نه بابا دیشب تست کردم درست بود چیزی کم نکرد اون سایتی که شما میگین شاید از نظر ما جدیده چون توش فقط دری بری نوشته
Printable View
نه بابا دیشب تست کردم درست بود چیزی کم نکرد اون سایتی که شما میگین شاید از نظر ما جدیده چون توش فقط دری بری نوشته
دیشب سرعت دانلودت چند بود؟نقل قول:
روز که حداکثر 100 تاست . ممکنه بیشتر بشه؟
با سلام
من امروز نتم وصل شد 256 طرح قدیم این هم تست من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلودتقریبا بین 60 تا 80 متغیره
این در حالیه که Downstream من روی 20323 هست یعنی 20مگ و Upstream هم 961 هست
من از بابل مرکز ولایت هستم
یکی از دوستان تو پست های قبل میگفت از همین مرکز256 طرح قدیمش 13 مگ سرعتشه اخه چه طور میشه:sq_14:
دیشب رو 100 بود که به نظر من اصلا خوب نبودنقل قول:
نمیدونم ولی فکر کنم شوخی کرده باشهنقل قول:
والا شب بیدار نمیشینم تنظیم کردم رو دانلود منجر از ساعت 2 تا 6 صبح حدود 6 گیگ دانلود شد خوبه دیگه چی میخواین از جان مخابرات :sq_8:نقل قول:
البته سرویس 2 مگ طرح جدید گرفتم... حالت عادی 250 دانلود میده روزانه ولی دیروز بعضی از دوستان گفتن خوب شده سرعت ها چک کردم دیدم تا 600 میره
الان همون 200-300 هست...
بعضی ها شانس باهاشون یار بوده و سرویسشون هنوز پایداره مثل شما اما اکثر یوزر ها مخابرات مشکل دارننقل قول:
من با یکی از مسولین دیروز صحبت کردم. گفت چند روز طول میکشه سیستم پایدار بشه .الانم دارن سرور هاشونو چک میکنن. میگفت تا چند روز دیگه سرعت مثل سابق میشه.
دوست عزیز چند روزه هرجا که زنگ میزنی میگن تا چند روزه دیگه درست میشه اما باز هم همین مشکلات هستنقل قول:
آخرین وعده ای که دادن گفتن تا دوشنبه هفته بعد شبکه پایدار میشه!!!
دوستان چرا اینقدر اعصاب خودتونو خورد می کنین دیگه ته تهش تا یه هفته دیگه اگه درست نشد دیگه خیالتون راحت دیگه تغییر نمیکنه حالا اگه تغییر کرد مثل سابق شد چه بهتر اگه نشد یا با سرویس های الان می سازید یا اگه نه که می ریم یه isp دیگه اینکه هر روز بیایم هی بگیم درست شد درست نشد هیچ فایده ای نداره جز بیشتر عصبی کردن خودمون
سرویسم رو از کجا باید تمدید کنم؟ هنوز دو روز دیگه مونده تا تموم بشه. میتسرم باز سایت بره رو هوا.
خرید سرویس یا ارتقاع سرویس؟ خرید سرویس که میگه باید تموم بشه اول.
آخه سیستم قبلی مشکلش چی بود که این نرم افزار جدید و نصب کردند،الان می ترسم مودم و ریست کنم دوباره سرعنم از 1 مگ هم کمتر بشه،فقط اینو می دونم با توجه به این سرویسایی که اضافه کردن،امکانش 1 % هستش که سرعت 128 با 2 مگ برابر بشه اون وقت خوب همه 128 می گیرن دیگه،تو اکانتینگ مخابرات هم سرعتی به نام 4 مگ وجود نداره،نهایتا" سرعت سرویسای 2 مگ بشه 300.اینم تست 512 قدیم من که 22 روز از اعتبارش مونده و اگه به حالت اول برنگرده این خط و هم روی یک isp دیگه رانژه می کنم،تو سرویس دهی اینترنت مهم ترین مسئله اینه که سرعت دانلود روزانه 4 مگ داشته باشه و دانلود شبانه هم معقول باشه که حداقل بشه 4 گیگ دانلود کرد.
روزبه جان شما یه isp برام مثال بزن که به شما 512 با حجم 16 گیگ بده و شبانه بشه 4 گیگ دانلود کرد حجم هم بیخیال فقط با 512 بشه شباه رایگان 4 گیگ دانلود کردنقل قول:
ارتقا سرویس که برا تغییر سرویس هست شما باید به همون بخش خرید سرویس مراجعه کنین و تو سیستم جدید وقتی اینترنت شما تموم بشه دسترسی شما به سایت و درگاه بانک برا پرداخت هزینه قطع نمیشه و می تونین تمدید کنیننقل قول:
دوستانی که سرویس جدید گرفتن خرید ترافیک هنوز براشون غیرفعاله؟ برای چی اخه!؟ وقتی طرح قدیم بودم با همین پنل جدیده داخل قسمت خرید ترافیک میرفت اما چیزی نمیشد گرفت الان که کلا میگه مسدوده
دوست عزیز برا من که 256 طرح قدیم دارم فعاله و به درگاه بانک هم میره اگه مشکل دارین به پشتیبانی زنگ بزنین ببینین چی می گننقل قول:
شرکت خصوصی نواز اینترنت نوشهر،down stream رو روی 12 یا 10 مگ می بنده،5 ساعت هم شبانه رایگان داره که محدود هم نمی شه،با 20 gb ترافیک می ده 35000 تومان،شنبه می رم مخابرات برای اتمام حجت و گرفتن پورت زایکسل،مشکلمو حل نکنن،همون موقع می گم جمع آوری کنن.نقل قول:
این سرویس 512 شون هست که رو 12 مگ می بندن و 35 تومن می گیرن اگه اینطوره پس چرا اصلا از مخابرات سرویس گرفتین این که خداست صد برابر مخابرات می ارزهنقل قول:
تو بابل نمایندگی نداره؟نقل قول:
جالبه هرچی تو اینترنت گشتم نه سایتی و نه نام نشونی از این شرکت پیدا نکردم ادرس سایتی چیزی نداره بشه بهش سر زدنقل قول:
من سال 84 اولین بار از شرکت خصوصی نوشهر اینترنت adsl گرفته بودم و اون زمان سرویسش واقعا" عالی بود،2 سال از این شرکت داشتم واقعا" حرف نداشت،سال 86 مشترک این شرکت نواز اینترنت شدم و بعد از سال باهاشون بحثم شد و اومدم بیرون،اما به تازگی می گن پرسرعت ترین isp این منطقه شده و می گن 10000 تا usero با هم می تونه ساپورت کنه،5 ساعت دانلود رایگان داره،down steramesham باید 10 یا 12 مگ باشه،اشتباه کردم از مخابرات گرفتم،از مهر واقعا" مخابرات ما رو اذیت کرد،روزانه که اصلا" ما نت سالم ندیدیم،من رو خط دیگه آسیاتک دارم.اما می خوام هم مخابرات هم آسیاتک و قطع کنم،برم از این شرکت سرویس بگیرم،شنبه اگه مخابرات پورتو عوض نکنه می آم گیگم و استفاده می کنم،بعدشم جمع آوری.رفتم شرکتش سایتشو می گیرم ازشون.نقل قول:
نه فقط نوشهر-چالوس سرویس می ده.نقل قول:
کمک آخه چرا مودم رو روشت کردم Downstream:2600 بود خودش اتوماتیک ریست شد شد 1037. به زمان دو تا پستم دقت کنید فاصله فقط 5 دقیقه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :sq_23::sq_10:
سلامنقل قول:
آره شیخ فضل الله ولی الان رو بچسب قدیم رو بیخال!!!
سلام دوست عزيز؛ بنده هم شيخ فضل الله هستم؛ واقعاً سرعتتون عالي بود؛ تو آمل همچين سرعتي نديده بودم؛ بهرحال آن دوران خوش گذشتنقل قول:
موفّق باشيد:11:
به به دیگه حتی سایت هم باز نمیشه از این بهتر هم دیگه نمیشه:41:
بعد از 6 روز اینترنتم وصل شد !
باز شد ! ماشالله پینگ داغونه !
سرعت میانگین 180 !
عجب سایت مسخره یی درست کردن این مخابراتیا !
من 5 گیگ ترافیک خریدم ولی بهم 1 گیگ دادن نوشته به خاطر
بدلیل برگردان سیگما در تاریخ ####، 1G حجم اضافه گردید
واه این یه گیگ تشویقیه یا اشتباهن اون 5 گیگ رو یه گیگ حساب کردن !
میشه هنوز اینرتنت قدیم خرید !
اینترنتت چند کیلوبایته ؟؟؟؟؟نقل قول:
512 طرح قدیم
راستی شبانه ساعت مجانی عوض شده ؟
یه تست می گیرم و میزارم
تست سرعت :
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
واه همین جوریس داره سرعتم بهتر میشه !
دوستان یه سوال دیگه !
هنوز من با bridge وصلم . هری با poppe درست می کنم وصل نمیشه !
شمام این مشکلو دارین ؟
سلام
لطفا شکایت ارائه کنید:
با من هستین ؟نقل قول:
نه بابا
با همه برای کاهش سرعت برید تو لینک
نترس من شکایت کردمنقل قول:
شکایت به چی کنیمنقل قول:
اونا کارشون قانونی(سرعت هارو کم کردن)
اگه یه سری به سایت سازمان تنظیم مقررات رادیویی بزنی و سرعت ها تعرفه هارو ببنی متوجه میشی
اگر هم به این شکایت ها بخواد رسیدگی بشه حداقل 2 هفته زمان میبره
به نظر من باید صبر کرد ودید که مخابرات بعد از به روز رسانی سرعت هارو برمیگردونه یا نه !!!!!!
دوستان کسی میدونه توی این به روز رسانی مخابرات آیا شرکت های دیگه مثل
شاتل و پارس آنلاین و اسیاتک و... هم مشکلی در کاهش سرعت دارن یانه؟؟؟؟
نه هیچ مشکلی ندارند.نقل قول: