آیا هواداران مادریدی علیه کاسیاس شعار دادند؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمّد فیروزی
- با توجه به رشد فزاینده وبسایتها و صفحات ورزشی در فضای مجازی، هر روزه شایعات زیادی در مورد هنرمندان و ورزشکاران به گوش میرسد و فوتبالیستهای تیمهای مختلف هم به علت محبوبیت این ورزش، درگیر شایعات مختلف خواهد شد.
شب گذشته، دقایقی بعد از به صدا در آوردن سوت پایان بازی رئال مادرید و رئال بتیس که با پیروزی سه بر یک رئال مادرید همراه بود، شایعهای در فضای مجازی مبنی بر شعارهای اعتراضی هواداران افراطی رئال مادرید بر علیه ایکر کاسیاس کاپیتان نیمکت نشین این روزهای لوس بلانکوس در فضای مجازی منتشر شد. با توجه به محبوبیت ایکر کاسیاس میان تمامی اقشار هواداران رئال مادرید، این قضیه به شکل باور نکردنی عجیب بود.
در شایعه پخش شده خبر از شنیده شدن این شعارها در ضلع جنوبی ورزشگاه سانتیاگو برنابئو داده شده است. حال اینکه ضلع جنوبی ورزشگاه رئال مادرید مختص هواداران به شدت متعصب این باشگاه است که در کم اهمیتترین بازیهای رئال مادرید نیز تا انتها دست از تشویق این تیم بر نخواهند داشت. حتی زمانی که بخش اعظمی از ورزشگاه به اعتراض به بازیکن یا مربی میپردازد، این بخش از ورزشگاه تنها رئال مادرید را تشویق خواهد کرد. پرچمهای رئال مادرید همواره در تصاویر تلویزیونی در این بخش از برنابئو قابل مشاهده است و شنیدن شدن شعار بر علیه یکی از متعصبترین بازیکنان تاریخ رئال مادرید، بیشتر به یک شایعه مضحک میماند تا یک خبر ورزشی!
در آخر نظر شما را به صحبتهای یکی از خبرنگاران شبکه رئال مادرید که در ورزشگاه حضور داشته جلب میکنیم:
"در مورد شعار ها، من هم اکنون در ورزشگاه هستم. تقریبا نزدیک هواداران افراطی. به زبان اسپانیایی نیز مسلط هستم اما هیچ چیزی نشنیدم."