اها چون اومد برای ما عوض کرد 60 تومن گرفت مارک پکیج هم باکسی هست:n02:
Printable View
اها چون اومد برای ما عوض کرد 60 تومن گرفت مارک پکیج هم باکسی هست:n02:
فکر نمیکنم خیلی گرفته باشه . قطعات باکسی هم یکمی گرونتر از بقیه دستگاهاست.نقل قول:
سلام آقای تعمیرکار، واقعا از حوصله ای که بخرج میدین ممنون! چندتا سوال فنی که فقط کار خودتونه:
1) لوله گاز ورودی برای پکیج اگر 2 باشه بجای 2.5 مشکل ساز میشه؟
2) اگر پکیج در آشپزخانه نصب بشه میتونه بدون فن باشه یا ممکنه بخاطر مصرف اکسیژن داخل خانه باعث سر درد بشه؟
3) دودکش تعبیه شده برای پکیج شماره 10 هست و از دیوار اومده روی نمای ساختمان و 80 سانت به سمت بالا رفته، چه مدل نصبی بهتره؟
4) خدمات شرکت ایساتیس و سوپرلوکس 26 چطوره؟
5) آیا مارک سیمات واقعا ایتالیایی هست یا الکی گرونه؟
6) از اپتیمای بوتان خیلی تعریف میکنن بنظر شما از روما بهتره؟ کلا الان بوتان رو توصیه میکنید؟
ممنون از توجهتون، اگر ممکنه در سریعترین زمان ممکن جواب سوالامو بدید چون امروز فردا میخوام بخرم
تکراری :n02:
*سایز لوله گاز ورودی برای پکیج بستگی به متراژ و ظرفیت پکیج داره. معمولاً 2.5 ، 3 ، و در بعضی جاها هم 4 . اگر سایز لوله گاز کمتر از حالت استاندارد باشه احتمال اینکه دستگاه نتونه آب را به خوبی داغ کنه وجود داره. ولی در حالت گرمایش هیچ مشکلی پیش نمیاد.
*فن دار بودن یا بدون فن بودن پکیج : اگر متراژ ساختمان بالای 64 متر باشه و دودکش کاملاً استاندارد و با سایز 15 و بدونن هیچ گونه پیچ و خم و کاملاً به صورت عمودی باشه و حداقل 4 متر ارتفاع داشته باشه، میتونید از پکیج بدون فن استفاده کنید در غیر این صورت حتماً باید پکیج فن دار بگیرید.
*حتماً باید پکیج فن دار بگیرید.
*خدمات شرکت ایساتیس خوبه. اما در شهرهای مختلف بستگی به توانایی تکنسین های هر شهری کیفیت این خدمات متفاوته.
*در مورد مارک سیمات اطلاعاتی ندارم.
*اوپتیما پکیج خوبیه و کارکرد خیلی ساده ای داره. و خدمات شرکت بوتان هم خوبه.
نقل قول:
سلام
خسته نباشید
بین برندهای زیر کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
ضمنا مدل پیشنهادیتونم بگید
1-بوتان - optima
2-گلدیران - پایونیر
3-تاچی
4- ایران رادیاتور
در کل پکیج دومبدل-فن دار حدود 2 میلیون تومن چی بهترین انتخابه؟؟
خاهشا ارجاع ندید به پست های قبل
آدم گیج میشه از بس نظرات متفاوته
خونه 80متره و خودم میخام ساکن بشم
سلام،دوستان من یه پکیج بوتان اپتیما دارم هرچند هیچ جاشم ننوشته مدلش چیه بگذریم
دیشب از نصف شب کل خونم رو نزدیک بود آب بگیره،یه لوله خرطومی زیر پکیج هستش که ازش اب گرم بیرون میریزه مجبور شدم کنتور آب و ببندم که قطع شد دوباره وصل کردم بعد یک ساعت باز میریزه
اون لوله برای چی هست و چرا اونجوری اب میریزه؟چطوری درستش کنم؟
بهتره شیر آب سرد ورودی به پکیج را قطع کنی. اینجوری دیگه لازم نیست آب کل خونه را ببندی.
با یک تعمیرکار بوتان تماس بگیرید تا مشکل را بررسی کنه. احتمال داره منبع انبساط ، یا شیر پرکن ، یا مبدل اصلی مشکل داشته باشه. یا اصلاً شیر پرکن پکیج باز مونده باشه.نقل قول:
سلام
خسته نباشید
من قصد خید پکیج و رادیاتور رو داشتم
ممنون می شم در خصوص برند و نوع رادیاتور پنلی یا پره ای منو راهنمایی کنین.
ضمنا واسه آپارتمان با متراژ 110 متر ، پنجره ه ی دوجداره می خواستم
سلام
خسته نباشید
من قصد خید پکیج و رادیاتور رو داشتم
ممنون می شم در خصوص برند و نوع رادیاتور پنلی یا پره ای منو راهنمایی کنین.
ضمنا واسه آپارتمان با متراژ 110 متر ، پنجره ه ی دوجداره می خواستم
دوستان سلام. قصد خرید پکیج دارم. فضا 140 متر هست و اینکه دو تا حمام هست و یه حوله خشک کن و برای دو تا اتاق و فضای نشمین و اشپزخونه ( اگه لازم باشه ) رادیاتور نصب میشه. در این حالت چه مدل پکیجی نیاز هست؟ 24ّ، 26، 28 یا 35؟ یه اتاق 15 متری ب طبقه بالا هست ایا پکیج جوابگوی این اتاق بالایی هست؟ اختلاف فاصله هم نهایت 3 الی 4 متر هست.
برای این متراژ پکیج 32 هزار جوابگو هاست. ولی چون 2 تا حمام دارید بهتره پکیج 35 یا 37 هزار بذارید.نقل قول:
رادیاتورهای پنلی به صورت یک پارچه و از جنس فولاد ساخته میشه. بازدهی خیلی بالایی داره و با پکیج سازگاری خوبی داره . و خیلی کمتر از رادیاتورهای آلومنیمی هوا می گیره.و قابلیت کم و زیاد شدن نداره.از نظر وزنی سنگینتر از رادیاتورهای آلومنیمی و برای نصب روی دیوار به پیچ های قوتری احتیاج داره.
رادیاتورهای آلومنیمی به صورت پره پره است و قابلیت کم و زیاد شدن را دارند.از نظر وزنی سبکتره . عمر مفید بالاتری نسبت به رادیاتورهای فولادی داره.ولی خیلی بیشتر از رادیاتورهای فولادی هوا میگیره.
از برندهای معروف رادیاتور پنلی که کیفیت خیلی عالی هم دارند : کرمی آلمان. فرولی ایتالیا . سانیکا . ویتا و گلدپن و ......
از برندهای معروف رادیاتور آلومنیمی هم بوتان و ایران رادیاتور . که هردوشون هم کیفیت و بازدهی خیلی عالی دارند.
نقل قول:
نقل قول:
ممنون از جوابتون . قسمت دوم سوال در مورد لوله کشی برای اتاقک بالایی هم بفرمایید ممنون میشم. ایا این اختلاف ارتفاع در کارکرد پکیج و مجموعه پمپ اثری داره؟ باعث خرابیش میشه؟
بله پکیج جوابگوی اتاق بالایی هم هست و هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه. فقط نکته مهم اینه ( اگر از لوله 16 استفاده میکنید ) فاصله لوله های رادیاتور تا پکیج نباید از 25 متر بیشتر بشه.نقل قول:
الان که ظرفیت پکیج مشخص شد. میرسیم به بحث انتخاب دستگاه. دوستانی که استفاده کننده هستند و جناب تعمیرکار الان چه دستگاهی کمترین امار خرابی رو داره و خدمات خوبی داره. همچنین تا چند سال میشه روی خوده دستگاه و شرکت ارائه دهنده خدماتش حساب باز کرد.؟
با توجه به مشخصات دستگاهی که شما احتیاج دارید ( ظرفیت 35 یا 37 هزار ). باید بگم که متاسفانه یا شاید هم خوشبختانه انتخاب های خیلی زیادی ندارید. فقط چند تا شرکت که جزء بهترین تولید کنندگان هستتند ، پکیج های دیواری با ظرفیت بالا تولید میکنند. ( اریستون ، ایمر گاز ، فرولی ، بوش ، روکا ).
فقط یک نکته خیلی مهمی که هست باید بگم که پکیج روکا به خاطر تحریم چند سالیه که وارد نمیشه.
نقل قول:
سلام
ما یک پکیج ایساتیس داریم ، الان که هوا گرم شده و سیستم شوفاژش رو خاموش کردیم نیازی به خالی کردن آب داخل سیستم شوفاژ (مثلا از طریق پیچ های هواگیری شوفاژ ها) هست یا نه؟ الان عقربه حدود ۲ بار فشار رو نشون می ده که البته وقتی شیر آب گرم رو باز یا بسته می کنیم عقربه کمی جابجا میشه و همچنین در هنگام باز و بسته کردن شیرآب گرم هر از گاهی یک صدایی از شوفاژ ها میاد.
اصولا در فصل گرم کاری به جز خاموش کردن سیستم شوفاژ لازمه یا نه؟
ممنون
سلام برای یه آپارتمان سه طبقه 130 متری تو اصفهان، با یه حمام و دستشویی و دو اتاق کدام نوع گرمایش با پکیج مناسب است؟
پکیج شوفاژ دیواری، گرمایش از کف و یا قرنیزی؟
لطفا راهنمایی کنید چون فورا باید یکی را انتخاب کنیم و هرکی یه چیزی از مزایا و معایب هرکدوم میگه.
اگر روی پارکینگ هستد پیشنهاد میکنم حتماً از سیستم گرمایش از کف استفاده کنید. گرمای مطلوب و فوق العاده عالی.
اما اگر در طبقات وسط قرار دارید سیستم رادیاتوری هم خوب جواب میده. گرمای خوب.
نقل قول:
با سلام
با توجه به صحبت هاي شما من براي آپارتمان 150 متر پگيج 28000 اوپتيما فن دار بوتان گرفتم كه داخل تراست نصب شده چند مورد بود خواستم كمك كنيد تا خيالم راحت شود يكي اينكه احتمال يخ زدگي در تراست در فصل زمستان چقدر است در ضمن تراست سرپوشيده است دوم از سختي گير معمولي استفاده شده و مغناطيسي نيست احتمال تركيدگي در اثر بالا رفتن فشار اب ويا يخ زدگي وجود دارد
با تشكر
اگر اتاق پکیج سرپوشیده باشه و لولها را عایق کرده باشید احتمال یخ زدگی خیلی کم میشه.
احتمال یخ زدگی سختی گیهای پلی فسفات خیلی بالاتر از مغناطیسه.نقل قول:
سلام لطفا راهنمايي كنيد كه بين پكيجهاي ايراني ايساتيس و ايران رادياتور و بوتان كدام يك بهتر است. اگه ممكنه سريعتر جوابمو بديد چون ميخوام پكيج بخرم موندم كه چكار كنم چون فروشنده ها فقط از برندهايي كه دارن تعريف ميكنن. لطفا اگه ممكنه جوابو به ايميل من بفرستيد.خيلي خيلي ممنون
دوستان برند و نوع دستگاه رو انتخاب کردم. پکیج چگالشی بوتان 35 کیلو وات. این هم مشخصاتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون چیه؟ کسی داشته از این مدل.؟ خیالم حداقل از بابت سرویس های بعدی راحته. قطعاتش هم که اکثرا ایتالیایی. تو مملکته خودمون هم هست شرکتش.
سلام خدمت شما دوستان
ما قصد خرید یک اسیلیتر اینورتر(به خاطر مصرف کم ) 24000 یا 28000 داریم
1- از نظر مارک دستگاه هیچ اطلاعاتی ندارم ، چند نفر ال جی یا سامسونگ رو به ما معرفی کردن ولی مثل این که دوستان تو این فروم مارک گری رو معروفی می کنن ، اگر میشه از نظر مارک و مدل اسپیلتر اینورتر منو راهنمایی کنید و علت رو بگید
2- به علت نزدیکی پنجره به اتاق ، فوق العاده صدای دستگاه برای ما مهم هستش ، یعنی دنبال دستگاهی هستیم که کمترین صدا رو داشته باشه
ممنون میشم منو راهنمایی بکنید
در ضمن دوستان سیستم خانه فن کویل هستش ولی جوابگوی خانه نیست ، نظر شما درمورد تعویض فن کویل چیه ؟
سلام و خسته نباشید.ما دماوند هستیم یک مسکن مهر 70 متری داریم.اتاق خواب ها یکی9 و یکی 6 متر.و پذیرایی حدود30 متر.پنجره هام دو جدارست.پکیج و رادیات خوب تا سقف پکیج نهایتا 2تا2200 چه مارکی پیشنهاد میکنید.از نظر کیفیتی و خدماتی و چند پره برا اتاقام و پذیرایی کافیه؟ممنون.و لطفا بگید کجای تهران می تونم با قیمت مناسب تر گیر بیارم.ممنون از لطفتون
سلام دوستان
در حال حاضر بهترین برند اسپیلت چی هست ؟ واقعا بین هیتاچی - هاینسس - گری - اوجنرال - ال جی و پاناسونیک موندم
اینورتر با معمولی چقدر در مصرف برق تاثیر داره که حدود 2 میلیون گرونتر بخرم ؟
با تشکر
سلام دوستان
من فقط ميخوام تجربه اي که با پکيج ديواري فرولي (مدل Domitec F24 فن دار) داشتم رو اينجا در ميان بذارم تا سايرين با ديد بهتري بتونن موقع خريد انتخاب کنن. من تقريبا 5 سال پيش اين مدل پکيج رو به پيشنهاد يکي از اقوام و بدون مطالعه شخصي (که معمولا موقع خريد هر چيزي انجام ميدم) خريداري کردم و از لحاظ خدمات پس از فروش بايد بگم که بد نيست. هر بار پس از تماس با شرکت، پس از دو-سه روز تعميرکار مياد و طرز برخوردشون هم بسيار خوبه که اين نکته مثبتيه. ولي از لحاظ کيفيت، به نظرم کيفيت قطعاتشون فوق العاده پايينه. ما تقريبا از همون اول کار مرتبا با پکيج مشکلات جورواجور داشتيم و هر چند ماه يکبار بايد تعميرکار ميومد و يک قطعه اي رو تعويض ميکرد (در صورتيکه هيچ کدوم از وسايل منزل ما در 8 سال گذشته حتي يک بار هم رنگ تعميرکار به خودشون نديدن). الان يک کپه از فاکتورهاي تعمير اين پکيج روي هم جمع شده که خوشبختانه سه سال اولش مشمول گارانتي بود و بايد بگم که از اين بابت هم ما در سه سال اول براي قطعه هيچ پولي نداديم. ولي کيفيت قطعات به حدي پايينه که ما در يک سال، دو بار مبدل حرارتي پکيج رو تعويض کرديم!!! الان هم که دوره گارانتي تموم شده، باز اينطور که خودشون ميگن مبدل حرارتي مشکل داره و براي تعويضش ما بايد 600.000 تومن پرداخت کنيم! و احتمالا با اين کيفيت قطعات بايد منتظر باشيم که مثلا يک سال ديگه دوباره مبدل حرارتي خراب بشه يا منبع انبساط سوراخ بشه و ما همچين مبلغي يا بيشتر از اون رو پرداخت کنيم. خوب طبيعيه که تو اين شرايط من پکيج رو نگه نميدارم و سعي ميکنم با ديد و مطالعه خودم پکيجي که کم دردسرتر باشه رو انتخاب و خريداري کنم، که قطعا مارک فرولي نيست. البته شرکت به ما پيشنهاد داده که حاضرن اين پکيج رو 600.000 تومن از ما بخرن و بجاش يک پکيج جديد به قيمت 2.600.000 تومن به ما بدن (يعني ما کلا دو ميليون تومن براي پکيج جديد بديم)، ولي از قديم گفتن اگه آدم يه بار اشتباه کنه، اشتباه کرده ولي اگه دوباره همون اشتباه رو مرتکب بشه ديگه اسمش اشتباه نيست، حماقته. :n01:
با سلام
وقتی فشار مدار گرمایش پکیج زیاده چه جوری باید کمش کرد.
پکیج شیر پر کنش با اب سردش یکیه.
مدلش هم بوتان calda venezia ست.
ممنون
رادیاتور پنلی یا پره ای کدوم پیشنهاد میشه ؟ مزایا و معایب هرکدوم چی هست واسه پکیج دیواری کدوم بهتر جوابگو هست؟
واسه یه خونه با ساخت 150 متر پکیج 24 هزار کافیه یا بیشر باید باشه
سلام
بهترین مارک ایرانی و بهترین مارک خارجی پکیج شوفاژ دیواری چیه؟
سلام
چندتا سوال در ارتباط با پکیج داشتم
1) برای یه ساختمان 180 متری چه پکیجی باید بگیرم؟
2) این خونه از قبل، سیستم شوفاز داره و حالا میخوام کلا از شوفاژ مرکزی جدا کنم و برای خودم یه پکیج بذارم، آیا امکانش هست؟
3) خونه من طبقه 6 یه مجتمع 6 طبقهای هست و میخوام پکیج رو روی بالکنی که در کنار آشپزخانه داریم نصب کنم، آیا امکانش هست و مشکلی نداره؟ (ابعاد بالکن حدوداً 1 در 2.5 هست)
4) اگه بخوام پکیج بگیرم، پیشنهاد شما چه مدلیه و قیمتش حدوداً چنده؟
پ.ن: محل اسکان شهر ساری هست.
مرسی و موفق باشید، رامین ـ ساری
ببخشید اشتباه شد، دوبار پست شد
با سلام می خواستم ازتون بپرسم برا یه واحد 85 متر طبقه پنجم و گرمایش از کف چه پکیجی مناسبه در ضمن استان خراسان جنوبی زندگی می کنم
لطف کنید هم ایرانی بگید و هم خارجی که چه پکیجی مناسبه
با سلام به دوستان ببخشید که سوالم رو اینجا مطرح می کنم من تازه عضو شدم
می خواستم بپرسم برا یه واحد 85 متر طبقه پنجم و گرمایش از کف کدوم مدل بوتان بهتره لطفا راهنماییم کنید و اینکه فرق اپتیما و روما چیه؟
با سلام
پکیج وایلانت پس از بازکردن آب گرم حتی بعداز شستو ی مبدل هم مشعلش خاموش میکنه و چراغش شروع به چشمک زدن میکنه اشکال ازچیه ؟ ممنون
سلام
خسته نباشین
من پکیج بوتان روما دارم. تازه نصب کردم ولی بعد از یکی دو روز فشار پکیج(نشاندهنده) صفر می شه. بنظرتون مشکل از کجاس؟فشار آب خونه خوبه مشکلی نداره
با سلام ،من یک واحد آپارتمان 75 متری دو خوابه طبقه اول روی پیلوت با موقعیت دو کله شمالی جنوبی با 5 تا پنجره معمولی نسبتا بزرگ در اردبیل دارم تا به امروز موتور خانه مرکزی داشتیم که از کار افتاده و باید پکیج فن دار تو بالکن نصب کنم، حالا موندم که :
1 – تک مبدل بگیرم یا دو مبدل؟ اب اهک داره و 7 ماه از سال مدار شوفاژ باید مدام روشن باشه!!
2- 24 بگیرم یا 28 ؟ با توجه به دمای -30 درجه در زمستان و همچنین سرمایی بودن من !
3-از میان بوتان 2 مبدل فن دار اپتیما و روما ($1,810,000 -2,000,000) ایران رادیاتور2 مبدل فن دارm24FF (1,560,000) لورچ 2مبدل فن دار 24و28($1,850,000-2,000,000$)و ایساتیس تک مبدل فن دار26FF(1,800,000$)کدومشون با توجه به قیمت و کیفیت بدرد من میخورد؟ حداکثر 2 میلیون چون خرجهای دیگه هم دارم.و میخواهم تا 3و4 سال بازی در نیاره!
4- الان 3 رادیاتور 15و 14و10 پره آلومنیومی ایران رادیاتور قدیمی( 7 ساله) سالم دارم!چند پره دیگه و از چه نوع بگیرم که راحت باشم؟؟
5-حدود 14 متر از مسیر لوله کشی 5 لایه سایز 32 یا 25 بصورت رو سقفی ازسقف پیلوت اجرا میشه برای رادایاتورهای هال و یکی از خوابها و لوله کش گفته فقط از این محافظ های فومی سفید رنگ برای عایق کاری میزنه ! به نظر شما واسه جلوگیری از پرت حرارتی کافیه یا باید پشم شیشه بزنم بعدا؟؟ در این صورت چقدر اتلاف انرژی خواهم داشت؟؟
6- احتمال داره در آینده واسه حموم یک وان یا جکوزی نصب کنم در این صورت چه پکیجی باید داشته باشم؟
از اینکه با نظرات خودتون بهم کمک میکنید ممنونم :11:
با توجه به اینکه دستگاه تازه نصب است :نقل قول:
اگر هر چند روز فشار کم میکند طبیعیست . بزودی هوا بندی میشود
و اگر کمتر از ساعت فشار صفر میشود یک جایی از لوله کشی شما نشتی دارد
بهترین مارک ایرانی بوتان ( بچز مدل بی ان324 ) و ایساتیس مدل سوپر لوکس و بهترین مارک خارجی آریستون استنقل قول: