اینم از وضعیت خط ما. :n19:
تا 18 مگ هم جواب میده این خط :n04:
فقط آپلود رو چرا اینقدر پایین بستن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم از وضعیت خط ما. :n19:
تا 18 مگ هم جواب میده این خط :n04:
فقط آپلود رو چرا اینقدر پایین بستن.
معمولا برای ۴ مگ، آپ استریم رو روی ۱ مگ میبندن. بعضی از دوستان گفتن یکی دو تا از شرکتها ۴ مگ رو روی ۵۱۲ هم میبندن. اگه آپلود زیاد نداری که مهم نیست ولی میتونی زنگ بزنی بهشون بگی برات روی ۱ ببندن.نقل قول:
Sent from iPhone ~ Tapatalk
شما نمیتونید بیشتر از 512 کیلو آپلود داشته باشید!!نقل قول:
نویز خط شما خیلی زیاده
دوست گرامی مطمئن هستید نویز خط بنده زیاد هستش ؟نقل قول:
SNR : 33 که خیلی خوب هستش.
Attenuation : 27 هم که در بازه نرمال خودش هست.
فکر نکنم این خط نویز به خصوصی داشته باشه. چون اگه نویز داشته باشه MAX RATE دانلود به 18 مگ نمیرسید.
دان استریم با آپ استریم max rate متفاوتی داره و احتمالا دوستمون بخاطر max rate آپ استریم خطت اینطور گفته. ولی قبلا برای یکی از دوستان که تقریبا وضعیت آپ استریم خطش مشابه خط شما بود همین کار رو کردم و ۱ مگ رو جواب داد.نقل قول:
به هر حال، زنگ بزن پشتیبانی و بگو روی ۱ مگ ببندن. همون موقع میتونی وضعیت خطت رو ببینی و اگه خواستی یکی دو روز تست کنی. اگه پرش لینک داشتی دوباره زنگ بزن و بگو بیارن روی ۵۱۲. فقط بستگی داره که شرکت این کار رو میکنه یا نه.
Up DL
Current Rate (Kbps) 508 1736
Max Rate (Kbps) 577 2096
SNR Margin (dB) 12.2 11.9
Line Attenuation (dB) 35.5 59.3
Errors (Pkts) 0 0
دوستان این وضعیت خط منه میخواستم بدونم اگه نویز خطم کم بشه روی packet loss و ping تاثیر میزاره ؟؟ ممنون
خط من Line Attenuation خیلی اومده پایین ولی سرعتم کم نشده. به نظرتون مشکل چیه؟
در صورتی که snr بیاد زیر 6 ... مثلا 3 یا 4 ... اون وقت یه پکت لاست شدی و تایم اوت فراوون میاد بعد یهو لینک میپره .... بالای 6 هیچ گونه تاثیری بروی پینگ نداره ...نقل قول:
خط شما خوبه .... هرگونه کاهش سرعت مربوط به آی اس پی شماست ... شرکت مخابرات معمولا در جنوب کشور با کاهش شدید سرعت مواجه هست ... شما هم که متاسفانه غیر از مخابرات نمیتونی از شرکت دیگه بگیری...نقل قول:
مشکلی نیست. هر چی Line attenuation کمتر باشه بهتره. وضعیت خطت خیلی خوبه.نقل قول:
خط تلفن آشغال من : :n03:
ممنون از اقا آرش
بچها من امروز به سرم زد به کارهایی کردم که یکم متعجب شدم گفتم اینجا بگم ببینم کسی میدونه چرا یا نه
من امروز رفتم مودم رو با یه سیم مستقیم وصل کردم به در خونه بعد اومدم سر کامپیوتر دیدم دانلودم رفته روی 3000 از 1736 بعد گفتم شاید Line Attenuation و SNR خطم کم شده ولی دیدم تازه بیشتر هم شده چند بار امتحان کردم به دم در که وصل میکنم خط میره روی 3000
شما میدونید چی شده ؟ :O
این مال قبل هست
Up DL
Current Rate (Kbps) 508 1736
Max Rate (Kbps) 577 2096
SNR Margin (dB) 12.2 11.9
Line Attenuation (dB) 35.5 59.3
Errors (Pkts) 0 0
اینم مال وقتی وصل کردم به در خونه
Up DL
Current Rate (Kbps) 508 3120
Max Rate (Kbps) 1000 3120
SNR Margin (dB) 12.2 9
Line Attenuation (dB) 35.5 63
Errors (Pkts) 0 0
حسین جون ... مودمت چیه ؟؟؟ الان snr ات 2.7 هست ... پرش لینک نداری ؟؟؟؟ وایرلس هست ؟؟؟ اگه با snr 2.7 پرش لینک نداری مارک دقیقش رو بگو من هم بگیرم ....نقل قول:
آرش همون مال تو هستش :دینقل قول:
2730 :دی
بابا امشب به خاطر همین خط تلفن 60 دقیقه با پشتیبانی حرف زدم تا آخر متقاعد شدن که پورتم رو دستکاری بکنن تا شاید این وضعیت درست بشه!! اگر هم درست نشه قراره کارشناس بفرستن تا مثلا بیاد حرف های من رو تایید بکنه :دی
پرش لینکم به خاطر 2.7 نیس!! بلکه به خاطر اون آپلود 1 مگ لعنتی هستش !!! چون مودم نمیتونه 1 مگ رو آپ کنه همیش پرش لینک آپلود دارم :n02:
همین 2730 مودم خوبیه :دی
سلام میگم سرعت دانلودت چند هست با idm الان دانلودت مثل من کم نشده ؟نقل قول:
دوستان این وضعیت خط بنده است
تقریبا یکسال اینترنت 2مگ داشتم..بعد امسال از اردبیهشت سرعت زیر 1مگ می تونم بگیرم به شرکت گفتم چرا اینطوری شده گفتند خط مشکل داره 1مگ به بالا نمیتونید استفاده کنید.
شرکت می گفت مربوط به مخابرات ..به مخابرات گفتم اونا هم مامور ویژه فرستادن گفتش که خط مشکل نداره..
دوستان به نظرتون چه کارکنم؟؟
شرکت رو عوض کنم؟؟
خواهشا کمک کنید
ممنون
سرویس من 128 نامحدود هست و همیشه خدا سرعت 35 !!! :دینقل قول:
هیچوقت کم نمیشه :دی
الان خططتون چند مگ بسته شده ؟نقل قول:
فاصلتون با مرکز زیاده
فردا قراره پورت من رو تعویض کنن برای 9 مگ
امیدوارم از اینی هم که هستم بدترم نکنن فقط :n28:
سلام :(
بچه ها امروز کابل تلفن خونه رو از سیم کشی داخلی جدا کردم بعد دیدم سیم کشی تلفن خونمون برق داره یعنی فاز متر رو یه لحظه روشن کرد وخاموش شد
1-کاری میشه کرد ای برق جدا کنم غیر از اینکه سیم کشی کنم دوباره ؟؟
2-این برق چقدر رو نویز تاٍثیر داره یعنی Snr ام از 11 میشه 20 ؟
3- اگر درستش کنم میتونم 9 مگ بگیرم ؟؟
فاصله تا مرکز 2 - 3 کیلومتر هستنقل قول:
سرعت رو تقریبا 900 کیلو بیت بستند
دوستان
از صبح به کلی خطم قطعه . نه لینک دارم و نه چراغ adsl !!!!!!!!!!!
الان هم با ایرانسل آنلاین شدم
این قضیه اش چیه ؟؟
تعویض پورت قطعی داشت مگه ؟؟ :n04:
در مواردی بله هستش!!! فردا تا قبل از ظهر حل میشهنقل قول:
به ناچار با ایرانسل ON هستم . این ایران شل برای چی اینقدر پول کم میکنن برای باز کردن یه صفحه !!! :n04:نقل قول:
به هر حال فردا صبح اول وقت از کارو زندگیم میگذرم و میرم شرکت جهت پیگیری این قطعی بی سابقه
کلا خطم ADSL روش نیست دیگه و خالی الان !! :n13:
چون از پورت قبلی تخلیه شدید و در حال حاظر بدون پورتنقل قول:
در ضمن از ایرانسل میتونی یه بسته بخری 1000 تومن هم مکالمه و هم اس ام اس و هم 70 مگ اینترنت برای یه هفته
دوستان خط من چطوره ؟ امروز روی 10 مگ بستم بعد پشتیبانی گفت روی 10 بسته شده اما نویز دارید لب مرز که لینک بپره نظرتون چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لب مرزه ؟؟ این خط 20 مگ هم ببندی نمیره لب مرز قطعینقل قول:
مشکلی نداره خیلی خوبه
امروز ساعت 4 پس از کلی تماس وصلم کردندنقل قول:
متاسفانه با تعویض پورت هم مشکل من حل نشد و قرار بود با تعویض پورت خطم بره روی 9 مگ که نشد و لینک هر ساعت میپرید
تلاش این مدت بی فایده بود . ز زدم گفتم ببندید روی 4 و 1 قبلی :n24:
دوستان این اطلاعات تو مودم زایکسل کجاست؟
چطوره؟:n01:
چند مگ میشه بست؟
سرعتم 256 است رفتم درخواست دادم بشه 1 مگ
SNR margine : 20.3 20.6
Attenuation 38.5 25
downstream 4607
up stream 767
تو همه مودم ها یه پیج هست به اسم statusنقل قول:
خطت خوب هستش و اینجوری که دارم میبینم فکر کنم تا 12 مگ موردی نداشته باشهنقل قول:
خطتون خیلی خوبه.مشکلی نیستنقل قول:
سلام دوستان گل من اینترنتم سرعتش اومده پاین مخابرات اصفهان میگه که خط نویز داره ولی با چیزایی که من تو سایت دیدم خط من نویز نداره شما هم لطفا نظر بدید
و یه چیزه دیگه این power که تو عکسه down پایینه تو جاهای دیگه دیدم عددش بالاتر ازمنه اصلا این پاور چی هس تو سرعت اینترنت اسر داره یا نه لطفا راهنمایی کنیید
خطت عالی هست.اصلا نویزی ندارینقل قول:
خوب این power چیه کارش چیهنقل قول:
و یه چیزه دیگه این power که تو عکسه down پایینه تو جاهای دیگه دیدم عددش بالاتر ازمنه اصلا این پاور چی هس تو سرعت اینترنت اسر داره یا نه لطفا راهنمایی کنیید
شاید از موضوع اصلی اولین تاپیک گذشته باشه ولی خالی از لطف نیست که مطلب زیر را ببینید.
امروز داشتم در اینترنت گشتی میزدم که با مطلبی در یکی از سایت ها برخورد کردم که کاربران در مورد نویز خط ADSL نوشته بودند و سایرین هم با اعلام وضعیت خط های خود در آن مشارکت می کردند. مطلب مورد نظر چون مقوله ای جدید برای کاربران بود، بسیار برای کاربران جذاب بود ولی متن نوشته شده اصلی دارای ایراداتی است. برای همین تصمیم گرفتم امروز یکمی در مورد نویز خط و عوامل آن بنویسم. شاید در یک متن جا نشود.
در ارتباط ADSL مودم درون منزل بوسیله یک سیم مسی به مرکز مخابراتی محل متصل میشود که در آنجا هم به تجهیزات ارتباطی سرویس دهنده متصل می شوید.
این ارتباط بین مودم ADSL شما تا تجهیزات در مرکز مخابرات (DSLAM) یک ارتباط آنالوگ است و به همین دلیل این ارتباط روی نویز و مسائل دیگر بسیار حساس است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نحوه اتصال کاربر ADSL
در سیستم هایی که انتقال اطلاعات آنالوگ را بوسیله سیگنال ها انجام میدهند پارامتری به نام SNR وجود دارد که نشان دهنده میزان نویز موجود روی خط در لحظه اندازه گیری است. این میزان هر چه بالاتر باشد بهتر است و نشان دهنده وجود نویز کمتر روی خط است.
اولین سوالی که دیدم برای همه ایجاد شده این است که چه عددی برای SNR خوب است؟ ۲۰dB یا ۴۰dB یا ….
خب این همان موردی است که باعث شد این متن را بنویسم. به دلیل اینکه درست است که هرچه SNR بالاتر باشد ما نویز کمتری روی خط داریم ولی این پارامتر به تنهایی کیفیت واقعی خط ADSL را نشان نمی دهد. چرا که SNR بالا برای سرعت های اتصال بالا مهم است و در ضمن زمانی هم که شما با سرعت بالاتر متصل می شوید میزان SNR افت خواهد کرد. به طور مثال زمانی که با سرعت ۲ مگابیت بر ثانیه متصل هستید و SNR شما در حدود ۲۰dB است، اگر با سرعت ۸ مگابیت بر ثانیه متصل شوید SNR ممکن است به ۱۲dB و یا کمتر کاهش پیدا کند. این نشانه خوبی برای تشخیص مشکل نویز روی خط ADSL نیست.
در واقع چیزی که بسیار اهمیت دارد ثابت بودن و پایداری SNR در طول مدت زمان است. ممکن است شما دارای اتصالی با SNR حدود ۴۰dB باشید ولی مرتبا در مقاطع زمانی مختلف دچار قطعی و وصلی شوید ولی کاربری دیگر با SNR حدود ۶dB هیچ مشکلی نداشته باشد. علت این امر در زمان است. وقتی شما پارامتر SNR را در مودم خود نگاه می کنید و عدد بالایی را میبینید، ممکن است لحظاتی بعد مثلا به دلیل روشن شدن کمپرسور کولر گازی منزل روی خط نویزی بیفتد که SNR در لحظه را به زیر ۶dB برساند که ادامه دار بودن این وضعیت منجر به قطعی و وصلی و مشکلات ارتباطی روی خط خواهد شد. چون شما قادر به دیدن این تغییرات در مورد خود نیستید از آن مطلع نمی شوید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نویز های ناگهانی روی خط ADSL
پس چرا شرکت های سرویس دهنده روی این پارامتر تاکید زیادی دارند. این تاکید بی علت نیست. زیرا هر چه SNR بالاتر باشد قدرت تحمل نویز خط شما بالاتر است و با نویز های ساده مثل روشن و خاموش شدن مایکروفر و… دچار مشکل نخواهید شد. به این ترتیب خیالشان از خط شما راحت تر است ولی همانطور که در بالا گفتم این همه ماجرا نیست و باید این SNR خوب در طول مدت زمان ثابت باشد.
---------------------------------
بخشی دیگری از مقاله ای که امروز خواندم و متوجه مشکلاتی در آن شدم مربوط بود به مفهوم Line Attenuation. این مفهوم که واحد آن هم dB است میزان میرایی سیگنال را نمایش می دهد. یعنی اینکه هر چه فاصله ای که سیگنال روی سیم مسی طی میکند بیشتر باشد متناسب با آن قدرت سیگنال کاهش پیدا میکند تا جایی که کاملا محو می شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Attenuation در ADSL
بنابراین Attenuation وابستگی به طول سیم و فرکانس سیگنال دارد. لذا شما نمی توانید از این پارامتر به عنوان وضعیت و کیفیت خط ADSL استفاده کنید. بلکه به طور تقریبی می توانید با آن طول سیم مسی بین شما و مرکز مخابراتی خود را حساب کنید. (به طور متوسط نه دقیق هر ۱۳dB حدود یک کیلومتر فاصله را نشان می دهد) یعنی به طور مثال اگر Attenuation Downstream شما حدود ۳۳dB باشد شما تقریبا ۳ کیلومتر مسیر مسی تا مرکز مخابراتی طی می کنید. دوستانی که از روی کافوهای نوری سرویس می گیرند این عدد را معمولا زیر ۱۰dB خواهند یافت.
شاید دو سوال برایتان بوجود بیاید. یکی اینکه چرا Downstream را مبنا قرار دادم نه Upstream . و دیگری اینکه آیا میشود Attenuation هم تغییر کند؟
جواب سوال اول اینست که در ADSL سیگنال های Upstream و Downstream دارای فرکانس های متفاوتی هستند و بنابراین عدد Attenuation در هر دو متفاوت است. فرمول بالا به صورت تجربی تقریب بهتری روی Downstream میدهد. ولی مکانیزم محساسبات دقیق تر فاصله کمی از این پیچیده تر است که از حوصله این مقاله خارج است.
پاسخ سوال دوم اینست که در حال نرمال ۹۰ درصد خطوط همیشه Attenuation ثابتی دارند و با تغییر سرعت و…. هیچ تغییری روی این پارامتر انجام نمی شود. اگر خطی تغییراتی را روی این پارامتر نشان داد به معنی این است که اتصالات سیم مسی تا مرکز مخابراتی در جایی اکسید شده و اتصال ضعیفی برقرار است که به کوچکترین تغییر در محیط قطع و وصل می شود و یا اینکه یکی از سیم های مسی دارای زمین است که باید توسط مخابرات مشکل حل شود.
منطقا هرچه Attenuation بالاتر باشد نشانه فاصله زیاد شما از مرکز است و فاصله زیاد روی حداکثر سرعت اتصال شما تاثیر گزار است. شما هر چه دورتر از مرکز باشید با سرعت کمتری به مرکز متصل میشوید و عموما با Attenuation های بالاتر از ۴۰dB دچار مشکل در اتصال خواهید شد. (البته به وضعیت دیگر پارامتر ها هم بستگی دارد و این عدد تجربی و تقریبی است)
---------------------------------
سلامنقل قول:
نه مشکلی نداره. پاور میزان قدرت سیگنال ارسالی و دریافتیه. وقتی فاصله ات از مرکز کم باشه نیاز به قدرت زیاد نیست برای همین اتوماتیک تنظیم میشه و در فواصل نزدیک کم میشه. شما پارامتر های ظاهری خطت عالیه اگر نویز ناگهانی نداشته باشی.
-------------------------------------
سلام خسه نباشید به همه عزیزان که راهنمایی کردن دوست عزیز روشی هست که بشه بفهمم نویز ناگهانی دارم یا نه اخه من نویز خطم را به مدت 3 ساعت هواسم بهش بود که ببینم تغییری میکنه یا نه ولی هیچ تغییری نکرد و همیشه سابت است
ودر ضمن adsl من 2 مگه و rate رو 2 مگ بسته شدهنباید بالاتر از 2 مگ ببندن خط من فیبر نوریه مخابرات میگه که بالاتر نمیتونن ببندن در حالی که خط هایی معمولی را 3 یا 4 مگ بسته اند مرسی
دوستان این خطِ مارو هم بررسی میکنید؟