یعنی بسته شبانه نامحدود همراه اول داشته باشیم ولی روزانه نداشته باشیم 4جی نمیده؟نقل قول:
آخه همراه اول اصلا تو توضیحات ننوشته اینو . حتی نوشته نامحدود 4جی ( نوترینو)
Printable View
یعنی بسته شبانه نامحدود همراه اول داشته باشیم ولی روزانه نداشته باشیم 4جی نمیده؟نقل قول:
آخه همراه اول اصلا تو توضیحات ننوشته اینو . حتی نوشته نامحدود 4جی ( نوترینو)
معمولا ارهنقل قول:
بصورت تجربي
جايي ذكر نشده
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
تهران محدوده میدان خراسان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
نقل قول:
مودم مشکلی نداره. این مشکلی هست که منم داشتم و جالبه بعد از کلی تماس با 9990 هیچ کدوم از اپراتورهاشون هم نمی دونستند مشکل چیه تا اینکه خودم مشکل را حل کردم. بسته های آلفا+ شبانه همراه اول بدون فعال بودن آلفا+ روزانه فورجی نمیشه. یعنی شما که بسته شبانه خریدی حتماً باید یه بسته حداقل 100 مگابایتی روزانه هم بخری تا فورجی فعال بشه و گرنه فورجی نمیشه. بسته یه هفته ای شبانه آلفا+ داری باید یه بسته یه هفته ای حداقل 100 مگابایتی روزانه هم بخری تا اون شبانه فورجی بشه. جالبه نه!!؟؟ شبانه بدون داشتن بسته روزانه فورجی نمیشه
من یک مودم فورجی dwr-932 دارم .متاسفانه امروز یکی از شاخک های جایگاه سیم کارتش شکست و الان پیام insert sim card میده و سیم کارت رو نمی خونه .بنظرتون چیکارش کنم؟ ارزش درست کردن داره یعنی قیمت درست کردن مناسب هست ؟
سلام یه جایی خوندم که برای مودم Huawei E8372 کاستوم فریمور ارائه شده که امکان ussd رو هم میده از کجا میتونم این کاستوم رو دانلود کنم ؟؟
مودم 3372 رو آپدیت کردم . تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلی که پیدا کرده در حالت 3G ایرانسل دائم بین UMTS و DC-HSPA+ سوئیچ میشه :n28:
عملا تو مغازه که 4G ندارم غیرقابل استفاده هست به خاطر تاخیری که این کار داره
اینو چطور یه جا ثابت کنم ؟
ظاهرا وقتی بیکاره رو UMTS هست
مشکل در گوشی هم هست که با WCDMA only حل میشه .
روی گوشی یا باید این گزینه فعال باشه یا حتما همیشه ارسال و دریافت داشته باشم
یعنی مودم قبل از آپدیت چیزی به عنوان UMTS نداشته که مشکلی نداشتم ؟
........................
Update_WEBUI_17.100.13.01.03_HILINK_Mod1.8.rar
هماهنگ با فبرمورهای E3372h_22.200.15.00.00, E3372s_22.300.09.00.00 и E3372h_22.200.09.*
لینک دانلود در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
لینک نسخه Mod1.8 رو دارید برام بفرستید ؟
سپاس
اخرین فریم ویر lh92 یرانسل چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه قبلا فایل پایینو نصب نکردین میتونین برای دیدن پارامترهای اضافی نصب کنین (دلخواه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اسکرپیت ذخیره کدهای ussd در خود مودم (دلخواه):
سلام دوستان وقت بخیر
دوستانی که مودم با مدلهای Huawei e5186-22a یا Huawei e5786 دارند لطف بفرمایند اعلام کنند که آیا این مودمها 4.5g اپراتورهای ایران رو ساپورت میکنند یا خیر؟
اگر بله ؛ بفرمایند در منوی تنظیمات چگونه باید به این موضوع پی برد؟
با تشکر
اینم لینک رام خود ایرانسل
ضمنا دوستانی هم که انلاک کردن تست کنن ببینن میتونن دوباره به ایرانسل برگردننقل قول:
جدیدترین فریمور و وب یو آی با امکانات کامل برای مودم E3372S
Firmware
E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_M_AT_04.01
webuiکد:https://www.androidfilehost.com/?fid=457095661767143870
WEBUI_17.100.15.00.04_HILINK_mod-2017
کد:https://www.androidfilehost.com/?fid=529152257862709563
برنامه ای برای تعویض و تغییر تصویر پشت زمینه فریمور و وب یو ای فوق :نقل قول:
دانلود:
نمونه تصویر پشت زمینه تغییر یافته توسط خودم:کد:https://www.androidfilehost.com/?fid=817550096634752595
کد:https://www.androidfilehost.com/?fid=745425885120719140
مربوط به کدوم مدل از مودم ایرانسل است ؟نقل قول:
دوست عزیز ممنون از برنامتون ولی میشه توضیح بدهید چگونه باید تصویر پشت زمینه را تغییر بدهبمنقل قول:
مشخصه دوست عزیزنقل قول:
LH92
پس از نصب فریمور و وب یو ای مربوطه که لینک دانلودش را گذاشتم برنامه picture_export را که لینک دانلود آن در انتهای لیست دانلودی که گذاشتم هست را دانلود کنید و پس از اکسترکت کردن و زمانی که مودم به کامپیوتر وصل و فعال است از داخل پوشه برنامه export را اجرا کنید و چند ثانیه بعداز اجرای برنامه و خروج از برنامه مودم ریستارت میشود و تصویر پشت زمینه مودم با تصویری که من طراحی کردم تغییر می کند.نقل قول:
اگر خواستید تصویر دلخواه خودتون پشت زمینه مودم قرار بگیره فایل و تصویر main_bg.jpg را با تصویر دلخواه خودتون عوض کنید . یعنی یک تصویرکه مایل هستید پشت زمینه مودم قرار بگیره و باید حتما سایز عکس 956 در 353 پیکسل و با فرمت jpg باشه را به نام main_bg تغییر بدهید و جایگزین تصویری که با همین نام داخل پوشه picture_export است نمائید و بعدش export را اجرا کنید که بعداز ریستارت مودم و چند دقیقه بعد تصویر پشت زمینه مودم با تصویر مورد نظر شما جابجا خواهد شد.
سلام دوستان
من امروز یه مودم e3372 ایرانسل گرفتم و آنلاکش کردم
بعد که شروع کار کردن باهاش کردم متوجه دو مسئله شدم
اول توی دفترجه زده مودم در حالت 3g چراغش به رنگ ابی کم رنگ و در حالت 4g به رنگ ابی پر رنگ هست
من روی هر دو حالت قرار میدم چه 4g و چه 3g به رنگ ابی کم رنگ هست خواستم علت رو بدونم؟؟؟
دوم اینکه من وقتی با گوشی تست سرعت میگیرم سرعت 36mb هست اما با مودم 4mb که به شدت پایین هست
با توجه به اینکه چراغ مودم در حالت 4g رو ابی کم رنگ هست یعنی مودم روی حالت 4g ست نمیشه؟؟؟؟
ما هم منتظریمنقل قول:
سلام دوستان این مودم های ایرانسل Z6000 و GP-2101 رو میخوام بخرم کدوم بهتره ایا انلاک میشن؟مشکل چیزی دارن اینا؟خیلی بد تعریف میکنند ملت؟
بعد یه سوال!؟ میخوام یه مودم بین 100تا150 اینا که هم LTE ایرانسل و تمامیه فورجی اپراتور رو ساپورت که و زیاد قطعی وصلی نداشته باشه لطفا معرفی کنید
نظرتون درباره این مودم چیه Huawei Wingle E8372 4G WiFi Router ؟
سلام عیدتون مبارک من یه مودم دی لینک 156 دارم که حداکثر سرعتش 14 مگابیت هست. مودم خوبیه تنها چیزی که منو اذیت میکنه غیب شدن علامت Hسبز رنگ هست.وقتی به نت وصل نیستم اون علامته هست ولی به محض اینکه به نت وصل میشم بعد چند دقیقه علامته میره و سرعت به شدت پایین میاد .فریمور مودم رو اپدیت کردم ولی فایده نداره کسی راه حلی پیدا نکرده برای این مشکل
سلام برای من هم همینه نمیشه کاریش کردنقل قول:
دوستان این مودم CA60 ایرانسل خوبه ؟
اگه جایی باشم که 4.5 آنتن نده میره رو 4 دیگه ؟ یا فقط همین 4.5 رو ساپورت میکنه ؟:n27:
رو حالت اتوماتیک بزارید ، خودش از بالا شروع میکنه .نقل قول:
اکه 4g هم آنتن نده میره رو 3g
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
مودم lh92 ایرانسل رو میشه با شارژر گلکسی های سامسونگ هم شارژ کرد ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟
- - - Updated - - -
مودم lh92 ایرانسل رو میشه با شارژر گلکسی های سامسونگ هم شارژ کرد ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟
اگه شارژر فابریکش ۵ ولت باشه (معمولا استاندارد usb همون ۵ ولت هست) ، مشکلی پیش نمیاد ولی در خصوص شارژر های فست شارژ سامسونگ که ولتاژ ۹ ولت هم دارن اطلاعاتی ندارم. خودم که vc60 ایرانسل رو با شارژر فست شارژ سامسونگ شارژ میکنم. مشکل هم ندارهنقل قول:
اگه شارژر فابریکش ۵ ولت باشه (معمولا استاندارد usb همون ۵ ولت هست) ، مشکلی پیش نمیاد ولی در خصوص شارژر های فست شارژ سامسونگ که ولتاژ ۹ ولت هم دارن اطلاعاتی ندارم. خودم که vc60 ایرانسل رو با شارژر فست شارژ سامسونگ شارژ میکنم. مشکلی هم ندارهنقل قول:
دوستان چرا من از هر 10 باری که مودممو از طریق usb به لپ تاپ وصل میکنم فقط یبار میشناسدش؟باید چند مرتبه کامپیوترو ری استارت بکنم تا با سلام و صلوات اونم اگه خوش شانس باشم وقتی مودمو وصل میکنم بشناسدش و صفحه کانفیگ بیاد بالا.روی یه لپ تاپ دیگه هم این مشکلو داشتم.چرا یبار میشناسه ده بار نمیشناسه؟واقعا گیج شدم.راستی مودمم E8372
با سلام سال نو مبارک ، دوستان آیا میشه با دیش و LNB و کانکتور ts5 با مودم huawei E3372 اینترنت 4G ایرانسل رو دریافت کرد؟:n13:
منظورم اینه که با برنامه LTE WATCH مودم E3372 را روی یک فرکانس خاص مثل 1800MHZ قفل کرد وبا دیش و LNB اینترنت 4G رو دریافت کرد؟!!
آخه یه جا خوندم فرکانس خروجی LNB بین 800 تا 2000 مگاهرتز هستش که فرکانس مورد نظر تو این رنج قرار داره....
درضمن اگر شدنی باشه چند حسن داره، اولا قیمت مناسب نسبت به آنتهای OUTDOOR مخصوص 4G ، دوما قدرت ،کیفیت وپایداری دیش خیلی بیشتره پس قطعا کیفیت وسرعت اینترنت دریافتی بیشتر خواهد بود یا حداقل نزدیک به حداکثر مجاز با توجه به پهنای باند خواهد بود؟؟!!!!:n13::n13::n13:
آقا یکی به ما بگه چطوری باند مودم E8372 را بذاریم رو 7 که سرعت بیشتر بشه
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز باید بعداز آنلاک کردن مودم و فلش کردن فریمور و وب یو آی مد شده و جدید که قابلیت انتخاب باند دلخواه داخل تنظیمات مودم داره میشه باند خاصی را انتخاب کرد....نقل قول:
من روی مودم E3372 چنین کاری کردم و از داخل تنظیمات مودم و قسمت شبکه باند 7 را انتخاب و تیک زدم و داره از همون باند استفاده می کنه
شما که مودم را آنلاک کردی بعدش فریمور جدید و مد شده و وب یو آی جدید را روی مودم فلش کن بعداز اینکه فلش به درستی انجام بشه تنظیمات و امکانات جدیدتری به مودم شما اضافه میشه که در قسمت تنظیمات شبکه شما می توانید با انتخاب گزینه 4g only یا LTE only شبکه ارتباطی و سرعت مودم را در این حالت قفل کنید تا از حداکثر سرعت مودم استفاده کنید...نقل قول:
اگه گوشی در همون مکان که مودم قرار داره با سرعت 36 مگ دانلود میده حتما مودم هم چنین توانی داره ولی باید مودم جائی باشه که برای 4G آنتن دهی داشته باشه و شبکه مودم هم در این وضعیت انتخاب شده باشه تا از تمام توان و سرعت مودم استفاده کنید.من با همین مودم و سیم کارت ایرانسل در اغلب اوقات و از اکثر سایتها با سرعت حداکثر تا 40 مگ سرعت دانلود دارم.
اینم لینک دانلود فریمور و وب یوآی مد شده با امکانات کامل برای مودم هواوی مدل E3372Sنقل قول:
تمام این کار هارو انجام دادم اما مودم نهایت سرعتش 12mb هستنقل قول:
در صورتی که گوشی تو همون نقطه 2 3 برابر سرعت میده