسپیلیتر همراه مودم (vdsl) رو با اسپیلیتر معمولی جابه جا و مقایسه کنین برای من اسپیلیتر مودم 15 سال پیشم(asus dsl-n13) شرایط خط رو کمی بهتر کرد منظورم پارامتر Line Attenuation هست که کمترش بهترهنقل قول:
دوستان من برای نصب خط تلفن ثابت ثبت نام کنم. معمولا چقدر راه اندازیش طول میکشه؟
- - - Updated - - -
دوستان من برای نصب خط تلفن ثابت ثبت نام کنم. معمولا چقدر راه اندازیش طول میکشه؟
صرفا خط اینترنت ثابت ملاک نیست. اگر از مراکز مخابراتی دور باشی علنا بیفایده است و سرعت آنچنانی نصیبت نمیشود. بهتر است اول بررسی کنی که سرویس FTTH فیبر نوری ممکن است یا خیر. اگر نبود باز با مخابرات پیگیری کن فاصله مناسب جهت دریافت سرویس با کیفیت هست یا خیر. و گرنه باز هم فقط پولت هدر میرود.نقل قول:
تو موضوع VDSL2نقل قول:
فاصله از کابین فلزی یا کافو نوری مهمه نه فاصله از مرکز مخابراتی
فاصله از مرکز مخابراتی برای کافو های مسی مهم بود که الان دیگه مهم نیست
رو 8b تست کردم و Line Attenuation بهتر شد و امد رو 13.6 ولی max rate اومد رو 70 مگ و دانستریم چسبید به max rate و SNR برای دان و اپ خیلی امد پایین و امد رو 6 (هر جفتش) . اسپلیتر دیگر رو هم تست کردم که فرقش بسیار ناچیز بود از 15.9 امد رو 15.6 . در کل فکر نکنم پارامتر ها بهتر از این بشه. همین الانشم به شدت راضیم . در طول 24 ساعت شاید 5 دونه CRC رو دانستریم بگیرم و ارورهای اپستریم هم بعد از بشتنش رو 14 مگ به کل متوقف شدن و 24 ساعته 0 هست.نقل قول:
نه منظورم اینه چقدر کلا طول میکشه خط راه اندازی بشهنقل قول:
- - - Updated - - -
نه منظورم اینه چقدر کلا طول میکشه خط راه اندازی بشهنقل قول:
دوستان نظرتون چیه الان برای vdsl مخابرات اقدام کنم؟
w.a.r.p روش کانکت میشه
بتل نت مشکلی نداره؟
بهترین مودمی که از نظر برفرمنس و قیمت خوب باشه چیه؟
ممنون
والا من تو تهرانپارس شرق vdsl گرفتم کیفیش خوبه. 66 مگ دان و 14 مگ اپ.نقل قول:
وارپ روش کار میکنه و مشکلی نداره.
بتل نت هم مشکلی نداره . من زیاد overwatch بازی میکنم و مشکلی نداشتم ولی WOW و .... رو تست نکردم.
مودم خوش قیمت خوب الان Dlink DSL 224 هست واگر قابلیتهای مخصوص گیم میخوای باید بری بالاتر . یک سرچ بزنی مقاله معرفی مودم vdsl هم برای کاربر معمولی و هم گیمیر زیاد هست.
- - - Updated - - -
دوستان تا حالا براتون بیش اومده. دانلود زیاد بکنید و سرعتتون رو از سرعت اسمی که خریدید هم کمتر کنن و لیمیت بکنن؟
سلام دوستان مخابرات vdsl ثبت نام کردم گفتن مودم یوتل میدیم مدلشو گفت vdsl بعد 1500 گیگ است ۶ ماه با مودم سرعت ۷۰ مگابیت میشه 1500 هزار تومن. میخواستم بدونم قبل از ثبت نام این مودمی که میدن اوکی است یا بده و بهتره مودم جدا برم بگیرم؟
خیلی فرقی نمیکنه چون فاصله تا کافو کمه چیپست مودم تاثیر زیادی نخواهد داشت .
