مودم رو بردم سر خط همین مشکل بود اما من دیگه بی خیال شدم چون با همین وضعیت سرعت دانلودم بین 350 تا 410 KB هست و قطعی ندارمنقل قول:
Printable View
مودم رو بردم سر خط همین مشکل بود اما من دیگه بی خیال شدم چون با همین وضعیت سرعت دانلودم بین 350 تا 410 KB هست و قطعی ندارمنقل قول:
نقل قول:
سرویس 12 مگ فقط یه دروغ بزرگه، من 10 روزه کارم تماس با شاتله ! خط من به گفته خودشون نویز نداره ! در خوشبینانه ترین حالت پینگ من 180 و تا 300 میره !
سرعت دانلود هم در حد 2-3 مگ بیشتر نیست ! خواستی اسکرین شات هاشو برات میزازم، این در حالیکه در همون مکان 8 مگ شاتل مشکلی نداره، ولی 12 مگ فقط برای گول زدن و مشتری جذب کردن بوده است.
دوست عزیز میشه از سرعت دانلود هم سرور داخل و هم سرور خارج تست بذاری.نقل قول:
از صفحه Status مودم که downstream و SNR رو نشون میده هم یه عکس بذار.
پیشاپیش خیلی ممنون
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
نه عزیز ؛ با تمدید ، محدودیت برداشته نمیشه. فقط و فقط با ارتقا سرویس محدودیت برداشته میشه و حساسیت سیستم شاتل از بین میره...نقل قول:
این هم از اینترنت 12 مگ شاتل، خط هم بدون نویز به تایید کارشناسان فنی شاتل !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تست سرعت همین الان
شما حتما در سایت 195 ازشون به خاطر کم بودن سرعت و تبلیغ خلاف واقع شکایت کن ، مجبور میشن درستش کنن ؛ چون سرعت شما با توجه به قانون مزخرف 1 به 8 ، باید حداقل 192 کیلوبایت باشه که الان نیست...نقل قول:
به احتمال زیاد کمبود پهنا باند دارن تو منطقتوننقل قول:
دوستام اینجا گرفتن تا 12 مگ هم براشون سرعت داده ولی بیشتر رو 9 10 میچرخه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
فرضا ، در آغاز ماه آرت 1 دارم و چند روز مونده به آخر ماه تا آرت 3 ارتقا دادم و حالا باز محدود شدم اگه به آرت 4 نرم تا سر ماه که وقت تمدیدم بشه یعنی میفرمایید نمیتونم با آرت 1 شروع کنم در ماه جدید بدون محدودیت ؟نقل قول:
درسته ؛ منظور من این بود که اگه مثلا آرت 2 رو کل ماه داشتی و روزای آخر ماه محدود شدی ، با تمدید سرویس در اول ماه ، محدودیت از بین نمیره!نقل قول:
این چیزی که شما میگی درسته و عملیه ؛ میتونی به آرت 1 برگردی و دوباره روندو شروع کنی...
دوستان شاتلی آرت 1 و آرت 2 سرعت دانلودشون چقدر هست در ماه و بعد چند گیگ محدود میشن؟
سلام؛
سرویس eco_4096 دارم. چند روزی میشه که شاتل سرعت رو از روی 5 مگابیت به 13 مگابیت ارتقا داده. البته سرعت دانلود تا بحال از 1.310مگابایت فراتر نرفته و نتیجه تست سرعت با speedtest.net حدود 9-10 مگابیت هستش.
سلام دوستان
بهترین سرویس شاتل که باهاش بشه ماهیانه ۵۰ گیگ دانلود کرد کدومه؟
البته هزینشم بالای ۵۰ نباشه و همینطور سرعتش بالا باشه تو وبگردی و کارهای انلاین مثله اپدیت و از این حرفا
منطقه مخابراتیمون قدس تو امیراباد تهران
ممنون
دوستان این سرویس 12 مگ چطور باید خرید ؟
تو لیست خرید نیست
حداکثر همون 8 مگ هست !!!
برای مشترکین جدید هستش، من یه خط 8 مگ داشتم، به خاطر همین با یه خط دیگه که نت نداشتم ازشون گرفتم، حالا بماند که دروغی بیش نبود !نقل قول:
نه انصافا همیشه اینطور نیستنقل قول:
من خودم 8 مگ داشتم و واقعا سرعت 1 مگابایت (( حدود 950 رو تو IDM میدیدم ))
ولی بعضیا به دلایلی 8 مگ داشته داشتن و شاید به این سرعت نمیرسیدن
چون خیلی مسائل مثل کمبود پهنای باید - مشکل مخابرات منطقه - شلوغی سرویس همون منطقه - نویز خط (( مهمترین عامل ))
دخیل هست و بعضییا به همچین سرعتی نمیرسن
و فکر میکنن 8 مگ دروغه
من خوذم داشتن و اکثرا هم به همون سرعت 1000 میرسیدم
ولی مشکل اینجاست این 12 مگ رو ارائه نمیدن
الان یه سوال
این 8 مگ رو هیجوری نمیشه گرفت ؟؟
شاتل پهنا باند افزایش داده ؟ ارت 6 هستم چند وقتیه که رفته روی 6 مگ قبلا 3 مگ بود
من تا حالا شاتل نداشتم و برای مغازه داداشتم یکی از مواردی که مد نظر دارم همین شاتل است
میشه دوستان بگند وضعیت این شرکت در مشهد چطور است؟ البته من میخوام برای طرقبه سرویس بگیرم که خوب مشترک کمتری داری
ارزون ترین سرویس این شرکت چه قیمت داره و ارزون ترین سرویس نامحدودش چقدر قیمت داره و چقدر محدودیت دانلود در روز داره؟
ممنون میشم دوستان جواب بدند
نقل قول:
من 7 تا 8 سال از شاتل سرویس گرفتم و شاید 10 -15 از دوستان و آشنایان هم با راهنمایی که کردم از شاتل سرویس گرفتن، انتظارها بالا رفته دیگه الان بعد از تماس های زیاد 2 روزه سرعتم 7 - 8 دارم؛ امیدوارم بمونه برام به این شکل 12 مگ پیشکش .
8 مگ الان میتونی بگیری اگه تو مخابراتت امکانش باشه، الان 8 مگ NFG هم اومده که شبانه رایگان نداره ارزون تر هم هستش .
اون که آرهنقل قول:
ولی 8 مگ شبانه رو فعال نمیکنن ؟؟؟
حتی با گرفتن 5 تومان ؟
8 مگ داریم که شبانه رایگان داره با یه 8 مگ که رایگان نداره، تو سایتش بری تمام سرویس هاش با قیمت هاش زده.
سلام
من تماس گرفتم برای اینترنت 12 مگ پلاتینی جشنواره تابستانی گفتن بدون دانلود شبانه 160 هزار تومن با دانلود شبانه 226 هزار تومن.
ولی مشکلی که هست اینه که بهم گفتن سرعت دانلود شبانه روی 128 بسته شده!!!!!!! در حالی که سورعت دانلود شبانه 8 مگ توی سایت نوشته حداقل یک مگ!
کسی اطلاع درستی داره؟
برادران ممنون میشم پاسخ بدید سخت نیست که این همه مشترک شاتل!نقل قول:
حالا مشهد مگه با جاهای دیگه قیمتش فرق داره که هیچکس چیزی نمیگه؟
نقل قول:
ببینین سرویس ها از ماهی 4000 تومان که اکو لایت اسمشه شروع میشه به بالا حالا باید دید مصرف شما و نیازتون به چه سرعت و حجمی هستش، از لحاظ کیفی هم بازه مشخصی نداره، من خودم بعد از 7 سال الان مشکل دارم با شاتل ولی از مخابرات هم اینترنت دارم که راضی نیستم، مهم ترین مسئله پشتیبانی اینترنت هست که نیروهای شاتل همیشه جوابگو هستند، حالا شما هم باید تست کنی ببینی تو منطقه مخابراتیتون سرویس دهی شاتل خوبه یا نه ! خیلی مسائل تاثیر داره الان یه جشنواره 12 مگ داره ماهی 12/000 تومن ولی 12 ماه باهم باید پرداخت کنین اگه لاین شما نویز نداشته باشه و مخابراتتون بتونه پشتیبانی کنه پیشنهاد خوبی میتونه باشه براتون.
دوستان آرت 1 سرعتم شده 1.7 MB/sec دانلودم !!
قضیه چیه ؟
speed test : 1598.4 kilobytes
الان این صفحه ای که شما به من دادی این طرح اکو لایت اینا نیست کجا باید برای اون قسمت برم؟نقل قول:
این صفحه ی مربوط به جشنواره که گفتین کجاست؟ مشکل در رابطه با یک جا دادن پولش نیست ولی حجم چقدر میده ؟ ماهانه چقدر میذاره دانلود کنی
آرت ۱ [emoji5]️[emoji15]
Sent from my iPhone using Tapatalk
چه خبره دارن مانور میدن ؟ برای من گوگل هم باز نمی شه، همین الان !
صفحه که باز کردین وسطش سمت جپ .نقل قول:
برای جشنواره باید زنگ بزنی به شاتل .
سرور خارجی هم همین سرعتو میده؟نقل قول:
سلام
من تماس گرفتم برای اینترنت 12 مگ پلاتینی جشنواره تابستانی گفتن بدون دانلود شبانه 160 هزار تومن با دانلود شبانه 226 هزار تومن.
ولی مشکلی که هست اینه که بهم گفتن سرعت دانلود شبانه روی 128 بسته شده!!!!!!! در حالی که سورعت دانلود شبانه 8 مگ توی سایت نوشته حداقل یک مگ!
کسی اطلاع درستی داره؟
نه .خارجی روی همون 130-140 هستنقل قول:
سلام دوست عزیزم. مخابرات خیلی اذیتم کردم پورت ssl ش مشکل داشت انتی ویروسم اپدیت نمیشد یک ساله مگر با فیلتر شکن یا ای اس پی دیگه. تلگرامم همش قطع میشد هی باید زنگ میزدم ریست میکردم. دیگه بیخیالش شدم چهار شنبه خطمو خالی کردم.نقل قول:
حالا میخوام سرویس بگیرم موندم بین اینکه art1 بگیرم یا این طرح پلاتینی 12 مگ با 60 گیگ ترافیک. قیمتش پلاتینی 226 هزار تومن با دانلود شبانه است که بهم گفتن دانلود شبانش تعهدمون روی 128 است ممکنه بیشتر بشه ولی تعهد نمیکنیم (در حالی که 8 مگ رو تو سایت تعهدشون حداقل 1 مگ برای شبانس)
حالا خواستم نظرت رو بدونم که کدوم رو بگیرم. (با توجه به اینکه 12 مگ به بستر خط و سیم کشی ساختمان و نویز و خیلی چیزا بستگی داره و کل پول رو باید یک جا بدم). البته ازون ور طرح 8 مگ 1 ساله شاتل ترافیکش فقط 22 گیگه و قیمتش 360 هزار تومن! یعنی با سرعت کمتر و ترافیک یک سوم ولی قیمتش تقریبا دو برابر گرونتر از این جشنوارس. واسه همین خیلی وسوسه شدم.
حالا خواستم نظرت رو بدونم ممنون
دوست عزیز طبق بحثی که با یکی از دوستان داشتید ، من نتیجه رو نفهمیدم. میخواستم بدانم همان حرفی که بهم زدید صادق است؟ یعنی من از ارت 1 شروع کنم هر وقت محدود شدم برم بعدی ، و زمانی که سر ماه شد دوباره از ارت 1 شروع کنم که محدودیتی هم نداره درسته؟نقل قول:
اگه برای دانلود میخوای همون ارت یک بگیر چون وقتی هم که محدود میشی با 5 یا 6 هزار تومن سرویس را ارتقا میدی و از محدودیت خارج میشی اون دانلود شبانه سرویسهای اکو یا جشنواره سریع محدود میکنه و رفع محدودیتش حداقل 3 هفته نباید شب دانلود کنی وقتی هم که محدود میشی سرعت دانلود شبانه 10 کیلوبایت میشهنقل قول:
با تمدید سرویس محدودیت برداشته میشه برای اطمینان بیشتر از پشتیبانی شاتل بپرسنقل قول:
عزیز آرت 1 بگیر محدود شدی درخواست ارتقا سرویس میدی 7-8 تومان مابهتفاوتش با آرت 2 رو میدی،سرویست میشه آرت 2 و دیگه محدود نیستی و... حالا آخر ماه که رسیدی و آرت 2 یی ، زنگ میزنی درخواست میدی سرویس ماه جدید رو بکنن آرت 1 هرینه کامل آرت 1 رو میدی واسه ماه جدیدت و دوباره از اولنقل قول:
بله اون حرفهایی که من زدم درسته
پشتیبانیش نپرس من چقدر دانلود کنم محدود میشم و اینا ...این سوالا رو درست جواب نمیدن اما زنگ بزن شما همین ها رو بپرس برای اینکه مطمئن شی، جواب میدن
یه سر به تاپیک زیر بزن:نقل قول:
اکانت تست رو استفاده کن و نتیجشو بهم بگو:n16:
از سرور خارج روی 700-800 بود سرعت داتلودم با اکانت تستنقل قول:
rate خطتو رو چند بستن؟!نقل قول:
نقل قول:
واسه یه کار دیگه تماس گرفتم قسمت فروش .قضیه این سرعت هم پرسیدم.گفت خط تا 8 مگ باز هست و اگه مرکزتون اوکی باشه و اینا سرعتتون میرسه به این سرعتی که الان دارید