بله، اخیرا این موضوع زیادتر از قبل شدهنقل قول:
اینم تست لحظاتی قبل
سرور تهران :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور نیویورک :
Printable View
بله، اخیرا این موضوع زیادتر از قبل شدهنقل قول:
اینم تست لحظاتی قبل
سرور تهران :
سرور نیویورک :
نقل قول:
بعضی وقت ها پورتشو میبندن ، ولی الان بیشتر به خاطر مسائل 30 یا 30 هست .
من الان رفتم درست بود .
---------- Post added at 01:17 AM ---------- Previous post was at 01:15 AM ----------
نقل قول:
بعید میدونم ، بتونی با این مدرک هایی که داری 512 بگیری ، جانبازی ، پارتی تو مخابرات و . . . نداری ؟ با اونا شاید بشه .
سرعت دانلود 256 (خودم دارم ) بین 29 تا 31 هست .
سرعت 512 هم فکر کنم بین 58 تا 62 باشه . (باز دوستانی که دارن نظر بدن ، ممنون) 512/8=64
موفق باشید .
پینگ های مخابرات خوبه؟(چون 50درصد مواقع میخوام بازی کنم :دی)
بد نیس من خودم خیلی وقته MW2 بازی میکنم 128 هم داشتم لگ نداشتم موقع بازی.نقل قول:
ممنون . من رفتم مرکز مخابراتیمون پرسیدم گفت که اصلا این جا 512 نداریم که بدیم فقط 128 و 256 .نقل قول:
بعید میدونم ، بتونی با این مدرک هایی که داری 512 بگیری ، جانبازی ، پارتی تو مخابرات و . . . نداری ؟ با اونا شاید بشه .
سرعت دانلود 256 (خودم دارم ) بین 29 تا 31 هست .
سرعت 512 هم فکر کنم بین 58 تا 62 باشه . (باز دوستانی که دارن نظر بدن ، ممنون) 512/8=64
256 ام شرایطش همینایی که شما گفتید ( دانشجوی ارشد . هیت علمی اینا .... ) ولی گفتم ندارم چی ؟ راه داره ؟ گفت آره یه تبصره هایی هست گفتم پس حله !
ولی اول باید خط جدید وصل کنم واسه این اینترنت مخابرات
سلامی دوباره ببخشید من اینقدر سوال میکنما ولی این دیگه آخریشه و اگر مطمئن بشم مخابرات بهتره دیگه حتما مخابرات میگیرم
سوال 1: الان شما اینو نگاه کن به نظر شما سرعت مخابرات چه 128 چه 256 عین این نوسان داره؟
سوال 2:تست پینگ تستتون از این بهتره؟ (البته این تقریبا 128هه ولی سرعت دانلودش هر از گاهی تا 25 میره البته با همین نوسان:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:: 2:)
(اصلا تست اسپید نمیاد:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:: 2:)
سوال 3:کسی هست تو منطقه 14 داشته باشه بگه سرعتش چجوریه؟
بعد من یه مشکل دیگه هم دارم اونم اینه که با اینیستالر یا فایل هایه یک قسمتی که میخواد دانلود کنه سرعت از دیال آپ کمتره!!!!!!(خداییش سرعت 1 هم بزوره مزاح نمیکنم ها!!!!!!:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:)
سرویس :2::2:از این:2::2: بدتر:2::2: ندیدم:2::2:
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2 ::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:: 2::2::2::2::2::2:
دیشب هم طرفای آخر شب باز اینترنت قطع شد کامل
قبلشم همش با جون کندن سایت بالا میاورد
دوستان آیا با کارت ایثار سرعت 512 یا 1مگ میدن یا نه طبق قوانینشون عمل میکنن؟
یک سوال دیگه منطقه ی مخابراتی ما توحید هست کسی اینجا از مرکز توحید سرویس داره؟
با تشکر:11:
سلام دوستان من تلفن خونمون ...صاحبش شخص دیگریه..یعنی خودمون صاحب خط نیستیم...مستاجریم..
چه طوری میتونم اینترنت مخابرات بگیرم؟ آیا باید صاحب خونه امضا بزنه؟ چون صاحبخونه اصلا نیستش خونش خیلی دوره
ما تو واحد آپارتمانشیم...یعنی اگر صاحبخونه باید امضا بزنه من نمیتونم بگیرم...
