ببخشید ایرانسل ندارمنقل قول:
میشه یه عکس ازش بدید ؟
ممنون
Printable View
ببخشید ایرانسل ندارمنقل قول:
میشه یه عکس ازش بدید ؟
ممنون
اقا دمت گرمنقل قول:
مثل اینکه جدیدا این طرح اضافه شده
امیدوارم حذفش نکنن
دوستان سرعت پارس آنلاین موقع استفاده از ف_ل_ر ش... چطوری؟ uتیوب میشه راحت ویدئو دید؟
امروز کسی مشکل سرعت داره؟
سرعتم از 1.5مگ رسیده به 100-200 !
با سلام و احترام.
آقا ما یک اشتباه کردیم ، آمدیم از پارس آنلاین سرویس 2048 با 62 گیگ سالانه به قیمت 145000 تومان گرفتیم !
الان دو هفته هست چراغ ADSL چشمک میزنه !
مودم IP Link - WDL - RT 150 بهم دادن که خراب بود و مجبور شدم مودم دومی به قیمت 89000 تومان بخرم و مودم اولی هنوز مونده پیششون برای بررسی !
سرعت هم فقط یک بار چراغ ثابت شد که اول 189 KB کیلوبایت بود و بعد شد 100 و بعد دوباره قطع شد و چراغ ADSL چشمک زن شد و پشتیبانی شهرستان گفته داریم پورت رو بررسی می کنیم و پشتیبانی تهران هم گفت با پشتیبانی شهرستان تماس بگیرید !
دوستان گرامی خواهشمندم لطف کنید و بگید باید چکار کنم که دیگه هنگ کردم !
مشکل از کجا هست ؟
سیم هم مستقیم از درب منزل آوردم.
با مودم زاکسل تست زدم که چراغ ثابت شد ولی تست سرعت نگرفتم.
الان برم کنسل کنم ؟
چکار کنم ؟
شاد و سربلند باشید.
ممنونم.
سلامنقل قول:
من هم وضعیتم مثل شماست البته کمی بهتر چون من نتم زیاد قطعی نداره ولی چون نویز خط بالاست سرعت دانلود در بهترین حالت به 200 کیلو میرسه. شما باید برید توی تنطیمات مودم و Downstream و Attenuation رو اینجا بنویسید تا ببینیم وضعیت شما چطوریاست.
دوستان کسی نمیدونه ؟نقل قول:
امتیازها که خود بخود وارد میشه کافیه بروز رسانی کنی امتیازاتت رونقل قول:
تو همون قسمت پنل کاربری ت هست نوشته به روز رسانی امتیازها
اگر کد جدیدی مخصوص با شکاه مشتریان داشته باشی مثل کد هدیه نمایشگاه کتاب و... توهمین قسمت ورود کدهدیه رو داره
اما بعد از اینکه امتیاز باشگاهتو تبدیل به گیگ کردیبا خرید بسته از فروشگاه بعدمیای توی سایت پارس انلاین اون قسمت که نوشته مدیریت سرویس و... از همون منو گزینه ای به اسم ورود کد هدیه(یا ثبت کد هدیه) اونو میزنی اونجا کدشو میزنی[/QUOTE]
پارس انلاین همه چیزش خوبه فقط تنها مشکل اصلیش اینه که با اکثر روش های تونل زدن مشکل داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس های حجمی پارس آنلاین سرعت شبانه میشه سرعت اسمی یا همون 16 مگابیت میمونه؟
اول از همه پارس شبانه رایگان ندارهنقل قول:
سرعت همون که هست میمونه
سلام
دوستان سرعت دانلود شبانه شما هم کم شده ? مگر یک سوم محاسبه نمیشه ؟ پس چرا سرعت افت کرده ؟
به نظرم ربطی به شبانه و غیرشبانه نداره. الآن یه چند وقتیه که پارسآنلاین تو تهران حتی تو ساعتهای غیرشبانه هم با مشکل مواجه شده. به نظر میآد پهنای باند کم آوردن یا مشکل چیز دیگهایه. من البته به دلایل فنی (خراب شدن سیستم مخصوص دانلودم) یه چند وقتیه دانلود شبانه نداشتم. اما عصرها سرعت اینترنت پارسآنلاینم به شدت متغیر شده.دانلود رو که شروع میکنی، اولش خوبه، بعد یهو سرعت به مرز سرعت اسمی سرویس (2مگابیت حجمی) افت میکنه. کلن نوسان سرعتش زیاد شده. شبانه هم یکی دو هفتهای قبل از خرابش شدن سیستمم، مقدار دانلودم از نصف کمتر شده بود.نقل قول:
من که فکر میکنم پهنای باند کم اوردن .نقل قول:
البته امروز خبری پخش شده که وزارت دفاع داشته وضعیت بحران قطع اینترنت رو شبیه سازی میکرده .
