ثبت نام آزاد مگه شروع شده ؟
من که تصمیم دارم اصلا ثبت نام نکنم :31:
Printable View
ثبت نام آزاد مگه شروع شده ؟
من که تصمیم دارم اصلا ثبت نام نکنم :31:
متاسفانه من اصلا گواهی دیپلم رو ندیدم چون دست مدرسه هست... اما مدیر ما اومد و معدل های کل رو برامون خوند که همون معدل کل سال سوم(همونی که سمت راست کارنامه ی سال سوم نوشته بود)هست اما وقتی تو سایت سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد میرم معدل کل من رو یه چیز دیگه نوشته که تقریبا برابر جمع همه ی معدل های سه سال دبیرستان من هست... حالا خیلی گیج شدم...نقل قول:
یه مشکل دیگه هم هست.... من خرداد سال 90 دیپلم گرفتم قاعدتا من در سال 89-90 دیپلم گرفتم اما این سایت آزاد نوشته 90-91.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=alone one;6754174]بعید میدونما،شما تجربشو داری
واس اضافه کردن علاقه مندی حتما باید کارتشو بخرین که سنجش حتی به صورت اینترنتی همیشه کارتارو نمیفروشه و فقط تو زمانهای مشخص هس
تازه اینجا ایرانه،تو چیزایی که اعلام رسمی میشه نمیشه حساب کرد،چه برسه به چیزی که رسما هم اعلام نشده:41:
پارسال اینجوری بود ....
---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
نقل قول:
معدل کل سال سوم ......
من هم این معدل رو تو ثبت نام کنکور سراسری اشتباهی وارد کردم !! و باید ویرایش کنم
معدل کل دیپلم فکر کنم منظورشه که من معدل کل سال سوم رو وارد کردم
تو ثبت نام دانشگاه ازاد هم تو بخش سوابق تحصیلی معدل رو نوشته و تو هنگام ثبت نام هم خودش وارد میکنه
خب با کدومش تو سراسری ثبت نام کردی ؟نقل قول:
ولی سایت دانشگاه ازاد درست زده و معدل کل دیپلم یا همون 3 ساله دبیرستان مد نظر هست (هم واسه ثبت نام سراسری و هم دانشگاه ازاد )
---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------
[QUOTE=alavi71;6754804]نقل قول:تو ثبت نام دانشگاه ازاد تو بند 22 که نوشته معدل کل دیپلم !!نقل قول:
همون معدل کل سال سوم هست ؟!!!
میتونی درصدا رو از یادگار ماندگار قلمچی ببینی:نقل قول:
دوستان یه سوال : من بخوام رشته ICT یا IT قبول بشم چه درسهایی رو باید بالا بزنم ؟ این درسهایی که پیشنهاد میکنید رو چند باید بزنم که یکی از دانشگاه های تهران قبول بشم ؟ در کل ICT یا IT رتبه چند میتونی تهران قبول شیم ؟
سوال بعد : من اگه بخوام ریاضی رو بالای 60 بزنم اول باید چکار کنم ؟ به فرض اینکه هیچی بارم نیست ! کلاس خصوصی خوبه ؟
در کل من تازه 2 هفتس دارم به شدت میخونم یعنی تقریبا روزی 7:30 ساعت واقعا مفید . خیلی انگیزه دارم ! به نظرتون یکی از دانشگاهای تهران میتونم قبول شم رشته IT یا ICT ؟ جون هر کی رو دوست دارین به امثال ماها فقط امید بیدین امید !
منم سه هفته است میخونم :31: میخوام هوا فضا بخونم :40:
+
ازاد و غیرانتفاعی رو حتما ثبت نام کنید هرکی نکرده پشیمون شده دیدم که میگم
شاید بهمن واسفند که برای اصلاح افرادی که نمراتشون درست نبوده ...نقل قول:
ولی الان تا 21 مهلت داره تصمیمتون را بگیرید در صورت تمایل ثبت نام کنید کار را به ام و اگرها نکشانید .
موفق باشید..
