دوستان تو گیم فورتنایت اپلودم پکت لاست داره باعث لگ کوچیکی توگیم میشه کسی راه حلی داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان تو گیم فورتنایت اپلودم پکت لاست داره باعث لگ کوچیکی توگیم میشه کسی راه حلی داره
طرح 360 مبین نت برای همه کشور فعال می باشد .امروز مودم منم تعویض شد . سرعت تعویض خیلی بالاست و باید تا اول شهریور کل کشور جمع آوری بشه .در روستا ها هم مبین نت با رومینگ همراه اول (4جی) فعال است .
در مودم هم نگاه کردم...مودم روی حالت td نیست بلکه بروی fdd هست برای اینکه بتونه رومینگ کنه .
در واقع مشخصه چرا مبین نت داره مودم b612 رو میده برای اینکه همزمان ساپورت 4 جی اف دی دی داشته باشه . گفتن یسری مودم هم در اینده میدن که در جاده ها هم نت داشته باشین .
مبین نت باید برای بسته هاش یه فکری بکنه.چون ایرانسل با قیمت های جدید ش ترکونده
سلام
دوستان جایی که من هستم تحت پوشش نیست ولی دکل همراه اول نزدیکمونه که پینگش چهار رقمی و سرعت حداکثر 800 کیلوبایته .اگر مبین بگیرم و رومینگ کنه روی همراه اول بازم کیفیت نتم همونجوری میشه که با گوشی هست ؟ یعنی همونطوری پینگ چهار رقمی میمونه ؟
این قضیه ۳۶۰ چیه؟؟ مودم جدید میخواد یا چی؟
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
سلامنقل قول:
مودم جدیدی که برای شما فرستادن b612 هست؟ انلاکه یا لاک؟ میشه لطفا ازش تصویر بزارین.
بگیرید واقعا عالیه!!!!!!!!!!:n02::n02::n02::n02::n19::n02:
پینگ داخلی 150
سرعت دانلود در منطقه پونک خود پونک 800 کیلوبایت در بهترین حالت!
پشتیبانیش ولی میخواد بخوره ادمو میگم که بهشون اولش اومدین نصب کردین سرعت 15 مگابایت بود الان میگه نه اشتباه میکنید!!!بحث نکنید با من آقا!!!!! بعد من با خنده اینو به من گفت بهش گفتم من دیگه حرفی ندارم :n01:
بررسی هم کردن شما سرعتتون درسته و مشکلی نداره با یک بار تماس یعنی اولین تماسم بود باهاشون!!!!
بعد اصلا معلوم نیست چه خبره پشتیبانی که من زنگ زدم میگه بذار رو فلان گزینه بعدش اونی کی زنگ زده برای پیگیری که قانعم کنه برای سرعت 8 مگابایت در ثانیه درسته بعد میگه استدلال همکارم نمیدونم چی بوده که گفته بذارید روی اون گزینه!!!!همراه اول تو مشتری های خودش مونده:n27:
سلام دوستان
تو منطقه ما فقط از طرف مخابرات اینترنت داده میشه که گرفتم و داغون بود.
الان میخوام lte بگیریم. من همه جوره از اینترنت مبین نت و ایرانسل شنیدم. هم خوب و هم خیلی بد!
الان به نظرتون چی بگیرم؟ تو منطقه ما نسل 4 سیمکارت ایرانسل همراه موبایلم رو خوب میگیره ولی نمیدونم مودمش چجوریه. از نظر سرعت و نوسانات میگم
اینم بگم قبلا وایمکس مبین نت داشتم که متوسط بود(سال 92) و الان طرح تعویض مودم میده 346 تومن شش ماهه 200 گیگ روز و200 تا شب.
نظر شما رو میخوام بدونم که چی بگیرم اذیت نکنن مارو. (هر دو شرکت منطقه سبز هستیم)
اشتباها دوباره پست قیلی رو زدم. سوال دومم رو اینجا میپرسم.
الان که به طرح های اینترنت ایرانسل نگام میکنم خیلی قیمتش نسبت به میبین نت ارزونتره
خیلی پر مصرف نیستم.خواستم از خدمتتون راهنمایی بگیرم حالا چه ایرانسل چه مبین نت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان در کمال ناباوری چند وقته مبین نت برای من عالی شده نمیدونم چیکار کردن دایمی هست یا موقته ولی تا حالا همچین سرعتی ندیدم ازش
سلام دوستان
یه نکته رو خواستم بگم که شاید ندونین
مبین نت طرح 200 گیگ یکماهه و 150 گیگ یکماهه رو حذف کرده و داخل پنل کاربری برای تمدید وجود نداره
در کمال تعجب این طرح ها رو از صفحه اصلی سایتشون بر نداشتن!
امروز برای اطمینان هم زنگ زدم پشتیبانی و گفتن کلا این طرح ها برداشته شده
با قيمتاي جديد td ايرانسل، ديگه اصلاً نميصرفه از مبين نت td بگيريم.تازه ايرانسل سرعتش تا 80 مگابيت هست. مبين نت زده تا 40 مگابيت.
كه البته سرعت من زير 4 مگ هست!!
حتي اينترنت fdd همراه اول و ايرانسل و رايتل هم از td مبين نت ارزون تر هستن!!
مبين نت بايد به گران فروشي خاتمه بده، وگرنه بزودي مشتريان خودش رو از دست ميده و ورشكسته ميشه
من به امید این طرح 200 گیگ میخاستم مبین بخرم ،خوب شد نخریدم ، امیدوارم طرح مشابه بزاره و در هر صورت ترافیکش بیشتر از ایرانسل باشه.نقل قول:
مبین نت پینگش پایینتره ایرانسله ، مخصوصا از وقتی که ایرانسل بسته ها رو ارزون کرده سرعت من از 40 مگ به زیر 20 مگ افت کرده و کیفیتش داره میاد پایین ولی مبین نت ظاهرا داره زیرساختش رو ارتقا میده و وضعیت سرعتش بهتر هم میشه .نقل قول:
طرحهای ایرانسل که گرونترهنقل قول:
دقیقا کدومو میگی :)))نقل قول:
یکی از طرح های 100 گیگی مبینت 1 ماهه هم هست و 70 تومن به نظرم خیلی مناسبه ....من اگه ایرانسل اینکارو بکنه قطعا ایرانسل میگیرم ..و یه چیزی من در دانلود با ایرانسل مشکل دارم فایلم کراپت میشه دوباره از اول میگیره ..اینو کسی حل کرده؟نقل قول:
شما اگه دانلودر باشی که 100 درصد هستی چون کاربر معمولی زیاد پست نمیذاره باید بدونی 100 گیگ و 10 گیگ شبانه هیچ جایه یک دانلودر رو نمیگیرهنقل قول:
ولی ایرانسل 50 گیگ روزانه میده 100 گیگ شبانه با سرعت بالاتر و قیمت کمتر به 360 هم وصل نمیشه (همراه اول تو مشتری های خودش مونده:n02:) و پوشش بهتر 65 تومن! تازه ایرانسل ثبات داره! و از همه مهم تر از ساعت 7 شب به بعد شما زنگ بزن مبین نت ببینم یک نفر جوابتو میده :n02::n02:
ی دونه داره 100روزانه 1000شبانه 70000 ت اون برای دانلود خوبه دیگه
ی دونه داره 100روزانه 1000شبانه 70000 ت اون برای دانلود خوبه دیگهنقل قول:
این بسته ای شما می فرمایین سرعت شبانش رو 4 مگابیت محدود شده و اصلا بدرد نمیخورهنقل قول:
سرویس هایی که شبانه پرسرعت دارن سرعتشون فقط بازه
اون که برای نصف شبه ....نه من یوتوب زیاد میرم و استریم دارم باید در روز معمولی بهم سرعت بده ....مبینت بهتره البته ایرانسل هم دارم .....ای دی اس ال هم برای دانلود دارمنقل قول:
من هم سیمکارت TD-LTE مبین نت دارم هم ایرانسل
هیچکدوم برای کسانی که دانلود زیاد دارن طرح مناسبی ارایه ندادند
برای کسانی که کم مصرف هستند ایرانسل واقعا بصرفه تره
الان شما خودت مثلاً اين دو تا رو مقايسه كن، ببين كدوم گرون تره!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ملاک طرح های یک ماهه هست نه بلند مدت .الان منی که ماهی حداقل 150 گیگ روزانه مصرف دارم 100 گیگ مبین نت با قیمت 70 تومن برام به صرفه تره یا 120 تومن ایرانسل ؟نقل قول:
شما كه مصرفت زياده بهتر نيست ايرانسل نامحدود يكماهه رو بگيري با سرعت 4 مگابيت به قيمت 30 تومن؟نقل قول:
مبين نت كدوم طرحش نامحدود داره؟؟ حالا با هر سرعتي
سلامنقل قول:
طرح های نامحدود ایرانسل اصلا ارزش خرید ندارن با همون مبلغ میشه طرح های بدون محدودیت سرعت گرفت
کلا با 4 مگابیت نامحدود میشه 30 گیگ دانلود کرد با سرعت 512 کیلوبایت بعد میشه سرعت 32 کیلوبایت که واقعا کمه
با همین مبلغ بسته حجمی ایرانسل 25 + 50 رو خرید بدون محدودیت سرعت
دوستمون به اين مورد اشاره كرد، نامحدود ايرانسل در واقع همون اينترنت ديال اپ هست كه شما فقط يه حجم مشخص ميخري و بعد از اتمامش بايد دوباره طرح بخري كه اصلا به صرفه نيست، يكي از دلايل ترافيك بالاي نت من اينه كه ٧ تا كلاينت دارن ازش استفاده ميكنن ، حالا اگه ٣٢ كيلوبايت بينشون شير بشه سرعت هر نفر چه قدره؟ شما خودت حاضري با سرعت ٧ هشت كيلوبايتي نت نامحدود داشته باشي؟نقل قول:
مبين نت نامحدود نداره ، كلا روي تي دي بايد بي خيال نامحدود بشي چون يا بدردنخوره يا اگه بدردبخور باشه قيمت خوبي هم داره كه به جيب ماها نميخوره.
اگر 8 تا يوزر يا سيستم مجزا همزمان بخوان از اينترنت يه مودم خونگي با سرعت عادي استفاده كنن كه كلاً كيفيت خوبي تجربه نميكنن. به نظر من كه نت td-lte اصلاً برا چنين حالتي مناسب نيست. اگر اينترنت FTTH مخابرات تو شهر شما اومده، برا ٨ يوزر همزمان خيلي بهتره و شايد هزينه اشتراكش هم كمتر از td باشه. و البته سرعتشم خيلي بيشتره.نقل قول:
adsl شركتي هم هست. مخابراتم هست ولي اون بستگي داره كه تو محله شما خوب باشه يا نه.
اگر سرعت و قيمت و مقدار حجم و ثبات و كيفيت رو كه در نظر بگيريم، بدترين گزينه td-lte هست.
الان همين سرعت تا 40 مگابيت مبين نت، در عمل وجود نداره!! اكثر كسايي كه ديدم، در بهترين حالت بين 10 تا 15 مگ سرعتشون بوده. من كه خودم فقط يه ديوايس استفاده ميكنم زير 4 مگ سرعت دارم. اگه قرار باشه اين سرعت تقسيم بر 8 يوزر بشه كه اصلاً بدرد نميخوره
دوستان کسی مودم فروشی نداره یکی میخرم
كسي ميدونه كه آيا كاربراي عادي مبين نت در صورتي كه سيگنال ضعيف داشته باشند،نوع اشتراكشون ميشه به 360 تبديل بشه يا نه؟
اگر جواب مثبت هست، آيا بايد خود مودم هم تعويض بشه يا اينكه همون مودم ميشه به 360 تبديل بشه.
اتفاقا من adsl هم دارم ولي خط بيشتر از ٢ مگ نميكشه فيبر هم كه مركز فعلا ساپورت نميكنه ، الان خودم وايرلس ٨ مگ دارم ماهي ٨٠ تومن كه ٤٠٠ گيگ بين الملله ، مبين نت رو براي سرعت بيشترش ميخاستم ولي فكر نكنم خريدش كار عاقلانه اي باشه ، نمي دونم والانقل قول:
سلام دوستان . من بیشتر از یک سال هست td دارم . یک سال کامل ایرانسل و یک ماه هست مبین چون خونمون خط تلفن برای adsl نداره . شاید تجربه من به درد دوستان بخوره . این تجربه شخصی من که شیراز منطقه شهرک ولی عصر زندگی میکنم . شاید تجربه شخص دیگه فرق میکنه .
اول میرم سر وقت پینگ
هم پینگ ایرانسل هم مبین نت کلا تایم اوت ندارن . اما پینگ مبین نت برای من حدود ۲۰ تا ۳۰ تا کمتر از ایرانسل بود . ایرانسل با اروپا حدود ۱۳۰ ۱۴۰ اما مبین نت ۱۰۰ تا ۱۱۰ ۱۲۰ این حدود
در مورد سرعت دانلود ایرانسل با سینر حدود ۷ تا ۹ سرعت دانلود ۳ مگابایت که میشه ۲۴ مگابیت . سرعت دانلود مبین نت با سینر ۱۴ ۱۵ حدودا همین مقدار . اما آپلود ایرانسل خیلی بهتر از مبین نت هست .
در مورد قطعی تا حالا مبین نت توو این یک ماه قطعی نداشتم . ایرانسل قطعی داشتم چند روز یک بار که با ری استرات مودم حل میشد
در مورد بازی آنلاین ایرانسل اصلا اذییتم نکرد فقط مشکل نت تایپ ۳ بود که توی پارتی و پیدا کردن حریف مشکل داشت . مبین نت بخاطر نت تایپ دو بهتر هست اما حدود یک هفته هست شدیدا برای وصل شدن به psn و سرور بازی ها اذییت داره میکنه . بعضی از آیپی آدرس های مبین نت در این مورد مشکل دارن .
اما در سرعت دانلود شبانه مبین نت دقیقا روو ۵۰۰ کیلو بایت هست جز اونایی که نوشته شبانه با سرعت بالا اما سرعت شبانه ایرانسل دقیقا مثل روزانس . البته الان بسته های ایرانس خیلی خوب شدن برای پر مصرفاا
خوش بحالتون.نقل قول:
سرعت مبين نت من امروز تو ظهر كه مثلاً بايد بيشترين سرعت رو داشته باشه، با حدود سرعت 250 كيلو بايت در ثانيه دانلود ميكرد يعني حدود 1.95 مگابيت در ثانيه. يعني حتي نصف اون سرعت حداقلي 4 مگابيت در ثانيه كه بايد تضميني باشه رو هم ندارم.
برا همين ميخوام درخواست كنم كه اگه ميشه سرويس منو تبديل به 360 كنن. و البته با توجه به هزينه كمتر ايرانسل، حتماً ميرم به سمت ايرانسل
مگه رومینگ به صورت پیشفرض برای همه فعال نیست؟نقل قول:
اسماً تو تنظيمات مودم فعاله، ولي رو شبكه همراه اول نميره. حتي اگه بصورت دستي بزاريمش رو شبكه همراه اول، وصل نميشه بهشنقل قول:
کلا وضعیت نت شهرستانا بهتر از تهران هست . بنظرم ایرانسل رو تجربه کنید . خصوصا الان که بسته هاش خیلی متنوع تر و اقتصادی تر شده . من اگه ایرانسل نت تایپ دو بود هیچ وقت نمیومدم مبین نت . چون خداییش توو این یه سال که ایرانسل داشتم وضعیت نتم متوسط رو به خوب بود .نقل قول:
مشكل اينجاست كه تو نقشه ايرانسل كه نگاه كردم، خونه ما تو پوشش td-lte ايرانسل نبود. البته شايد نقشه ها بروز نباشه. اگر مطمئن بشم كه تو پوشش مودم داخلي هستم، بعد از تموم شدن اشتراك مبين نت، حتماً ميرم سراغ ايرانسل. هرچند كه از وايمكسش خاطره خوشي ندارم. وايمكس مبين نت اين دو سه سال آخر خيلي خوب شده بود. سرعت خوب و قيمت ارزون و حجم بالا و شبانه نامحدود رايگان. ولي خب متاسفانه وايمكس سفره ش برچيده شد.نقل قول:
از کجا؟نقل قول:
مودم مبین نت رو انلاک کرده بودم و یه مدت ازش اسفاده کردم
الان هیچ سیمکارتی حتی موبین نت رو هم براش انتن نمیاره
با دستکاری سوکت قسمت سیم کارتش یکی از شاخک هاش شکست :n02:
مبین نت برای تعمیرش میکنه؟؟
نه دیکه قبولش نمیکنن چون انلاک کردینقل قول:
اما قابل تعمیر هست بدید تعمیرات موبایل براتون درستش میکنن