یعنی مانور میدن امروز .
مشکل نوسان سرعت تو سرویسهای اشتراکی، معمولن به دو دلیل ممکنه اتفاق بیافته:نقل قول:
- یا ISP کمبود پهنای باند داره (یا به تعبیر دیگه با گرفتن مشترک زیادتر، عملن داره ضریب اشتراک بالایی رو استفاده میکنه) که خودش رو بیشتر تو ساعتهای شلوغ نشون میده.
- یا ISP به طریق نرمافزاری داره ترافیک رو مدیریت میکنه. یعنی بر اساس قواعد و پالیسیهای تعریف شده برای کاربرا یا گروهی از کاربرا، سرعت دسترسی به اینترنت به طور کل یا برای بعضی از سرویسها رو مدیریت میکنه که لزومن به ساعتهای خاصی محدود نیست.
با توجه به نوع محدودیتها و ویژگیهای محدودیت ایجاد شده من فکر میکنم فقط مشکل پهنای باند نیست. احتمال میدم کاهش سرعت دانلود بیشتر به دلیل تغییر سیاستهای ISP باشه. البته ممکنه این تغییر سیاست موقتی باشه.
تو پارس آنلاین سرعت باز شدن سایت ها از سرور خارجی کمتر از سرورهای داخلی هست؟ همه سایت ها 16 مگابیت (2 مگابایت درثانیه) رو پر میکنه ؟ نوسان هم زیاد داره؟ تک کانکشن چه سرعتی دانلود میکنه؟
مثلاً من مخابرات دارم سایت هایی که سرورشون خارج از کشور هست (حتی سایت های ایرانی که هاست خارجی دارن) سرعت مثلاً 20-30 کیلوبایت هست ولی سایت هایی مثل سافــت_98 سرعتش 120 کیلوبایت.
پارس تو مرکز مخابراتی ما مشکل پهنای باند ندارهنقل قول:
سرعت داخلی و خارجی و تک کانکشن داخلی1 مگابایت
تک کانکشن خارجی 700 800 کیلوبایت
*این سرعت توی 24 ساعت ثابته و نوسان خاصی نداره
*خط روی 9 بسته شده(بیشتر نمی کشه)
به طور کلی اگه مرکز مخابراتی مشکل پهنای باند نداشته باشه پارس خیلی کیفیتش خوبه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
احتمالا مشکل شما مورد دوم باشهنقل قول:
من اون وقتی که شبانه رایگانم تموم شد تا شب قبلش سرعتم 1.8 مگ بر ثانیه ثابت بود ولی فرداش که سرویس جدید با شبانه یک سوم گرفتم سرعتم حتی تو ساعات غیر رایگان هم 700-800 بود ماکزیمم !
از نظر من هم علت کاهش سرعت همون مورد دومه. اگه کاهش سرعت به خاطر پر شدن پهنای باند باشه، سرعت شما نوسان پیدا میکنه. یعنی ممکنه (بستگی به تعداد یوزهای آنلاین مشترک با شما روی همین پهنای باند) هی بالا و پایین بره. ولی این جوری نیست که سرعت در لحظات اول تقریبن فول باشه اما بلافاصله بعد از چند ثانیه، سرعت به حد سرعت اسمی یا حتی پایینتر از اون برسه و تو همون محدوده نوسان کنه. این چیزی که الآن تو پارسآنلاینه یه چیزی شبیه Burstاه. جالبه که شما با قطع و وصل دانلود تو IDM باز هم برای لحظاتی سرعت بالا میگیری و دوباره بعد از چند ثانیه اول سرعت به شدت افت میکنه.نقل قول:
البته من هنوز شبانه رایگانم تموم نشده، اما 5-6 هفتهای میشه که دچار این وضعیت شدم.
