سلامنقل قول:
من فکر کنم فقط محصولات تجاری بیت از کلود استفاده میکنند
مطلبی در مورد استفاده محصولات خانگی بیت از کلود داری ؟
سلامنقل قول:
من فکر کنم فقط محصولات تجاری بیت از کلود استفاده میکنند
مطلبی در مورد استفاده محصولات خانگی بیت از کلود داری ؟
Endpoints ، کلاد حرفه ای.نقل قول:
خانگی هم Antispam
متوجه نشدم من الان ؛
آخرش چی شد؟!!
الان اینترنت سکوریتی یا توتال سکوریتی بیتدینفدر رو نصب کنم از فناوری کلود استفاده میکنه؟
عکس زیر رو یه نگاه بینداز:[PHP]http://upcity.ir/images2/12149861695462581900.pngنقل قول:
[/PHP]
اوست اینترنت سیکیورتی نسخه هشت رو نصب کن!
با نصب تولبار اوست می توانید امنیت سایتها را بسنجید!+عکس
[PHP]http://upcity.ir/images2/96016851339341926655.png[/PHP]
برای نصب تولبار اوست و سنجش امنیت سایت ها بر روی کروم به ادرس زیر بروید!
[PHP]https://chrome.google.com/webstore/detail/avast-online-security/gomekmidlodglbbmalcneegieacbdmki?utm_source=chrome-ntp-icon[/PHP]
فک کنم جای پست شما باید اینجا باشه!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز هدف من معرفی کامل تره اوسته!در ابعاد کامل تر و جامع تر!نقل قول:
این جا ناظر داره!
کار خوبی میکنین، کسی نمیگه که چرا درمورد آنتی ویروس مورد علاقتون چرا تبلیغ میکنین ولی بهتره همه چی سر جای خودش باشه تا انجمن ترتیب و اولیت هاشو حفظ کنهنقل قول:
بهرحال بهترین تاپیک برا شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش :n16:
متشکرم
به این پست یک سر بزنید:نوآورانهترین محصول امنیتی
ببخشید مزاحم شدم:n16:
سلامنقل قول:
بله محصولات خانگی بیت دیفندر هم مثل نسخه رایگان از تکنولوژی کلود بهره میبرن.
شنیدم تو نسخه 2014 سرعت اسکن آنتی ویروس بالار فته به خاطر استفاده از لیست سفید(فوتون)
اگر نصب کردید نظرتون رو در این مورد برای ما بنویسید.
سلامنقل قول:
پاندا رو میگید؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفته به اعتقاد خودشون! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به اعتقاد متخصصان امنیتی شرکت پاندا سکیوریتی، این محصول را می توان به عنوان نوآورانهترین محصول امنیتی حال حاضر دنیا به کاربران معرفی کرد.
نقل قول:نقل قول:
دوستمون در مورد بیت دیفندر سوال کرد اما پست شما جواب سوال ایشون نبود بلکه اشاره ای به کلود در avast بود.نقل قول:
تایید میشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این جا ناظر داره!
دوستان عزیز پست مقایسه eset و comodo رو لطف کنید ممنون میشم
همچین مقایسه ای فکر نمی کنم تو این انجمن وجود داشته باشه:n05:نقل قول:
همچین چیزی فارسی شو ندیدم ولی اگه بخوای ترجمه می کنم و می نویسم!نقل قول:
سلام
دوستان من دنبال یک آنتی ویروس رایگان یا نرم افزار امنیتی سبک برای لپ تاپم هستم و بجز ارتباط با سایتهای محدود اینترنتی(مرورگرم کومودو دراگون هست) با سیستم دیگه ای تبادل اطلاعات ندارم و میخوام همیشه آخرین ورژن رو داشته باشم و حجمش هم کم باشه نهایت 20مگ (با gprs به انترنت وصل میشم و سرعت 8k) و هم نمیخوام سیستمم بدون نرم افزار امنیتی باشه.
1. به اینترنت وابسته نباشه ،مثل نسخه های جدید کومودو ،از نسخه 6.1 استفاده کردم ولی متاسفانه اگر هر 24 ساعت آپدیت نشه دسترسی به تنظیمات و انجام اسکن با تاخیر چند دقیقه ای انجام میشه.
2. از اویرا رایگان هم استفاده کردم ولی سرعت آپدیت از 3 کیلوبایت بیشتر نمیشه و قطعی زیاد داره و از ورژن 13.0.0.3640 استفاده کردم .
3. چند سالی از نود32 استفاده کردم ولی دیگه تمایلی به استفاده ازش ندارم و چند باری هم نا امیدم کرده .
بجز Malwarebytes.Anti-Malware ممنون میشم یک نرم افزار مناسب پیشنهاد کنید.
سلام . من Norton Internet Security به شما پیشنهاد میکنم ! اگه میخواید به اینترنت وابسته نباشه از نسخه Norton Anti virus استفاده کنید ! برای دریافت به تاپیک زیر مراجعه کنید : :n01:نقل قول:
خیلی ممنون اونکار رو که بکنید عالیهنقل قول:
من قبلا پرسیدم بین comodo و eset کدومش بهتره که یکی از دوستان گفتند سرچ کنید هست
ولی من پیدا نکردم کلا از لحاظ سبکی و قدرت و... میخوام ببینم کدومش بهتره یا مثلا avast بهتره؟
مثلا eset یه قابلیتی داره که arp spoofing posoinig رو اخطار میده و مثلا میگه فلان آی پی
به کامپیوتر شما داشت حمله میکرد
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
شما که همه گزینه های موجودو زدی ترکوندی!نقل قول:
با شرایط شما نود از همه مناسب تره!
دوستان بین اوریا اینترنت سیکروبتی و بولگارد اینترنت سیکروبتی کدام رو پیشنهاد میدید ؟
کدام قوی تره سبک تره امکانات بیشتری داره و پشتیبانی بهتری داره و...
هر دو به خصوص در دیتابیس خوب هستند ( بولگارد=دیتابیس بیت دیفندر)نقل قول:
یکی از مزیت های بولگارد وب پروتکشن بسیار خوبی هست که داره
بولگارد یک گارد خیلی خوب هم داره که بعد از اجرا جلوی فایل های مشکوک رو میگیره
در فایروال هم بولگارد خیلی بهتر از آویرا هست (بولگارد از فناوری اوتپوست استفاده میکنه)
پشتیبانی هر دو خوب هستند به شرطی که به زبان انگلیسی تسلط کافی داشته باشید
دیگه تصمیم با خودتون :دی
دوستان عزیز لطفا به من هم جواب بدیدنقل قول:
برای یه راهنمایی بین دوتا آنتی ویروس سه دفعه درخواست دادم!
سلام، ببخشین دیر شدنقل قول:
شما برین تاپیک زیرین و اگه وقت کردین مطالب تخصصی و کامل این آنتی ویروس رو بخونید
من بهتون صددرصد نمیگم که کومودو رو انتخاب کنین ولی اگه دنبال امنیت، قدرت شناسایی، فایروال پرقدرت، استفاده از منابع کم سیستم، سازگاری با تمام ویندوز ها مخصوصا ویندوز 8 و.... هستین بهتون پیشنهاد میکنم کومودو رو انتخاب کنین
اینم تاپیک
:n16:
دوستان عزیز خواهشا راهنمایی بفرماییدنقل قول:
شما بهتر بود خودتون این دو نرم افزار رو نصب میکردین تا ببینید با کدوم راحت تر هستیننقل قول:
حالا من یه مقایسه انجام میدم فقط اینکه اینها تجربه شخصی است و ممکنه درست نباشه !
در قسمت آنتی ویروس یعنی دیتابیس + هوش مصنوعی هر دو خوب هستند ولی برتری نسبی با نود هست ولی به قدری نیست که بیخیال کمودو بشی ضمن اینکه کمودو کلود آنتی ویروس بسیار خوبی هم داره
در قسمت proactive و HIPS کمودو یه سر و گردن از نود بالاتره
فایروال هر دو امنیت انلاین شما رو تامین میکنند و مشکلی وجود نداره
کمودو تکنولوژی auto sandboxie رو داره که شما رو از آلودگی فایل های مشکوک در امان نگه میداره
کمودو فارسی داره و همین انجمن خودمون هم ساپورت خوبی رو انجام میده
کار کردن با کمودو شاید اولش سخت به نظر برسه ولی تاپیکش رو مطالعه کنید مشکلی پیدا نمیکنید , کار کردن با نود هم راحته
هر دو نرم افزارهای سبکی هستند
کمودو رایگان ولی نود پولی هست و به دنبال سریال گشتن براش یه مسئله بزرگیه که حتی ممکنه سیستم آلوده بشه ( به دلیل غیرفعال کردن نود برای باز کردن سایت های سریال نود که که نود 32 بلاک کرده)
خیلی ممنون همون comodo رو نصب کردمنقل قول:
اولن سریال نود توی اینترنت فراوونه!نقل قول:
دومن شما میتونی به یک دقیه هم نرسه سریال رو بهش بهدی اصن 1 روز مونده به پایانش میتونید برید سریال بگیرید!
از نظر ویروسی شدن یعنی نود میاد توی اون ها ویروس میکنه؟؟! بعدشم یک اسکن کوچولو میزنی تمومه! و اگر هم گفت ویروس گرفته بدونید الکی میگه کاملا بی خطر{شاید هم با خطر باشه}برای اینکه بعضیا فکر کنند که سایت ویروسیه!
بعدشم به خودم بگن بهشون سریال میدم!
ولی در کل کومودو بهتره{اگه حوصله داشته باشی{ببخشید که روی نظر شما حرف زدم}}
:n06:
من یک موضوع کلی رو عرض کردم و اون هم غیرفعال شدن آنتی ویروس بعد از تموم شدن مدت اعتبار سریال و همچنین غیرفعال کردن آنتی ویروس برای پیدا کردن سریال که به نظر من برای سیستم خطرناکهنقل قول:
که البته این موضوع صددرصدی نیست و ممکنه این اتفاق نیافته همانطور که شما گفتین
ولی اولین ویروسی که خودم گرفتم یک فیک آنتی ویروس بود که وقتی به دنبال سریال و کی برای آوست بودم وارد سیستم من شد و کلی دردسر کشیدم تا ریمووش کردم
من دقیقاً نفهمیدم منظورتون چیه ولی نود سایت هایی که سریال نود قرار میدن رو بلاک میکنهنقل قول:
از نظر ویروسی شدن یعنی نود میاد توی اون ها ویروس میکنه؟؟! بعدشم یک اسکن کوچولو میزنی تمومه! و اگر هم گفت ویروس گرفته بدونید الکی میگه کاملا بی خطر{شاید هم با خطر باشه}برای اینکه بعضیا فکر کنند که سایت ویروسیه!
خواهش میکنمنقل قول:
{ببخشید که روی نظر شما حرف زدم}
البته اول نظر قبلمم گفتم نظرات شخصیه و ممکنه درست نباشه
1-اینجا نباید realtime آنتی ویروس ویروس میگرفت؟یا اون موقع realtime اختراع نشده بود؟نقل قول:
2-درسته که نود سایت هایی که سریال میدن رو بلاک میکنه ولی همه ی سایت ها رو که بلاک نمیکنه!
و منظورم هم اینه :
این ویروس ها برای سایتی هست که توسط نود32 بلاک شده
ESET اون سایت هایی که بلاک میکنه نوع ویروس رو دقیقا HTML/scrlject.b.gen virus میذاره
ویروسی نیست خیالتان راحت...
من خودم چند بار اینطوری شدم و هیچ چیزی احساس نکردم{البته شاید ویروسه خیلی حرفه ای بوده!!}
به نظرم بحث زیاد مهمی نیست جواب هم ندادید ندادید{ اگر هم تازه ارزش جواب دادن را داشته باشد}!
:n16:
چشم ما روشن !
کرک و سریالESET معرفی میکنید؟!:n24:
او لینک رو سریع پاک کنید.
با تشکر
غلط کردیم استاد نمیدانستیم:n28:نقل قول:
راستش من از اویرا استفاده میکنم.چون شنیده بودم اویرا ضد ویروس خوبیه و از سیستم محافظت میکنه! ولی حالا اگر شما نظری دارید بگید و کمکم کنید.؟:n13:
همین آویرا به خوبی امنیت شما رو تامین میکنهنقل قول:
چرا realtime اویرا اینقدر دیرتر مثلا از نود عمل میکنه!
وقتی یک ویروس پیدا و میخواد بگیره باید صبر کنی تا اون نواری رو که میاره به 100 برسه ولی نود به یک ثانیه ویروس رو میگیره؟؟!
بچه ها من از انتی ویروس رایگان اویرا و فایروال رایگان کومودو استفاده میکنم ، شما نظر دیگه ای دارید؟
یک آنتی ویروس معروف و قدرتمند مثل اویرا در کنار قدرتمندترین فایروال جهان!
میتونید هم کومودو اینترنت سکیوریتی رو نصب کنید به نظرم بهتر باشه{چون هم امکانات بیشتری دارد و هم آنتی ویروس فارسی میشود و همین طور پشتیانی قدرتمندی در انجمن وجود دارد برای این سوییت}
اگه مسیلتون امنیته مقام نود که مشخصه ولی اگه بحث سر سایتهایی است کع بلاک می کنه بگید تا اموزشش رو خیلی سریع و بی درد سر بگذارم اگر هم کرک اوست خواستید بگید یک سایت معتبر برای کرک اوست معرفی کنم.
کومودو اینترنت سکیوریتی مگه پرمیوم نیست ؟ اخه یوزر پسورد پیدا کردن خودش دردسر داره.نقل قول:
نه کومودو محصول رایگان هم داره!نقل قول:
سلام.. دوستان توی نود چه طوری میشه فهمید که نود نیاز ه اپدیت داره یا نه ؟
من یه یوسر پسورد دادم
بعد از 1 ماه اینا
ولی یه ذره رف و دیگه نرفت و گفت که با موفقیت آپدیت شده
چه طوری قضیه ؟
با سلام وخسته نباشید،
امکان داره که در مورد آنتی ویروس ESET-NOD32 مزایا و معایبش توضیح بدید؟
با تشکر