آقا مال و550 هست خداییش خیلی نازه متل فنر باحرکات نا منظم هی بالا و پایین میره.:8:نقل قول:
Printable View
آقا مال و550 هست خداییش خیلی نازه متل فنر باحرکات نا منظم هی بالا و پایین میره.:8:نقل قول:
سایتش قدیمی بید جیگر:20:
اقا من فعلا شارز شارزم.........گوشیم و دادم دست طرف یکی 2 ساعت دیگه معلوم می شه
اگه جواب بده دیگه همه ی کسایی که مخصوصا گوشیه چنج شده دارن و از صدا می نالند...دیگه هیچ غمی ندارن:20: فقط یه کم مایه تیله باید پیاده شین:13:
اما می ارزه:8:
منتظر باشین...من که خودم اصلا نمی تونم صبر کنم تا واسم معلوم شه!!!
شاد باشید:20:
من دارم دپرس میشم یکی هم به ما توجه کنه داره گریم میگیره :44: :42:نقل قول:
دوست عزیز طاقت داشته باش بابا...باید صبر کنی تا دوستانی که این کار هستند بیان مسیجت رو جواب بدنوووبازم غصه نخور نهایتش می بری بیرون فلش می کنن واست حل می شه اشاالله:20:نقل قول:
بی هیچ شکی بهترین گوشی تو این قیمت ها دبلو 850 هست..منتها یه کم از 350 شما بیشتره...واقعا ارزش داره یکم صبر کنی و پول بگذاری رو بودجت و 850 رو بگیری...وگرنه بهترین گوشی 810 هست تو این رنج قیمتی که تازه مقدار 60-70 تومنم پول واست می مونه....810 یا 850 انتخاب با توجه به شرایط و علاقه هات به خودت بر می گردهنقل قول:
شاد باشید:20:
ایشالانقل قول:
به نظر شما کی اینکارس ؟ برم زیگیلش بشم:31:
خوب بگو داری چه بلایی سر گوشیت میاری منم به هیجان آوردی!!!:19:نقل قول:
ببینم اصلا چی شد که اینجوری شد؟انگولکش کردی؟:13:نقل قول:
میشه بگی چیکارش کردی که این پیغام رو میده؟نقل قول:
نمی گم:31: اخه عزیز هنوز که نمی دونم چی می شه..بگذار گوشی رو بگیرم اگه جواب داده بود می گم..تازه اگه حل بشه که همینجوری نمی گم باید مزدگونی بدین تا بگم:5: :10:نقل قول:
قضیه از این قراره کامپیوتر قفل کرده بود منم گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم و انتقال فایل زدم خیلی ضرورینقل قول:
بود بعد دیدم هنوز کامپیوتر از قفل خارج نشده و در همون حالت قفل کامپیوتر رو ریست کردم بعد گوشی رو
جدا کردم و دیدم وقتی میخاد روشن بشه اون ارور رو میده باتری رو دراوردم و زدم جا و روشن خاموش کردم ولی دیدم نه خیر ارور میده خواهش میکنم کمکم کنی
ok.مژدگونیتم به جا:10:نقل قول:
من گوشیمو همین الان درایور صداشو عوض کردم خیلی ماه شد حالا باید ببینم کاری که شما میکنید چیه:8:
.... نمیدونم چی بگم.چیکار کردی با گوشیت؟ولی نگران نباش نهایتش یه فلش کردنه دیگه.ولی بازم صبر کن دوستان گلمون که تجربه بیشتری دارن بیان نت ببینی اونا چی میگن!!!:18:نقل قول:
حالا این فلش کردن چقدر مایه میخاد ؟ وقتی میخاد فلش کنه درایور صدا رو هم عوض میکنه ؟ اگه بگی عوض کنهنقل قول:
رو هم چقدر میگیره
بابا تو هم که آدمو میزاری تو کف ... تو اون تاپیک افزایش صدا گفتی من صبر کردم حالا اینجاهم گفتی دیگهنقل قول:
دهنم آب افتاد . بابا بگو به قول ودکا مژدگونیت سره جاش هست .
فقط بگو که ترکیدم.
این یه منو فلش هستش که با همین Phone Xs ریختم تو گوشیم..منوش الان اینه خیلی باحالهنقل قول:
چی شد که اینطوری شد؟؟:46:نقل قول:
من ++ رو تست کردم نشد.. Beta هم همینطور .. ALPHA 6 از همه بهترهنقل قول:
شما پورت USB رو عوض کن بزار رو 1 پورت دیگه کابل USB رو
درسته R4EA031 , R4ED001 یک ورژن هستند این لنکو ببینی منظورمو بهتر متوجه میشی عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مزده مزده...اقا گوشی رو گرفتممممممممممممممممممممم م:11: توپ شده:40:
وایسید یه چند دقیق من پستشو بنویسم بگذارم واسه دوستان
بیب بیب هوراااااااااااااااااااااا اااااااااا:40: :8: :10:
من رفتم یه موبایل فروشی با برنامهSETOOLS خود باکسش یه صفحه باز کرد که ورژن های FIRM WARE توش بود که 1دونه از R4EA031 جدیدتر بود اسمشو یادم نیست ولی وسطش CG داشت فکر میکنمنقل قول:
احتمالا Safe Remove نکردیش وقتی میخواستی کابلو جدا کنی...نقل قول:
عزیزه دل مگه شما از تجربه های دیگران استفاده می کنی اینجا پول می گیرن ازت؟:41:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فقط وقتی خوندیش مزدگونیه منو دو دره نکنیا:31:
فقط بچه ها خواستم تو پستم عکس اضافه کنم چون تا حالا عکس پیوست نکردم راهش رو بلد نیستم ..بهم بگین از ساحل عکساشم می گذارم
شاد باشید مثل حالای من:8: :20:
اقا من از نیش و کنایه اصلا خوشم نمی یاد تیکه واسه زناست حضرت والا...رک و راست حرفت و بزن تا منم ........نقل قول:
خطاب من مهدی بود که تنها ادد لیست من تو این فرومه پس اگه یه وقتی حتی انتقادی چه من بهش کنم چه اون به من ناراحت نمی شیم...حالا شما چی میگین؟؟؟؟؟؟؟
داداش چرا قاطی میکنی منظوری نداشتم ... اگه ناراحت شدی شرمنده10::نقل قول:
ولی زود عصبانی میشیا21: :
ممنون واسه اموزشت ولی به نظر من تغییر درایور بهتره چون اینطوری هم گوشی تعمیری حساب میشه هم خرجی نداره..حتی اگه موقع تغییر درایور خراب هم بشه با 6-7 تومن میشه فلش کرد که باز خرجش کمتره ولی خوب واسه شما همیشه صداش اینجوری میمونه....و با فلش به حالت اول بر نمیگردهنقل قول:
عالی بود. چه قدر خرج داره ؟ ( مژدگونیو میگم )نقل قول:
قوربونت...یه بوس واسه من بفرستی کافیه:40: جه رمانتیک!!!نقل قول:
اقای سونی...بله ببخش منم یه کم زود از کوره در میرم..گفتم از کنایه خوشم نمی یاد
بله حرف شما درست...اما مسئله اینه این 2 روش کارایی هاشون چطوره....ایا نرم افزاری می تونه مثل سخت افزاری باعث افزایش صدای ملموس بشه؟اینه که ادم به فکر فرو می بره!!!
اقا 1 چیزی... الان متوجه شدم صداشو که زیاد کردم با واکمنش رو ولوم اخر 4-5 تا اهنگ گوشیدم از 90 شد 20 قطع کردم اهنگو موند هموجوری زاید نشد باطریش... مصرفو زیاد میکنه این درایور
آره فقط ریست کردم کامپیوتر رو ولی یه چیز عجیب وقتی ریست کردم نوشت ارتباط usb قطعنقل قول:
شده و الان موقشه که کابل رو در بیارید در حالی که هیچ وقت اینو نمیگفت حالا راهش چیه
یعنی الان که من اون برنامه رو ندارم نمیتونید لطف کنید لینک اون تم رو بذاریدنقل قول:
یعنی مثل تم های دیگه بزارمَش تو گوشی ؟ حتما باید اون نرم افزار رو داشته باشم
کسی نمیدونه باید گوشیمو چیکار کنم
گوشیم بالا نمیاد وقتی میخاد روشن بشه این ارور رو میده
configuration error. please contact your network or service centre
قضیه از این قراره کامپیوتر قفل کرده بود منم گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم و انتقال فایل زدم خیلی ضروری
بود بعد دیدم هنوز کامپیوتر از قفل خارج نشده و در همون حالت قفل کامپیوتر رو ریست کردم بعد گوشی رو
جدا کردم و دیدم وقتی میخاد روشن بشه اون ارور رو میده باتری رو دراوردم و زدم جا و روشن خاموش کردم ولی دیدم نه خیر ارور میده
حالا این فلش کردن چقدر مایه میخاد ؟ وقتی میخاد فلش کنه درایور صدا رو هم عوض میکنه ؟ اگه بگی عوض کنه
رو هم چقدر میگیره
احتمالا فایلهای FS گوشیت پاک شده به هر حال فلش کنی درست میشهنقل قول:
:10:
دوست من بقیه جوابم روندادی :نقل قول:
شنیدم اگر رجیستر دستی باشه باید دوباره رجیستر کنی روش فهمیدن رجیستر اصلی بودن همون کدیه که با زدن
*مربع 06 مربع معلوم میشه ؟ حالا به این سوال هم جواب بده
فلش کردن چقدر مایه میخاد ؟ وقتی میخاد فلش کنه درایور صدا رو هم عوض میکنه ؟ اگه بگی عوض کنه
رو هم چقدر میگیره در ضمن اگه نیاز به رجیستر شدن باشه دو باره خود یارو این کارو میکنه ؟ با این وضعیت رو هم
چقدر پول میخاد ؟
عزیز دل من کیفیت صدای nokia به سونی اریکسون نمیرسه در سال 2006 کیفیت صدای W810i از همه گوشیها بهتر بود و از نظر بلندی صدا W800i حالا شما اگه یه خورده بگردی میفهمینقل قول:
اگه میخوای رجیستر اصلی بودنو متوچه بشی میتونی اون کدی که با زدن *#06# بهت میدرو با IMEI که زیر باطری و رو جعبه نوشته مطابقت بدی.. اگه دقاقا یکی بودن رجیستر اصلیه....با تغییر IMEI اینجا 10 میگیرن ولی تهران 6-7 میگیرن ..اگه هم FS فلش شه هم main تمام تغییراتی که دادی تو گوشی بر میگرده به حالت اول... ولی اگه فقط Main رو فلش کنی پاک نمیشهنقل قول:
Imei:*#06#
اتفاقا همیشه این جمله رو میگهنقل قول:
آقا من چند تا سوال دارم در مورد گوشی های چنجی:
1 با عوص کردن فریم ور IMEI میپره؟(Y/N)
2 با عوص کردن اف اس IMEI میپره؟(Y/N)
3 با زیاد کردن فضای اس ام اس IMEI میپره؟(Y/N)
4 با عوض کردن درایور ها مثل درایور صدا IMEI میپره؟(Y/N)
5 با آپدیت کردن از طریق سایت سونی اریکسون IMEI میپره ؟(Y/N)
6 با فلش کردن IMEI میپره؟(Y/N)
1و5و6 که معلومه جوابش yesهست..اونهای دیگه رو هم خودم نمی دونم و منظرم تا منم بفهمم:20:نقل قول:
ناصر جان این بارم نشد ... :41:
آقا منم يه دونه 810 گرفتم
اميدوارم بتونم به خوبي ازش استفاده كنم البته دسته دومشو از پدرم خريدم.
اصل مالزي هستش .
1ماه نميشه كه خريدش اما حالا من ازش گرفتمش.