کریستال 1 یا مسترنقل قول:
2500 تا 2700
Printable View
کریستال 1 یا مسترنقل قول:
2500 تا 2700
مرسی اما اینکارو هم کرد دوستم ...ولی چون طرفی که دزدیده داخل بازیه به سوپرسل خودش جواب میده و کلا نمیشه کاریش کرد اصلا ...نقل قول:
دوستان یه مپ 4 کارگره 85 هست .مستر نرفته . 8 فول رو نه هست
کسی بخواد تعویض کنه در خدمتش هستیم .+سر+ (40 گیگ بازی hd )
5 کارگره همین لول .یا بالاتر.تروپسا معمولی 5-6
مستر که دو روزه میتونی برسینقل قول:
چقد جم داری؟
با تکمیل کردن پروفایل و کمی صبر راحت میتونی کارگر پنجمتو باز کنی ..
فک نکنم کسی بخواد تعویض کنه!
متاسفانه ریسک تعویض از فروش بیشتره!نقل قول:
حضوری اقا حضوری.همینجا اکپا بود کی بود یه مدت اکانتش دستم بود .بعد دیگهچشمون سیر شد دادیم به خودش
سلام عزیزان.
من یه روزه این بازی رو ریختم و لول 8 هستم. ( هیچی هم درباره این بازی بلد نیستم،هیچی !:n02:)
میشه کاری کنی که بهت اتک نزنن ؟؟
نامردا هر چی داریم رو میبرن.:n34:
راستی کسی یه 50،60 تا جم نداره به ما بده ؟ آمپرش واسه من اومده رو صفر !!!:n09:
سلام.تا قبل از لول 40 خیلی راحت لول میده اما بعد از اون دیگه کم کم خیلی دیر به دیر لول میده...نقل قول:
جم هم خرج نکنین جمع کنین برای کارگر...
جم نمیشه به کسی داد قابلیت انتقال نداره...
برای حمله نشدن بهتون باید شیلد بگیری...
برای گرفتن شیلد میتونی تاون هالتو بزاری بیرون میان اونو میزنن یه ستارت میکنن 12ساعت بهت شیلد میده...فقط وقتی شیلد داری نباید اتک بزنی...
Sent from my GT-I9082
ضمنا تا قبل از لول 60 خیلی ارزون میتونی بخری ولی بالاتر از اون گرون میشه...الان لول 50 رو میتونی با 40-50 تومن بخری ولی مواظب مسائل امنیتی باشین...
Sent from my GT-I9082
چون تازه بازی رو شروع کردین و کل جم ها خرج شده پیشنهاد میکنم بازی رو از اول شروع کنید چون وقتی لولتون بالاتر بره برای خرید کارگر به جم نیاز دارین.نقل قول:
درسته.اینو کی دیگه هم گفت.نقل قول:
الان 0 عدد جم دارم:n02:
منم پیشنهاد میکنم بازی رو پاک کن و از اول شروع کن مشکلی هم نیست تازه شروع کردی راحت لول هشت رو رد میکنی واسه گرفتن کارگر نیاز به جم دارینقل قول:
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
دوستان امکانش هست یه مپ کلن وار تاون 7 مخصوص ضد دراگون برام بزارین ؟:n16:
حالا اگه کلا ضد دراگون نیست، یه چیز خوبی باشه
خودم میگردم ولی مپ راضی کننده ای پیدا نمیکنم
.نقل قول:
.
برای تاون 7 هر مپی بچینی با درگ 2 راحت 3 میشه !
سلام دوستان يه جندتا سوال داشتم ممنون ميشم جواب بدين .براي ساخت يه بازي مثل كلش به جه نرم افزارهاي نيازه؟ بعد از ساخت جطور بايد اين معرفيش كني كجااين بازي انلاينه بايد سرور بخري يا نه مثل صفهات وب ميمونه ؟ درآمد اين بازي ازكجاست از جه طريق براي سازنده اين بازي ميرسه بولش؟ ا
یه عکس جالب گرفتم از کمپ خودم.
محتوای مخفی: خرداد ۹۳
محتوای مخفی: مرداد ۹۴
تازه من زیاد بازی نمیکنم . چون اگه کسی خوره ی بازی باشه نصف این زمان به فول اپ لول ۹ میرسه.
سلام
این مپ چند میرزه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان حجم مصرفی اینترنت این بازی چقدره ؟
من بازی ر رو لپ تاب با نرم افزار شبیه ساز اندروید اجرا میکنم.
حدودا حجم مصرفیم 3 برابر شده !:n35::n35:
حتما زیاد نرسیدی بازی کنینقل قول:
من توی 9 ماه ماکس تان هال نه شدم! فقط معدنا مونده بود که اونم بیشتر از یه ماه طول نمیکشه!
والا من چون از نت adsl استفاده میکردم متوجه نبودم!نقل قول:
اما دیروز نتم قطع بود و واسه همین مجبور شدم از ایرانسل استفاده کنم ...حدود 80 مگ مصرف کرد! از صوب تا شب البته ...چون من زیاد اتک میزنم ...زیاد سرچ میکنم ...
واقعا چجوری با بسته بازی میکنن بعضیا ..خیلی گرون تموم میشه ...
سلامنقل قول:
حدود صد تومن میتونی مشتری پیدا کنی ....بیشتر نمیارزه چون خیلی ضعیفی ..دیواراتم افتضاح ..شایدم ارزونتر ...
الان تو 4 روز 1 گیگ از من کم شده.نقل قول:
:n37:
تازه من لول 8 هستم ( بازی رو پاک کردم دوباره ریختم ):n35:
والا در مورد اینکه چجوری ساخته میشه من تخصصی ندارم ...ولی مطمئنا کار یکی دو نفر نیست و کلی زحمت میخواد ..و چندسال تلاش ...مطمئنا سازنده های این بازی هم خیلی تلاش کردن ..خیلی ازمون و خطا کردن و اخر این خروجی رو گرفتن ...خیلی هم خرج داره ...بازی های کامپیوتری که با موتور بازیسازی ساخته میشه که اونو با هزینه های زیاد باید بخری ...احتمالا اینم همینطوریه ...گذشته از اینا صنعت بازی سازی تو ایران خیلی ضعیف تر از اروپا هستش و تازه در حال رشده ...نقل قول:
در امد هم از فروش جم یا الماس داخل بازی بدست میاد ...الان خیلی از بازی ها دانلودش و بازی کردنش رایگانه ...یا بقول معروف فری تو پلی ...اما داخل برنامه اختیاری هست که برای بازی خرج بکنی یا نه ...مثل لاین که میشه شکلک و اینجور چیزا خرید ...
مطمئنی تو پی سی فقط همین بازی رو بازی کردی و کاره دیگه ای نکردی؟نقل قول:
ممکنه اپدیت ویندوز فعال باشه و اون دانلود کرده ...
ولی فک نکنم انقد زیاد باشه مصرفش!
نمیدونم والا:n36:نقل قول:
من همش یه برنامه BlueStacks آنلاین نصب کردم با گوگل پلی گیمز.مل دانلود هام همین بوده.
========
راستی الان بهترین استفاده از 500 تا جم چیه ؟
کارگر بخرم یا بذارم بیشتر بشن ؟
سلامنقل قول:
بهتره از نرم افزارBWmeterاستفاده کنی اون شبیه ساز مصرف اضافی هم داره باید کنترلش کنی چند تا فایل داره که به اینترنت وصل می شن شما فق باید به یکیشون اجازه اتصال به اینتر نت بدی من ا این بازی می کنم 5ساعت بودم یه چیزی حدود20مگ بیشتر تموم نکرد...
بهترین استفاده از جم واسه کارگره
احتمالا یه برنامه دیگه داره از نت استفاده میکنه ...کلش فک نکنم انقد مصرف کنه ...نقل قول:
جم فقط و فقط برای خریدن کارگر استفاده کن ..حتی یدونه هم خرج نکن ....وقتی پنحتا کارگرت باز شدن (اوایل تان هال هشت معمولا باز میشه هر پنجتا) بعد از اون میتونی برای بوست کردن باراکس هات و چیزای دیگه استفاده کنی ...ولی قبل از باز شدن کارگرات اصلا استفاده نکن ...
برای کدنویسی اندروید از نرم افزار اکلیپس بیشتر استفاده میشه.نقل قول:
هر مارکت قوانین خودش رو داره مثل کافه بازار , کندو , مایکت , پلازا و ... که اگه اونا رو رعایت کنی App رو منتشر میکنن.
برای بازی آنلاین نیازمند سرور شخصی هستین و با صفحات وب که روی هاست و VPS پیاده میشن متفاوته.
راه درامدش رو هم دوستان گفتن...
يه سوال تقريبا بي ربط:
بچه ها به نظر شما با يه بچه اي كه 700 تا از از جمهاتون رو بباد ميده بايد چيكار كرد؟(البته خدا رو شكر من 5 تا كارگر رو داشتم)
جم هايي كه با زحمت زياد جمع كردم!!!
بهترین استفاده از جم ها خرید کارگره
وقتی کارگر نداری بقیه کارا اضافست
5 کارگره که شدی هرچی جم گیرت اومد میتونی نگه داری یا بدی سربازخونه بوست کنی و دیوار بیاری بالا
فقط بوست سربازخونه و نهایتا کینگ و کوئین یا اسپل ساز به صرفه هستش اونم توی ساعات شب که لوت زیاده ، بوست کالکتورها یا خرید وقت آپدیت ها اشتباه محض
سلام خدمت دوستان عزیز.
میدونم تا حالا خیلی از شماها دنبال راه هک جم های Clash Of Clans گشتید ، اما چیزی پیدا نکردید !
امروز یه راه دیگه میخوام بهتون معرفی کنم.
از طریق این راه میوتنید در طول یک هفته 10 دلار درآمد داشته باشید و بعد هم ویزا کارت رایگان دریافت کنید
اول روی لینک زیر کلیک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا در صفحه ی باز شده روی گزینه ی Create Free Account کلیک کنید.
در قسمت Username نام کاربری خود را وارد کنید.
در قسمت Password رمز عبور خود را وارد کنید.
در قسمت Email ایمیلی معتبر مال خودتان را وارد کنید.
در قسمت Gender جنسیت خود را انتخاب کنید.
در قسمت Date of Birth تاریخ تولد خود را وارد کنید.
در آخر کد امنیتی را از روی عکس وارد کنید و بر روی گزینه ی Create Free Account کلیک کنید.
بریم سراغ مرحله ی بعد که باید موجودی ویزا کارد خودتون رو افزاریش بدید
وقتی اکانت خودتون رو ساختید توی صفحه ی اول چندتا تبلیغ سفید رنگ هست روی یکی از اونا کلیک کنید(قسمت Surveys)
حالا توی صفحه ی باز شده داخل کادر سفید رنگ اسم یک سایت رو وارد کنید(هر چی باشه فرق نمیکنه)
بعد روی Submit Review کلیک کنید.به یک صفحه جدید هدایت میشوید.سپس روی Home کلیک کنید.
حالا این کار رو برای بقیه ی تبلیغ ها انجام بدید تا همه ی تبلیغ ها پاک بشن
حالا مر حله ی بعد
حالا روی گزینه ی Invite Friends کلیک کنید و لینکی که در این صفحه براتون قرار داده رو برای دوستاتون بدید تا از این طریق بیان و توی سایت ثبت نام کنن،
با هر ثبت نام از طریق لینک شما به موجودی ویزا کارتتون 0.30$ اضافه میشه.
و حالا ساخت ویزا کارت
بعد از این که دوستاتون رو دعوت کردید و موجودی ویزا کارتتون به سقف معمول ($15) رسید بر روی Cash Out در منوی Home کلیک کنید و ویزا کارد خودتون رو صادر کنید.
حالا وارد بازی بشید و با ویزا کارتتون جم رایگان بخرید
با این روش میتونید ویزا کارد های رایگان و جم رایگان بخرید
تان هال 10 بهترین روش لوت چیه؟؟! خوردم به بیابون!
کاپ 2200
ارجر بربرنقل قول:
کاپتو بیار پایین
گلد یه یا دو 1700-1800
اگه نتیحه نگرفتی بیا سیلور یک 1300-1400
بگیر گوششو بکش بعدشم بوسش کن :n02: بازی ارزش نداره کسی که از بازی سردرنمیاره رو بخاطرش برنجونی ..البته میدونم به شوخی گفتی ..نقل قول:
همونطور که دوستان گفتن بعد از اینکه پنجمین کارگرت بازشد دیگه جم رو بنظرم باید مصرف کرد ..
یا با بوست یا لابراتور ...بقیه موارد زیاد معقول نیست که استفاده بشه ...
من تان هال هشت معمولا تو کاپ 1400 اینا خوب لوت میزدم اما دارک کم بود ...ولی دیگه یادم رفته بود لوت تو تان هال هشت چجوریاس ...
تو تان هال نه کاپم گلد یک بود 1750 تا 1850 لوت فوق العاده بود ..ولی دو سه هفته پیش فروختم اکانتمو ...یه اکانت دیگه دارم که تان هال هشته لول 91 که اونم ماکس شدو تان هالو گذاشتم نه بشه ...
تو کاپ 1750 تا 1850 لوت فوق العاده عالیه ...ینی من تو این دو سه هفته یادم نمیاد بیشتر از دو دقیقه سرج کرده باشم ...شاید کلا ده بار اذیت شدم ...
این عکسا هرکدوم ماله یه روزه و اشتباه نشه و فک نکنین پشت سره هم تو یه روز زدم ...ولی کلا لوت عالیه ....روزی 10-12 میل میزنم ...دیوارام 6 بودن ..تو سه هفته همشونو 8 کردم ..پنجاه تا دیگه مونده که تا سه روز دیگه اونا هم هشت میشه ...
اینم عکسا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ;
من جاینت هوگ و آرچر میبرم خوب جواب میدهنقل قول:
دوست عزیز چه جوری لوت می زنی؟؟؟نقل قول:
یعنی وقتی به این کاپ برسم منم می تونم مثل شما اینقدر لوت بزنم؟؟؟
منم ارچر و بربر 5 دارم
شما دقیق تر توضیح می دید؟؟؟؟
والا همونطور که مشخصه با ارچر بربر میزنم ...معدن های پر رو...نقل قول:
قبلا میگفتن که زبان بازی رو عوض کنی سرور عوض میشه و فلان ..منم همین فکرو میکردم ...ولی الان دیگه بکل بنظرم واقعیت نداره ...مهم کاپ هستش که باید تنظیم باشه ...
کاپ گلد یک برای هال هشت و نه تا جایی که من میدونم عالیه ...
البته من با ارچر بربر پنج یکم طول کشید که عادت کنم ..اخه ارچر بربرم شیش بود و کمپمم 220 و یکم برام سخت میشد اما الان عادت کردم ...
همونطور که گفتم معدنای پر رو میزنم ..کار خاصی نمیکنم ...
اگه روزی 10-12 میل هم میزنم بخاطر اینه که مغازه دارم و از صوب تا شب بغیر از وعده ی غذا و یه سری کارای دیگه مشغول بازی ام :n02:
یعنی منم به کاپ 1750 تا 1850 برسم با 10 بار سرچ کردم این حجم عظیم لوت می زنم؟؟؟نقل قول: