خب دوستان منم کنکورمو دیروز دادم و خیلی خوب بود... فقط نمیفهمم واسه چی انقدر نتایج رو دیر میدن؟! بیشتر از 1 ماه بعد!
Printable View
خب دوستان منم کنکورمو دیروز دادم و خیلی خوب بود... فقط نمیفهمم واسه چی انقدر نتایج رو دیر میدن؟! بیشتر از 1 ماه بعد!
ای گفتینقل قول:
منم دقیقا اینطوریم
البته من برای گرفتن جواب عجله ندارم:دی
امیدوارم نتایج که اعلام شد همه مثل الان شما راضی باشن. من خودم الان وضعم در هالهای از ابهامه!نقل قول:
حدس میزنم که پاسخنامهها رو بیش از یک بار تصحیح میکنن.
[QUOTE=5ajad;7719132]ولی فکر کنم منطقه 1 مربوط به تهران
منطقه 2 مربوط به مراکز استان ها
منطقه 3 هم شهرستان ها و غیره
ماکه منطقه 3 هستیم خیلی به ماها ظلم میشه،هرچند این سهمیه آنچنان توی رتبه های زیر 1000 اثرش بالا نیست
منم امروز کنکور دادم =رسما :D
خوده منطقهی سه خوب نیست ولی سهمیهاش خوبه! اونقدری هست که یه نفر با 1000 کشور رو بفرسته نرم افزار شریف.نقل قول:
ماکه منطقه 3 هستیم خیلی به ماها ظلم میشه،هرچند این سهمیه آنچنان توی رتبه های زیر 1000 اثرش بالا نیست
نظرات من درباره ی کنکور تجربی 92:
ادبیات:سوال های روتین چند سال اخیر بود.از مفاهیم کتاب می بینیم که سال به سال کمتر استفاده میشه.
سوال افتخاری مزخرف:سومین سوال تاریخ ادبیات.کدام شاعر هم قبل از انقلاب و بعد از انقلاب...اخه طراح میداد دست بچش بهش می گفت این غیر استاندارده.
عربی:کاملا معقول.که البته من که فقط ترجمه زدم چون نخونده بودم.
دین و زندگی:آسان تر از سال گذشته.
زبان:معقول و البته نامردی در حق کسانی که روی Reading ها وقت میزارن چون یکی از هر کدوم کم شده بود.
زمین:وقتی نزدم و 90% بچه ها نمی زنن چه نظری بدم.
ریاضی:کاملا منطبق بر کتاب.آفرین بر طراح ریاضی که استاندارد ترین ها رو ترتیب داد تو کنکور تجربی.
زیست:اصلا سخت نبود....چرت بود.زیست شده محل جولان و خود نمایی دبیران مختلف.وقتی تو آزمون های آزمایشی و جامع همیشه +80% می زدم و آخرینش هم سه روز قبل کنکور دادمو 85% زدم اما این رو.... .اولین درس اختصاصی زدم و گند زد به همش.
ما سوال ترکیبی و مفهومی داریم که به زیبایی هر چه تمام تر کل زیست رو تو 50 سوال پوشش میده.اما نه این طور.
کنکور 91 بهترین زیست رو از لحاظ سطح سوالات درست حسابی داشت.
فیزیک:خوب بود.اما از سال گذشته که از سوال های با سطوح مختلف به خوبی استفاده شده بود سخت تر بود.
شیمی:پارسال تعداد محاسباتی زیاد شد همه اعتراض کردند.الان هم تعداد بسیار زیاد تر شده بود هم سطح محاسبات.
آخه تو چند تا سوال باید گرم به مول تبدیل شه؟آخه چند تا محاسبه ی اعشاری؟
من که اختصاصی با زیست شروع کردم باعث شد خوب کنترل آزمون نکنم.
فکر نکنم پزشکی قبول شم.انشاالله سال دیگه.
ممنون.
رفتیم کلید احتمالی کانون رو دیدیم و متوجه شدیم که ری دیم و آبم قطع :) :)
ادبیات 6
عربی 10
دینی 8
زبان 0
ریاضی 0
فیزیک0
شیمی منفی:n03: (14 تا رو جواب دادم دوتا جواب درست داشتم بقیه غلط بوده اگه فقط همون دوتا رو جواب داده بودم درصدم 5 میشد و 10 هزار تا رتبم بالا میومد :n03:)
تخمین رتبه : 60،000 -70،000
رشته ی درپیت توی غیرانتفاعی یا پیام نور فقط میتونم برم
یه سوال : قضیه ی مجاز به انتخاب رشته چیه ؟ یکی توضیح بده... یعنی ممکنه اصلا اینقدر وضع خراب باشه که نتونیم اصلا انتخاب رشته بکنیم ؟
سلام خیر قضیه اینه که حتی کسایی که ثبت نام هم نکردن می تونن ثبت نام کنن و در رشته های بدون ازمون (10000 رشته) انتخاب رشته کنند شما که کنکور دادی می تونی بین همه ی رشته هایی که انتخاب کردید انتخاب رشته کنیدنقل قول:
مثلا من با رتبه ی 65000 حتی توی دولتی ها هم میتونم انتخاب رشته کنم و به فرض محال یک معجزه رخ بده و فلان جا قبول بشم ؟ :blink:نقل قول:
پ ن : خاک بر سرم تو 4 سال دبیرستان گشاد بازی درآوردم حالا هم هرچی به سرم بیاد حقمه :n28:
راستی به این کانون چقدر اعتماد هست ؟ ممکنه کلید سنجش فرق داشته باشه؟
عکس های کنکور 92
(برای دیدن عکس ها در اندازه ی اصلی روی آن ها کلیک کنید)
ساری
محتوای مخفی: عکس ها
دانشگاه شهید بهشتی
قم
مشهد
دانشگاه صنعتی شریف
دانشگاه صنعتی امیرکبیر
توی ریاضی می دونم چند تا سوال اختلاف نظر هست بین دبیر ها. که مسلما کلید سنجش فقط یکی رو تایید می کنه. بین بقیه احتمالش خیلی کم هستنقل قول:
بله می تونید.نقل قول:
من هم شرایط شما رو دارم. فقط فرق بنده با شما اینه که من همه ی درسارو بجز زبان حدود 10% زدم. زبان حدود 85%
کلا فکر می کنم نیم ساعت مطالعه کردم بجز کلاس کنکور که نصفشم نرفتم
امسال اختصاصی ها سخت تر از پارسال بود بنابر این نمیشه زیاد به تخمین رتبه اعتماد کرد
دوستان تو عکس دانشگاه قمی من بودم چارا اینجا نزاشتید؟:n19::n20:
ازمون زبان امروز یه سوال گفت و گو بود که یارو خیلی کار میکرد و رفیقش بهش میگفت بهتره بری استراحت کنی و اینا
یه سوال بود:
i am ... in my paperwork
1-in the red
2-out of the blue
3-upper than my ears
4-to my head
یا یه همچین چیزی!
کدومش میشد؟
من بودم میزدم 4نقل قول:
بچه ها به خدا همه شما جای خواهرها و برادر های خودم هستید.
تو رو خدا انقدر به کنکور بها ندهید. این سنی که الان توش هستید بهترین سنین کل عمرتون هست و دیگه هرگز هرگز هرگز تکرار نمی شه.
من مطالب بعضی از دوستان رو می خونم خیلی ناراحت میشم و دلم میسوزه. مثلا دوستی گفته که امسال سخت بود انشا الله سال دیگه. یا امسال قسمت نشد سال دیگه.یعنی به همین راحتی یه سال دیگه از بهترین لحظات عمرتون رو می ذارید برای کنکور؟
تو رو خدا گوش کنید کنکور بیش تر شانسه تا هر چیز دیگه در میان نفرات برتر هر رشته چند تا نابغه وجود داره که هر سوالی بیاد سخت یا آسون کنکور رو خوب می دن.بقیه هم که خوب میدن دیگه از روی شانس مطالبی رو خوندن که بیشتر مد نظر طراح بوده. شما به بهترین شکل و درست ترین حالت هم که درس بخونید ممکنه بازم ساله دیگه براتون سخت باشه یا مثلا سر جلسه مشکلی براتون پیش بیاد یا هزار تا شاید دیگه(من خودم سال 85 یا 86 بود که موقعی که میان امضا و اثر انگشت بگیرن یا رو مراقبه(از مسولین حوزه آزمون) گیر داده بود که چرا امضای تو این شکلی هست من اولش انقدر محو امتحان بودم متوجه نشدم چی میگه و فقط گفتم ممنونم که بره و من ادامه بدم بعد چند ثانیه متوجه شدم نرفته و دوباره باز گفت که آخه به اینم میگن امضا؟ من فکر کردم جای اشتباهی رو امضا کردم گفتم اجازه بدید دوباره امضا کنم که یارو قاطی کرد و بیخودی با من درگیر شد . نظم جلسه بهم ریختو برگه من رو تا حدودی پاره کرد به خاطر کشیدن برگه(در حالی که من نه چیزی بهش گفتم نه سعی در ادامه بحث داشتم.)من تمام فکرم این بود که من دارم نتیجه تلاش 1 ساله رو میدم اگر درگیر بشم همش از بین میره برای همین سعی در برقراری آرامش کردم خلاصه برگه من رو برد پیش رییسشون و بعد 15 دقیقه ای برگه من رو پس دادن.ولی من دیگه بهم ریخته بودم و اصلا آرامش نداشتم هر کاری کردم نتونستم حتی یه سوال بزنم.تا لحظه درگیری آخرای درس دینی بودم و بعد درگیری هم بعد 5 دقیقه برگه های سوال عمومی رو جمع کردن.پس زبان و اختصاصی حتی یه دونه هم نتونستم بزنم.به همین راحتی منی که می تونستم شاید جزو 1000 نفر اول باشم رتبم شوته شوت شد.(نتایج که اومد ادبیات 87 و عربی 95 و دینی 73 زده بودم بقیه هم صفر)
بعد اون قضیه خب خیلی روحیه من بهم ریخت نمی دونستم چی کار کنم برای سال بعد بخونم یا چی کار کنم؟؟؟؟
ولی یاد گرفتم که کنکور پایان یا آغاز هیچ چیز نیست. زندگی فراتر از اینه.و به زندگیم بدون کنکور ادامه دادم.الان مطمئنم که خیلی موفق ترم تا این که اگر کنکور قبول میشدم.
یه سری حرف دیگه هم دارم اگر خوشتون اومده و مشتاق هستید بگید تا بگم. امیدوارم مرتبط به این تاپیک بوده باشه و حذف نشه.
دوستان گلم به خدا ابنقدرها ارزش نداره که فکر خودتون را درگیر کنید! حالا میرید دانشگاه متوجه میشد که چی میگم!!!درسته کنکور مهمه و باید تلاش می کردید براش اما یه چیزی که واقعا تجربه می تونه بهتون ثابت کنه این هست که زندگی فراتر از اون چیزی هست که ما می بینیم!
شاید برای شمایی که کنکوری هستید زندگی و بهبود آن رفتن به یه دانشگاه مطرح باشه و احتمالا قبولی در رشته ای که بیشتر سر زبون ها هست!!! خودتوم بعدا می بینید که چند درصد از بچه ها ترم یک دانشگاه دلشون می خواد که تغییر رشته بدهند! چرا؟؟؟ چون فقط شنیدن فلان رشته عالیه! متاسفانه نظام آموزشی دبیرستان ما طوری نیست که دانش آموزان با رشته ها و علاقه ی واقعیشون آشنا بشوند! دبیرستان برای ما چیزی جز سر کلاس نشستن و درس دادن معلم نیست!!درصورتیکه باید دانش آموز کار و فعالیت داشته باشه و فقط در مواقعی که نیاز به کمک داره به معلم رجوع کنه. نه اینکه معلم بیاد مطلب را به اصطلاح به زور بکنه تو مغر بچه ها! االبته دانشگاهش هم تقریبا همینه! اما خوب چاره ای نیست...
شما الان یک ماه فرصت داری تا اعلام نتایج... بشین تحقیق کن ببین کدوم رشته چی داره! اصلا می تونی شرایط اون رشته را درک کنی یا نه! می تونی از پسش بر بیا یا نه! طوری نشه که بعد بگید ای کاش رفته بودم اون یکی رشته!!!
حالا فقط نظر من هست اما تا جایی که امکانش را دارید همین سال اول کنکورتون برید دانشگاه! پشت کنکور بودن خیلی سخته!!! .. تا جایی که می تونید از همین نتیجه ی امسالتون استفاده کنید...همگی موفق باشید
خداییش من هنوز تو شوکم
من میگفتم ریاضی و شیمی و فیزیک رو هر کدوم حداقل20یا 25 میزنم.
شانس ما از هرچی خونده بودیم نیاوردن.
درصدهام به احتمال قوی اینا هستن.:
ریاضی8
فیزیک6
شیمی12
عربی و زبان0
ادبیات22
دینی43
.نمیدونم باتوجه به سهمیه جانبازی بتونم تهران یه دانشگاه خوب دربیام یا نه.
با توجه به اینکه یه سال زودتر رفتم مدرسه شاید امسال بمونم پشت کنکور.
بمونم مطمنم بدون سهمیه هم تو منطقه 3 جز 200 تا میشم
سر کنکور امسال از استرس 3بار حالم بد شد .
45 دیقه اول از وقت اختصاصیم پرید:n03: بعدشم دیگه استرس اینکه وقت کم میارم داغونم کرد وگرنه خیلی بهتر از اینا میشدم.
البته اینطور که میبینم خیلیا مثل خودم گند زدن اما بعید میدونم با این درصدا دانشگاه شهید عباسپور دراومد:n17:.
باز واسه شما خوبه . من که شهید عباسپور کنکور دادم 3-4 بار برق رفت وسط عمومی !! ببین چقد استرس وارد میشه به آدم . ولی من بیشتر استرسم از وقتی که سوالای ریاضی رو دیدم شروع شد . درصدای احتمالیم !
ادبیات 60
عربی 60
دینی 80
زبان 80
ریاضی 20
فیزیک 20
شیمی 55
به نظرتون عباسپور قبول میشم؟
درصداتون رو حساب نکنید. ممکنه کم زده باشین ولی توجه کنید که ممکنه بقیه هم کم زده باشن و رتبه خوبی به دست بیارین. با این کار تا یه ماه دیگه کارتون میشه خودخوری. مثل این::37:!
سلام درصدامو حساب کردم:
عربی 70-76زبان46زمین21ریاضی 48-50فیزیک70-73شیمی 60ادبیا زیست و دینی خراب کردم ترسیدن درصدامو حساب کنم.:D به نظرتون این سه تا درسو بین 45 و 50 بزنم میتونم زیر 3000 منطقه 2 بشم؟):البته احتمال میدم زیر 40 باشن:D
بله حتما بگید من مشتاقم.نقل قول:
ممنون
دانشگاه شهید عباسپور مال کجاس؟
خوب منم به سلامتی درصدامو محاسبه کردم. زدم ریـدم حسابی.. ابم که قطه :n03:
ادبیات 8%
عربی 13%
دینی 9%
زبان 89%
ریاضی 18%
فیزیک 13%
شیمی 15%
با این درصدا عمرا زیر 20000 نمیارم ولی مطمئن نیستم دانشگاه گیلان شبانه قبول میشم یا نه
به نظرتون صبر کنم تا نتایج بیاد یا از الان بشینم بخونم؟
دانشگاه شهید عباسپور همون صنعتی آب و برق تهران هستنقل قول:
"کنکور اختصاصی زبان"
دوستان من فجیع خراب کردم... تورو خدا بگید زیر 5000 میشم :n28:
ادبیات 30-35
دین و زندگی 30-40
عربی 0
زبان عمومی 80
اختصاصی 70-75
منطقه 3
Up to my ears می شه یعنی من تا خرخره ( زیر گوشام D: ) درگیر کاغذ بازی و تشریفات اداری هستم.نقل قول:
ای خدا
اقا من خیلی حالم بده
از دانشگاه انصراف دادم کنکور دوباره بدم بعد گند زدم رفته
نمی دونم بمونم یسال دیگه پشت کنکور از چند روز دیگه دوباره شروع کنم ؟
صبر کن جانم! چه خبره؟!نقل قول:
حداقل یک ماه نیاز به ریکاوری داری. الان فقط برو عشق و حال! :n06:
ریکاوری از چی؟ من کلا نیم ساعت هم نخونده بودم :n08:نقل قول:
بدبختی اینه که الان هر کاری می کنم دیگه بهم لذت نمیده مثل قبل از کنکور.. اینجا نشستم تو خونه دارم در و دیوارو نگاه می کنم
فعلا نیازی نیست! صبر کن نتایج بیاد بعد تصمیم بگیرنقل قول:
دوست من 3 سال پشت کنکور موند آخرش هم رشته ای که می خواست را نیاورد!
شما اگه تمایل داشتی شرایطت را برام پ.خ کن تا اگه تونستم راهنماییت کنم :n01:
حالا در کل باید صبر کنی تا نتایج بیاد! من خودم درصدهام را حساب کرده بودم اما بعد که نتایج اومد شاخ درآورده بودم که این کارنامه من هست!نقل قول:
چه رشته ای می خوای بخونی؟
اگه خدا بخواد کامپیوترنقل قول:
البته فیزیک اتمی هم میخواستم ولی به هرکی می گم می گه نرو دیگه ماهم بیخیالش شدیم
یعنی خوب شدی یا بد؟
با من بودی عایا؟ :n02:نقل قول:
کارنامه را که دیدم اصلا یه وضعیا! درصدهایی که خودم حساب کرده بودم خیلی بهتر از درصدهای کارنامه بود!
خیلی هم خوب! جون علاقه بهش داری و در زمینش کار کردی هوش سفید خوبی خواهی شد!!(هوش ساه نشیا! :دی)نقل قول:
من خودم با اینکه مهندسی هستم اما از رشته ای علوم پایه خیلی خوشم میاد! مثل همین فیزیک که رشته ی خیلی خوبیه. بعدش میشه رفت اختر فیزیک(به به) اما خوب خیلی سخته!
بقیه کشورها! برخلاف ما رشته های علوم پایه هم سطح یا حتی بالاتر از رشته های مهندسی قرار دارند... رشته های مهندسی هم باید بیشتر عملی باشه تا تئوری اما خوب ما اینجا بجای اینکه مثلا درس استاتیک یا مقاومت مصالح را بیشتر در عمل یاد بگیریم، دو تا کتاب 500 صفحه ای میخونیم! بعد هم امیدمون به خدا هست و دست استاد که حداقل یه 10 بیاریم!! بعدش هم مثل فنر که انرژی داشته باشه مطالب از حافظه مبارک در صورت عدم مرور مداوم.... پر! درصورتیکه اگه مطالب در عمل یاد کرفته بشه، با بازده بالا مطالب در حافظه ثبت میشه! ای خدا!!!
شما از کجا میدونید بهش علاقه دارم و در زمینش کار کردم؟ :n02::n02:نقل قول:
1300 و اندی پست برا چیه خوب؟؟!! نکنه فقط تو تاپیک بازی ها فعالیت داری؟ :n04: (:n22:)نقل قول:
نه سنمون دیگه کمه که بریم کلاس تابستونه نه دیگه درس داریم .
خدا شاهده 2-3 روزه دارم مولکولای سقف رو میشمارم:n02:
خییییلی حوصلم سر میره:n17:
ایشالا از مرداد شروع میکنیم واسه کنکور 93:n26:
هه هه
من حدود 2 ساله دیگه به این انجمن سر نمیزدم
بخاطر همین تاپیک یکم فعالیتم زیاد شد
اگه قبول شدم که دوباره میرم
اگر هم نه که بازم هستم در خدمتتون :n16: