خداییش فیفا 14 نور پردازیش تو شب عالی شده فقط تو روز کاش کیفیت چمنش مثل 13 میشد اما با پچ میشه درستش کرد...بچه تو کریر مو این بازاریاب مال من فقط یکیشون بازیکن پیدا میکنه بقیه بیکار نشستن قضیه چیه؟
Printable View
خداییش فیفا 14 نور پردازیش تو شب عالی شده فقط تو روز کاش کیفیت چمنش مثل 13 میشد اما با پچ میشه درستش کرد...بچه تو کریر مو این بازاریاب مال من فقط یکیشون بازیکن پیدا میکنه بقیه بیکار نشستن قضیه چیه؟
نسخه دمو بهتر از این نسخه کامل هستش. استیل و دویدن بازیکنا سنگین تر و بهتره. همچنین حرکت توپ.
دقیقن ! همینو میخواستم بگم ! اصن نسخه کامل رو بازی میکنم بهم نمچسبه ! حس میکنم بازی آسون تر شده :n03:نقل قول:
نسخه دمو بهتر از این نسخه کامل هستش. استیل و دویدن بازیکنا سنگین تر و بهتره. همچنین حرکت توپ.
من با اینکه database 2 رو apply میکنم همچنان roster update نمیشه ... bale تو تاتنهامه مثلا ... کسی میتونه کمکی کنه ؟!
بازاریاب؟!!!!!!!!نقل قول:
خیلی عجیبه . مودینگ وی 0.6 رو که ریختم با اینکه فقط دیتابیس اپدیت شد و کمی هم چمن بهتر شد گیم پلی هم بهتر و منطقی تر شده . کلا بازی نرم تر شده اگه بخوام بگم . دیگه اون زمختی قبل رو نداره . خیلی عجیبه واسم . پاس کاری ها و دریبل ها واقعا بهتر و نرم تر شده بود .
واقعا نمیدونم چرا ؟ چون این مود که فقط دیتابیس رو اپدیت میکنه .
برای اعمال آخرین تغییر و تحولات توی انتقال بازیکنا باید کدوم پچ رو نصب کنیم؟ چند صفحه برگشتم عقب خبری نبود؟!
پوشه fifa14 تو داکیومنت رو پاک کنید ببینید squad آپدیت میشه یا نهنقل قول:
این حرکتم ردم ولی فرقی نکرد .نقل قول:
این پچ هایی که واسه بهتر شدن بازی اومده قرار نیست واسه pc بیاد؟
لطفا بگید شوک سمت راست رو چطور فعال کنیم ؟!
patch ای برای نقل و انتقالات نیومده ؟
بچه ها فایلی نیست که بدونم چهره بازیکنا شماره چنده اخه یه پچ ریختم 1000 تا چهره از فیفا 13 وارد فیفا 14 شده ماله چندتا بازیکن هم که تو 14 خیلی خوب بود شده مثل ماله 13 مثلا کیخون میخوام بدونم شماره فیسش چنده؟
دوستان تو کریر میشه هم زمان هم مربی تیم باشگاهی بود هم ملی ؟؟
یکی بگه نک به تک رو چطور باید بدون چیپ گل کرد؟:n13:
اگه پیدا کردی راهشو به منم بگو . برای منم اینجوریه . هرچی تک به تک بیخوره به دروازه بان یا تیرکنقل قول:
بله همزمان میشه مربی ملی و باشگاهی بود تو 13 که اینطوری بود
چیپ هم مشکلی نداره برا من
نقل قول:
ممنون
چیپ مشکلی نداره
منظورمون اینه که تنها راه گل کردن تک به تک چیپ هست . ضربه های معمولی اصلا گل نمیشه .
بعد تو کریر تا پیشنهاد مربیگری تیم ملی میاد برام . از اینور باشگاه تهدید به اخراج میکنه . یعنی ممکنه اگه پیشنهاد ملی قبول کنم از باشگاه اخراج بشم ؟
چنین چیزی رو نمیدونم
تک به تک هم میتونی دکمه r1رو بگیری که روپا و دقیق و زمینی گل میزنه
منم تو کریر مود فقط برام یه مسیج میاد که به بوردت نگاه کن هی ادونس رو میزنم بره هروز اون مسیج میاد....از کجا میشه بورد رو نگاه کرد؟
من با این آموزش تصویری مشکل شوک سمت راست رو حل کردم:n19:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد: extremesport
یکی از خوبیهای فیفا تو نسخه های قبلی به روز بودن نقل و انتقالات بود که متاسفانه تو این نسخه اثری ازش نیست.
کسی خبر نداره آپدیتی، پچی چیزی اومده برا نقل و انتقالات؟!
برای اپدیت نقل وانتقالات میتونید از فایل زیر استفاده کنید و از داخل بازی در قسمت custumize بخش LOAD Squad فایل را به به بازی بشناسانیدو برای بازی با اخرین نقل وانتقالات در کریر مود باید همان اول گزینه LOAD CURRENT Squads را فعال کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
این بخش LOAD Squad رو پیدا نمیکنم.کجاس دقیقا؟؟؟؟
پسوردش چیه دوست عزیز؟
پسوردش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در ضمن اول کپی کن فایلو اینجا: C:\Users\User\Documents\FIFA 14
بعد برو تو بازی بشناسونش ;)
تو customiseنقل قول:
profile
اونجا load هست
بعدش گزینه بالایی سیوش کن
بعد هم موقعی که خواستی کریر بری حواست باشه عوض کنی اون مورده!
چرا خودتون رو اذیت میکنین . مودینگ وی رو نصب کنین دیگه .
آقا من تو مودینگوی 0.5 که دان کرده بودم 140 مگ بود ولی جز نقل و انتقالات چیز خاص دیگه ای نبود
چندتا سوال
1- آقا یکی لینک دانلود پچی که خوب کار میکنه رو بده دانلود کنیم و طریقه استفاده رو هم اگه زحمت بکشید بگید ممنون میشم
2- میخواستم راهنمایی کنید چطوری میشه آنلاین بازی کرد ؟ ببخشید من خیلی مبتدی هستم بعد 8 سال برگشتم طرف فیفا
مرسی
من بازی رو امروز خریدم. هیچ مشکلی ندارم. فقط میخوام نقل و انتقالات رو آپدیت کنم. میشه کمک کنید ؟
بخش LOAD Squad فایل را به به بازی بشناسانید
خوب این شناسوندن رو توضیح بده عزیز . هیچ گزینه ای نمیاد که ما browse کنیم
شناسوندن نداره. تو load squad که میری، اون squad جدیده رو انتخاب میکنی. همین.نقل قول:
میشه بگی بازیت مال کدوم شرکته که خریدی؟ یا از کدوم سایت دان کردی؟نقل قول:
ما دیشب رفتیم با بچه ها 2 به 2 زدیم....خیلی سختتتت شده.اصلا پاسکاریش مثل 13 نیست.راحت نمیشه پاسکاری کرد.انگار هم بازیکنها هم توپ نسبت به 13 سنگین تر شدن.2،3 دست بازی کردیم بعدش برگشتیم به همون 13.
اینها اومدن بازی رو واقعی کنن از لذتش کم کردند.توی 13 با سرعت هر چه تمام تر میشد پاسکاری کرد:n01: اما توی 14 دیگه نمیشه تند تند پاس داد فقط .........که واقعی تر هم هست البته.
به این نتیجه رسیدم که بازی هر چی غیر واقعی تر باشه لذتبخش تره.:n13:
سلان دوستان من Modding 5 , Modding 6 را نصب کردم ولی هرکاری میکنم اسکوربوردایی ک تو برنامه اسمشا نوشته تو بازی نیست
چیکار کنم؟
اصلا به غیر از نقل و انتقالات تغییره دیگه ای توش نمیبینم،با این نرم افزار چ تغییراتی میکنه بازی؟؟
یه سوال دیگه،فیفا 14 تورنومنت نداره؟!؟!
خودت باید فعالش کنی برو همونجا که database رو تغییر میدی سمت راست گزینه اسکوربرد داره میتونی 6 تا انتخاب کنینقل قول:
database فعال کردم و گذاشتم رو database 2.0 ،اسکوربودم انتخاب کردم ولی بازم جواب نمیدهنقل قول:
دوستانفیفا 14 تورنومنت نداره؟!؟!
چرا داره تو قسمتی که کریر و کیک آف هست یه گزینه به نام more داره(اگه اسمشو درست گفته باشم)تو اون قسمت بری هست.نقل قول:
اقا فیفا14 پیشکش...من الان با هزار زحمت ویندوز 8 رو دانلود و نصب کردم الان حتی فیفا 13 هم اجرا نیمشه همون اول که اوریجن را اجرا میکنم روی فیفا پلی میزنم اون دایره ای که نوشته fifa باز میشه و بعد بسته میشه و دیگه هیچ اتفاقی نمیوفته