- - - Updated - - -
خیلی فرقی نمیکنه چون فاصله تا کافو کمه چیپست مودم تاثیر زیادی نخواهد داشت .
سلام ممکنه دوستی از تعرفه های مخابرات که در پنلش است یک عکس بفرسته؟ ممنون میشم
من رفتم برای VDSL مخابرات نمیدونم مرکز ما اینجوریه یا بقیه جا ها هم اینجوری شده که به مسکونی VDSL نمیدن!
اتفاقا اگثرا به مسکونی میدن .نقل قول:
همین هایی که حال ندارن فیبر بکشن تو خونه
به عنوان مثال روستای ما که 11 امین کلان شهر ایران است پای چند تا بلوک مسکن مهر ، کابینت vdsl گذاشتن .
- - - Updated - - -
اتفاقا اگثرا به مسکونی میدن .نقل قول:
همین هایی که حال ندارن فیبر بکشن تو خونه
به عنوان مثال روستای ما که 11 امین کلان شهر ایران است پای چند تا بلوک مسکن مهر ، کابینت vdsl گذاشتن .
من برای VDSL مودم VR2100 خریدم TP-Link البته اگر مشکل هزینه نداری مودم خوبی هست مودم های یوتل را تست نکردم ولی اگر خود مخابرات میده ازش استفاده کن فری نداره انچنان فقط تو امکانات و .... با هم فرق دارند.نقل قول:
از تعرفه سرویس ها میخوایی یا تعرفه حجم ها و بسته ها ؟نقل قول:
البته تو خود سایت مخابرات قیمت تعرفه هاش هست.
برای خونه پدرم که مسکونی هست بارها و بارها درخواست دادیم و ندادن گفتن از مرکز دور هستین و تجهیزات نداریم ! اما خودم مجتمع زندگی میکنم بهم دادن البته اتاق مخابرات داریم و توش فیبرنوری اومده منتهی از شانس زیبای من ، تا واحدها نکشیدن و فعلا مجبورم VDSL استفاده کنم .نقل قول:
سلام به همگی. امروز vdsl من وصل شد و چنین وضعیتی داره :
Current Rate (kbps) 3999 27114 Max Rate (kbps) 5112 33607 SNR Margin (dB) 6.6 6 Line Attenuation (dB) 50.1 25.6 Errors (pkts) 0 7
به نظر میاد که فاصلم از کابینت مخابرات زیاده احتمالا. فقط یک موضوعی احیانا ممکنه که مشکلی از سمت تنظیمات مخابرات باشه ؟ چون وقتی به تلنت مودم کانکت میشهم و Info میگیرم بخش current profile خالی هست :
allowedProfiles=8a,8b,8c,8d,12a,12b,17a,30a
currentProfile=
در صورتی که تو نت سرچ کردم باید یکی از پروفایل ها انتخاب شده باشه.
درود. بله کیفیت خط ریاد خوب نیست. Line Attenuation تا 20 خیلی خوبه و 20-40 هم اوکی هست. 40-50 احتمالا بروز مشکل دارید . SNR خطتتون لب لب مرزه. شرکت های داخلی تا 6 میگن اوکی هست ولی من خودم زیر 10 اوکی نبودم درخواست دادم یکم سرعت رو بیارن پایینتر تا رو 10 پایدار بشه.نقل قول:
با توجه به سرعتتون پروفایل مهم نیست و همه پروفایلها اون رنج رو پوشش میدن. مثلا 8a تا 50 مگ دان 16 اپ رو رو جواب میده ولی برای سرعتهای بالاتر مثلا تا 70 مگ دان رو 17a ست خواهد شد.
در کل سعی کردن حداکثر کشش خططتون رو ست کنن و امیدوارم که قطعی نداشته باشید والا از این بهتر نمیشه.