این که سال اخذ مدرکو اشتباه نوشته حتما پیگیری کن تا درستش کنن ولی اگه معدلو خودشون تو فرم ثبت نام وارد کردن که دیگه بحثی توش نمیمونهنقل قول:
اصلاحیه
نقل قول:نقل قول:نقل قول:از همه دوستان که راهنمایی غلط کردم معذرت میخوامنقل قول:
درستش اینه که الان میگم
به همه دوستان که میخوان برن مقطع پیش دانشگاهی یه کارنامه میدن که کارنامه کل مقطع دبیرستان هس،از اول تا سوم دبیرستان
پایین اون کارنامه،سمت چپ یه معدل به اسم معدل کل نوشته شده،هر نمره ای که جلوش نوشته همون معدل کل دوره دیپلم شما یا همون سه ساله دبیرستانه
من جای معدل و بقیرو درس میگفتم اما اشتبام این بود که بالای کارنامرو ندیدم که ذکر شده کارنامه فارغ التحصیلی
تو این کارنامه همه نمرات سه سال هس و معدلم ذکر شده
ضمنا تو گواهی پایان دوره دبیرستان میدن،معدل کل دیپلم هس که من به اشتباه گفتم مال سال سومو ذکر کردن
بازم از همه عزیزان واسه این راهنمایی غلط معذرت میخوام
حتما دوستانی که معدل سال سومو وارد کردن ویرایشش کنن(البته تو سراسری،آزاد که خودش وارد میکنه)(البته تو سراسریم واس من خود سیستم وارد کرده بود)
---------- Post added at 05:58 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
مهندسی برق- قدرت بهتره یا مهندسی صنایع - تولید صنعتی
دوستانی که الآن پیش دانشگاهی هستن ممکنه برن ببینن در سایت دانشگاه آزاد قسمت سوابق تحصیلی،سال اخذ دیپلم رو چه سالی زده؟ 89-90 یا 90-91 (منظورم بند 13 هست)
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
پس یعنی منظور از معدل کل دیپلم ؛ معدل کل سه سال دبیرستان هست.درسته؟نقل قول:
البته برای دانشگاه سراسری من فکر میکنم باید به عنوان معدل کل باید معدل کل سال سوم رو وارد میکردیم..شما به پرینت ثبت نام خودتون در سراسری بند 11 دقت کنید...نوشته:معدل کل سال سوم نظام جدید
اما به نظر میرسه در کنکور آزاد باید معدل کل سه سال رو به عنوان معدل کل وارد کنیم.... حالا اگه گفته های من غلط هست لطفا تصحیح کنین..ممنون
سراسری رو نوشته معدل کل سال سوم.
آزاد نوشته معدل کل دیپلم که میشه معدل ۳ سال.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
خب نمیشه که گفت کدوم بهتره مثل اینکه بخوای بگی موس بهتره یا مانیتور :31:نقل قول:
راجع به مهندسی برق هم اطلاعی ندارم ولی درسای مهندسی صنایع راحت تر از مهندسیای دیگه است بازار کارشم الان خوبه
اقا کلا این جریان معدل قاطی پاتی شده !!
من سال دوم هست که کنکور میدم
سال قبل وقتی که کد پیگیری سوابق رو زدم خودش معدل رو وارد کرد
ولی امسال که ساله دوم بود ثبت نام میکردم خودش معدل رو وارد نکرد!
الان هم تو دانشگاه ازاد باز خودش وارد کرده که عددش مثله ثبت نام کنکور ساله قبله !
یعنی به عبارتی : معدل کل دیپلم (که تو دانشگاه ازاد نوشته ) = معدل کل سال سوم نظام جديد يا ديپلم نظام قديم (که تو سراسری نوشته )
ماله همه اینطوری هست ؟! یعنی اون معدلی رو تو ثبت نام سراسری زدید همون معدلی هست که دانشگاه ازاد به عنوان معدل کل دیپلم معرفی کرده ؟
بله حق با شماستنقل قول:
متاسفانه پارادوکس داره
تو صفحه 15 دفترچه راهنمای آزمون سراسری 91 ،بند 11 نحوه تکمیل تقاضانامه اینترنتی ،اینو نوشته:
در رديف 11 : داوطلب بايد معدل كل ديپلم نظام جديد و يا ديپلم نظام قديم خود را در اين محل درج نمايد (به صورت اعداد صحيح و اعشار).
بعد تو بند 11 پرینت اطلاعات ثبت نام ،نوشته :
11 - معدل کل سال سوم نظام جديد يا ديپلم نظام قديم :
البته یه چیزی بگم
اونایی که با کد سوابق تحصیلی وارد شدن،تا بند 14 رو فک میکنم خود سیستم واسشون وارد کرده بود
من یادم نمیاد خودم معدلامو وارد کرده باشم
اما درمورد آزاد همچین تناقضایی نیس
معدل کل دیپلم رو میخواد که خود سیستم وارد کرده
برق قدرت رشته خوبیه بازار کار بهتری داره صنایع هم همچنین!مهم اینه که کدوم رو علاقه دارین برق همه گرایش هاش سخت هست فیزیک دیگه توامان با ریاضی اسمش آدم رو فریب می ده:31:صنایع هم که به قول دسوتمون آسونتره رشته خوبی هم هست.نقل قول:
نخیر معدل سال سوم بنده با معدل کل دیپلم سه سال دبیرستانم متفاوته...نقل قول:
در بند یازده پرینت ثبت نام دانشگاه سراسری نوشته:معدل کل سال سوم
اما در قسمت سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد معدل کل دیپلم من رو یه چیز دیگه ثبت کرده که تقریبا برابر میانگین نمرات سه سال دبیرستان من هست.به این دلیل گفتم تقریبا چون معدل سال دومم رو حفظ نیستم....
در کل به نظرم بهتره به دبیرستان پارسالتون مراجعه کنین و از مدیرش به طور کامل سوال کنین....
دانشگاه آزاد رشته ی پزشکی چه ترازی ميخواد؟ (اگه ميشه حد اقل و حداکثرشو ذکر کنيد)
سلام دوستان
من تازه براي 91 شروع كردم و امسال سال دومم هست كه كنكور ميدم و رشتم تجربي هستش
ميخواستم بدونم كه رشته ي اتاق عمل دانشگاه دولتي مشهد رتبه ي چند ميخواد ؟ و من با چه برنامه ريزي ميتونم توي اين رشته قبول بشم ؟ اصلا اميدي هست يا نه ؟
در ضمن من ورودي بهمن دانشگاه آزاد هستم ، اما اصلا به رشتم علاقه اي ندارم ، شهريش رو هم پرداخت كردم !
حالا به نظر شما اين ترم رو برم يا كلا انصراف بدم ؟
معلومه که برقنقل قول:
برق-قدرت تنها رشته ای هست که بازارکار نسبتا مناسبی در ایران داره
تنها چیزی که باعث میشه یه رشته بهتر باشه علاقه ی خودته و پشتکارت. میگن فیزیک به درد نمیخوره ولی یکی فیزیک میخونه میشه آلبرت اینشتین و میگن برق و مکانیک بازار کارش خوبه خیلی از تاکسی هایی که سوار میشی اگه درد و دل کنن میگن لیسانس برق و مکانیک و ... هستن. در ضمن شما میخوای بری تو اون رشته برای لیسانس حدود 140 واحد پاس کنی. میتونی بدون علاقه به یه رشته صرفا به خاطر چیزهای دیگه 5 سال کتابهای مرتبط با اون رشته رو بخونی و نمره خوب بیاری؟! اگه میگی آره الان داغی متوجه نیستی!نقل قول:
یکی میره رشته معدن، با محاسباتش یه معدن طلا کشف میکنه کلی پول درمیاره. یکی مندسی مواد میخونه یه نانوکمپوزیت میسازه میلیاردر میشه. یکی میره فیزیک کلی نظریه ارائه میده تو ناسا کار میکنه کلی بهش پول میدن. اینا فقط بستگی به خلاقیت و علاقه خود طرف داره. رشته هیچ اهمیتی نداره! در ضمن آدم بره رشته ای که علاقه نداره خیلی هم پول دربیاره اما به کارش و رشتش علاقه نداشته باشه هیچ ارزشی نداره و فقط زندگیشو هدر داده. بازار کار هر رشته ای خیلی عالیه اگه اون شخص تو اون رشته علاقه و تلاش و استعداد داشته باشه. خود رشته اهمیتی نداره! قبلا مهندسی راه و ساختمان تو مد بود (که الان بهش میگن عمران) بعدش برق مد شد. حالا مکانیک داره مد میشه. رتبه یک کنکور هم که الکی میره برق شریف آدم موفقی نیست! اون آدمی موفقه که رشته ی مورد علاقشو پیدا کنه و اون رشته رو انتخاب کنه. رشته مهم نیست خود آدم مهمه! البته اینا نظر منه. موفق باشی.
سلام.