مرسی دوست عزیز.نقل قول:
یعنی کلاً اون قضیه 16 مگابیت کشکه؟ 8 مگابیت بیشتر نیست؟
چرا این تاپیک هیچ کس تست سرعت و اسکرین شات IDM نمیذاره :n02:
نه دوست عزیز. کشک نیست. اگه شما فاصله محل استفادهات تا مرکز مخابراتی زیر 1000 تا 1200 متر باشه، و مشکل نویز اساسی نداشته باشی، (یعنی خطت تا 16 مگابیت رو بکشه) پارسآنلاین سرویست رو روی 16 مگ میبنده. من خودم با فاصله حدود 1600 متر تا مرکز مخابراتی، پروفایلم روی 12مگابیت بسته شده و سرعت با IDM هم تا 1.2-1.3 مگابایت بالا میره. اما چند هفتهای میشه که پارسآنلاین سرعتش دیگه ثبات قبلی رو نداره. من قبلن با همین خط و سرویس، با IDM سرعتم هیچ وقت زیر 1.0 مگابایت در ثانیه نمیاومد. اما این چند هفته گذشته سرعتم از حدود 1مگابایت شروع میشه و بعد از چند ثانیه به حدود 200 کیلوبایت میرسه. حتی لحظاتی دانلود کاملن متوقف میشه و دوباره بعد از چند ثانیه شروع میشه. کلن سرعتش نوسان پیدا کرده که به نظر میآد موضوع اعمال سیاستهای جدید مدیریت ترافیک از طرف پارسآنلاین باشه.نقل قول:
علت این که کسی تست سرعت اینجا نمیذاره یکیش شاید همین باشه. علت دیگه هم اینه که کاربرای فعال این تاپیک که در واقع جزو دانلودرهای حرفهای هم بودن از آذر سال گذشته به این طرف به تدریج از پارسآنلاین کوچ کردن به ISPهای دیگه.
گول ۱۶ مگابیت پارس انلاین رو نخورید همش حرفه، من تو ۳ منطقه مختلف پارس انلاین دارم، اگه شانس بیارید بین ۸-۹ صبح چنین سرعتی برسید.
در سایر ساعت شاید فقط برای چند دقیقه سرعت بالا باشه اما بعدش افت میکنه که بسته به شلوغی اون مرکز سیاست مختلفی عمل میشه.
مثلا تو سعادت اباد موقع دانلود اولش سرعت رو ۸مگابیت هست ولی بعد از مدت کوتاهی افت میکنه به ۱ مگابیت(۱۲۸ کیلوبایت) هر چی هم زنگ زدم فایده نداشت میگن ما به شما ۵۱۲ فروختیم همینم زیاده.
ضمنا اخیرا هر صفحه ای که بخوای باز کنی باید چند بار رفرش کنی و ارور میده
Sent from my iPhone 6
بله. این موضوع چند وقتیه (حدود 6 هفته) که به وجود اومده. من هم تو پستهایی که طول این چند هفته گذاشتم به این موضوع اشاره کردم. البته من سرویس 2مگابیت حجمی دارم که روی 12مگابیت بسته شده. سرعت دانلود مطابق گفته شما کم میشه. یعنی وقتی یه دانلودی بیشتر از چند ثانیه طول بکشه، سیستم خود به خود سرعت اون رو میآره پایین. به ویژه اگه دانلود با چندین کانکشن باشه وضعیت بدتره. من دانلود تو IDM با تک کانکشن سرعت خیلی بهتر و پایدارتری گرفتم تا دانلود با چندکانکشن.نقل قول:
اگه این طوری باشه از چاله در میام میافتم تو چاه چون من مخابرات دارم چند هفته اذیتم کرده سرعت از سرورهای خارجی فوق العاده کم شده و فـ_یـ_ل هم دیگه خیلی خیلی اذیت میکنه و بی نهایت کنده (همه نوع تست کردم پولی و رایگان) از این اکانت های افزایش سرعت خریده بودم تا 10 روز پیش خیلی خوب جواب میداد و واقعاً کار میکرد که اونم تازگی بی تاثیر شده.نقل قول:
مرسی که گفتی. داشتم گول میخوردم :n02: واقعاً راست میگم زنگ زدم سفارش هم بدم.نقل قول:
این که سیاست کثیف همشون هست. سرعت اسمی رو خیلی کم میگن و اگه سرعت رو زیاد کنن با منت میگن و میگن حق حرف زدن نداری چون سرعت قرارداد خیلی کمتره.
من عمده ی مشکلم با سرویس مخابراتم این هست که تازگی با فـ** شـ** ها عملاً نمیشه کاری کرد و اعصاب خورد کن شده.نقل قول:
کیفیت بروزینگ چقدر افتضاح شده!
یه سایت cach شده رو بخواد باز کنه جونش در میاد |:
فیلتـــر شکنا هم تعطیل!