- - - Updated - - -
درود. من چهار سالی هست که از vdsl مخابرات استفاده میکنم البته شیراز هستم، اخیرا وقتی میخوام مودم رو روشن کنم همه چراغها درست متصل میشن اما هیچ سایتی بالا نمیاد باید مودم رو یکبار گاه دوبار یاسه بار روشن خاموش کنم تا درست بشه بعضی وقتها هم دیگه نمیشه زنگ میزنم پشتیبانی که درست میکنن میگن تنظیماتش برات تغییر دادیم، تا چند روزی درسته بعد دوباره همون چرخه تکرار که تقریبا ده روزی یکبار باید بزنم پشتیبانی. امروز گفتم چرا ایجوری میشه میگه مشکل ازسمت ما نیست مودم رو هیچگاه خاموش نکن (خو اگه از مخابرات نیست پس چطو از اونجا درستش میکنن!) بنظرتون مشکل از کجاست آیا مودم من مشکلی داره؟ راه حلی داره؟ tp_link 9960 هم هست
دفعه بعد که هیچ سایتی باز نشد اول از 8.8.8.8 پینگ بگیرید اگر پینگ داشتید مشکل از dns هست. اگر پینگ نداشتید وارد صفحه تنظیمات مودم بخش advanced و بعد صفحه status بشید و ببینید مقابل ip address مودم آی پی از مخابرات گرفته یا نه اگر نگرفته بود احتمالا در مسیر خط یا سیستم اکانتینگ مخابرات مشکلی پیش اومده اگر گرفته بود بعدش آدرس مقابل default gateway رو پینگ کنید اگر پینگ نداشتید مشکل از سمت مخابرات هست.نقل قول:
تکراری حذف شود
سلام.جسارتا کدوم منطقه ی شیراز هستین که vdsl بهتون دادن؟فاصله تا مرکز یا کافو چقدر هست حدودا؟نقل قول:
سلام دوست کسی درمورد فست کردن VDSL اطلاعی دارد؟
نگید که نمیشه.. من 3...4 نفر دیدم که وی دی اس ال فست کردن
درودی دوباره. بعد سه روز هنگام روشن کردن بازهم مشکل پیش اومد، پینگ گوگل نداشتم، در تنظیمات مودم ip وجود داشت و از gateway ip مودم هم پینگ داشتم، با این حساب بر اساس چیزی که گفتید بنظر میاد از مخابرات نباشه. چکار میتونم بکنم؟ مودم رو ریست دوباره تنظیم کنم فايده داره؟نقل قول:
درود. صدرا و نزدیک مرکز مخابراتی هستیم، روزی که میخواستم بگیرم کارشناس گفت تا هشتصد متری باشید میدیم اما ما نزدیک تریم 200_300 متر حدودا اون زمان 38 تا پورت داشتن که من 17 همی شدم بقیه هنوز خالی بودننقل قول:
هیچکس نمیتونه کمکی کنه؟ دهن ما سرویس شد از بس مودم روشن خاموش کردیمنقل قول:
- - - Updated - - -
هیچکس نمیتونه کمکی کنه؟ دهن ما سرویس شد از بس مودم روشن خاموش کردیمنقل قول:
سلام اگر از gateway پینگ داشتید ولی از 8.8.8.8 (نه گوگل) پینگ نداشتید مشکل از سمت مخابرات هست. من جایی گوگل رو اشاره نکردم چون گوگل آدرس دامنه هست و پینگ داشتن یا نداشتنش کمکی به پیدا کردن مشکل نمی کنه.نقل قول:
سلام دوستان تا الان max rate 136 توی VDSL دیده بودین؟
هفته اول که VDSL خریده بوده مکس ریت 80 و پینگ داخلی 25 داشتم
بعد اون چراغ dsl خاموش شده و بعد از یک روز مکس ریت 136 با پینگ داخلی 38 دارم... هرچی تماس هم میگیرم نمیدونن چیکار کنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
سلام دوستان تا الان max rate 136 توی VDSL دیده بودین؟
هفته اول که VDSL خریده بوده مکس ریت 80 و پینگ داخلی 25 داشتم
بعد اون چراغ dsl خاموش شده و بعد از یک روز مکس ریت 136 با پینگ داخلی 38 دارم... هرچی تماس هم میگیرم نمیدونن چیکار کنند.
نقل قول:
سرعت دانلود هم بیشتر شده؟ الان بخاطر پینگ تماس گرفتین؟
االان شما فقط با پینگ مشکل داری ؟نقل قول:
اگر مکس ریت خطت اینقدر بالا رفته ببین میتونی تا 100 مگ بگی برات ست کنن و اگر پارامترهای کیفی خطتت سقوط نکرد ترد اف بدی با افزایش 13 تایی پینگ نیست.
البته پروفایل اکانت هم باید عوض بشه و بیاد رو 30A یا 35B. من هر جا دیدم وی دی اس ال ارائه شده بهترین حالت رو 17a بوده و حوالی 70 مگ سرعت.
بله مشکل من پینگه فقط... من سرعت 30 مخابرات خریدم گفتن تا 40 برات ست کردیم راضی باش! بالاتر نمیبرن... هرچند حاضرم کمتر از 30 هم باشه ولی پینگ داخلی 35 با وجود شرایط خوب خطم (snr بالای 30 و line attenuation 8) راضیم نمیکنهنقل قول:
میگم پروفایلم رو فست کنید، از استان های دیگه دیدم که رو VDSL هم میشه پروفایل دستی ساخت که فست باشه... میگن ما تو خراسان رضوی این کار رو نمیکنیم... میگم پروفایلم رو تغییر بدین.. میگن دادیم ولی هیچ فرقی برام نمیکنه
درود.. کیفیت خطت فوق العاده عالیه و واقعا خیلی حیفه . مشکل اینه جز تعداد معدودی بقیه تو این مخابرات یک مشت بی سوادن و اصلا نمی فهمن پروفایل چی هست, fast یا interleave چی هست و..... . اگر اخیرا هم تغییراتی در مسیر شبکه خراسان تا تهران ایجاد شده باشه 99% هیچ کس خبر نداره . شما مستقیم رفتی مخابرات محل یا 2020 زنگ زدی ؟ مخابرات محل با من اصلا راه نیامد ولی 2020 زنگ زدم 3 بار برام تغییر پروفایل دادن تا چیزی که میخواستم گرفتم . اگر که 2020 هم زنگ زدی و جواب نگرفتی دیگه واقعا نمیشه کاریش کرد.نقل قول:
الان شما تو مودمت current profile چی هست ؟
سلام مجدد... من هم مخابرات رفتم هم از طریق ویراستی و 195 شکایت کردم.. هم اینستاگرم رسمی مخابرات شماره تلفن اکسس منطقه م رو بهم داد تا اقدام کنم؛ تو هر سه راه اخیر "دقیقا یک نفر" باهام تماس گرفت.. اوایل میگفت ما رو VDSL فست نداریم و بار اخر گفت از طریق مرکز تهران اقدام کنین چون ما تو خراسان همچین پروفایلی تنظیم نمیکنیمنقل قول:
یک سوال شما خودتون VDSL دارین و 2020 براتون فست کردن؟ جسارتا کدوم استانید؟
درود.. من از مهر 1402 برای منزل جدید (تهرانپارس شرق/تهران) سرویس VDSL گرفتم. پروفایل ار ابتدا فست ست شده و فقط برای تنظیم رو سرعت دلخواه با 2020 دو سه باری تماس گرفتم تا روی حداکثر سرعت دانلود پایدار با SNR بالای 10 ست کنن و روی اپلود هم خیلی سیریش نشدم چون همون مقدار فعلا کافی هست و اون روز زیاد موی دماغشون شده بودم.نقل قول:
سلام دوستان . من adsl 16 دارم میخوام vdsl 16 بگیرم . سرعت بالاترم نمیتونم بگیرم . ارزش داره هزینه بیشتر کنم ؟ برا گیم و وب گردی . قند شکن و ...
درود..نقل قول:
شما ممکته بتونی سرعت اپلود بالاتری دریافت کنی. سوال کردی بپرسی با دانلود 16 اپلود چند ست میکنن ؟
ممکنه یک مقداری کیفیت هم بهتر بشه چون تا کافو فیبر هست و از اونجا بستر مسی میشه.
اگر مودمتون خیلی قدیمی نباشه احتمالش زیاده از VDSL هم پشتیبانی کنه و عملا شما هیچ هزینه اضافی بابت تجهیزات نمیدید و فقط قیمت بسته ها کمی فرق میکنه.
مودمم ساپورت میکنه . طبق قرارداد همین الانشم باید آپلودمو رو ۲ میبستن که روی ۱ بستن . البته خیلی آپلود برام مهم نیست . حتی دانلودم برام مهم نیست . بیشتر استیبل بودن سرویس برام مهمه که طبق فرامایش خودتون چون مقداری از مسیر فیبر هست امکان استیبل بودن سرویس بیشتر . خصوصا من که گیم حرفه ای میزنم کوچکترین نوسان هم برام مهمه .نقل قول:
درود.. اگر گیمر هستید اپلود حداقل 2 مگ نقش مهمی تو استبل بودن پینگ تو بازی خواهد داشت. من خودم اورواچ و ورلد و اپکس بازی میکنم اسپایکهای لحظه ای اپلود تا 1 مگ زیاد دارم که اگر اپلود هم حداکثر 1 مگ باشه افزایش لحظه ای پینگ خواهید داشت که واقعا ازار دهندست. اگر با همون دانلود 16 اپلود بالای 2 مگ براتون ست کنن تجربه گیم بهتری خواهید داشت.نقل قول:
شما که مودمتون VDSL ساپورت میکنه پس هزینه اضافی تجهیزات نخواهید داشت و اگر اپلود خوب هم براتون ست کنن با سویچ کردن به VDSL ضرر نمیکنید به خصوص برای گیم.
- - - Updated - - -
من مورتال کمبت بازی میکنم . هفته دیگه تورنومنت آنلاین دارم . ممنون از راهنماییت . فردا اقدام میکنم برای تغییر سرویس
- - - Updated - - -
من مورتال کمبت بازی میکنم . هفته دیگه تورنومنت آنلاین دارم . ممنون از راهنماییت . فردا اقدام میکنم برای تغییر سرویسنقل قول:
دوستان من در مورد vdsl اطلاعات زیادی ندارم. زیاد هم سرعت برام مهم نیست در حد ftth هزینه کنم. مخصوصا اینکه مودم vdsl هم دارم...
مخابرات، چند روز پیش سرایر کوچه رو کن و فیبر نوری گذاشت. ایا این بر ارائه vdsl تاثیر گذار هست؟ فاصله از مرکز برای من زیاده حدود ۱.۵ کیلومتر هست. در حال حاضر هم تست سر خط ۱۸ مگ اپ میشه adsl
- - - Updated - - -
دوستان من در مورد vdsl اطلاعات زیادی ندارم. زیاد هم سرعت برام مهم نیست در حد ftth هزینه کنم. مخصوصا اینکه مودم vdsl هم دارم...
مخابرات، چند روز پیش سرایر کوچه رو کن و فیبر نوری گذاشت. ایا این بر ارائه vdsl تاثیر گذار هست؟ فاصله از مرکز برای من زیاده حدود ۱.۵ کیلومتر هست. در حال حاضر هم تست سر خط ۱۸ مگ اپ میشه adsl
- - - Updated - - -