ممنون میشم راهنمایی کنید..:11:
من توحید هستم.منطقه ما خیلی خیلی مقرراتین من به زوره پارتی 256 گرفتمنقل قول:
شما باز یه سر بزن ایشالا که میدن بهت
سلام به همه دوستان
ميخواستم ببينم الان پورت هاي .. پي ان تو مخابرات بازه يا نه؟(مخصوصا ال تو تي پي)اين آيتم براي من مهمترين...
الان من پارس آنلاين دارم ولي ديگه نميخوام تمديد كنم.ولي الان تو پارس پورت ها باز هستن.
ميخواستم ببينم تو شبكه اي دي اس ال مخابرات هم همينجوريه يا نه؟
شما ببین اگر طرح پیش پرداخت توی مرکزتون راه اندازی شده از اون استفاده کننقل قول:
خدا رو شکر یکی پیدا شد که در منطقه مخابراتی توحید هست:42: قطع شدن و از این مشکلات زیاد دارن؟ و یک سوال دیگه سرعتتون رو چند هست؟ 25 کیلوبایت؟نقل قول:
نه قطعی که میشه گفت تو این مدت 1 سالو خورده ای که من داشتم کم بوده اونم مواقعی که خودشون صلاح دونستن :31:نقل قول:
من 256 دارم سرعت دانلودم با IDM 29.30 هستش.:11:
من 128 داشتم....امروز رفتم به مسئولش گفتم میخام 256 بگیرم اونم یه نامه داد گفت بروپیش رییس امضا کنه!....نکته جالبش اینجا بود که هیچ مدرکی ازم نخاستن(کارت دانشجویی و...)...جای تعجب داشت!:دی
سلام دوستان.من میخوام از مخابرات ADSL بگیرم.چه مدارکی لازمه؟از اینترنت هم میشه ثبت نام کرد یا نه؟
ممنونم
اینم پاسخ کامل سوال شما که قبلا دوستان زحمت کشیدن و تو همین تاپیک ذکر کردننقل قول:
نقل قول:
سلام به همه دوستان
ميخواستم ببينم الان پورت هاي .. پي ان تو مخابرات بازه يا نه؟(مخصوصا ال تو تي پي)اين آيتم براي من مهمترين...
الان من پارس آنلاين دارم ولي ديگه نميخوام تمديد كنم.ولي الان تو پارس پورت ها باز هستن.
ميخواستم ببينم تو شبكه اي دي اس ال مخابرات هم همينجوريه يا نه؟
256شما رو دقیقا رو چند بستن؟نقل قول:
دوست عزیز تا جایی که من اطلاع دارم و آخرین بار (چند ماه پیش) استفاده کردم باز بودنقل قول:
ولی بعد از اون قطعی سراسری و در پی اون قطعی های بعدی به نظر میرسه زیاد امیدی به باز بودنش نباشه
یا اگه باشه هم با کاهش سرعت مواجه بشید
حالا اگه دوستان دیگه ای هستن که تجربه استفاده در حال حاضر رو دارن خوشحال میشیم اطلاع رسانی کنند
سلام دوستان...هرمودمی که بخواهیم می تونیم استفاده کنیم؟ یا مارک بخصوصی رو فقط میشه استفاده کرد؟
برای adsl مخابرات
بله از هر نوع مودم بیسیم یا با سیم میتوانید استفاده کنید با هر مارک دلخواه.
با سلام
من چند وقته که چراغ adsl وinternet مودمم هم چند دقیقه یک بار خاموش میشه
بعد دوباره کانکت میشه
مارک مودم tp-link هست
به پشتیانی هم زنگ زدم میگه اشکالی نداره .مشکلی نیست و از این جور چرت ها
العان باید چه کار کنم
به نظر تون مشکل از چیه
مودمت رو ببر سر خط و دوباره چك كن.نقل قول:
اگه بازم همون وضعيت سابق بود ، مشكل از مخابرات منطقه اته (نه 1818).
(بايد زيرساخت خطت رو درست كنن.)