یه سوال فوری
سامانه اصلاح سوابق برای دانشگاه آزاد هم همون dipcode.medu.ir هست دیگه؟
من درخواست اصلاح دادم و برای ثبت نام سراسری افتادم واسه دور بعدی ... تو سایت آزمون (ثبت نام آزاد) هم نگاه کردم هنوز اصلاح نشده پس برای آزاد هم مثل سراسری ثبت نامم میفته نوبت دوم دیگه؟
ممنون :11:
يه سؤال رشته رياضی هستم
اگه آزاد پزشکی شرکت کنم و زيست رو صفر بزنم شانسی برای قبولی هست؟ (پزشکی کاشان)
دوستان به نظر شما به ترتیب اولویت از نظر درآمد و پیدا کردن کار کدام خوبه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید فقط اونی که مطمئنه و 100 درصد کار پیدا میشه واسش .
1- مهندسی شیمی 2- مهندسی متالوژی-مواد 3- مهندسی صنایع
مهندسی مکانیک هم توی لیستم بود ولی گفتن برق و مکانیک خیلی سخته بیخیالش شدم . بعد این مهندسی شیمی توی تهران بزنم گرایش ایناشو کی باید انتخاب کنیم و اینکه همه دانشگاه ها همه گرایش هاشو دارند از کجا بفهمیم .
ممنون .
شاید برای دندونپزشکی و داروسازی امیدی نباشه ولی برای پزشکی چرا . اتفاقا توی هیچکدم از واحدهای دانشگاه آزاد ظرفیت پزشکی تکمیل نمیشه ( به جز تهران ) . اگه بقیه درس های تخصصی رو حدود 90 بزنین و دروس عمومیتون هم خوب باشه قبول میشین . فقط بهتون پیشنیاز میخوره و توی دانشگاه باید پیشنیاز پاس کنیننقل قول:
در ضمن از الان شروع کنین و زیست شناسی رو بخونین تا کنکور دانشگاه آژاد میتونین خودتون رو تا مرز 50درصد برسونین
100 درصد که هیچ وقت نمیشه اما به نظر من صنایع.نقل قول:
البته این رشته ها زمین تا آسمون با هم فرق می کنند مخصوصا صنایع با اون دو تا دیگه. به نظرم اگه دنبال علاقتون باشین موفق ترید.
من کمترین ترازی که پزشکی 90 قبول شده 6871 پزشکی قم بود!( اخرین نفر قول شده )نقل قول:
کسی هزینه هر ترم پزشکی ازاد رو می دونه! معمولی نه بین المللی مثلا ( یزد )
من از پشتیبانم پرسدم گفت بین المللی قشم ترمی 6 میلیون و
بین المللی شیراز و شهید بهشتی و بندرعباس شعبه قشم ترمی7 میلیون که باید پول دو ترم رو یک جا بدی!14 میلیون هر مهر
---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
غیر ممکنه با زیست صفر پزشکی آزاد قبول بشی! یعنی عمرننقل قول:
از کجا می گی هیچ کدوم از پزشکی های شهرستان ها ظرفیت پر نمی شه؟
کاملا هم ممکنه . شما اگه شهرستانی رو پیدا کردین که پزشکی دانشگاه آزادش پر شده باشه اسمش رو بگیننقل قول:
تبریز و شیراز حتی پر نمیشن چه برسه به کاشان !
مردم 50 ملیون تومن شهریه پزشکی نمیدن که آخرش هم با حقوق ماهی 450هزار تومن کار کنن !
قبلنا که متخصص شدن صرف میکرد باز هم یه امیدی برای متخصص شدن بین دانشجوهای آزاد بود ولی الان دیگه اونم ندارن و خانواده ها به راحتی نمیزارن فرزندشون 50 ملیون تومن به حساب دانشگاه آزاد واریز کنه در حالی که با این پول میشه بدون کنکور در هند پزشکی رو تموم کرد.
الان دیگه کسایی که زیاد زحمت میکشن هدفشون یا دارو هست یا دندون ( آزاد رو میگما ) شاگرد زرنگ های سال سوم هم نیستن که برای افزایش روحیه بیان و شرکت کنن و پزشکی انتخاب کنن !
پزشکی دانشگاه آزاد الان قبول شدنش خیلی راحته
---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
هر 3 تا رشته ای که گفتین بعد از رشته کشاورزی ؛ رشته هایی هستن که بیشترین بیکارها رو دارن .نقل قول:
البته بازهم برای مهندسی شیمی جا هست که راحت بتونه مهاجرت کنه خارج از کشور چون خوب جذب میکنن در خارج از کشور
الیته پیداشدن کار برای این رشته ها به واحد دانشگاه آزادی که قبول میشن هم ربط داره،مثلا پسر دایی من و دوست ایشون که فارغ اتحصیل باراجین هستن تو دوتا شهر مختلف کار گیر آوردن ولی خوب ترافیک دانشجو تو این رشته ها زیاده دیگه:41:نقل قول:
شما کدوم رشته ها رو پیشنهاد میدید که مناسب باشه ؟ پس شیمی رو هم در نظر داشته باشم چون میگید جذب میکنند .نقل قول:
سلام
دوستان واسه فصل 2 فیزیک پیش(دینامیک) روشی،چیزی بلد نیستین که راحتتر حالیمون بشه؟؟
بخصوص قسمت برایند نیروهاش
سلامنقل قول:
یه چیزی رو اول بگم اینکه بیشتر بچه های اینجا پشت کنکور هستن یا فوقش دانشجو هستن (مثل خودم!:31:) و تو کار و این حرفا نبودن که صد در صد اطلاعات کامل بدن!
همه چیز بازار کار و درآمد نیست! علاقه و بعدش پشتکار و بعدش استعداد توی اون رشته مهم تر از همه چیزه! شما به چی علاقه دارین؟ شما که از سختی مکانیک میترسی 70 درصد درسهای مهندسی شیمی همون درسهای رشته مکانیکه!
مهندس مکانیک باید بتونه یه جسم رو طراحی کنه و یه مهندس مواد باید بتونه بگه اون جسمی که مهندس مکانیک طراحی کرده مثلا با چه آلیاژی ساخته بشه مناسب تره. هر قسمت جسم یه ماده ای براش مناسبه با توجه به فشاری که تحمل میکنه. حرارتی که تحمل میکنه و ...
پس چون مهندس مواد با مهندس مکانیک سر و کار داره. باز هم درسهای مشترک زیاد دارن. مهندسی مواد هم استاتیک و مقاومت مصالح و نقشه کشی صنعتی و ... داره. به اضافه ی اینکه باید شیمیتون خوب باشه.
مهندسی مواد به نظرم از مهندسی شیمی و صنایع رشته تحقیقاتی تری هست. یعنی اگه علاقه به تحقیق و پژوهش داشته باشین خیلی جا برای کار داره. مثلا گرایش نانو مواد که تو ارشد برید خیلی توی بورسه و جای کار زیاد داره. یا مثلا بیو مواد با پزشکها و دندون پزشکها و مهندسی پزشکی باید همکاری کنید و یکی از استادامون پروفسور بیومواد هست که خیلی حال میکنه و درآمد خوبی هم داره.
من خودم عاشق رشته مواد هستم و به نظرم خیلی جالبه!:31:
مهندسی صنایع اطلاعات خوبی ندارم اما به هر حال هر رشته ای سختی خودشو داره.
شما باید توی همه ی این رشته ها ریاضی یک و دو ریاضی مهندسی و معادلات و فیزیک یک و فیزیک دو و خیلی درسهای مشترک دیگه پاس کنید. پس همشون سختی خودشونو داره! مهندسی صنایع کارش ولی راحت تر از مکانیک و ... هست انگار! و تو پروژه ها بیشتر کارهای دفتری و مدیریتی انجام میدن!
شما باید با کسانی که سر کار میرن و تو پروژه ها هستن مشورت کنید. تا متوجه بشین هر رشته ای چه بازار کاری داره. و کاملا درسهای اون رشته رو بشناسید و الکی انتخاب رشته نکنیدو در ضمن حالا که خیلی مونده تا کنکور! حالا درس بخونید که رتبتون خوب شه! بعدا برا انتخاب رشته تحقیق کنید!
اگه بتونید یکی از دانشگاه های برتر کشور (مثل شریف، صنعتی امیرکبیر، صنعتی اصفهان و ...) برید واقعا فرق داره با دانشگاه های معمولی! اینو جدی میگم! پس فعلا خوب درس بخونید!:31:
رشته هم ملاک اصلیتون علاقه باشه! این یه نصیحت برادرانه بود! نه بازار کار و اسم رشته و ... و اینکه کمتر کسی شناخت کامل به رشته ها داره. پس خودتون هم خوب تحقیق کنید!
موفق باشید.
:11:
دینامیک که چیزی نیست که اونم ساده ترین بخشش یعنی برآیند نیروها !نقل قول:
نیروها رو در راستای هم تجذیشون کن و جمع جبری کن ! همین !
---------- Post added at 05:01 AM ---------- Previous post was at 04:59 AM ----------
هم خود رشته شیمی و هم مهندسی شیمی برای مهاجرت رشته های خوبی هستن .نقل قول:
در داخل کشور رشته برق-قدرت بهترین بازار کار رو داره و بدون پارتی هم میشه در کمتر از 2 سال کار گیرآورد .
بعد از اون نرم افزار و مکانیک و IT و ... هستن .
سلام.
مهندسی نرمافزار آزاد
خوراسگان بهتره یا نجف آباد؟
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
نقل قول:نقل قول:نقل قول:دوستان گل این تاپیک فک کنم بیشتر بدردتون بخورهنقل قول:
چون اینجا اکثر دوستان کنکوری و یا دانشگاهین و کمتر با رشته ها و بازار کار آشنایی دارن
من بیشتر با این مشکل دارم که بردار یا جسم میده و نمیدونم کدومشون میشه F1Cosx و کدومشون میشه F1Sinxنقل قول:
دینامیک که چیزی نیست که اونم ساده ترین بخشش یعنی برآیند نیروها !
نیروها رو در راستای هم تجذیشون کن و جمع جبری کن ! همین !
تو دینامیک بدترین کار اینه که فرمول ها رو حفظ کنی. بهترین کار اینه که فرمول ها رو حفظ نکی!:31: و خودت به دستشون بیاری! سینوس یک زاویه مگه نمیشه ضلع مقابل به اون زاویه به وتر؟ و کسینوس هم میشه ضلع مجاور به وتر!نقل قول:
در کل برای دینامیک:
اول یک جسم رو انتخاب کنید که میخواید حرکتش و نیروهایی که بهش وارد میشه رو بررسی کنید. بعد از انتخاب جسم، مرحله بعدی انتخاب جهت بردار های x و y هست که بتونید بر اساس اون جهت مثبت و منفی رو برای خودتون مشخص کنید. که بردار ها رو بهتره در جهتی انتخا کنید که جهت حرکت جسم هست یا اینکه بیشتر نیروهای وارد بر جسم در اون راستا مثبت بشن و هم اینکه در اون جهت کمترین نیاز به تجزیه بردار ها باشه. وبردار ها خودشون در همون راستا باشن.
مرحله بعد کشیدن نمودار جسم آزاد جسم هست. یعنی نیروهایی که بر جسم وارد میشه رو مشخص کنید. زاویه ها رو هم مشخص کنید. زاویه ها که خیلی کم از هندسههم استفاده میشه. مثل روابط زاویه ها در خطوط موازی و ...
بعدش نوشتن فرمول معروف f=ma یا همون استفاده از قانون دوم نیوتون در راستای محورهایی که داریم یعنی x و y و روابط رو برای همه ی جسم ها به دست میاریم. بعدش روابط به دست اومده رو میشماریم. اگه مثلا 3 تا معادله و 4 تا مجهول شد خوب پس یه معادله کم داریم و مسئله حل نمیشه. میگردیم دنبال اون یه معادله و با فکر به دستش میاریم...
برا بردار هم اگه فرض کنیم یه بردار با زاویه آلفا (نسبت به افق) داشته باشیم. اگه بردار رو به دو مولفه ی عمودی و افقی تجزیه کنیم. مولفه ی عمودی میشه بردار ضربدر سینوس آلفا و مولفه ی افقی اون بردار میشه بردار ضربدر کسینوس آلفا.(که بیشتر تو سوالای سطح شیب دار کاربرد داره!:31:) ولی یه بار با تجزیه و تحلیل با استفاده از همون روابط سینوس و کسینوس که اول گفتم به دست بیارید تا تو ذهنتون بمونه و بفهمید که اصلا اینا از کجا اومده. برای دینامیک اول باید بردار رو کامل فهمیده باشید. بعدش برید سراغ دینامیک. و با سوالهای زیاد و متنوع حل کردن ازش میتونید تو این مبحث قوی بشید. من خودم تمام سوالهای بخش دینامیک گاج سفید رو حل کرده بودم زمان کنکور و خوب خیلی خوشم اومده بود وقتی یادش گرفتم. و با اون همه سوالی که حل کردم تا حدی رو این مبحث مسلط شدم. اومدین دانشگاه تو فیزیک یک هم این مباحث رو دارین پس خوب روش کار کنید.
موفق باشید.:11:
دوستان واسه مهندسی برق دانشگاه تهران منطقه اول چه حدود رتبه میخواد
و چه حدود درصدی
در مرحله دوم ثبت نام آزاد{ ویرایش} آیا میشه رشته های انتخابی را تغییر داد کسی این کارو کرده؟
یکی جواب بده تازه واردا رو تحویل نمیگیرن