نقل قول:
این آقا ورژن 9.1 رو نصب کرده یا ورژن 10 رو .. ؟؟ ( S4 Revolution )
من ورژن 10 رو گرفتم ، کوکرش که میگفت تست نکرده و ممکنه باگ داشته باشه ...
شما هم ورژن 10 رو تست کردی .. ؟؟؟
ممنون
Printable View
نقل قول:
این آقا ورژن 9.1 رو نصب کرده یا ورژن 10 رو .. ؟؟ ( S4 Revolution )
من ورژن 10 رو گرفتم ، کوکرش که میگفت تست نکرده و ممکنه باگ داشته باشه ...
شما هم ورژن 10 رو تست کردی .. ؟؟؟
ممنون
سلام بله من همین نسخه 10رو تست کردم.و برگشتم به 4.1.2 و چون از پوشه efs بکاپ داشتم ،مشکلی برام بوجود نیومد.نقل قول:
سلام من این گوشی تازه گرفتم ولی نمیتونم sms فارسی باهاش بزنم یعنی فارسی تایپ نمیکنه ولی منوهاش فارسی میشه.برای فارسی نوشتن چیکار باید بکنم؟
یه موضوع دیگه آیا این گوشی رم هم همراهش هست یا باید جداگانه خرید؟برای من رم نداره.
نقل قول:
برید قسمت settingگوشی قسمت language and input
ببینید قسمت keyboard and input methods زبان فارسی نداره که بخواین انتخابش کنین
اگه نداشت مشکلی نیست برنامه جلی بین کیبورد دانلود کنین زبان فارسی اضافه کنین به گوشی
نه رم با خودش نداره همون 16 گیگ حافظه داخلیشه اگه تمایل داشتین برای خرید رم باید جداگانه اقدام کنین:n01:
ممنون زبان فارسیشو دانلود کردم از همون قسمت مثل اینکه نوع کیبوردشو باید عوض میکردم و حالا درست شده.نقل قول:
برنامه کیبورد هم لازمه که نصب کنم؟
نقل قول:
مشکل زبان فارسیتون که حل شده دیگه نیازی به نصبش نیست
Salam be hame.man ramo nasb kardam.ram khili khobi hast.fagat baed az nasb rom dige goshim zang nemizane.nfs sare jashe v ek bar hame dobare fail hasho rikhtam vli bazam nemizane.chi kar konam???
سلام. کدوم رام رو نصب کردید؟:11:
سلام دادا کدوم کرنل رو ریختی؟ و یه وایپ بکن ببین درست میشه یا نه؟نقل قول:
اول کرنا معمولی و بعد goofy max.بازم درست نشد.حالا چکار کنم؟
من کرنل LIGHT GXبود از بالا سومی یا چهارمی میشد.نقل قول:
من نصب کرده بود اصلا به این مشکل برنخورده بودم
دوستان درست نشد.نمی دونم چکار کنم.یک فایل از efs دارم ولی هر کاری می کنم درست نميشه. یک فایل یک ام از efs.tar دارم و نمی دونم اونو چکار کنم.لطفا کمکم کنید
امدی رو نسخه 4.1.2؟؟؟اگر امدی انوقت باید efs رو ریپلیس کنی وگرنه روی 4.3 ک احتیاج نیست / هر مورقع از 4.3به ورژن پایین تر امدی باید efsرو جایگزین کنی.نقل قول:
اگر روی رام 4.1.2 امدی یا 4.2.2 امدی که از رام کاستوم خوشت نیومد...بگو تا راهنماییت کنم چطوری برش گردونی.در صورتی که طبق اموزش که گذاشتم از پوشه efs بکاپ گرفته باشی.