پارس شبانه ی کلا رایگان هم داره ؟ مثل های وب
الان شاتل هستم ! بعد از سی گیگ سرعت رو محدود کردن 10 شده الان
دوست عزیزنقل قول:
البته من فکر نمیکنم پارسآنلاین دیگه به بدی مخابرات باشه. وضعیت وبگردی پارسآنلاین (برای من که سرویس 2مگ حجمی از یکی از شلوغترین مراکز مخابراتی تهران یعنی مرکز کاشانی دارم) الآن خیلی خوبه. دانلود از سرورهای خارجی هم بد نیست. یعنی برای من که خطم تا 1.2مگابایت سرعت داره تو ساعتهای خلوت مشکلی وجود نداره و بین 1. تا 1.2 مگابایته. اما ساعتهای عصر بازه نوسانش زیاد شده. اما همینم به طور متوسط 400 کیلوبایت در ثانیه است. جالبه که با تک کانکشن تو IDM سرعت دانلود وضعیت بهتری داره. سرورهای داخلی مشکل خاصی ندارن.
مشکل جدی الآن من یکی اینه که دانلود شبانه رایگان نداره، دیگه این که ف.ی.ل.ت.ر.شکنها هم وصل نمیشن. البته س.ا.ی.فون هنوز وصل میشه اما هر چند دقیقه یک بار قطع میشه به طور کامل و دوباره وصل میشه. و-پ-ی-ان هم استفاده نمیکنم. نمیدونم وضعیتش چه طوره.
ولی چیزی که مشهوده و من که بحثهای اغلب ispها رو اینجا پیگیری میکنم دیدم، به نظر میآد این مشکلات اخیر ناپایداری سرعت و همینطور مشکلات جدی ف.ی.ل.ت.ر.شکنها تو اغلب ISPها فراگیر شده و یه سیاست عمومیه که احتمالن از طرف دولت به ISPها هم تحمیل شده.
نه. پارسآنلاین از آذر سال گذشته دیگه شبانه رایگان نداره. فقط شبانه یک سوم داره.نقل قول:
پارس انلاین امروز پروانه FCP رو دریافت کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت خط اجازه بیشتر از این رو نمیده وگرنه پارس تا 16 میبندهنقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دوستان برای دانلود طرحی نیست هزینه کمتر دربیاد؟ اینطوری اصلا صرف نداره هر یکی دوشب 20 تومن ادم بده من چند وقت دانلود لازمم و نیازدارم ممنون
پارسآنلاین هیچ طرح خاصی برای دانلودرها نداره. کف هزینهای که بابت دانلود هر گیگ باید بدین 670 تومنه. پایینتر از این اصلن راه نداره با پارسآنلاین.نقل قول:
والا من الان 3800 با مالیات گیگ میخرم شبا میشه تقریبا 1300 چطوری باید گیگ 670 بگیرم داداش؟نقل قول:
راهش مال مایهداراست. اگه 100 گیگ ترافیک یکجا بخری میشه حدود 200 هزارتومن. باهاش میشه 300 گیگ شبانه دانلود کرد که در میآد حدود 670 تومن. البته یه مقداری هم ارزش افزوده روش میره میشه 700 تومن گیگی.نقل قول:
سلام. اگر ایرانسل دارید و میتونید از 3G-4G استفاده کنید. بسته ی شبانه 10 گیگ رو پیشنهاد میکنم. از ساعت 2 تا 6 ، 10 گیگابایت هزار تومن. بسته 5 گیگ 6 صبح تا 12 ظهر هم داره هزار تومن. همراه اول هم بسته شبانه 22 گیگ داره از 2 تا 7 ، 9000 تومن. یه سر به سایتاشون بزنید.
سلام. اگر ایرانسل دارید و میتونید از 3G-4G استفاده کنید. بسته ی شبانه 10 گیگ رو پیشنهاد میکنم. از ساعت 2 تا 6 ، 10 گیگابایت هزار تومن. بسته 5 گیگ 6 صبح تا 12 ظهر هم داره هزار تومن. همراه اول هم بسته شبانه 22 گیگ داره از 2 تا 7 ، 9000 تومن. یه سر به سایتاشون بزنید.نقل قول:
از دیشب هر ده دقیقه یه بار مارو قطع و وصل میکنند مخصوصا وقتی از فیلشکن استفاده میکنم وضعیت خط چطوره؟
SNR margin Upstream 23 db Line Attenuation Upstream 20 db SNR margin Downstream 31.5 db Line Attenuation Downstream 31 db
ما من هم چند هفته است اینجوری. خاک برسرش کنند. فقط سایتهای داخلی را باز میکنه. پینگ هم نگو. ابروی اینترنت رو هم بردند.نقل قول:
از دیروز گیت وی رو تغییر دادن, پینگ و تک کانشکنو خراب کردن.