سلام دوستان عزيز ميخواستم بدونم مدارك لازم براي سرويس گرفتن از مخابرات چيه ممنون 128 kb
چطور دوست عزیز ؟!نقل قول:
دوست عزیز، آخرین قبض تلفن پرداخت شده، به همراه کارت ملی صاحب خط و خود شخص صاحب خط.نقل قول:
اگر هم مستاجر هستید + اجاره نامچه.
من امروز در خواست سرویس دادم و کارهارو انجام دادم..گفتن فردا بیا یوزر و پس رو بگیر...م یخواستم بدونم چند روز طول میکشه سرویس وصل بشه؟ چون الان که چراغ استاتوس مودمم خاموشه...
من از طرح پیش پرداخت اسنفاده کردم یعنی هیچ مدرکی ازم نخواستن نه اجاره نامه نه آخرین قبش نه فتوکپی شناسنامه حتی!
فقط 25 هزار تومن پیش پرداخت شارژ کردم شماره تلفنمو و گفتن فردا بیا یوزر و پس رو بگیر..دلیلشم این بود که به اجاره نامه دسترسی ندارم...
حالا چند رو ز طول میکشه خط روتر بشه؟ یعنی آماده اتصال بشه؟
تو حالت معمول که میرفتی و از مخابرات درخواست میدادی که یادمه اواخر یه هفته تا 10 روز زمان میبردنقل قول:
ولی این طرح پیش پرداخت رو اطلاع ندارم
ممنون میشم شما به عنوان اولین تجربه تو این زمینه در صورت وصل شدن اطلاع رسانی کنید
هیچینقل قول:
آخه چون 256 من رو 252 بسته شده گفتم اگه ببینم مال شما چه جوری هاست
128 شون رو 160 میدن ولی 256 رو کمتر هم میدن (نیم کیلو هم بالاخره یه چیزی یه واسه خودش:31:)
منم چون به صاحب تلفن دسترسی نداشتم 20 تومن پیش پرداخت دادم و 3 روزه وصل شد!
سلام من الآن adsl مخابرات دارم میشه به یه خط دیگه تو همون محدوده مخابراتی انتقال بدمش؟چند روزه وصلش میکنن؟
اووف چه دقیقی شما :8:نقل قول:
دقیق نمیدونم خودمم !!:27:
نه بابا دقت از خودتونه :31:نقل قول:
ولی اگه بگی خوبه چون من دیگه روم نشد زنگ بزنم بگم :
"4 کیلوبیت ما کجاست":19:
برداشت عوضی می کنن همین هم معلق میشه:27:
ولی اکه بدونم جای دیگه درسته میشه اعتراض کرد
یه مو از خرس کندن هم غنیمته:21:
همین امروز وصل شد...یعنی دیروز که در خواست دادم و پیش پرداخت رو دادم امروز رفتم یوزر و پس رو گرفتم و همین الان هم با ای دی اس ال مخابرات وصلم...یعنی 2 روز طول کشید کلا:11:نقل قول:
سلام به همگی
میخواستم بدونم سرعت شماها هم انقدر پایین آمده؟؟؟؟ من الان 5-6 روزی میشه سرعتم خیلی پایین آمده . 120 دانلودش بود الان به 10 هم نمیرسه:sad::9:
درود
کسی به تازگی ها از مخابرات سرویس گرفته؟مخابرات من پیام نور است
سرویساش چجوریه؟
من تماس گرفتم هنوز نپرسیده گفت بعد از جشن نوروز و تعطیلات میدهیم
جریان چیه؟
با سلامنقل قول:
سرویس 128 مخابرات با 32kb over head ارایه میشود یعنی 128 + 32 = 160
ولی سرویس 256 بدون اضافه اور هد است در نتیجه 256 را شما نمیگیرید و بزودی اضافه خواهد شد
یا 256 + 32 = 288
نقل قول:
اگر در منطقه 8 مخابراتی ( شروع شماره با رقم 8 ) باشی با یک معرفی نامه از شرکت معتبر یا اداره سرعت 512 واگذار میشود
قطعی شبکه خیلی زیاد شدهنقل قول:
سرعت هم بعضی ساعت ها نوسان شدید داره
احتمالا تا جمعه اینجوریه ! (به تقویم نگاه کنید)