درسته فکر کنم مشکل از درایوره.نقل قول:
به هر حال ممنون.
Printable View
درسته فکر کنم مشکل از درایوره.نقل قول:
به هر حال ممنون.
سلام:
دوستان من حال ندارم این همه صفحه رو بخونم تا بفهمم چه دستگاهی بهتره
یه لطف بکنید و بگید در حال حاضر بهتربن دستگاه توی بارار چی هست و چه امکانات و مشکلاتی داره
ممنون
Strong SRT 5425
قیمت: 82.000 تومان
High Definition Digital Set Top Box Receiver, with Digital Video Recorder ability
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Description:
• DVR Function via USB External Hard Drive
• USB 2.0 Host for Firmware Update
• Multiple file format playback; JPEG, MP3, DAT, MPG, MPEG, AVI, MP4, VOB, most DivX and more.
• HDMI Output
• Component Video
• Digital Coaxial Audio - S/PDIF
• Electronic Program Guide
• Favorite Channel List
• MEPS Compliant
• Parental Lock
• Time Shift
• Processor: MSD7828L-LF 216MHz
• DDR DRAM: 1024Mbit
• Power: 20w
Download User manual:
Download Brochure:کد:http://www.strong.com.au/Manual/SRT%205425%20user%20manual.pdf
webSite:کد:http://www.strong-technologies.com/frmProdDetails.aspx?id=311#
Software:کد:http://www.strong-technologies.com/frmSearchResults.aspx?str=srt%205425
کد:http://www.strong.com.au/Software.html
Coming soon
SRT 5495
نقل قول:
سلام دوست من. این چیزی که معرفی کردین زیر نویس فارسی و از اون مهمتر فایل mkv فول اچ دی هم ساپورت میکنه؟
--- ايكس ويژن مدل 121 حتما با قسمت 74 تومننقل قول:
بهترين گارانتي رو داره و كلا خوبه
من هم که بلو سنس 93 تومنی خریدم و مالتی مدیا پلیر خوبیه به نظرم.
هر دو کارو با هم انجام میده؟نقل قول:
نقل قول:
خب ایکس پیژن که ضعیف بود و پرویژن هم درست ننوتشه بود که MKV که توش h.264 باشه باز میکنه یا نه. من هم اصلا خوشم نمیاد یه فیلم ریپ شده اچ دی بگیرم که با x.264 خیلی با کیفیت فشرده شده باشه و نشه بازش کرد.
این بلو سنس ضبط و پخش و دریافت تی وی رو با هم انجام میده. یه مشکل دارم که زیرنویس فارسی رو درست نشون نمیده. منظورم اینه که به صورت srt باشه مشکل داره تا حدی. 50 درصد موارد خوب باز میکنه ولی 50 درصد موارد فنت به هم میریزه.
فرم ور 3 اومده رو سایت اصلی و تا یکی دو هفته دیگه ورژن ایرانیش هم میاد که گفته شده احتمالا این مشکلات هم رفع میشه.
رد کل من خیلی از این بلوسنس راضی هستم.
قبلا WD HD media player داشتم و قدرتش واقعا بیشتر از این دستگاه بود ولی این همه کاره هست و قدرتش هم برای باز کردن فول اچ دی h.264 کافیه.
سلام:
من تلوزیونم CRT هست کیفیت HD بدردم میخوره یا باید حتما LCD داشته باشم؟
از این سه دستگاهی که نام میبرم کدوم مشکل فیرز شدن رو نداره یا کمتر داره ، زود داغ میکنه یعنی اگر چندین شبانه روز دستگاه خاموش نشه براش مشکلی ایجاد نمیشه
وقتی داره دستگاه فیلمی ضبط میکنه باید حتما روی همون کانال باشی نمیشه کانال رو عوض کرد و دستگاه اون فیلم رو ضبط کنه
برای ضبط دستگاه برنامه ریزی میشه
کدام تلتکس رو بهتر نشون میده و کدام تاییدیه صداسیما داره
و خیلی از مشکلاتی که ممکنه داشته باشند رو کدومشون کمتر داره و امکاناتش از اون یکی بهتر هست
اسم سه دستگاه
ایکس ویژن
پیر ویژن
بلو سنس
---------- Post added at 01:46 AM ---------- Previous post was at 01:46 AM ----------
سلام:
من تلوزیونم CRT هست کیفیت HD بدردم میخوره یا باید حتما LCD داشته باشم؟
از این سه دستگاهی که نام میبرم کدوم مشکل فیرز شدن رو نداره یا کمتر داره ، زود داغ میکنه یعنی اگر چندین شبانه روز دستگاه خاموش نشه براش مشکلی ایجاد نمیشه
وقتی داره دستگاه فیلمی ضبط میکنه باید حتما روی همون کانال باشی نمیشه کانال رو عوض کرد و دستگاه اون فیلم رو ضبط کنه
برای ضبط دستگاه برنامه ریزی میشه
کدام تلتکس رو بهتر نشون میده و کدام تاییدیه صداسیما داره
و خیلی از مشکلاتی که ممکنه داشته باشند رو کدومشون کمتر داره و امکاناتش از اون یکی بهتر هست
اسم سه دستگاه
ایکس ویژن
پیر ویژن
بلو سنس
والاو برای دیدن با کیفیت اچ دی و فول اچ دی شما باید تی وی تون هم قابلیت پخش و رزولوشون اونها رو ساپورت کند، و گرنه با کیفیت پایین تصاویر رو می بینید.
ضبط داری میکنی میشه بزنی کانال دیگه رو ببینی.نقل قول:
تل تکست رو خوب نشون میده. سرعت بسیار بالایی داره.
برنامه ریزی ضبط هم داره من امتحان نکردم ولی کار که میکنه.
مال ما همش روشنه بیچاره. داغ میکنه ولی مشکلی نداره. طبیعیه ... زیر 40 باید باشه که هیچ مشکلی به نظرم نداره. تازه جاش بسته هست ها !!!
فیلمه اچ دی باشه شما میتونی بری تو گوشی هم وصل کنی ببینی. منتها فرقش رو با دی وی دی حس نمیکنی انقدر صفحه کوچیکه. مهم اینه که یه موقع اگه ال سی دی گرفتی دستگاهی که خریدی بتونه اچ دی هم پخش کنه که اون موقع کیفیتش رو استفاده کنی لذت ببری.
من کلی تحقیق کردم خریدم. به نظرم خوبتر بوده. شما هم ببین چی بهتره همون رو بگیر ان شاء الله که راضی باشی.
ممنون داداشنقل قول:
فقط تا الان که ازش استفاده کردی هیچ مشکلی ازش ندیدی؟(حتی کوچک ترین مشکل)
این دستگاه کجایی هست و تاییدیه صداسیما گرفته ؟
راستی dvd میخوره یافقط فلش میخوره
کیفیت کنترلش چه جوری هست؟
اگه بتونی یک عکس ازش بزاری ممنون میشم و یک سایت که بشه از خرید
ممنون
این دستگاه هم مشکلات کوچیکی داره که معمولا نرم افزاریه و با اومدن آپگرید جدید حل میشه.
این دستگاه ساخت و طراحیش از اسپانیاست و مونتاژ چینه و تاییدیه شرکت تکتا وابسته به صدا و سیما رو هم داره :DVD نداره و فقط فلش و هارد FAT و NTFS تا 2 ترابایت ساپورت میکنه.کد:http://www.takta.com/stb.aspx
کنترلش کامله و همه کارها و فرمان ها از طریق کنترل داده میشه.
عکس و مشخصات در سایت بلوسنس اسپانیا:عکس و مشخصات در سایت شرکت عرشیان تجارت سما:کد:http://www.blusens.com/en/products/digital-home/T14
برای خرید محصول می تونی به سایتکد:http://www.saamabusiness.com/blusens.html
مراجعه کنی. هم می تونی از خود شرکت بخری هم از نماینده های فروش بلوسنس که تو سایت نوشته.کد:http://www.saamabusiness.com
دوستمون لینک دادن دیگه.نقل قول:
دیویدی نمیخوره مثل بقیه.
دوستمون هم زحمت کشیدن گفتن کجاییه تائیدیه چی داره و ...
کنترلش مال من باتریش یکم ضعیفه به نظرم. باتری چینی مینی فکر کنم باشه این جوریه. باتری خوب بندازم حله.
سه تا ایراد داره.
همه زیرنویسای فارسی رو نشون نمیده که شاید با اومدن فرمویر بعدی تو همین روزا درست بشه.
یه کم صدا نویز داره اون هم احتمالا به خاطر اتصالاتشه که کیفیت خوبی نداره.
فیلم های ضبط شده رو تنها با برنامه ی وی ال سی میشه باز کرد و با tmpgenc میشه تبدیل کرد. اگه با بقیه هم تبدیل میشد یه مقداری بهتر بود ولی بقیه ی مدلها هم انگار همین قصه رو دارن.
دقیقا همه مدل ها این مشکل رو دارن. شما سایت هر دستگاهی رو نگاه کنید نرم افزاری برای پخش فایل های ضبط شده گذاشتن که همشون همین برنامه وی ال سی هست. چون این دستگاه ها موقع ضبط فرمت صدا رو کانورت نمی کنن و همون فرمت صدایی رو ضبط می کنن که صدا و سیما می فرسته. حالا این فرمت صدا فقط با برنامه وی ال سی شناخته و باز میشه.نقل قول:
فیلم های ضبط شده رو تنها با برنامه ی وی ال سی میشه باز کرد و با tmpgenc میشه تبدیل کرد. اگه با بقیه هم تبدیل میشد یه مقداری بهتر بود ولی بقیه ی مدلها هم انگار همین قصه رو دارن.
نقل قول:
من فکر نکنم مشکل صدا باشه. مگه چه کدکی هست آخه ؟ :41::41:
به نظر من مشکل استریم صدا و تصویره. درست رو هم نیافتادن. آخه میدونید که وی اال سی فایل خرابه یه فیلم که نصفه مثلا تبدیل شده یا دانلود شده هم باز میکنه ولی کی ام پی و بقیه این جوری نیست و ارور میده.
حالا باز خوبه همین یه برنامه هست که کار ما رو راه بندازه.
ایکس ویجن مدل111و121 قیمت63000تومان
ایکلاس 60000تومان
استرانگ53000تومان
لطفا بفرماید از کجا میشه با این قیمتها خرید کرد.و چقدر این قیمتها اعتبار دارن.نقل قول:
مسلما قیمتها رو به کاهش است البته نه بصورت هفتگی.
خرید از منطقه پیروزی- (البته برچسب قیمت ایکس ویژن بروی جعبه اش74000تومان است)
سری جدید تولیدات ایکس ویژن با ورژن 1.49است که این ورژن رسمی نیست.
تغییرات این ورژن رابطور کامل بررسی نکردم ولی بطور اجمالی خواندن کلیه فولدرهابجز DVRونمایش عکس میباشد.
بالاخره نگفتی اینها قیمتهای احتمالی ماههای آینده است یا قیمت فعلی . اگر فعلیه آدرس بدید لازم دارم.نقل قول:
دوست عزیز اینها قیمت امروز و قیمت تک فروشی می باشد.
بعلت برخی مسایل مانند تعزیرات از دادن ادرس دقیق معذورم.
با کمی دقت در مراکز فروش عمده این دستگاهها میتوانید حتی پایین تر از قیمتی که گفتم و بصورت تک فروشی تهیه نمایید.
دوستانی که در ساری هستند (مازندران) و تلویزیون دیجیتال استفاده میکنند ایا سیگنالهاشون قطع شده ؟
از 5 شنبه من اصلا سیگنال ندارم !!
لطفا آدرس رو به شکل پیام خصوصی بفرست تا شبهه ای و مساله ای در کار نباشه.نقل قول:
ضمنا توی سه مدلی که نوشتی کدومشون بهتره. اگه مشخصات ای کلاس رو داری بزار.
---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
دکمه کم و زیاد کردن ریموت تلویزیون ما مشکل داره آیا با استفاده از این گیرنده های دیجیتال با ریموت اونها این مشکل حل می شه .
نمی خوام برم یه ریموت تلویزیون بخرم لطفا کمک کنید.
من یه دستگاه xvision دارم وقتی از رادیو ضبط میکنم پنج تا فایل ساخته میشه که با کامپیوتر پخش نمیشه با هیچ نرم افزاری هم که تست کردم تبدیل نمیشه کرد ! باید با چه نرم افزاری پخش یا به mp3 کانورت کرد؟
مرسی
شاد باشید
من ایکس ویژن دیدم 48 تومن، این فرق میکنه با مدل های دیگر؟
دوستان عزیز
این مارکها و مدلهای مختلفی را که من دیدم (بیش از 10مدل و مارک مختلف)بستگی به خریدار دارد.
از نظر کیفیت تصویر تقریبا همه باهم برابرند.بعضی از فرقهایشان برایتان عنوان میکنم
-خروجیHDMIوکامپوننت وکامپوزیت(دربعضی هر سه موجوداست و بعضی دوتا)
-پلیراز درگاه USB(برخی مارکها فرمتهای بیشتری را پخش میکنند)
-منبع تغذیه برخی 220vاست وبرخی دیگر با اداپتور 12v
-داشتن تایمر ضبط و هنگ کردن و داشتن طراحی زیبا و ووووووووووووووووووووووووو ووووو
فکر میکنم نیمی از این دستگاهها دارای برچسب گارانتی باشند.
بنظر بنده گارانتی ایکس ویژن از همه انها معتبرتر است.
ای کلاسی را که من دیدم دارای گارانتی و کابل HDMI بود ولی بااداپتور کار میکرد.
همه انها دکمه تغیرات صدا بروی کنترول دارند.
نقل قول:
از بین دوستان کسی ساروی یا اهل مازندران نیست ؟
نقل قول:
سلام Mehrad جان .
من ساروی هستم ولی دستگاه گیرنده دیجیتال ندارم. ولی اگه می خوای بدونی سیگنال قطعی داره یا نه ، می تونی یه سر به پاساژ ابوالقاسمی بزنی . :12:
توصیه میکنم به صدا و سیما زنگ نزنی ، چون اصلا در جریان کار نیستند.
دوست عزيزمنقل قول:
با VLC Player پخش كن و با TMPGE ميتوني كانورت كني
اگر برنامش رو نداري برو تو وبلاگ مادان و بگو زود بهت ميدن آدرسو. اين هم وبلاگ ماديران:
کد:www.maadiran.mihanblog.com
48 تومني نداره كهنقل قول:
از كجا گرفتي شما؟ USB يا خود گيرنده بزرگه؟ براي اطمينان از وبلاگ ماديران بپرس:
کد:www.maadiran.mihanblog.com
من امروز پاساژ فتوت توپخونه بودم یدونه denay tb236hd گرفتم قیمتشم 65تومن . کلا فروشنده منصفی بود وارد پاساژ که میشی سمت راست ، وسط مغازها میشه . اقسام گیرنده ها رو داشت و قیمتاشم با اتیکت زده بود.
---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------
مدل 323 رو هم 47 می داد. مارک دنای
اینم لینک سایت دنای
ايكس ويژن رو فك كردم ميگينقل قول:
اون كه 29800 تازه با ارسال رايگان
تو وبلاگش هست
منم توپخونه دیدم 48 تومنی را.
حداقل آدرس وبلاگشو بزار بریم ببینیم فکر کنم این طوری بهتر باشه. بدشم شما یه سر به این سایت بزن ببین من اصلا چه مدلی رو گفتمنقل قول:
تشکرنقل قول:
درسته صدا سیما اصلا نمیدونست دیجیتال چیه :))
والا از یکی از دوستان دیگه که داره پرسیدم. برای اونها هم قطع و وصل میشد. الان درست شده
به نظر یه کارهایی دارن میکنند.
آقا من یه مشکلی با این دستگاه 236 دنای دارم. بعد از یک وقفه طولانی که دستگاه رو روشن می کنم می زنه سیگنال موجود نیست بعد از دو سه دقیقه یواش یواش پخش شروع میشه و مشکل حل می شه. مثلا شب خاموش می کنم صبح بلند می شم روشن می کنم این مشکل به وجود میاد.مثل اینکه دستگاه باید گرم بشه بعدش یه سره کار می کنه. این قدر تحقیق کردم آخرش رفتم چی خریدم.
البته سیگنالم خوبه فکر می کنم سیگنال بین 80 تا 90 درصده. لطفا کسانی که دستگاه دنای دارند به طور ویژه کمک کنند.
آیا وجود دیشهای ماهواره کنار آنتن اثرات منفی دارد؟
نه خير تصور نمي كنمنقل قول:
پارازيت روي هم نمي اندازن
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
دوست گلم اين اسم وبلاگشه:نقل قول:
و اينم لينك سايت كه هم قيمت داره و هم مشخصات فني:کد:www.maadiran.mihanblog.com
کد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/DTVC/
دوست عزیز اشتباه متوجه شدی. من مدل ست تاپ باکس دنای را گفتم مدل 323 و 236 اچ دی.نقل قول:
دوستان تاحالا کسی کیفیت کانال های ایران بروی ماهواره رو که با ----- دریافت میشه، با ----T مقایسه کرده؟ کدوم کیفیت بهتری داره؟
سلام
دستگاه پرویژن t-7 من بعد از آپگرید دستگاه روشن میشه ولی دیگه بوت نمیشه و تصویر نمیاد چیکار کنم؟ نمایندگی به نظرتون قبول میکنه ؟