سلام شما این بازی رو روی چه سطحی از تنظیمات اجرا میکنید .ممنون میشم دقیق بگید.
call of duty ghosts
Printable View
سلام شما این بازی رو روی چه سطحی از تنظیمات اجرا میکنید .ممنون میشم دقیق بگید.
call of duty ghosts
ُسلام دوستانی که از برنامه انرژی مجمنت از این روش استفاده میکنن . من لپ تاپ رو 6 ماهه گرفه بودم i5از روز اول این برنامرو وقتی دستگاهو روشن میکردم اجراش میکردم چند هفته یک بار هم کالیبره میکردم باطری
اما تازه متوجه شدم باطریش عمرش کم شده و کمتر نگه میداره سه روز پیش فروختمش ودوباره یه i7افتاد واسم ولی نمیدونم چجور از باطریش استفاده کنم که مثل اون نشه . واقعا درد سر شده این باطریش این همه لپ تاپ باطریش بیرونه لنوو مثلا خواسته شاهکار کنه چی میشد بیرون طراحیش میکردن :n03::n03::n28: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مدل i7 این لپ تاپ رو حدود 3 ماهه دارم و مشکلی برای باتریش پیش نیومده و مثل اولش کار میکنهنقل قول:
یعنی اصلا نمیشه به هیچ وجه باتری دستگاهو عوض کرد ؟
باتریشو درصورت مشکل میشه تعویض کرد اما باید بدی گارانتی تعویض کنه.کار سختش اینه که لپتاپ باید باز بشه.باتری داخلی اصولا عمر بیشتری نسبت به باتری خارجی داره.نقل قول:
کلا باید مراقب بود
برادر گفتم 6 ماهه داشتم که بعد 6 ماه متوجه شدم عمرش کم شدهنقل قول:
کسی اطمینان داره که وقتی 100 درصد میشه مشکلی براش پیش نمیاد؟؟؟ اگه 100 درصد باشه بهتره دیگه لازم نیس هی هی برنامه انرژی رو فعال کنیم
l شما می تونی برای آگاهی از نحوه ی استفاده درست از باتری به سایت خیلی خوب علم فردا سر بزنی.:n01:نقل قول:
بالاخره امروز watch dogs رو اجرا کردم با ویندوز 8.1 خیلی عالی و رون اجرا شد با گرافیک عالی
با سلام.
دوستان میخوام رو لپ تاپم ویندوز نصب کنم ولی هرکاری می کنم نمی تونم برم رو DVD. لطفا بگید که چه دکمه ای رو بزنم و بعدش کجا باید برم.
لپ تاپ رو خاموش کنیدنقل قول:
fn و f12 رو با هم بزنید لیست درایو ها میاد درایو DVD رو انتخاب کن ریستارت میشه و از روی DVD بوت میشه
اگه هم میخوای به BIOS بری fn و f2 رو با هم بزن
دوستان مشکل حل شد.
دوستان من 1 سال و چندماه این لپ تاپو دارم و از موقعی که ویندوز اورجینال جدید رو نصب کردم و برنامه صداش رو نصب کردم خیلی صدا وقتی زیاد میشه خش خش میکنه. وقتی Dolby رو خاموش کردم یکم بهتر شد و خش خش صدا کم شد اما در عوضش صدا بم میشه.
نمیدونم چیکار کنم 1 ماه اینطوری شده.
دوستان راهنمایی کنید ممنون.
سلام به همگی.
دوستان من بایوس رو آپدیت کردم. اما الان که میخوام وارد سیستم شوم این اخطارو می ده.
.EFI Network 0 for IPv4 (28-D2-44-83-29-8F) boot failed
بعد از اینکه دوبار اینتر رو می زنم تازه وارد صفحه بوت میشه. دوستان لطفا بگید چطور میشه این مشکل رو رفع کرد.
بچه ها الآن فهمیدم که ویندوز 7 فلش دیسک رو هم نمیشناسه. (به طوری که قبل از این اتفاق میشناخت.)
من میدونستم که باید درایور بایوس رو نصب نکنم اما از شانس بد، کاملا اتفاقی این اتفاق افتاد.
آیا ممکنه که مشکلات دیگه ای هم پیش اومده باشه که بعدا درحین انجام کار با نرم افزارهای مختلف متوجه بشم؟ خیلی اعصابم خورده که اول بسم اله باید این بلا سرم بیاد.
آیا باید ببرم گارانتی تا آپدیت بایوس رو برشگردونن. (خدا کنه که این طور نباشه.)
خواهش میکنم کمک کنید.
سلام دوستان . برای بهتر شدن کیفیت رنگ ها می تونید اشباع رنگ رو افزایش بدبد. روی دسکتاپ کلیک راست کنید
Graphics Properties-> Display-> Color -> Advanced
بعد مقدار Saturation رو افزایش بدین .(من گذاشتمش روی 20)
:n18:
منم وقتی آپدیت کردم مشکل دار شده بود (اصلا آپدیت هم نشد) و حتی صفحهبوت که اومد گزینه ای برای تغییر بوت اولیه وجود نداشتنقل قول:
یه چند باری ریاستارت کن فکر کنم درست شه، به هیچ وجه با اون نسخه جدید دیگه آپدیت نکن ، من دوباره وسوسه شدم آپدیت کردم بازم اینطوری شد :n02:
آقا من از روزی که این لپتاپ رو گرفتم، روی ویندوز 8.1 نتونستم بازی Pes-2013 رو اجرا کنم. چون در قسمت تنظیمات VRAM=32mb نوشته بود. خلاصه یه تاپیک جداگانه براش زدم و به جواب نرسیدم. تازه یکی از دوستان ظاهرا تاپیک رو دیده و این پیشنهاد رو به من کرده:
حالا من چندتا سوال دارم.نقل قول:
منم همین مشکل و داشتم با ویندوز 8.1-----تنها راهی که من پیشنهاد میکنم اینه سیستمتون و ری استارت کنید بعدشون deletetرو بزنی تا بره رو بوت سیستمت بعدشم تو قسمت کانفیگ گرافیک 32mbرو به 512mb تبدیل کنی اینجوری بازی راحت اجرا میشه
این کار به سیستمم آسیبی نمیرسونه؟؟
دوستانی که در حال حاظر روی ویندوز 8.1 بازی PES 2013 رو نصب دارن و بدون مشکل بازی میکنن، اولا ببینن در قسمت تنظیمات Pes مقدار VRAM رو چقدر زده. ثانیا طبق نقل قولی که کردم برن ببینن در قسمت بوت، و کانفیگ گرافیک چقدر نوشه؟
ممنون.
عکس از تنظیمات Pes روی ویندوز 8.1:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چندروزی هست که نمیتونم با بلوتوث لپ تاپم فایل های صوتی رو بفرستم
مشکل از کجاست دوستان؟
:n19:سلام یکی از دوستانم لنوو z510داره یک ماهه خریده به رنگ مشکی I7 -6-1tb-2gb-
همراه هارد ssd 8gb
الانم تو کارتنشه با دو هفته مهلت تست میدم:n19:
:n19:من خودم سفیدشو داشتم که4 روز پیش در سایت ایسام کانفیگI5رو 1950فروختم رنگش سفید بود میتونین برین ببینین که فروخته شده حضوری معامله اگه خواستید پست میکنم
شماره خریدارامم میتونم بدم که مطمعن بشید از وظعیت کالا های قبلی که ارسال شده:n19:
:n19:دستگاه اک اک هستش با نو مو نمیزنه :n19:
دوستان خوشبختانه با نصب دوباره ی ویندوز مشکلات حل شدن.
:n19:سلام یکی از دوستانم لنوو z510داره یک ماهه خریده به رنگ مشکی I7 -6-1tb-2gb-
همراه هارد ssd 8gb
الانم تو کارتنشه با دو هفته مهلت تست میدم:n19:
:n19:من خودم سفیدشو داشتم که4 روز پیش در سایت ایسام کانفیگI5رو 1950فروختم رنگش سفید بود میتونین برین ببینین که فروخته شده حضوری معامله اگه خواستید پست میکنم
شماره خریدارامم میتونم بدم که مطمعن بشید از وظعیت کالا های قبلی که ارسال شده:n19:
:n19:دستگاه اک اک هستش با نو مو نمیزنه :n19:
اون سوال دومی ک خب بچه ها جواب دادن در مورد فرکانس فایل اپدیت بایوسو باید دانلود کنی دا خوب شه ...البته بعضی از بچه ها وقتی بایسوشون اپدیت کردن به مشکل برخوردن که نمیدونم چرا ولی من بایوسمو اپدیت کردم مشکلی نداشتمنقل قول:
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود اپدیت بایوس
نیاز نیست ب کارتنش نگاه کنی ST1000LM024 هیبریدی نیست ... تو یکی از صفحات این تاپیک قبلا کامل صحبت شده در این بارهنقل قول:
داداش چجور بایوس رو اپدیت کنیم یکم اموزشش میدی؟نقل قول:
راحته،ازون لینکه فایل اپدیتشو مطابق با نوع ویندوز خودتو دانلود میکنی اجرا میکنی ی صفحه سیاه میاد ک شکلشم برات گذاشتم... منتها بهتره بزنی ب شارژ وقتی داره اپدیت میشه هم نه خاموشش کنی نه از شارژ درش بیاری، کلا 10 دقه هم طول نمیکشه، وقتی ک داره اپدیت میشه فنش. کامملا تا درجه اخر روشن میشه، نگران نباش، من ک اپدیت کردم مشکلی نداشتم ولی بعضی از بچه ها نتونستن وارد سیستمشون بشن اصن! البته من بعد اپدیت هنوز درایو کارت گرافیک انودیامو نشناخته! به هر حالنقل قول:
راحته،ازون لینکه فایل اپدیتشو مطابق با نوع ویندوز خودتو دانلود میکنی اجرا میکنی ی صفحه سیاه میاد ک شکلشم برات گذاشتم... منتها بهتره بزنی ب شارژ وقتی داره اپدیت میشه هم نه خاموشش کنی نه از شارژ درش بیاری، کلا 10 دقه هم طول نمیکشه، وقتی ک داره اپدیت میشه فنش. کامملا تا درجه اخر روشن میشه، نگران نباش، من ک اپدیت کردم مشکلی نداشتم ولی بعضی از بچه ها نتونستن وارد سیستمشون بشن اصن! البته من بعد اپدیت هنوز درایو کارت گرافیک انودیامو نشناخته! به هر حالنقل قول:
داداش دانلود کردم فایلش 4.42 مگابایته درسته؟؟؟؟؟؟ برای اپدیت باید به اینترنت وصل بشم؟؟؟نقل قول:
اپدیتو اجرا میکنم این پیام هارو میده چیکار باید بکنم
در ضمن ویندوزم 8.1 هستش ولی توی سایت فقط برای 8 و 7 بود/
بعد اپدیت دوباره باید ویندوز بزنم؟؟؟ اطلاعاتم نمیپره؟؟ ممنون میشم راهنماییم بکنی
سلامنقل قول:
اون پیام که معلومه خوب از رو بخونیش مشخصه میگه که سیستم رو خاموش نکن و دست به چیزی نزن فقط بشین نگاه کن
حتما لپ تاپ باتریش پر باشه ، به برق هم وصل باشه ، پاورآپشن روی High Performance باشه و هم اینگه آنتی ویروس رو غیر فعال کن هیچ احتیاجی هم نیست به اینترنت وصل باشه
هیچی اطلاعاتت نمیپره من خودم تا حالا 2 بار بایوس لپ تاپ خودم رو آپدیت کردم
سلام دوستان خسته نباشید
من شنبه لپ تاپ z510 گرفتم
ویندوز 8.1 رو نصب کردم تو کارتنش یه دی وی دی بود درایور های 8.1 رو داشت اونا رو نصب کردم
بعد رفتم بازی watch dogs نصب کردم دیدم حتی رو low بازی با لگ اجرا میشه نمیشد بازی کرد فیلمش هم با لگ اجرا میکرد
بعد رفتم بازی Stronghold Crusader 2 رو نصب کردم دیدم اونم لگ داره !!!!
مشکل چیه ؟
کارت گرافیک نصب شده از رو همون دی وی دی اما بازی نمیتونم کنم
تو کارتنش درایور های ویندوز 8 رو داره نه 8.1نقل قول:
شما z510 با چه کانفیگی رو خریداری کردید؟
من خودم watch dogs رو تست کردم بدون هیچ لگی کار میکنه
i5 , ram 6نقل قول:
اینو الان دارم دانلود میکنم
ببینم چی میشه
همه بازی ها با لگ اجرا میشه :(
سلامنقل قول:
لپ تاپ رو تو برق میزنی ؟ پاور آپشن رو روی High Performance گذاشتی ؟
اره تو برق میزنم رو high performaance هستنقل قول:
از طریق device manager چک کن ببین همه درایور ها نصب هستن یا نهنقل قول:
اگه نصب نبودن برو سایت لنوو آخرین ورژن درایور z510 برای ویندوز 8.1 بگیر
بعدش ویندوزت رو دوباره نصب کن و اون درایور های دانلودیت رو روش بریز
برنامه GPU-Z را نصب کن. ببین هر دو تا کارت گرافیک را میشناسه یا نه و بعد درایورهایش نصب است یا نه.
بعد هم آخرین نسخه DirectX را نصب کن.
در Run گزینه dxdiag.exe را ا تایپ و جرا کن و در قسمت display ببین همه گزینه ها enable هستند یا نه.
با نصب کردن این nVIDIA GeForce Drivers 344.60 – درایور کارت گرافیک انویدیا
درست شد همه بازی ها رو عالی اجرا میکنه
ممنونم
کسی نبود کمک کنه؟؟؟نقل قول:
کسی رو کانفیگ i5 6g بازی assassin creed unity تست کرده!؟
سلام من می خواهم ویندوز را عوض کنم با این ارور روبرو میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone 5S
سلام من می خواهم ویندوز را عوض کنم با این ارور روبرو میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone 5S