بیت دفندر 2014سازگاره با 8.1کاسپر هم نصب نمیشهنقل قول:
هنوز به صورت رسمی ویندوز8.1معرفی نشده برای همین انتی ویروسا که رو نصبشون کلیک میکنی نمیشناسنشون
وقتی به طور رسمی معرفی شد انتی ویروسا هم خودشون رو با ویندوز8.1سازگار میکنن
بیت دفندر 2014سازگاره با 8.1کاسپر هم نصب نمیشهنقل قول:
هنوز به صورت رسمی ویندوز8.1معرفی نشده برای همین انتی ویروسا که رو نصبشون کلیک میکنی نمیشناسنشون
وقتی به طور رسمی معرفی شد انتی ویروسا هم خودشون رو با ویندوز8.1سازگار میکنن
اگه منظورتون کومودو هست باید بگم:نقل قول:
رایگانه.
[PHP]http://download.cnet.com/Comodo-Internet-Security/3000-2239_4-10460704.html?part=dl-&subj=dl&tag=button[/PHP]
نصب فارسی هست
من چیزی حس نکردم.
یه سوال دیگه فایروال کومودو جداگانه هست؟
من زیاد در این ضمینه وارد نیستم
ولی انتیویروس ایرانی پادویش که نسخه ازمایشی هست رو نصب کردم انتی ویروس خوبیه فقط فایروال نداره که اونم تو نسخه ای بعدی اضافه میشه
میخواستم بدونم فایروال داره کومودو جداگونه و میشه کنار این انتی ویروس استفاده کرد؟
واینکه اموزشی چیزی نداره این کومودو
آنتی ویروس کومودو، بطور کامل بگیم Comodo Internet Security ، یعنی هم آنتی ویروس هم فایروال در یک بسته!نقل قول:
هنگام نصب این بسته ی امنیتی نیازی به برنامه های دیگه ندارین! اگه خواستین یه بسته ی امنیتی بنام MalwarByte Anti-Malware کنارش نصب کنید
بله میشه و هیچ تداخلی هم نداره، بنده هم زمان از کاسپر، کومودو و مالوربایت استفاده میکنم! بنا به دلایلی :دی
هم نسخه ی پولی داره هم رایگاننقل قول:
تا اونجایی که در تست ها انجام شده بله
تو همین تاپیک اولین پست رو بخونین.
برا افت سرعت سیستم اصلا کاری نداره
بسار سبک هستش
در بسته ی اینتر سکیوریتی آنتی ویروس با فایروال کامل هستش ولی بله فایروال جداگانه هم دارهنقل قول:
شما همین Comodo Internet Security رو نصب کنین بهترینه برا شما
نقل قول:خواهش میشه :n01:نقل قول:
نقل قول:
تفاوت Comodo Internet Security با Comodo Internet Security Pro توی چیا هست ؟
واسه ما ایرانیها فرقی داره ؟
سلام
ایا اجرای کومودو در ران ادمینستور تغییری در عملکردش داره ؟ در مورد دیگر ابزار ش چطور ؟
ممنون
فرق خاصی نداره...نقل قول:
نه.نقل قول:
نسخه 6.3 ایشالله کی نهایی میشه؟ :n06:
معلوم نیست...نقل قول:
6.3 را دارم، ولی ویندوز 8.1 دم دست ندارم ببینم نصب میشه یا نه!:n02:
من نتونستم 6.3 رو دانلود کنم
هرجا رفتم لینک دادن به خود سایت کومودو که اونم دانلود نمیشد و پیغام نبود فایل میداد :n13:
من 8.1 دارم :دی البته این یکی دیگه مجازیه ها :دی
با سلام
در مورد خود کومودو من تغییری احساس نکردم ولی در مورد ابزار نتیجه محسوس بود زمانی که در ران ادمینستور اجرا شد نقایص بر طرف شد به عنوان مثال در کیل سوئیچ عمل قطع پرسسها ونمایش کانکشنها با ران ادمینستور اجرا می شد وبه صورت درست کار می کرد ولی با برداشتن ان خیر .
خوشحال میشم دوستان نتیجه خودشون و به اشتراک بزارن با تشکر.
:n01:
نقل قول:
دو مورد مطرح شده را من مشاهده نکردم. سوال : یعنی اگر Killswich را Ran as Admin نکنید، پروسه را قطع نمیکنه؟ یا کانکشنها را نشون نمیده؟
ویندوزتون چی هست؟
سلام دوستان
راه حل رفع مشکل نصب کومودو در ویندوز 8.1
در run بنویسید regedit و اینتر کنید
به مسیر زیر بروید:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Network
در سمت راست MaxNumFilters رو میبینید که باید مقدار REG_DWORD رو از 1 به 8 تغییر دهید.برای اینکار روی MaxNumFilters دابل کلیک کنید و 1 (یا هر عدد دیگری که هست) رو به 8 تغییر دهید.
سیستم را ریستارت کنید و کومودو را نصب کنید
اگر اون DWORD رو شما نداشتید،در همون قسمت در صفحه خالی کلیک راست کرده new و بعد DWORD رو انتخاب کنید.نام آن را MaxNumFilters بذارید و مقدارش رو به 8 تغییر دهید.
نقل قول:
سلام
بهتره این طور بگم که در برخی از پرسه ها دچار مشکله وبه نظرم پرسه هایی هستند که بروی سیستم در { ران ادمینستور }ا جرا شدن و {کیل سوئیچ } اجازه دست رسی به انها را نداره ودر صورت اجرا در ران وضعییت به صورت عادی بر میگرده { یعنی بدون مشکل }
برای مثال چند عکس از مراحل اجرا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وبعد از اجرا در ران ترافیکها نمایش داده میشن :
قبل از اجرا در ران ادمینستور { ابزار تعمیر} پیام زیر وبعد از اجرا به صورت صحیح تعمیر کرد ومشکل ابزار بر طرف شد
ودر پایان قطع پرسس ها
نکته : نتایج به دست امده با تغئیر مقدار { یوزر اکانت } تغییر کرد
:n26:
نقل قول:
آفا من دارم 8.1 رو میشه لینک رو برای من بزارید من نصب کنم
هیچ آنتی به جز کمودو رو قبول ندارم واسه همین هنوز هیچی نصب نکردم :n14:
سلامنقل قول:
لینک دانلود این نسخه که از روی سرور کومودو حذف شده. مگر اینکه براتون آپلود کنم.... چند مشکل وجود داره
حجمش 190 مگ هست که احتمالا نمیتونم آپلودش کنم+نسخه بتا هست!!+خودم روی 8.1 تست نکردم، شاید نصب نشد اونوقت زحمات ما به باد میره+ قرار شد مخفیانه باقی بمونه!!
خوب الان تکلیف 4 نفر مثل ما که عاشق هستن چی میشه !نقل قول:
نقل قول:
کلا در ادبیات عشاق را به صبر توصیه کردند:
بر شاه خوب رویان واجب وفا نباشد ---- ای زرد روی عاشق، تو صبر کن وفا کن
فایل نیو ستـآپ را آپـلود خواهم نمود ---- در صـورت توانـم، قـدری تامـلی کن
:n12:
چن روزیه هرکاری میکنم آپدیت نمیشه!
میزنم آپدیت شه بعد چن ثانیه میگه کامل شد وی باز آنتی ویروس مینویسه دیتابیس آپدیت نیست!!
بعضی شرکت ها نسخه 2014 محصولشون را دادن. این کومودو همیشه آخریه:n01:
اعصاب نمیزاره. وقتی هم منتشر میکنه از بس خوبه. جبران میکنه نمیشه چیزی بهش گفت:n02:
گرفتی؟ روی 8.1 نصب شد؟نقل قول:
نسخه کومودوی شما چنده(برنامه)؟ نسخه دیتابیس الان چنده؟ ویندوزتون چیه؟نقل قول:
6.2.285401.2860نقل قول:
نسخه کومودوی شما چنده(برنامه)؟ نسخه دیتابیس الان چنده؟ ویندوزتون چیه؟
کجا نوشته؟ اگه همونه که تو پوشه اسکنره یکیش نوشته b0016925( پر حجمترینش!)
ویندوز ۸
آره همونه.... ولی از اینجا میتونید ببینید:نقل قول:
الان نسخه دیتابیس 16954 هست..... و برای شما 16925؛ من فکر میکنم حدود دو سه روزی آپدیت نشده.
1-به تنظیمات بخش آپدیت که دست نزدید؟ سرور آپدیت مشکلی نداره و من الان آپدیت کردم.
