نزن مشتینقل قول:
منم تایید کردم شمارو
Printable View
نزن مشتینقل قول:
منم تایید کردم شمارو
کدوم تریلر؟
تو سایت راک استار هست یعنی خبر تاریخش که میگین پاییزه تو سایتش هست؟اگه هست لینکشو بدین لطفا
بازی روی استیم هم اومده :n12:
زده پاییز
آقا من واقعا ناراحت میشم برای pc بیاد . چون من xbox 360 دارم . نمیشه این یه دونه برای pc نیاد ؟ شما هم به جای بحث برید پول جم کنید یه کنسول بخرید. :n23::n23:
از اون حرفا بوداااانقل قول:
حالا شما 360 داری، اوناییکه ندارن نباید لذت این بازیو ببرن؟
همون red dead ای که نیومد کلی pc بازها اذیت شدن،اینم نمیومد دگ هیچی
اصلا مگه تو سازنده ایکس باکسی که از اومدنش واسه پی سی ناراحت بشی عجب آدمی هستیا یعنی دوست نداری ما پی سی بازا این بازی رو داشته باشیم:n24::n25:نقل قول:
اینطوری شد شما برو پولاتو جمع کن یه پی سی توپ بخر بعد جی تی آی رو رو اون احرا کن:n10:اون موقع ایکس باکس درپیتتو میندازیش دور:n09:
برای اجرا ویندوز باید 7 باشه و 64 بیتی ... ولی فکر کنم بعد از انتشار پچ 32 بیتی هم منتشر بشه ...نقل قول:
بنظرتون روی ge60 msi الترا اجرا میشه
دوستان حالا بیایین 1 سال در مورد system requment صحبت کنیم؟:n02:
من میگنم جو این تاپیک با این سوالها خراب نشه..البته من کسی نیستم قانون بزارم..
ولی میتونم یه پیشنهاد بدم اینه که برین به این سایت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی رو انتخاب کنید بهتون میگه که میتونه سیستمتون اجراش کنه یا نه..لازم به ذکر gta v هنوز به لیستش اضافه نشده..میتونید با IV تست بگیرید ببینید فعلا کجای کاره سیستمتون تا gta v هم اضافه بشه به لیست..به زودی میشه جای هیچ نگرانی نیست..
به نظرم روی ge 60 الترا اجرا نشه
اگه بشه هم باید رزولوشن رو کم کنم
حالا کی صبر کنه تا پاییز
زودتر رلیز کنین دیگه
سلامنقل قول:
'گرافیکش GT650M هست ؟
اگه این مدل باشه روی الترا نمیتونین بازی کنین
بله همین مدله که بالا گفتینقل قول:
فکر کنم با رزولوشن اچ دی بتونم ها
Hideo Kojima از جزییات GTA 5 بر روی PS4 متحیّر شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hideo Kojima سازنده سری بازی های Metal Gear Solid از دیدن تریلر بازی Grand Theft Auto V بر روی PS4 به حدی شگفت زده شد که موجب ناراحتی او شد.
او گفت : چیزی که Rockstar ساخته و دنیایی که توسط انها ساخته شده بسیار متحیّر کننده است و من وقتی تریلر PS4 این بازی را چند روز پیش دیدم واقعاً ناراحت شدم .
تابستان سال قبل Kojima گفته بود که بازی Rockstar open-world موجب ناراحتی او شده است از این بابت که او فکر می کند که عنوان جدید او یعنی Metal Gear Solid V: The Phantom Pain در حد این بازی نباشد .
The Phantom Pain عنوانی open-world تشریح شده است (مانند GTA V) ولی این کاملا صحیح نیست. Kojima در اینباره گفت: این تا حدی فرق دارد به خاطر اینکه راهی که Rockstar در حال طی کردنش هست بسیار با چیزی که من میخواهم بسازم متفاوت است. او گفت : وقتی ما گفتیم میخواهیم عنوانی open-world بسازیم بسیاری فکر کردند که این بازی قرار است مانند بازی GTA V شود ولی کاری که ما در حال انجام دادنش هستیم بسیار متفاوت است .
GTA V در پاییز امسال برای PC, PS4 و Xbox One منتشر می شود و این در حالی است که Metal Gear Solid V: The Phantom Pain هنوز تاریخ مشخصی برای انتشار ندارد.
منبع :
یکی لینک های تورنت رو تست میکه بیزحمت
فکر کنم بر عکس بود کوجیما گفته بود این گرافیک gta برای نسل 8 خیلی کمه و...کلا به راک استار زده حال زده بود!درست میگم?
عجب حرفی !!!!!!!!!! شک نکن هر کسی این بازی رو بخاد با PC بازی کنه حتما 3-4 برابر یه Xbox 360 خرج سیستمش کرده و البته من Xbox هم دارم ولی ترجیح میدم رو PC بازی کنم (جای توضیح نداره چون دوباره بحث pc و کنسول پیش میاد)نقل قول:
با این طرز تفکر شما باید بگم چقدر خوشحال میشم ناراحت بشی !!! پول کارت گرافیک من از ایکس باکس تو بالاتره !! شما هم بهتره از این نظریات شخمی ارایه نکنی :n25::n25::n25::n24:نقل قول:
واقعا طرز فکرتون و این اخلاق و حسادتون مثل محل سکونتتون تو مشخصاتتون پشت کوهی هست....واقعا برای همچین اشخاصی احساس تاسف میکنم.....:n15:نقل قول:
دوستان بس کنید لطفا" .... 60 صفحه برا منتشر شدن برا PC بحث بی خود کردیم....حالا ام ایشون یه اظهار نظری کردن ،همه ریختن میگن باید بزنیمش.....
مدیران عزیز این پست و پست های صفحه ی پیش رو لطفا" پاک کنید.....:n16:
شما خودش رو ناراحت نکن :n08::n08: این جور موارد رو جواب ندی طرف فکر میکنه با یه ایکس باکس داشتن سلطان دنیا شده !!! پول یک و نیم ایکس باکس رو دادم برای کارت گرافیک و این همه ادعام نمیشه !!!نقل قول:
اما درمورد بازی
بی صبرانه منتظر اومدن بازی هستم . بازی واچ داگز که عالی بود امیدوارم اینم پشت بندش بازی کنیم و حالش رو ببریم
چه قدر حسود دقیقاً مثل بچه ها:n04:نقل قول:
آقا من واقعا ناراحت میشم برای pc بیاد . چون من xbox 360 دارم . نمیشه این یه دونه برای pc نیاد ؟ شما هم به جای بحث برید پول جم کنید یه کنسول بخرید.:n23:
بروعمو بزارباد بیاد کامپیوتر هرروز گرافیک جدید هرروز مادربورد جدید اونوقت همه بازی هابرای xbox360بیاد ماخرج میلیونی میکنیم اقای گیگاو ام اس ای بخورن اونوقت باید قطعاتمون خاک بخوره بعد تو بیای بایه پولی که حتی یک رم برای کامپیوترنمیشه بری xboxبگیری هرچی میخوای بازی کنی بروخجالت بکش کنسول برای نی نی هاست pcبرای بزرگترا:n24::n24::evil:نقل قول:
به نظرتون بس کنید بهتر نیست؟
حالا یک نفر یک چیزی گفته درست یا غلط میبینیم که توسط دوستان هم ردش کردن، دیگه انقدر کشش دادن چه فایده ای داره من نمیفهمم.
حامد راس میگه دیگه تمومش کنید....طرف دیگه فکر کنم کلا از انجمن خداحافظی کرد:n09:
دیگه داشتم میرفتم واسه خاطر این بازی پلی استیشن بخرم که خبر آمد خبری در راه است :n02:
و اینگونه بود که GTA V برای PC تأیید شد. :n12:
خدا کنه حجم بازی کم باشه و 20 - 30 گیگ نباشه...
والی باید 1 ماه بزاریم دانلود بشه ... :n27:
وقتی واچ باگز (ببخشید داگز:n02:) 22 گیگه و ولفنشتاین 42 گیگ دیگه GTA هرچقدر باشه تعجب نداره، اما به نظرم از 25 گیگ زیادتر نباشهنقل قول:
چند وقتی بودم نیومده بودم این تاپیک ببینم برای پی سی اومده یا نه حوصله خوندن پستهای پیش رو هم ندارم یکی بگه چه خبره؟:n01:
همین دیگه....مثل اینکه میخواد واسه PC بیاد....:n20:نقل قول:
امیدوارم 2ماه دیگه واردبازاربشه نه به این زودی ها
قبلن گفتم بازم میگم...حالا فرضا بیاد کدوم سیستم میخواد اینو بکشه غیر از اینکه رو low بازی کنیم...منم که تا 2 یا3 روز دیگه ps3 میگیرم
یعنی اون قدرسیستمش بالاست که روی یه گرافیک قوی وسیپیو6هسته ای اجرانمیشه من که باورنمیکنم اصلا امکان ندارهنقل قول:
دوستان انقدرازاین بازی غول نسازید
رو گرافیک قوی اره نه رو gt 525 ....به هر حال
رو گرافیک قوی اره نه رو gt 525 ....به هر حال ....ما که بازیای نسل هفت رو 720 و مدیوم بازی میکردیم
این گرافیک لپ تاپ هستش یاکامپیوترنقل قول:
فکر کنم با آلبومه مجاز سروش لشکری عرضه بشه ! :n09:
ولی بی شوخی آخرین اخبار از نسخه کامپیوترش چی هست ؟ بالاخره چی شد ؟
یه روزِ خوب میاد :n02:نقل قول:
برا سالِ ۲۰۱۵ روزروش کردن مثکه
برا نسلِ هشتم و PC قراره بیاد.
آره احتمالا یه روز خوب باید بیاد که بازی هم بیاد باهاش.نقل قول:
ولی خدایی خیلی وقته تو کفه بازی هستیم، انصاف نیست دیر عرضه بشه. :n28: