میشه لطف کنید و بگویید این برنامه به چه کاری می آید ؟اگر نام بررنامه را در گوگل سرچ کنید ، در نتایج صفحه ای از فروم HP مشاهقده می شود ببینید به دردتان می خوره؟نقل قول:
راستی آیا هنوز هم مشکل سویچ دارید؟ چه اقداماتی برای حل آن انجام دادید؟
Printable View
میشه لطف کنید و بگویید این برنامه به چه کاری می آید ؟اگر نام بررنامه را در گوگل سرچ کنید ، در نتایج صفحه ای از فروم HP مشاهقده می شود ببینید به دردتان می خوره؟نقل قول:
راستی آیا هنوز هم مشکل سویچ دارید؟ چه اقداماتی برای حل آن انجام دادید؟
کارایی این برنامه برای تعیین کردن حد برای شارژ باتری هستش، مثلا تا درصد دلخواهی باتری شارژ شود و بعد از آن از مدار خارج شده و با برق شهری استفاده نمایید. برای جلوگیری از خراب شدن باتری هست. ولی درحال حاضر این برنامه اصلا بر روی لپ تاپم کار نمیکنهنقل قول:
من مشکل سوئیچ ندارم، مشکل Sleep دارم.
میشه لطف دیگری در حق ما بفرمایید و بگویید از کجا اطمینان به سویچ دارید؟در ضمن با نتایج به دست آمده توسط بنده به نظر نمی رسد speccy برنامه ی مورد اطمینانی برای این موضوع باشد.هر وفت 3D Mark کارتتون رو تایید کرد آن وقت است که 100 در دصد امکان سویچ محقق میشودولی رو 8.1 مشکل داره.البته در پست های خیلی قبل تر کسی مشکل شمارا داشت و به او جواب داده بودند که net framework 1 تا 3.5 را نصب کنید،ولی شک دارم بهتر است پست مورد نظر را سرچ بفرمایید.در فروم HP هم نتیجه نگرفتید؟راستی آقا آنتی ویروس خوب که پولی نباشه برای این لپ تاپ چی خوب هست؟eset smart رو رو سیستم دارم خیلی ضعیف عمل می کنه ولی بدم نیست.نقل قول:
با راهنمایی دوستان که میگفتند با برنامه AMD System Monitor تست کنید.نقل قول:
درضمن وقتی گرافیک سوئیچ میکنه، فن شروع به کار کردن با سرعت زیاد میکنه، در گیم ها لگی نیست.
در مورد برنامه HP Peak Power هرکاری که فکرشو بکنید کردم، ولی نصب نمیشه. حتی در سیستم های مجازی
بحث در مورد آنتی ویروس و برنامه های امنیتی را در تاپیک زیر دنبال کنید.
اساتید این بخش کسی نیست جواب بده؟ سوال سختی نیست و فکر میکنم خلاصه چندین پست ازین تاپیک باشه.لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
سلامنقل قول:
تا جایی که بنده قبلا تست کردم، وقتی درایور مربوط به گرافیک ATI رو از سایت خود HP دانلود میکنیم و نصب میکنیم، نه مشکل سوئیچ داریم نه Sleep. ولی مشکل از جایی شروع میشه که AMD Catalyst رو نصب میکنیم. سوئیچ انجام میشه ولی Sleep خیر
یکی از دوستان در پست های قبلی گقتند که هارد را تعویض کردند مشکل Sleep از بین رفته است.
بنظرم این مشکل از ناسازگاری درایور های HP با ATI هستش.
متشکرم اما برنامه ی AMD System Monitorرو که خودم بهتون پیشنهاد دادم و گفتم که نتایجش برای خودم غیر قابل قبول بود.دمای amd بالا میره ولی سویچ مشاهده نمی شود.نقل قول:
دوست عزیز چه لزومی به نصب amd catalyst نسخه های بالاتر هست وقتی با همین 470 مگ گرافیک و بازی ها بطور صحیح نصب و اجرا بشه؟نقل قول:
خوب به این دلیل که در هر نسخه مشکلات برطرف و تغییرات خاصی ایجاد می شود همانند نسخه ی فکر می کنم 14.4 البته باز هم در نسخه اش شک دارم ،سرعت بازی کریسیس 4 ،20% افزایش یافته و همین طور تغییراتی در اجرای بازی واچ داگز اعمال شده...نقل قول:
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما اساتید محترم.کسی در مورد مسئله ی سویچ گرافیکی به جایی نرسید ؟در فروم تجاری HP مطابی را دیدم که ذهنم را مشغول به خود کرد،افرادی که این مشکل را داشتند گفته بودند باید بایوس آپدیت شود تا دو گزینه ی Fixe mode و Dynamic mode در بایوس مشاهده شود.حال آیا اساتیدی که مشکل سویچ ندارند این گزینه ها را در بایوس مشاهده می کنند؟ در ضمن من آپدیت بایوس را جدیدا از خود سایت HP دانلود کرده بودم ولی چنین چیزی را درونش ندیدم،در ضمن دوستانی که مشکل سویچ ندارند می شه عنایتی بفرمایند و بگویند نسخه ی بایوسشان چند است.ممنوم می شوم کمک کنید.
کسی نظری نداره؟
سلامنقل قول:
بایوس من نسخه ی نهایی (50) هستش ولی همچین گزینه های ندیدم
از لطف تون متشکرم.نقل قول:
سلام بچه ها
نسه جدید کارت گرافیک amd برای ویندوز 8.1 برای لب تاب 4540 آمده
اینم چیزهایی که نوشته حلش کرده
- Fixes an issue where the system does not restart properly when the system resumes from standby mode.
- Fixes an issue where the brightness hotkey does not function properly when the system is running in high-performance mode
راستش من یکی دو هفته ای سرم شلوغه و نمی تونم ویندوزم 8.1 کنم و نتیجشو بگ که مشکل اسلیپ درست شده یت نه
هرکی وقتش رو داره ویندوزش رو 8.1 کنه و این نسخه رو نصب کنه ببینه مشکل حل شده یا نه
اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه لطف کنید و بگویید که نسخه ی ویندوزتون متعلق به کدام شرکت است؟ دارم به یه جاهایی می رسم.نقل قول:
سلامنقل قول:
خیلی ممنون از اطلاعتون
در حال دانلودم ، ولی به احتمال زیاد طبق چیزی که نوشته مشکل حل شده. ولی خیلی دیر عمل کردند و باید زودتر از اینا آپدیت میدادند.
راستی یه سوال؟ میخواستم بدونم این آپدیت آخرین تغییراتی که شرکت AMD توی آپدیت درایوراش داده رو شامل میشه یا اج پی فقط اومده و همون درایور قدیمی رو اصلاح کرده و واسه این لپ تاپ داده؟!
با تشکر
سلام دوباره
امتحان کردم مشکل Sleep حل شده. فقط یه مشکل کوچیک با tray icon ای ام دی که توی تسک باره دارم و هر چی تیک مربوط به نمایشش رو ور میدارم که نیاد دوباره برمیگرده که البته مسئله مهمی نیست.
دوستان یه سوال:
غیر از برنامه ی امنیتی خود Hp راه حل دیگه ای هست که بدون نصب هیچ برنامه ای ازسنسور FingerPrint برای ورود به ویندوز 8.1 استفاده کنم؟
با تشکر:n16:
بابت بازخورد بسیار ممنونمنقل قول:
خیر فقط با همون برنامه فعال میشه و امنیت سیستم رو افزایش میده
فقط برنامه رو نصب کردین یا قبلش هرچی AMD Catalyst بود رو آنیستال کردین؟
آقا خدا پدر و مادرت رو برات نگه دارهنقل قول:
ممنون که تست کردی
تا دو هفته دیگه منم سرم خلوت شد ویندوزم رو عوض می کنم، 8.1 می ریزم
در مورد سوالتون هم که اچ پی از کدوم درایور استفاده کرده بنده نمی دونم
اما در مورد فینگر پیرینت فقط باید با همون کار کنی، فقط من یادمه می شد مثلا توی تنظیماتش مشخص کنی که قبل از لود ویندوز ازت بپرسه یا هنگام ورود به ویندوز، یه نرم افزار دیگه هم داره که اطلاعات هاردت رو کد می کنه، اینجوری اگه خدای ناکرده لب تاب سرقت بشه هاردش برای سارق هیچ ارزشی نداره چون به هبچ وجه نمی تونن دی کدش کنن، و تا دی کد نشه هارد کار نمی کنه، منظورم رمز یا پسورد روی هارد نیست ها ، کد کردن اطلاعات
خواهش میکنم وظیفه بود.نقل قول:
آخه برنامه ی خودش شکل lصفحه ی ورودی ویندوز رو عوض میکنه که خوشم نمیاد!
اما در مورد سوالتون : از طریق Uninstaller خود ویندوز، یعنی در control panel و بخش Program and Features، برنامه ی کاتالیست یا همون AMD Catalyst Installer Manager رو پاکش کردم و بعد از ریست ویندوز نسخه جدید رو نصب کردم و یه بار دیگه ریست کردم. کاملا بدون مشکل نصب شد:n06:
منم قصد خرید این لپ تاپو دارممیخواستم ببینم بدنه اون چه رنگ هایی داره و کدوم بهتره.و با چه گارانتی تهیه کنم بهتره.و ممنون.
یک کلام نخر ، برو سمت برند های asus , lenovoنقل قول:
ضمنا سعی کنید یک لپ تاپ بخرید که هارد sata III را کاملا با اخرین سرعت پشتیبانی کند.
گرفیک nvidia در الویتت خود قرار دهید.
cpu هم i3 به بالا در نظر بگیرید.
میشه جواب yarihaker بدید
سلامنقل قول:
دو رنگ داره ، نقره ای و بژ
متاسفانه اون قسمتهایی از لب تاب که پلاستیکی هست ، رنگ با ثباتی نداره و اگه مثل من خیلی از تاچپدش استفاده کنی ، قسمت های پلاستیکیش رنگش می ره
من پیشنهاد می کنم این مدل رو نگیری
مدل 450 خیلی شبیه همینه ولی از CPU نسل چهار استفاده می کنه ، کارت گرافیکشم گرچه مثل این 2 گیگه ، ولی عملکرد بهتری داره در ضمن هاردشم 1 ترا هست
برا من که از پایتخت گرفتم گارانتیش نوآور هست
برندهایی که گفتین خوبننقل قول:
ولی خوب ایسوس با این کانفیگ می شه سری n که باید بالای سه تومن خرج کنی
لنوو هم که با این پول سری مالتی مدیاش هست
سری سینک پدش که خوبه الان با سی پو یوی نسل سه توی بازاره که برای الان که نسل چهار هست مناسب نیست، ضمنا سینک پدهای موجود الان فینگرش رو برداشتن و جنس بدنش مثل قبلیاش نیست
انگار سفارش ایرانه!!!!
ما که در کل راضی هستیم البته اگر گرافیکش سویچ کنه بسیار عالی هست.میشه دوستانی که مشکل سویچ ندارند لطف کنند و بگویید که نسخه ی ویندوزشان متعلق به کدام شرکت است؟ دارم به یه جاهایی می رسم در مورد سویچ گرافیک.نقل قول:
سلام
سوییچ گرافیکش که مشکلی نداره، حداقل واسه من که مشکلی نداشته. نسخه ی ویندوزمم دانلودیه WIndows 8.1 Enterprise هستش و با اسکایپ فعالش کردم و آپدیت شده هم هست. در کل اگه مشکل سوییچ دارین آخرین درایورای گرافیک Amd و Intel رو از سایتش بگیرین به احتمال خیلی زیاد حل میشه مگر اینکه مشکل از جای دیگه ای باشه.:n06:
یه سوال از دوستان داشتم
آخرین نسخه Ubuntu رو نصب کردم و مشکل داغ کردن و گرافیک حل شده ولی بلوتوث و فینگر پرینت رو هنوز نمیشناسه. راهی سراغ ندارین؟
با تشکر:n16:
متشکرم از پاسختون اما این کار ها رو زیاد انجام دادم حل نشد،شرکتی که ویندوز رو منتشر کرده برام مهم هست میشه بقیه ی دوستان هم بگویند نسخه ی ویندوز شان برای کدام شرکت هست برایم بسیار مهم است!متشکرم.
سلامنقل قول:
حاجی با این درایور جدید که اچ پی داده برای گرافیک توی ویندوز 8.1 همه مشکلاتی که این این فروم حول اون تا اینجا شده 223 صفحه حل شده
شما ویندوزت رو از سایت سافت گذر دانلود کن ، در صورت امکان ویندوز 8.1 نسخه pro 64 بیت
اولین کاری هم که می کنی این باشه که net framework 3.5 رو نصب کنی چون برای نصب اکثر درایورها بش نیاز داری
بعدش دیگه حله برادر
این net framework 3.5 خیلی مهمه ها چون اکثرا لین نسخه رو ندارن
متشکرم دوست عزیزم اما مشکل خیلی فراتر از این هاست.اگر نگاهی به صفحات 219 و 220 بیندازید البته در صورت امکان متوجه خواهید شد که چه کار ها که نکردم.چندی پیش در داخل جعبه ی لپ تاپم کاغذی را با این مضمون پیدا کردم:اطلاعاتی مهم درباره ی گرافیک گسسته ی amd :سیستم عامل های مختلف ممکن است با amd مشکل داشته باشند در صورت بروز مشکل به سیستم عامل قبلی باز گردید.حالا کدوم سیستم عامل خدا می دونه.یه ویندوز 7قبلا فروشنده رو لپ تاپم نصب کرده بود که روش درایور amd ویندوز 8 نصب کردم مشکلم حل شد اما پس از مدتی ویندوز دپار مشکل شد وآن را عوض کردم و نسخه ی 7 برای شرکت لرد رو ریختم.نقل قول:
اینجا با نصب کردن درایور amd 14.7 نسخه ی دکستاپ موفق به سویچ شدم اما صفحه تند تند روشن - خاموش میشد که نشان میداد درایور اشتباه نصب شده.بعد ویندوز 7 برای شرکت آرتا رو نصب کردم که اصلا هر کاری کردم سویچ اصلا انجام نشد. بعد ویندوز 8.1 نوین پندار رو نصب کردم باز هم نشد.حالا می خواهم یه ویندوز 7 MRT نصب کنم ببینیم چیییییییییییییییی میشه!من و دوستم و پسر خاله ام هر سه این مشکل را داریم.
باز هم از کمکتان متشکرم دوست خوبم باید امتحانش کنم.
سلام دوبارهنقل قول:
دوست عزیز شما درایوراتون رو یه بار دیگه دانلود کنید و یه ویندوز 8.1 pro 64bit یا enterprise 64bit هم از نو نصب کنین و بدون هیچ کار اضافه ای اول گرافیک اینتل رو نصب کنید و ریست کنید و بعدش درایور amd رو نصب کنین و ریست دوباره.
دیگه باید مشکلتون حل شه . توجه داشته باشین که آپدیت amd همین سه هفته اومده پس حتما دانلودش کنین و درایور intel رو هم مطمئن بشین همین نسخس که تو این صفحه گذاشته و مطمئن هم بشین که مخصوص ویندوز 8.1 64بیت هستش و نه ویندوز 8 یا ویندوز 7! اگر شک دارید حتما دوباره دانلودش کنین(پیشنهاد میکنم هر دو رو دوباره دانلود کنین و البته از همین صفحه!:n06:)
در قسمت گرافیک درایور اولی و سومی رو دانلود کنید. (توجه داشته باشین این درایورا فقط مخصوص ویندوز 8.1 و اونم 64 بیت هستش، اگه ورژن دیگه ای میخواین بگید)
در ضمن بعضی بازی ها به صورت اتوماتیک گرافیک سوییج نمیشه و باید دستی تنظیمش کنین اگه نمیدونید کجاست و بعد از این کار هایی که گفتم رو اگه کردین و راه حل جواب نداد اطلاع بدید تا بهتون بگم چطوری اینکار رو انجام بدید.شاید اون بازی هایی که شما میخواین اجراش کنید رو باید دستی تنظیم کزد.
در ضمن اگه اصرار دارید که حتما ورژن ویندوزتون هم با ما یکی باشه من خودم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم و ورژن 64 بیت Enterprise (قبل از .com سایت پی سی دانلود رو بنویسید!) ولی اگه Windows 8.1 64bit خودتون دارین به نظرم لزومی نداره این رو دانلود کنید چون احتمالش کمه مشکل مربوط به نوع Windows 8.1 64bit باشه. شرکت مهم نیست شما مطمئن بشید ویندوزتون دقیقا همین نسخست حالا از هر شرکتی میخواد باشه
در ضمن تا جایی که من اطلاع دارم تو فروم های مختلفی از جمله همینجا که راجع به این لپ تاپ بحث شده مشکلی مشابه شما نبوده یا اینکه حل شده مگر اینکه سخت افزارتون مشکل پیدا کرده باشه که احتمالش کمه. پس احتمال بیشتر اینه که یه جای کارتون تو نصب درایورا ایراد داره و همچنین در مورد اون دوستانتون و مشکل از خود لپ تاپ نیست)
پس کل کارهایی که تا حالا کردین رو نادیده بگیرین و این مراحل رو انجام بدین ان شاءالله مشکلتون حل میشه.
P.S اون نوشته ی داخل کارتون لپ تاپتون یه چیزی تو مایه های Agreementی هست که موقع نصب نرم افزارها Accept میزنیم و تقریبا اصلا مهم نیست پس روی اون نوشته حساب نکنید که مثلا گفته به ویندوز قبلی بردگید:n02:
موفق باشید:n16:
فوق العاده متشکرم از شما به خاطر این که لطف کردید و مشکل مرا پی گیری میکنید. آقا باور بفرمایید تا الان که حدود 6 ماه هست فهمیدم که این مشکل را دارم حدود 10 باری ویندوز عوض کردم و 6-7 تا نسخه ی مختلف درایور amd نصب کردم اما نشد که نشد. و دوست عزیزم CCCوسویچ دستی و اتوماتیک و حالت های High performance , power saving ,را می دانم که چیست.و اما جالب این که در مدت شش ماه تحقیقاتم روی هر ویندوز یه نتیجه ای متفاوت با ویندوز های قبلی گرفتم.در کل منت می گذارید بر سر ما و مشکل ما را پی گیری میکنید. متشکرم.نقل قول:
سلام به همگی دوستان
چرا برای گرافیک ویندوز 7 هیچ آپدیتی نمیاد از طرف سایت HP ؟؟؟
دارم میرم که آپدیت جدید گرافیکو نصب کنم امیدوارم اتفاق بدی نیوفته...
.
.
.
درایور جدید رو نصب کردم
روی 8.1 تست کردم ، اسلیپ + سوییچ درست بود.
درایور جدید با اینکه اسلیپ و سوئیچ رو درست انجام میده ولی اصلا برای بازی بهینه نشده. Pes 2013 رو با گرافیک بد اجرا میکنه. کاتالیست 14.4 رو دوباره نصب کردم.
برای من سوئیچ مهمه نه اسلیپ
سلام
دوستان ببخشید یک سوال از مهندس ها
آخرین ورژن گرافیک رو از سایت HP بگیریم بهتر هست یا ATI
این پست رو مطالعه کنیدنقل قول:
آقا تشکر به توان مثبت بی نهایت از شما که این همه به ما توجه دارید Y@var جان.
آقا راستش این سویچ آرزو شده برای ما .دیروز یک ویندوز ۷ نصب کردم ودرایور رو هم دوباره از ای ام دی دانلود کردم اما این لپ تاپ ما دوست نداره سویچ کنه!
سلام دوباره به دوستان
مخلصم دوست عزیز لازم به تشکر نیست وظیفس:n06:
حقيقتش فقط يه مورد ميمونه که شما انجام نداديد و مشکلتون رو حل ميکنه! اصلا حواسم بهش نبود ولی خدا رسوند! در غیر اینصورت من تقریبا مطمئنم مشکلتون سخت افزاریه! ولی به احتمال زیاد با همین کار مشکلتون حل میشه
الان کار دارم ان شاءالله بعد از ظهر میام و راهنمای تصویریش رو اگه عمری باشه میذارم
تا بعد