2-یکبار با فیل///ش ک ن تست کن ببین آپدیت میشه؟
3- وقتی میگه کامل شد، قبلش چی میگه؟ چیزی دانلود هم میکنه یا نه؟ مثلا باید بگه در حال بررسی... در حال دریافت.... در حال نصب آپدیتها.... در حال نهایی سازی.... آپدیت کامل شد.<- این مراحل را میره؟
4- توی فایروال دسترسی کومودو به اینتنرت اشتباهاً مسدود که نشده؟ (هر چند اگر شده باشه دیگه نمیگه کامل شد و پیغام خطا میده، ولی به هر حال یه نگاهی بنداز)
5- از طریق تنظیمات آپدیت را بزار روی حالت اتوماتیک/خودکار و مدت بررسی را بزار روی هر یک ساعت.
نکته: اگر میفرمودید که پیغام خطا میده یه چیزی،..... ولی جالب اینه که علاه بر اینکه هیچ پیغام خطایی نمیده، عنوان میکنه که آپدیت کامل شد. بنابراین با این پیشفرض من باید فکر کنم که کومودو به سرور آپدیت وصل میشه و آپدیت های جدید را به درستی دریافت میکنه و اونها را نصب میکنه و بعد پیغام کامل شد میده؛ ولی چرا اعمال نمیشه؟؟؟
اینقدره دلم کومودو میخواد
یه لینک اینترنت سکوریتی جدید ترین نسخه
درضمن یه لینک دادین سایت خودش نفهمیدم اخرکدوم دانلودش بود:|
32بیت باشه
یا با تصویر بگین کدم رو باید بزنم دانلود بشه یا لینکی بزارین روش کلیک کنم دانلود بشه
خعلی ممنون از ایت خودش باشه ترجیحا
من آخرین نسخه نهایی کومودو اینتنرت سکیوریتی را براتون میزارم، کافی روش کلیک کنید.نقل قول:
این نسخهی کامل هست و روی ویندوز 32 و هم روی 64 بیت (به غیر از ویندوز 8.1) نصب میشه.
===
برای انجام آپدیت اولیه شاید یک مقدار براتون مشکل باشه، پس بهتره فایل دیتابیس را دانلود و کومودو را بعد از نصب اپدیت افلاین کنید. اول فایل زیر را دانلود کنید:
این فایل فشرده است، پس ابتدا از حالت فشرده خارجش کنید و اسم فایل را به bases.cav تغییر بدهید. بعد از طریق محیط برنامه (همونجا که عکسشو در پست بالایی قرار دادم ) این فایل را وارد کنید. اینترنت قطع باشه.
بعد هم یه چند تا از پستهای دوم از صفحه اول همین تاپیک را بخونید تا یه مقدار با کومودو اشنا بشید.
برای تنظیمات فقط یک کار بکن اول کار و بقیه نیازی نیست و باقی تنظیمات را به چند روز بعد موکلش کن.
کاری که بهتره انجام بدهید اینه: کومودو را روی پرواکتیو بگذارید. و فایروال را روی حالت کاربر.
۱- نهنقل قول:
1-به تنظیمات بخش آپدیت که دست نزدید؟ سرور آپدیت مشکلی نداره و من الان آپدیت کردم.
2-یکبار با فیل///ش ک ن تست کن ببین آپدیت میشه؟
3- وقتی میگه کامل شد، قبلش چی میگه؟ چیزی دانلود هم میکنه یا نه؟ مثلا باید بگه در حال بررسی... در حال دریافت.... در حال نصب آپدیتها.... در حال نهایی سازی.... آپدیت کامل شد.<- این مراحل را میره؟
4- توی فایروال دسترسی کومودو به اینتنرت اشتباهاً مسدود که نشده؟ (هر چند اگر شده باشه دیگه نمیگه کامل شد و پیغام خطا میده، ولی به هر حال یه نگاهی بنداز)
5- از طریق تنظیمات آپدیت را بزار روی حالت اتوماتیک/خودکار و مدت بررسی را بزار روی هر یک ساعت.
نکته: اگر میفرمودید که پیغام خطا میده یه چیزی،..... ولی جالب اینه که علاه بر اینکه هیچ پیغام خطایی نمیده، عنوان میکنه که آپدیت کامل شد. بنابراین با این پیشفرض من باید فکر کنم که کومودو به سرور آپدیت وصل میشه و آپدیت های جدید را به درستی دریافت میکنه و اونها را نصب میکنه و بعد پیغام کامل شد میده؛ ولی چرا اعمال نمیشه؟؟؟
۲- دوباره همونجوری شد
۳- بررسی آپدیت٬ در حال دریافت٬ در حال نصب
۴- نه
۵- همینجوری بود
داریو C جا داره؟ (چه حرفهایی!!)نقل قول:
یکبار ابزار عیب یابی کومودو را اجرا کن ببین مشکلی پیدا میکنه؟
عجیبه!:n13:
توی اون مسیر که فرمودید چند تا از این فایلهای شماره دار هست؟ حداکثر باید دوتا باشه.
بیشتر اوقات جواب من نهـه!!! :n02:چون تازه ویندوز نصب کردم 8 گیگ جا داره!نقل قول:
گفت که یک مشکل شناسایی شده ولی نمی تونه خودکار درستش کنه!
حداقل 3 4 تا هست
اول اینکه از همون فایل آخرین دیتابیس یک کپی بگیرید.....نقل قول:
تا دو روز دیگه مشکل حل نشد.... متاسفانه شاید نصب مجدد.
نقل قول:
فقط بد جایی آپلود کردید دادم یکی از دوستان مستقیم کنه گفت تا یک ساعت دیگه فایل آماده هست دانلود میکنم و همین امشب نتیجه رو میدم :n12:
مسئله اینه که این همه دردسرم کشیدم تا آنتی ویروس داشته باشم ولی یکی دو هفته ست که فایلای exe مشکل دار شدن!!
موقع اجرا(وقتی تازه دانلود می کنم یا از فایل زیپ در میارم!) ارور میده و باید 10 20 دیقه صبر کنم تا شاید بعدش تست کنم بیاد!
با اجازه از علی آقا :n16:
شما تاریخ سیستمتونم یه چک کن ببین درسته؟
برا آپدیت بیشتر برا تاریخ ایراد میده
درسته! همیشه از تقویمش استفاده میکنم!!نقل قول:
قبلا یه بار اینجوری شد ریستارتش کردم درست شد!!!
دوستان معلوم نیست که نسخه 2014 Comodo کی میاد؟
عزیز جان حواب دادنقل قول:
در حال آپ هست
اگه شما اجازه بدید لینک مستقیم رو واسه دوستان قرار بدم
این جوابتون یعنی مشکلتون حل شد؟ :n13:نقل قول:
دقیق معلوم نیست. من فقط میتونم حدس بزنم..... اگر اوایل آذر نسخه بتا بیاد.... (نسخه ای که بشه لااقل تستش کرد).... به زور اوایل دی نسخه نهایی میاد..... یعنی داستان نسخه 2013 تکرار میشه.... Egemen که مدیر تیم توسعه و همه کاره CIS هست نه! یکی دیگه میاد و با دست پاچگی نسخه 2014 را رونمایی میکنه....بعد دو هفته بعد یه آپدیت واسه ش میاد!!..... البته این بدترین سناریوی ممکن هست.:n02:... ببینیم از تجربه نسخه 6 درس میگیرین....نقل قول:
اونها باید قبل از ارائه نسخه نهایی 2014 حداقل دو ماه روی نسخه 2014 بتا کار کنند، باید منتشرش کنند و ایرادها را برطرف کنند(از طریق ارسال ایرادات توسط کاربران و بتا تسترها).... نمیدونم چرا تیم کومودو زیاد تمایلی به ارائه نسخه بتای عمومی نداره.
بسیار ممنونم ،نقل قول:
از اینکه توی درد سر افتادید هم عذر میخوام.
امشب باهاش کار کن....
کسی هم خواست میتونید لینک بزارید اینجا، با این توضیح که: این نسخه بتا است ! < خودش گویای همه چیز است.
ایرادات بزرگ دیدید به من گزارش بدهید
مگه هر سال کمودو نسخه جدید منتشر میکنه که باید منتظر نسخه 2014 بود ؟:n13:
باید گفت نسخه 7 کی میاد
مثل آوست که باید منتظر نسخه 9 بود یا امسی سافت
سلامنقل قول:
کومودو بیشتر روی کارایی و و رفع باگ ها به نظر من داره کار میکنه البته فعلا شاید دنبال تکنولوژی های جدیدتر هم باشه ولی باگ کمتر داشتن خیلی بهتر از داشتن یه محصول حاضر آماده 2014 با قابلیت های جدید ولی با کلی باگ هست..الان داشتم Version History رو نگاه میکردم یهو توی یک سال دو تا ورژن Major داده و در ادامه نسخه 5 2 سال طول کشیده و مداوم نسخه های تکمیلی نسخه 5 داده تا به نسخه 5.12 رسیده و در 2013 هم که نسخه 6 آمد.