دوست عزیز شما سی دی ویندوز رو بزار و وقتی روشن کردی همون موقع که کلیدهای Fn+F12 را با هم بفشار بعد گزینه ODD را انتخاب کن.نقل قول:
Printable View
دوست عزیز شما سی دی ویندوز رو بزار و وقتی روشن کردی همون موقع که کلیدهای Fn+F12 را با هم بفشار بعد گزینه ODD را انتخاب کن.نقل قول:
سلام فرزاد جان، آره حل شد اما دوباره پاک کردم، آخه اصن ب درایور لنوو نمیرسه!نقل قول:
لنوو فقط 2انگشتیش کار نمیکنه بقیه چیزاش همه از درایور ایسوز سرتره و راحت تر و مچ تر..
دادا جون نمیدونی چرا لپتاپم دائما فنش روشنه و لپتاپ ب هیچ عنوان گرم نمیشه!!! همیشه خنکه
حتی فلز بالای فن کنار دکمه پاور..
دوست عزیز شما تا زمانی که درایو گرافیکتون رو نصب نکنید نمی تونین بفهمین.بعد اینکه درایور رو نصب کردین روی MY Computer کلیک راست کرده و بعد گزینه properties وبعد انتخاب قسمت device manager و در اخر هم از صفحه باز شده باید روی گزینه Adapter display کیلیک کنید تا باز شود بعد از اونجا میتونین نوع کارت گرافیکتون رو ببینید.نقل قول:
لپتاپ منم اولاش اوکی بود، دفعات اول فقط شبا این حالتی میشد، دوزا اوکی بود و گرم هم میکردنقل قول:
فنش وای میستاد و دوباره کار میکرد
اما الان دیگه شب و روز نمیشناسه!! دائم کار میکنه
مشکلم اینه ک اینجا (ساری) نمایندگی نداره لنوو..:n27:
انصافا اگه دوست و آشنایی متخصص کامپیوتر و لپتاپ دارین ازش بپرسین بهم بگین
فدای همتونم :n12:
دوستان یه بنده خدایی میگفت این ویندوز 8 ها که تو بازاره به لپ تاپ ضرر میزنه آیا حرفش درسته.....؟؟؟
چون من از وقتی z500 خریدم دادم خود فروشنده برام یه ویندوز 8 ریخت روش.......
دادا جون فن دائما و با دور پایین کار میکنه، زمانی هم ک فشار زیاد بش بیارم دورش بالا هم میره و دوباره دورش میاد پاییننقل قول:
اما واینمیسته، با همون دور پایین ادامه میده!!!!
روزای اول وای میستاد، کار میکرد/ف میرفت رو دور بالا
اما الان ایست تو کارش نیس اصن
یسره شده
بایوس آپدیت کردم، چیپست آپدیت کردم، تاچ پد اپدیت کردم
اما همچنان مشکل باقیه....:n03:
حالا ب نظرت واسه چیه؟؟
بر چه اساسی اینو میگی شما؟نقل قول:
آخه منم به ویندوز 8 اینترپرایز 64 انداختم روش
یعنی واسه ویندوز اینجوری شده؟؟!!!!!:n04::n30:
نقل قول:
گفتم که از یکی شنیدم.....
نه بابا ویندوز اصلا کاری نداره به سیستم نه به سخت افزارش دست میزنه نه چیزی مثله یه برنامست شما نصب میکنی رو هارد کاری نداره مگر اینکه یه سری نرم افزار های مخرب یا چیزی باشه که باعث میشه سیستم ضربه بخوره که خدارو شکر همه آنتی ویروس دارن و این مشکل پیش نمیاد اصلا همچین چیزی نیست به نظر من
نقل قول:
خب منی که آنتی ویروس رو غیر فعال کردم چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
اقا من اصلا نفهمیدم منظورتون چی هست
من ویندوز رو از سایت دانلودها دانلود کردم نسخه 64 بیت الان بعد اکسترک کردن یه فایل iso بدست اومده که با دایمون تولز بازش کردم الان تو دیویدی رامم پوشه هایی هست این محتویات داخل دی وی دی رام رو مستقیم بریزم تو فلش
حالا بعد از این کارها چچطور ویندوز رو رو لیتاب نصب کنم هنوز لبتاب رو تحویل نگرفتم ولی خب ویندوز هم روش نصب نیست 740 i7 6mg
خوب اگه داری مزایغه نکن فعال کننقل قول:
اگه هم نداری دانلود کن
حال دانلود نداری بخر
این همه راه هست واسه جلوگیری از ویروسی شدن سیستم حالا هنوز که ویروسی نشده سیستمت ولی آنتی ویروس مهمه در اصرع وقت پیگیر باش گیر بیار تو گوگل هم که ریخته انواع و اقسامش با نحوه فعال سازیشون
ولی از سایت زیر میتونی همشو بگیری
تو گوگل بزن ایران ستاپ اینجا آدرس بنویسم خط تیره میزنه
یه چیزی هم به شما بگم اگه از دانلود ها گرفتید دستکاری شده نیست من تست کردم قبلا رو سیستم خودم البته ویندوز 7 رو دانلود کردم از این سایت و نصب کردم مشکلی نداشت ارجینال بود و من جایی تغیری درش حس نکردم فعال هم بود بدون کرک کردننقل قول:
چرا فایل iso رو رایت نمیکنید روی دی وی دی حتما میخواید بریزید رو فلش ؟
من که با مال اسوس راحت ترم اما خوب مطمئنا درایور خود لنوو مچ تره.نقل قول:
شما بایوس رو آپ کردی؟؟
برا منم دائم با سرعت نسبتا بالا کار میکنی اما باز یه مقداری گرما زیر دستم حس میکنم که البته هوای محیط هم از نظر من کم تاثیر نیست.
