نقل قول:
با سلام
این فایل موجود هست تو پوشه بازی با پسوند DLL حالا باید چیکار کنم ؟؟؟؟
نکنه بخاطر ویندوز XP هست آخه تو قسمت سیستم مورد نیاز زده که ویستا به بالا میخواد
کسی تو xp این بازی رو نصب کرده ؟؟؟؟؟
Printable View
نقل قول:
با سلام
این فایل موجود هست تو پوشه بازی با پسوند DLL حالا باید چیکار کنم ؟؟؟؟
نکنه بخاطر ویندوز XP هست آخه تو قسمت سیستم مورد نیاز زده که ویستا به بالا میخواد
کسی تو xp این بازی رو نصب کرده ؟؟؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
ما تو پست های قبل راجع به چی داشتیم بحث می کردیم
گفتیم که رو XP نمیاد
:46: لینک کرکی که مشکل بالا رو برطرف کنه لازم دارمنقل قول:
کارت گرافیک رو آپدیت کردم ولی نمی دونم directx رو باید از کجا دانلود کنم:13:نقل قول:
سلام من بازی رو نصب کردم برای موقع اجرا ارور میده.آخرین نسخه درایور ati رو نصب کردم ولی بازم اجرا نشد.کسی هست به ما کمک کنه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما ویندوزتون چیه ؟نقل قول:
سون 64 بیت گرافیک 3300 hd ATI بازی نسخه reloaded آخرین ورژن درایور رو هم نصب کردمنقل قول:
نبود کسی جواب ده؟
مشکل شما از Directx هسش...دایرکت نصب کردید؟
کسی جواب نمیده؟؟؟؟
آره نصبه ورژن 11
شما اگه آخرین درایور کارت گرافیکتون رو نصب کرده باشید ،نباید مشکلی وجود داشته باشه ...نقل قول:
از کرک ریلودد استفاده کردید؟
آقا کسی نمی دونه یا حال ندارین جواب بدین؟نقل قول:
اونجا که البشیر با کلت یارم رو میکشه و اسلحه رو به طرف من میگیره بازی هنگ میکنه
از اول تا اینجا بازی روون اجرا میشه مشکل کجاس؟
من این بازی رو با PS3 انجام میدم.
اول بازی تو مترو آدما رو می کشم، بعدش چطوری از مترو باید بزنم بیرون یا بازی رو ادامه بدم؟
کارت گرافیک و اپدیت کنی DirectX هم فکر کنم باهاش اپدیت شهنقل قول:
من گفتم شاید کارت شما ساپورت نکنه این DirectX رو
میشه بگین رندر شدن بازی مال چیه؟نقل قول:
9500 جی تی
رم 4 گیگ 1333 مگاهرتز
سی پی یو آزلون دو هسته ای 3.4 گیگا
کرکتونو عوض کنید....به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه:46:نقل قول:
---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------
شما باید یه فایل دایرکت از یه بازیه جدیده دیکه پیدا کنید(یا اصن از اینترنت DL کنید) نصب کنید...نقل قول:
اروری ک میده فقط به خاطر دایرکت هسش...
من بازی رو نصب کردم.اما تیکه تیکه لود میشه البته وقتی میزارم روی لاو(پایین)سرعت کمی بهتر میشه اما خوب نمیشه.لطفا کمک کنید من با دی وی دی نصب کردم.چیزی بنام کرک ندیدم!!:11:
به احتمال زیاد سیستمت ضعیفه مگه مشخصات دقیقش چیه؟نقل قول:
با سلام من این بازی رو تونستم با هزارتا مکافات نصبش کنم وتا چند مرحله اجراش کنم اما وقتی میخاستم تو قسمت تنظیمات گرافیکی بازی کمی فضای بازی رو روشن ترش بکنم نمیدونم چی شد که مانیتورم که crt هستش پیام out of frequance رو میده بعد20ثانیه اون پیام میره وصدای بازی هستش اما صفحه کاملا سیاه رنگه .حتی بازی رو پاک وازاولش نصب کردم اما هیچ فرقی نکرد ومانیتور همون پیامو میده خواهشا هرکی اطلاعی از حل این خطا داره منو کمک کنه.
گرافیکم 1 مگا بایت است.رم 4 گیگنقل قول:
سی ÷ی یو :i3-2100
بعید میدونم به خاطر سیستم باشه .دایرکس11 مگه وین سون نداره؟>
احتمالا حواست نبوده به احتمال زیاد میزان فرکانس تصویر یا همون refresh تصویر رو بیش از حد بالا بردی مانتیورت نمیکشه بازی رو بوسیله کلیدهای ALT+ENTER از حالت فول اسکرین خارج کن ببین تصویر میاد یا نه اگه اومد که هیچ وگرنه برو توی my document و پوشه_ی battlefield 3 رو پاک کن...البته سیوهات میپره ولی با توجه به اینکه مقدار پارامترها توی این بازی بر اساس کد دهی هست نمیشه دستکاریشون کرد و ناچاری بازی رو از اول بری!نقل قول:
حتما منظورتون 1 گیگابایت بوده!نقل قول:
ولی بازم همینطور که گفتم تا مدل دقیق گرافیکت مشخص نشه نمیشه نظر خاصی داد!!
سلام خدمت دوستان - یکی از دوستان لطف کنن یه لینک برای origin ورژن جدید برای آنلاین بازی کردن بزارن
ممنون
این بازی پر از باگهنقل قول:
وقتی دوباره رفتم درست شد
---------- Post added at 04:57 AM ---------- Previous post was at 04:57 AM ----------
آخرای بازی این ارور میاد
مال چیه؟
---------- Post added at 04:59 AM ---------- Previous post was at 04:57 AM ----------
فک نمیکنم سیستم مشکل داشته باشهنقل قول:
آخرین ورژن کارت گرافیک با دایرکت ایکس هم نصبه کرک reloaded هم هست دیگه ویندوز سون 64 با گرافیک آن برد ati 3300 hd سی پی یو amd phenom xIII .ولی بازم اجرا نمیشه و ارور میده.نقل قول:
این اروری که میده
این هم مشخصات سیستم
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نبود؟ جواب مارو بده؟
سلام تو مرحله نهم که بالای یکی از ساختمونای تهران هستیم من یه تفنگ تک تیراندازی دارم وهمکارم بادوربین داره ساختمونای جلوییشو درنظر میگیره بااون تفنگ باید به کجا شلیک کنم چون هرچی گشتم هدف خاصی وجود نداره.
دوستان اگه میشه یه راهنمیی کنن ممنون میشم.
آقا اول باز ییعنی همون دقیقه 3 که میگه E روبزن بعد میپره بیرون قطار و میگه space روبزن که یه دریچه بپره بهسمت چپ که طرف به طرفش تیز میندازه و باز میگه space رو بزن . ولی من هرچی میزنم کاری انجام نمیده و بعد 3 بار میفته از قطار و میمیره.
اینجارو باید چکار کنم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی.
شما نمیخواد تا منتظر باشی بهت بگه space رو بزن تا علامت space اومد تند و بدون وقفه کلید space رو بزن تا اونجا رو رد کنه...نقل قول:
یکی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟نقل قول:
من الآن یه هفته است تو مترو گیر کردمه!:sad:
اصلا اون مرحله توی مترو تموم میشه و لازم نیست از مترو بیای بیرون!!نقل قول:
تا اونجا که من میدونم نسخه های کنسولی این بازی(کلا بازیهای کنسولی)همچین باگهایی نداره!!... شما دقیقا کجا گیر کردی؟؟
با سلام خدمت بچه ها
میخاستم بدونم گرافیک 6470 ati این بازی را جواب میده؟؟
اکثر سایتها نوشتن حتی تا 4 گیگ هم شیر میکنه این گرافیک.
در پایین ترین جزئیات میشه امید داشت که بتونی بازی رو نسبتا روون اجرا کنی....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون که جوابمو صفحه قبل دادی.
حالا یه جایه دیگه مورد پیدا کردم.
در قسمت COMRADES طرف اول کار میدوه و از عرض یه خیابون عبور میکنه و مثکه منم باید دنبالش برم ولی تا عرض خیابون رو رد میکنم faild میشم.
بااینکه بالای سرش زده کا باید فالوش کنم.ولی مثکه سرعتش بیشتر از منه تو دویدن.
ممنون میشم اگه محبت کنید.
شرمنده دقیقا نگرفتم کجا رو میگی یه عکس بنداز تا بهتر نتونم راهنمائیت کنم!!نقل قول:
قسمت به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزرگی:31:نقل قول:
نقل قول:
تو رو خدا کسی تا حالا به این مشکل برنخورده؟
اینم عکسش.
این قسمت اول پارتی به نام COMRADES هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
شما کارت گرافیکتون اگه اورکلاک شده ،آندرکلاکش کنید....به احتمال زیاد درس میشه...نقل قول:
تو رو خدا کسی تا حالا به این مشکل برنخورده؟
اگه نشد همه ی درایواتون رو آناینیستال کنید به طور کامل ،بعد از دوباره نصب کنید ...
بازم اگه نشد این راهاروبرید :
1)after downclocking the core clock of the video card from 855 to 796Mhz - i Used the MSI Afterburner tool
2)and deleting all the DirectX files from the "origin games/battlefield 3/__Installer/directx/redist"
all CAB files. not the DLL and the exe.
3)Repaired the game in Origin
and been playing for few hours now without any troubles.
hope it will be like that allways.
credit to this video - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نقل قول:
ممنون ازتون
میشه بیشتر راهنمایی کنین؟؟؟