من دیروز صبح یه کاستوم رام که لینکش رو گذاشتم فلش زدم ولی خوب کار نکرد و باز برگشتم به 4.1.2 و پوشه رو جایگزین کردم و الان همه چی اکی هست:n02:
لازم به ذکر هست اگر شما از 4.3 به 4.2.2 یا 4.1.2 برگردید و رام رو با ادین فلش بزنید و ادین گفت که اکی هست و نصب شده ولی گوشی رو ارم سامسونگ میمونه شما باید ..باطری رو دربیارید و گوشی رو به حالت ریکاوری : ولم بالا +کلید هوم+پاور رو بزنید و وقتی به ریکاوری رام اصلی برید یک ارم اندروید میاد که داره زیرش یک خط کامل میشه و شما باید چند بار کلید ولوم بالا و پاور رو بزنید تا به ریکاوری رام رسمی برید و اونجا وایپ کش و وایپ فکتوری بکنید و ریبوت بکنید گوشی رو و از رام رسمی جدید لذت ببرید:n02:
نه من اول رام s4 revolution رو نصب کردم.دیدم اصلا زنگ نمی زنه مشکل داره.برگردوندم رام 4.2.2 glance و اون efs رو سرجاش گذاشتم و دیدم دورست نشد.و حالا بر گردوندم دوباره به 4.3 ولی بازم زنگ نمی زنه.لطفا کمکم کنید.؟تا حالا بر سر این دو بار دادم بیرون دورست کردم.
دوست عزیز در قسمت ABOUT گوشی سریال گوشی وجود داره ؟ گوشی سیمکارت شما رو میشناسه؟نقل قول:
ببین قبل ریختن رام رسمی 4.2.2 شما باید به ریکاوری برید و وایپ کش و فکتوری بکنید و در همون صفحه پایینش نوشته ADVANCE برید اونجا و وایپ باطری و Wipe Dalvic کنید.
و رام رسمی رو فلش بزنید فقط پوشه EFSرو با چی نرم افزاری بکاپ گرفتید؟؟
برای استفاده از پوشه EFS رام رسمی شما باید روت باشد و توسط برنامه root explorer وارد بشید و حالت رو به Mount R/O قرار بدید و و محتویات بکاپ پوشه efs رو که توسط روت اکسپلورو گرفتید رو در یک پوشه فقط فایل ها پوشه به اسم efs قرار بدید و در مموری کارت یا حافظه بگذارید و توسط روت اکسپلور کپی گنید پوشه رو جای که پوشه اصلی efs گوشی قرار دارد و جایگزین بکنید و بعد گوشی رو ریستارت کنید .
زنگ نخوردن من تا حالا باهاش مشکل نداشتم و راحت گوشی زنگ میخوره. من چند بار رام رسمی و کاستوم فلش زدم مشکلی که باهاش نداشتم.
اگر رام شما کاستوم هست باید همون روش نصب کاستوم که در صفحه قبل هست رو انجام بدید و بعد از بالا امدن اگر سریال گوشی و شبکه ارتباطی نداشتید باید پوشه efs رو برگردونید..رام های کاستوم هر چیزی که باشند باگ دارند و اخر مثل رسمی نمی شوند...سره همین رام های کاستوم گوشی یک از بچه ها بریک شد..مصرف باطری در رام رسمی باز بهتره .
=============
دادا من کم کم باید برم سرکار / شب امدم باز چیزی به مغزم رسید باهات درمیون میگذارم.
سلام.از توضیحات ممنونم ولی کوشیم سیم کارت نمی شناسه و سریال گوشی هم رو نمی دونه.من از وقتی که رام واستون ریختم ایجادی شد.
سلام.
دوستان موضوع از این قراره که من را رو نصب کردم و قبل از اون فول دایم کردم ولی وقتی کوشیم بالا اومد efs سرجاش بود ولی زنگ نمی زد و مثل گذشته شده بود.سیم کارتم نمی شناخت و می نوشت emergency calls only و وقتی زنگ میزند ی می نوشت not register on network .من یک بار برگردوندم دام واستون قبلی که درست بشه.)رام قبلیم official بود glance s4( و دیدم درست نشد و دوباره برگشتم به 4.3 و الان همون اشکال دارم.تو about رفتم یکی network,service رو نمی شناسه.من قبل از نصب رام کاستوم با روت اکسپلور از فایل efs زیر ساختن و stay رو زدم و اونو از فایل مخصوصش برداشتم و در جاهای مطمئن گذاشتم.حالا من چند بار فایل ای اف سی رو پاک کردم و محتوای قبل از نصب رام رو ریختم ولی فرقی نکرده.اگر نمونه شما یک عکسی از فایل efs خودتون بارید تا ببینم چی کم و کسری هست.لطفا کلا از محتوای باشه.و لطفا کمکم کنید.
البته از فایل efs پشتیبانی efs.tar.gz دارم که خود را کاستوم ازش گرفته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه سامسونگ باگهای موجود در اندروید 4.3 برطرف کرده به زودی اپدیت هاش برای اس3 میاد:n05:
دوست عزیز شما باید از رام قبلی که روی گوشی بود بکاپ از پوشه رو میگرفتید.نقل قول:
خب الان گوشی شما هیچی شناسایی نمی کنه .
این عکس از پوشه efs من :
خب محتویان این پوشه رو در یک پوشه به اسم efs بریزید و بعد روی رام اولی تون جایگزین کنید.و نتیجه رو بگیدنقل قول:
سلام.نقل قول:
شما بکاپ تون از پوشه EFS به چه صورتی گرفته شده؟ اگر فایل بصورت Zip بکاپ گرفتید باید از طریق ریکاوری نصب کنید نه اینکه این پوشه رو جایگزین اون پوشه کنید. اونی هم که بصورت .tar هست رو با اودین نصب کن ببین درست میشه یا نه.:11:
سلام.من قبل از نصب رام یک بک ام از efs گرفتم و zip بود و یکی هم تو خود نصب رام ازم خواست منم گرفتم که به صورت tar.gz هست.
سلام.من از کپی پیست فایل های ای اف اسی هیچ نتیجه ای نگرفتم.فقط نمی دونم فایل tar.gz رو چطور بریزم تو سیستم.لطفا کمکم کنید درستش کنم و اگر نه باید برم بدم باکس کنن. اصلا باید تو فایل efs گوشی چرا باشه؟؟؟
سلام.
بنده یه S3 I9305 گرفتم، وقتی میخوام با OTG فلش مموری بهش وصل کنم، یکی از فلش ها رو میگه آسیب دیده، یکی دیگه رو میگه خالیه، یکی دیگه رو میشناسه و خودکار میره تو فایل منیجر اما وقتی رو فولدر مربوط به فلش کلیک میکنم بعد از چند ثانیه بدون اینکه کاری بکنه میپره میره تو صفحه اول گوشی!!!:n28: فلش ها هم اینا هستند: HP 8gb - Silicon Power 8gb - PQI 2gb (اچ پی رو میشناسه ولی نمیخونه، سیلیکون رو میگه خالیه، اون یکی رو هم میگه خرابه). آیا نرم افزاری برنامه ای چیزی هست که مربوط به قابلیت OTG باشه (بدون روت و اینا)
با تشکر.
دوست عزیز شما فلش هات ویروسی هستننقل قول:
نه؟
والا فکر نمیکنم، آنتی ویروس Kasper آپدیت دارم ولی هر وقت فلش رو به PC وصل میکنم چیزی نمیگه... مطمئن باشم که اشکال از گوشی نیست؟ آخه گوشی رو تازه دیشب خریدم (اینترنتی بدون گارانتی) ساخت ویتنامه...نقل قول:
سلام.امروز من efs professional رو امتحان کردم ولی اون کار نمی کنه.وقتی گوشمو وصل میکنم مگه OK کن و بعد با super user مگه grant کن.می کنم کنسولی بعد از اون ديگه هیچ کاری نمی کنه و گوشمو شناسایی نمی کنه.کمکم کنید.تو مشکل بزرگی هستم.efs professional رو چطور درست کنم'؟
سلام.من بالاخره فهمیدم مشکل از چی هست.باید بدم بیرون باکی کنم. چون من تو را بهش modem جدید نصب کردم و این مردم efs قبلی رو قبول نمی کنه.
دوستان من قبلا گوشیم وقتی خالی میشد حداکثر 2 ساعته یا 2 ساعتو ربع شارژ میشد.
اما الان یه مدته با همون شارژر حتی بعضی وقت ها بالای 4 ساعت طول میکشه شارژ بشه .
هیچ مشکلی هم نداره یعنی شارژ نگه داری و ... همه چی مثل روزه اوله ولی نمیدونم چرا دیر شارژ میشه .
سلام.ورژن تازه ی s4 revolution v 11 اومد.دان کردم ریختم.از قبلی بهتر شده.برنامه ی جدید اومده.
راستی دوستان شما بدین چطوري help addition رو دان کنیم؟؟
سلام به اساتید ....
رااهنمایی بفرمایید لطفا .
1- چجوری میشه عکسا و فیلمایی رو که توو گوشی دارم رو توو TV ببینم ؟؟؟؟
2- یه برنامه راحت و ساده برای ریمایندر معرفی کنین یا لینکشو بدیم ممنون میشم .....
دوستان ورژن جدید رام 4.3 رسمی با نام I9300XXUGMK6 منتشر شد ....
باید منتظر موند دید اینم باگ داره یا نه ....
من که صبر میکنم کاستوم رامش بیاد
سلام.نقل قول:
کاستوم رام چی بیاد؟ اگر منظورت 4.3 هست که تا دلتون بخواد فراوون اومده و هست.:11:
نقل قول:
منظورم کاستوم رام بر پایه بیس MK6 هست چون MJ9 یک سری مشکلات داشت
+
این S4 Revolution V11 رو کسی نصب کرده ... ؟؟؟
من نصب کردم خیلی لگ داره و رم هم حدود 700 همیشه مصرف میکنه
به دولپرش گفتم میگه نباید انتظار سرعت زیاد و روونی رو از این رام داشت ...
سلام.نقل قول:
کاستوم ام کا 6 هم اومده تعدادش هم زیاده.من الان S4 Revolution V11 رو روی گوشی نصب دارم.رام نسبتا خوبیه اول منم مشکل سرعت رام رو داشتم دیشب وایپ کردم امروز خیلی خوب بود.اسمارت پاوز ، اسمارت اسکرول هم کار میکنه.:11:
برا اس 3 سبکترین کاستوم رام کدومه ؟
میخوام کمترین امکانات رو داشته باشه : فقط بشه باهاش تماس گرفت ، همین
به جاش میخوام توی رم و البته شارژ کم نیاره( که الان توی شارژ واقعا اذیت میکنه ) و میخوام فقط بازی روش بنصبم
ممنون
نقل قول:
آره الان دیدم بیشتر رام ها دیروز 17 Dec بر پایه MK6 آپدیت شدن ؛ S4 Revolution هم ورژن 12 ـش احتمال زیاد موقع کریسمس میاد.
الان مال من هیج کدوم از Motion ها کار نمیکنه
ولی از lock Screen و بعضی از نرم افزارهاش خیلی خوشم اومد مخصوصا S note
+
اینم رام ArchiDroid هم جالبه ، خیلی امکانات و تنظیمات داره آدم توش گم میشه
رزولیشن صفحه رو که توش کوچک میکنی حس میکنی گوشی نوت گرفتی دستت اگه قلم هم میداشت تموم بود
با سلام
من وقتی که میخوام فلش رو از طریق کابل on the go به گوشی اس 3 وصل کنم اصلا فلشو نمیشناسه هر چی نرم افزارم بود امتحان کردم نشد که نشد چه کار باید بکنم ترفند خاصی داره؟