برا خنک بودنم باید خدارو شکر کنی:n02:
علیک سلام من که اصن چیز خاصی نگفتم؛اگه از دانلودها دانلود نمودید که مشکلی نداره و بهترین ویندوز رو دانلود کردید.نقل قول:
در مورد نصب از طریق فلش سوال کردید گفتم باید از طریق به نرم افزاری محتویات فایل دانلودی رو ریخت رو فلش تا به اصطلاح یه فلش بوتیبل داشته باشیم
اینم لینک:به جای اون نقطه ها هم تایپ کنید سافت 98 (به انگلیسی) کار با برنامه هم خیلی راحت هستش.کد:http://dl2.----------.ir/soft/YUMI.0.1.0.4.exe
دوست عزیز برا چی آنتی ویروس رو غیرفعال کردید؟؟نقل قول:
آنتی ویروس خودِ ویندوز مناسب هستش اما من به شما COMODO Internet Security رو پیشنهاد میدم هم رایگان هست هم امکاناتش کامله.
برا توضیحات و کسب اطلاع بیشتر هم به انجمن مربوطه مراجه کنید.
دوستان
عیدتون مبارک
:n16:
اره راست میگید :n02: من چون سیستم خونگیم دی وی دی رایتر خراب بود حواسم نبود Z 500 این مشکل رو ندارمنقل قول:
ممنون از زحمتتوننقل قول:
فقط حالا اگه بخوام از رو دی وی دی نصب کنم چی ؟؟
خونده بودم چون Z 500 تحت dos هست برای اینکه دی وی دی رو بوت کنه باید یه ترفند خاصی اجرا کنی یا نرم افزاری داره !!! میشه توضیح بدید یکم
میشه بگید از کجا باید آپدیت بایاس رو
بگیرم؟
دوست عزیز اینم لینک دانلودش اما البته این برای ویندوز 8 64 بیت هست.امیدوارم که ویندوز شما هم ویندوز 8 64bit باشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در مورد نصب رو دی وی دی هیچ مشکلی نیست یه دی وی دی 9 بگیرید و فایل Iso رو روش بریزید.نقل قول:
در اون مورد هم هیچ ترفندی لازم نیست فقط کافیه Fn+F12 رو بفشارید همین.
نقل قول:دوست عزیز صفحه اول تایپک رو مرور کنید
پست دوم
طرف حسابم شما نیستید همه
عزیزان اول صفحه اول رو
ملاحظه کنند
بعد اگه مشکلی بود مطرح کنن.
ممنون از راهنماییتون.نقل قول:
برامن z500 core i7 هست.کارت گرافیکش gt 635ddr3 هست نه ddr5.
رنگش هم شکلاتی هتس ولی بک لایت نداره!
من 2تا مشکل دارم
1_وقتی آپدیت کارت گرافیک intel میگیرم کلیدهای تنظیم نور از کار میفته
2_در نرم افزار one key recoveryوقتی system back up رو میزنم خطای current system cannot support back up رو میده
باید چ کار کنم اینا درست شن؟
دوستان ارجمند ممنون از توضیحاتی که دادین ولی من به دلیل اینکه کرک بازی ها پاک نشه مجبورم آنتی ویروس غیر فعال کنم........
دوست من شما از چه آنتی ویروس استفاده میکنیدنقل قول:
لازمه بدونین توی همه ی آنتی ویروس ها کاربر میتونه یه سری فایل هارو به نرم افزار بشناسونه و به اون فایل ها آنتی ویروس اعتماد میکنه و اون هارو فایل سالم تلقی میکنه حتی اگه ویروسی باشه
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
از مال خود ویندوز 8 استفاده میکردم.....نقل قول:
اون کاری هم که شما میگید بلد نیستم.....
حقیقتش در مورد ویندوز 8 زیاد اطلاعی ندارم ولی نمیدونم یعنی شما میگی ویندوز 8 خودش یه آنتی ویروس داره؟؟نقل قول:
من مظورم آنتی ویروس های مثل کسپرسکای یا اوست یا موارد دیگره ولی نمیدونم فک کنم شما همون فایر وال رو میگید البته من زیاد با 8 کار نکردم از دوستان دیگه هستن بپرسید حتما جواب خواهید گرفت
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
دیجیکالا با گارانتی ۲ ساله سازگار نوشتهنقل قول:
دوستان به نظرتون ۲.۵۶۰ میارزه که از دیجیکالا خرید؟
من اهوازم تقریبا مطمئنم ک این لپتاپ اینجا نیست اگر هم باشه گرون میدن
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
سرزمین رایانه حدود 20 روز دیگه z500 با گرافیک 740 میاره.نقل قول:
برو داناگستر یه سر بزن فکر کنم داشته باشه.بازار بزرگ طبقه اول
سلام دوستان یه سوالی ازتون داشتم:
من به دنبال یه لپتاپ جایگزین دسکتاپم و برای کارهای حرفه ای میخوام....لنوو جی 500 و زد 500 توجهم رو جلب کرد...می خواستم ببینم فرق این دو مدل چیه؟ و آیا واقعا کیفیت دارند؟! و تو این کارها جواب می دهند؟
با تشکر.
در مورد اولی من هم خودم مشکل مشابه رو داشتم چاره اش هم استفاده از درایور تو خود سایت لنوو هستشنقل قول:
در مورد دومی هم باید بگم من تا بحال ازش استفاده نکردم بقیه دوستان کمکتون میکنند.
باسلام خدمت دوستان... من با وای فای این مشکل دارم. اول ویندوزم 7 بود مشکل خاصی نداشتم. بعد 8 کردم وای فای یه جوری شده. در واقع وقتی سیستم رو روشن میکنی وای فای نداری برای اینکه وای فای داشته باشی باید ریستارت کنی تا روشن بشه. وقتی که بعد از ریستارت روشن شد اگه sleep کنی یا خاموش کنی و بعد روشن کنی وای فای نداری دوباره باید ریستارت کنی تا وای فایت روشن بشه. هر کاری کردم حل نشد. اگه راهنماییم کنین ممنون میشم.
سلامنقل قول:
من قبلا یکم با وای فای مشکل داشتم.مثلا روشن نمی شد.رو آیکان وایرلس کلیک راست می کردم و گزیته Troubleshoot problems رو که می زدم خود ویندوز تعمیر می کرد.ولی الان خیلی وقته دیگه اینحوری نمیشه .
سلام من 2 روزه این لپ تاپ رو خریدم با کانفیگ i7 - یک ترابایت هارد - گرافیک 740 - 6 گیگ رم
درایور های 7 رو دانلود کردم .مشکلم سر گرافیک هست
درایور intel 4000 که فکر کنم مربوط به گرافیک آنبورد هست بدون مشکل نصب میشه اما nvidia driver رو که میخواهم نصب کنم میگه اصلا سخت افزار مرتبط پیدا نمیشود.
توی دیوایس منیجر -----> display adaptor هم فقط intel 4000 شناسایی شده.
چکار باید کرد؟؟؟
معمولا همه مشکلات مربوط به اپدیت بایاس و دریورها هست به این ادرس یه سر بزنید و اگر درایورهاتون رو دانلود نکردید از اینجا بگیریدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی
تماما این درایور ها رو دیشب دانلود و نصب کردم اما فقط با گرافیک مشکل دارم.
مشکل اینجاست که همین بایوس که شما می فرمایید اصلا وقتی ویندوز 7 توی سایت انتخاب میشه هیچ آپدیتی نداره و فقط روی ویندوز 8 فعال هست.
من خودم این مشکل رو داشتم نور صفحه نمایش با کلیدها تغییر نمی کرد. این مشکل به کارت گرافیک بر میگرده. درایوری که من نصب کرده بودم nvidia بود. برا حلش از داخل dvd درایور اینتل رو نصب کردم مشکلد حل شد. اگه dvd نداری میتونی از سایتش دانلود کنی.نقل قول:
درایور اینتل که از توی خود سایت لنوو گرفتم و بدون مشکل نصب میشه .مشکل درایور انویدیا هست که نصب نمیشه در نتیجه گرافیک 740 m شناسایی نمیشه.و فقط با آنبورد کار میکنه
نور صفحه نمایش هم با کلید ها کم و زیاد میشه و مشکلی نیست
دوست عزیز شما انتخاب خوبی کردین و من بهتون پیشنهاد میکنم که همین z500 رو انتخاب کنید.اینم بگم که همیشه یه لپ تاپ یک مقدار از یه pc البته تو همون کانفیگ ضعیف تره و همچنین اینکه اینطور که شما گفتی حرفه ای, باید بگم که این لپ تاپ خیلی خوبه اما اینکه خیلی حرفه ای باشه باید بگم که شما باید بالای 3300 پول بدی تا مثلا اگر گیمر حرفه ای هم هستید بتونین گیم های خیلی حرفه ای هم اجرا کنید البته اینم بگم که این لپ تاپ گیم های حرفه ای رو هم اجرا میکنه ولی خوب بالاخره یه جاهایی شاید کم بیاره ولی من به جز بازی های خیلی حرفه ای این لپ تاپو به شما پیشنهاد میکنم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینو تست کردید؟
توی لیست دانلود گذاشته بودم ورژن 326.41 رو بگیرم.مشکلی که نیست؟