من با 3g و H فقط میتونم تلگرام و اینجور برنامه ها رو باز کنم . سایتی رو عملا نمیشه باز کرد ! (تهران)
Printable View
من با 3g و H فقط میتونم تلگرام و اینجور برنامه ها رو باز کنم . سایتی رو عملا نمیشه باز کرد ! (تهران)
یعنی مشکل سرعت دارید؟نقل قول:
تجربه ای که من مشابه شما داشتم این بود که فقط برنامه ها باز میشد و سایت با مرورگر باز نمی کرد که آخر متوجه شدم در تنظیمات اینترنت گوشیم علاوه بر apn ، ------ و ... هم وجود داشت و با حذف کردن اونها مشکلم رفع شد.
شما یک apn جدید درست کن و فقط بنویس mcinet و بقیه رو پاک کن مشکلت حل میشهنقل قول:
از کجا گرفته؟نقل قول:
خدمات مشترکین موجود ندارند
دفتر مرکزی همراه اول ، میدان ونکنقل قول:
ممنوننقل قول:
شیراز راه اندازی نشده؟
دفتر مرکزی همراه اول موجود نداشت
به من گفتن USIM همراه اول به شدت قطع و وصلی آنتن داره و اگه USIM بدن ذیگه بر نمیگردونن .
فعلاً گفتن 2 ماه صبر کنید .
جونشون بالا میاد قرار بود تا اخر سال 93 اینکارو بکنن و 4G ارائه بدن معلوم نیس دارن چیکار میکنن
دوستان شیرازی کسی متوجه پیشرفت پوشش 3G توی مناطق مختلف شیراز شده؟من چند ماه هست منتظرم که شهرک والفجر و گلستان و کلی شهرک های دیگه 3G بشه ولی متاسفانه هیچ پیشرفتی نداشته و معلوم نیس دارن چیکار میکنن.کلا اطراف شیراز پوشش خوب نیس فقط وسط شهر خوبه
بعضی حرف ها را من نمی دونم از کجا در میاد ...نقل قول:
اولا در مورد قطع و وصلیش که من بعید می دونم
دوما حتی اگر مشکل داشته باشه ، شما اولین دفتر خدمات ارتباطی برو بگو سیم کارتمو بسوزن و یک سیم کارت جدید بده و در عرض چند دقیقه سیم جدید میگیری ، اینکه دیگه بر نمی گردونن اصلا ممکن نیست...
سیمکارت usim همراه اول هم عرضه شد.هر کی تست گرفت اینجا اعلام کنه...
عرضه سیم کارت4G همراه اول در تهران[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حال حاضر دفتر امور مشترکان اصلی همراه اول در خیابان ونک اقدام به توزیع سیمکارت 4G همراه اول میکند.
بنابر گفته متصدی تعویض سیمکارت در دفتر امور مشترکان، شبکه LTE این اپراتور هماکنون در منطقه کردستان و میدان ونک (محدوده ساختمان اصلی شرکت) به صورت آزمایشی فعال شده است و شبکه LTE در 21 شهر آماده بهرهبرداری شده است.
پیش تر مدیرعامل همراه اول گفته بود: LTE این اپراتور در 21 شهر به صورت Hotspot در بخشهای پر مصرف راهاندازی شده اما تمرکز روی توسعه و راه اندازی 3G است.
اپراتور اول تلفن همراه توسعه شبکه را در سکوت خبری پیش میبرد و اعلام رسمی درباره چگونگی برنامه توسعه شبکه در مناطق ندارد.همچنان که دریافت مجوز نهایی ارائه خدمات 3G و 4G از سوی این اپراتور نیز بدون انعکاس خبری بود.
منبع: فارس
دوستمون اندروید چند ثانیه زودتر خبر رو گذاشتن
همراه اول در بیشتر جاهای تهرن پوشش 3G هم حتی ندارد من جاهای مختلف تست کردم چه برسه یه 4G اصلا تعویض سیمکارت کار بسیار بیهوده ای است.
بخاطر اینه که اکثر دکل هاش قدیمیهنقل قول:
اهواز که نسل ۳ رو جز اولین شهر ها راه اندازی کرد الان شبکه نسل ۴ رو هم پیدا می کنم
دقیقا موافقم. اوایل گول ایرانسل خوردم و با تعویض دوسیمکارت بیست هزار تومان گرفتن بعدش رایگان تعویض می کردن!!!نقل قول:
همراه اول و رایتل قبل از عید و ایام عید نسل چهارشو با گوشی پیدا می کردم اما رجیستر نمیشه ضمن اینکه همرا اول نسل سومش تو تهران نه پوشش درست داره نه سرعت نه کیفیت . انتن دهی نسل یک و دو هنوز خوب نیست!!!! فعلا عاقلانه نیست تعویض سیمکارت.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام از شهرهای استان گلستان خر ندارین؟
شهرهای گرگان و گنبد به 3G تجهیز شدن شهرهای دیگه چی؟:n01:
سلام از شهرهای استان گلستان خبر ندارین؟
شهرهای گرگان و گنبد به 3G تجهیز شدن شهرهای دیگه چی؟:n01:
لازم به ذکره قیمت سیمکارتهای usim همراه جهت تعویض 6هزار تومن میباشد.
ما رفتیم عوض کنیم میگه آنتن دهی خیلی ضعیفه و داعم قطع و وصل میشه و اگه usim بده دیگه نمیتونی برگردونی به عادی ، حالا دیگه نمیدونم میخواست نگیریم یا واقعا مشکل داره ...نقل قول:
بالاخره هر شبکه ای که در حالت ازمایشی راه اندازی میشه باید با مشکلاتش ساخت تا به حالت نرمال برسه.نقل قول:
اینکه میان میگن تعویض نمیشه کرد اصلا برام قابل هضم نیست!!!! دی:
شما با 9990 تماس بگیر و در این مورد ازش سوال کن. و اگر مشکلی نبود برو usim بگیر....
سلام
من آبادان رفتم
اونجا هم LTE همراه اول رو دیدم
دوست عزیز منم رفتم تعویض کردم. هیچگونه مشکل پرش آنتن که ندارم تازه به نظرم آنتن گوشیم نسبت به قبل بهتر هم شده. دلیلش خیلی واضح هستش.... تعداد محدودی سیم کارت برای تعویض دارن مجبورن از تعداد مراجعه کننده به هر طریقی کم کنن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگه میشه اون مناطقی که همراه اول اعلام کرده ( اتوبات کردستان و میدان ونک ) راهتون خورد یه تست بگیرید ببینیم این چجوریه سرعتش . ممنون
یعنی هیچ جای دیگه تهران دکل 4 جی ندارن؟ یا تجهیز کردن اما خاموشه؟
اصلا مشخص نیست آیا تجهیز کردن یا نکردن. الان هم در حال حاضر فقط اتوبان کردستان تقاطع خ ونک -دفتر مرکزی همراه اول- راه اندازی شده.نقل قول:
دیروز هم مدیرعامل همراه اول گفته فقط 5% از مردم گوشی 4G دسترسی دارند اولویت ما راه اندازی کامل 3G تا پایان سال می باشد و در سال آینده برای 4G اقدام میکنیم.
خود مدیرعامل همراه اول یک ماه پیش گفته بود تا کنون فقط ۲۰ عدد سایت نسل سوم در تهران نصب شده که یعنی اصلا هیچی، همراه اول شاید سال دیگه بتونه به پای پوشش ایرانسل برسه در تهران در ضمن دیگه ببین وضع نسل چهارم چطوره که در کل تهران فقط یک آنتن در دفتر مرکزی نصب کرده اند
کسی نمیتونه یه تست با usim بزاره ببینیم سرعت و پینگ چطوره ؟
به اطلاعاتی که 9990 و یا امور مشترکین همراه اول در مورد پوشش 4G میدن بسنده نکنید.چون اطلاعاتشون دقیق و کامل نیست.
اوایلی که 3G راه اندازی شده بود فقط میگفتن که در بعضی مناطق تهران انتن میده در صورتی که من در قم به 3G وصل میشدم....
=================
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما که سیمکارت USIM داری تست از 4G نگرفتی ببینی چقدر سرعت میده؟
سلام. زمانی که سیم برام عوض کرد سیم هنوز فعال نبود و حدود نیم ساعت بعد فعال شد. برای همین من دیگه تو اون منطقه نبودم که تست بگیرم. ولی حتما در اولین فرصت هرجا علامت 4G دیدم تست میگیرم. تا حالا که هیچ جا 4G نشده. [emoji6]نقل قول:
سلام دوستان بالاخره علامت 4G همراه اول در تهران اتوبان نیایش تقاطع یادگار امام رویت شد. :n06: فرکانس 4G هم 2600 هستش.
تست سرور داخل:
تست سرور خارج، باکو:
آقا ممنون. فعلا که آش دهن سوزی نیست :n21: تازه هنوز یوزر نداره. امیدوارم بهتر شه. فقط آپلودش خیلی خوبه. راستی گوشیت کدوم مدل سامسونگه که 4g ایش اینجا فعاله؟نقل قول:
دوستان فرکانس 4G همراه اول هم 2600 هستش.
گوشی من Note4- N910C هستش.
تو تعطیلات عید نزدیک حرم 3g خیلی خوب انت میداد و تا یک مگابایت هم میرفتنقل قول:
حذف شود روی تستتون درخواست باند کردم که جواب دادید
امروز من گوشیمو گذاشتم روی 3g گذاشتم و رفتم توی شهر و همه جا تقریبا پوشش کامل شده بود و وظعیت خیلی بهتر از یک ماه قبل شده تو مشهد
نقل قول:
خیلی مسخرس به خدا !! یعنی چی ؟
خخخخخخ
الان از ایرانسل هم یه بسته اینترنت نسل 3 گرفتم به هوای اینکه الان ایرانسل میاد رو دست همراه اول @@@
ولی ایرانسل سرعتش از 3 کیلوبایت بالاتر نرفت !!! خخخخخخخخ
پینگش هم همش تایم اوته :n08::n08:
مثل اینکه بعد از اون کارت زرد آقای وزیر اینترنت بین الملل هر 3 اپراتور رو محدود کردن...آخه دقیقا از فردای اون روز پینگ همشون اینجوریه!نقل قول:
من زیاد تو جریان نیستم !!نقل قول:
یعنی الان وضع همه اپراتور ها اینجوریه ؟>:n27:
میتونید از صفحه ای که با کد زیر باز میشه اسکرین شات بزارید ازش ؟ البته هرموقع که سیگنالشو دریافت کردید :نقل قول:
کد:*#0011#
تقریبا بله! الان من با 4G ایرانسل که میخوام تست بگیرم سرور داخلی 13-30 مگ میده رو خارج ارور میده انقدر وضعیت خرابه!نقل قول: