وای ازبک گل زد می ترسم خیلی از یه طرف هم دوست دارم کره تو خونش سوم بشه
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
Printable View
وای ازبک گل زد می ترسم خیلی از یه طرف هم دوست دارم کره تو خونش سوم بشه
آفرین به این دروازه بان
ازبک سه تا زد
قضیه جالب شد
وای
قطر داره مشکوک بازی میکنه
خدایاااااااااا
یا علی مدد
چرا کیروش تعویض نمیکنه؟
تو رو خدا عرب بازی در نیارید
چرا اینجوری وقت کشی میکنن
داور خیلی داره به نفع کره میگیره
یکی بگه با این نتایج کره چندمه?
چرا شجاعی زود تر تعویض نکرد:n16::n16:
عوضش شانس سمت ایرانه.نقل قول:
داور خیلی داره به نفع کره میگیره
تبریک میگم صعود ایران به عنوان تیم اول به جام جهانی برزیل رو اما با نارضایتی.:n12::n16:
شانس آوردیم درست مثل بازی رفت ...
باید قبول کنیم اگر تیم رقیب ما این نوع بازی رو انجام میداد فورا از عبارت بازی کثیف استفاده میکردیم . :n02:اما اگه از دید دنیای حرفه ای فوتبال نگاه کنیم امروزه این نوع بازی به بازی منطقی در برابر حریف قویتر مشهوره .احتمالا کره ایها خیلی این نوع بازی تیم ملی رو مسخره و به حاشیه ببرند اما خوشحالم کلشون رو خوابوندیم و بردیمشون .
امیدوارم برای جام جهانی برنامه های خوبی داشته باشیم و این نوع بازی رو مسلما هیچ کس نخواهد پسندید .
کره دوم شد !نقل قول:
یکی بگه با این نتایج کره چندمه?
وای آخرش کیروش قاطی کرد.. طرف کره ای حمله کرد به سمت کیروش
ازبکستان 5 - 1 جلوه
یعنــی رفتیمــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــا
من که رفتم...هر کی بشینه پا فیلمای سیما واقعن که:n02: ...
به تمام هواداران تیم ملی تبریک میگم.
اگه با منتخب اسپانیا و آلمان هم با این شرایط بازی میکردن، بازی رو میبردن. از بس که تو این مسابقات شانس داشتیم.
ازبکستان یک گل دیگه بزنه کره حذف میشه
واقعا جواب خوبی به مربی گستاخ و بی ادب کره ای ها داده شد. ایولللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل
تبرییییییییییکککککککککککک کککککککککککککککککک:n20::n20::n20 :
چوی یییییییییییییییییییییییی:n 08:
وای خدا کاش ازبکستان وقت داشت الان یه گل دیگه میزد .. وای وای چه حالی میده گل بزنه:n02:
دقیقاً چی شد؟نقل قول:
کیروش رفت مشت گره شده رو نشون مربی اونها داد و بعد چی شد؟؟؟؟
تبریک:n16::n16::n16::n16::n16::n20::n20::n20:
آخر بازی کی روش میخواست مربی کره رو بزنه:n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بریم بترکونیم
مچکریم
تبریک بابت صعود تیم ملی ایران به جام جهانی- هم تو گروهمون اول شدیم هم کره جنوبی دابل کردیم :n12:
کره شانس آورد
صعود کرد
با 1 تفاضل گل کره دوم شد
کثافت قطر و ازبکستان خوب ساخت و پاخت کرده بودن !!
خدایا شکرت رفتیم جام جهانی :n12::n12:
مرسی کارلوس اومد حال مربی کره رو گرفت...
خیلی حال میده اینجوری رفتن جام جهانی
بچه ها بریزییییییییییییییین بیرون جشن بگیریم:n12::n20::n19:
سلام ایران به جام جهانی برزیل ۲۰۱۴. شادباش به همه فوتبال دوستان چه صعود دراماتیکی داشت ایران. اصلا انتظار چنین نتایجی رو نداشتم. فوق العاده بودن...:n16::n12:
چه میکنه این گوچی. 7 بازی 5 گل و چه گلهایی هم میزنه .واقعا یه مهاجم تاپ و کلاسیک...:n16:
و در آخر هم مچکریم روحانی =))))))))))))) :n02:
تبریک میگم
همه بازی یه طرف حرکت اخر بازی که داور سوتو زد و کارلوس کیروش رو به چوییییییییییییی :thumbsup:
پتشید برید بیروووون بترکونیییید نشینید خونه ها مسائل فرهنگی رو هم نمیخاد رعایت کنید :n02:
حالا کی خیلی خوش خیاله!؟؟:n19::n18: صعود کردیم مقتدرانه و به عنوان تیم اول!:n20:
تبریک
کیروش رفت سمته چوی چی کار کرد؟؟؟:n02:
سد جلال خیلی خوب بازی کرد...
دلم واسه ازبسکتان سوخت ... بیچاره یه گل میخواست
. در ضمن ساخت و پاخت نبود ازبکستان واقعا بازیشو کرد و میخواست ببره قطر هم کم اورده بود
اول از هر چیز صعود مقتدرانه تیم ملی کشورم رو به همه ی ایرانی ها تبریک میگم!!!:n20::n20::n20::n20::n20:
دوم از همه یه سلام علیک باید خدمت اون دوستانی که تو روزایی که تیم ملی ایران اوضاع خوبی نداشته و بدجور شمشیر رو از روو بسته بودن و چپ و راست سرمربی و تیم ملی کشورم رو میکوبندن عرض کنم از همین جا....و بگم یکم غیرت هم بد چیزی نیس دوست عزیز...!!!!!! :n19::n19::n19::n19::n19:
سوم باید تشکر کنم از یه مرد بزرگ...
کارلوس کیروش....
که حالا در فوتبال ایران جاودانه شد....!!!!
خوشا به غیرتت مرد....
بعد از صعود پایان بازی؛بیشتر از اینکه از پیروزی تیم ملی کشورم؛با اوضاع به وجود اومده؛در خاک کره ی جنوبی؛خوش حال باشم و بهم حال بده؛اون حرکت غیرتمندانه ی کارلوس کیروش بهم چسبید!!وقتی رفت و اون حرکت رو جلوی مربی کره ی جنوبی انجام داد....
این مرد تا همیشه در دل من جا خواهد داشت....
مرسی غیرت مرد...
دست همه ی بازیکن ها هم درد نکنه.....
تو این 3 بازی شاهکار خلق کردن.....
:n16::n16::n16::n16:
:n20::n20::n20::n20::n20::n20::n20::n20::n20::n20: :n20::n20:
خوب همه ی جوابهای کره ای ها رو دادن :n25:
تبریک صعود خوبی بود........
تبریک به همه دوستان بابت صعود .... عجب بازی نفس گیری شد !!!
گوچی با سماجت خودش تک و تنها , تک موقعیت ایران رو ساخت و خودش همون رو به گل تبدیل کرد و نشان داد که سطح بازی و بازیکنان اروپایی چقدر متفاوته .
واقعا لذت داشت بعد از 8 سال دوباره به جام جهانی رفتیم . مرسی همه بچه ها و مرسی کیروش که آرزوی خیلی ها رو برآورده کرد .
بریم جشن بگیریم :n20:
موقعی که قوچی استارت زد کسی دید خلعتبری هم داشت استارت می زد همراه قوچان نژاد لب خط کمک بدبخت داشت لب خط می دوید نمی دونست بدوه یا خلعتبری رو هل بده بیرون
منم تبریک میگم... خوب حالشونو گرفتیم... بخصوص حال سرمربیشونو... حرکت آخر کیروش خیلی قشنگ بود... دلم خنک شد...
تبریک فراوان به همه بابت این برد واقعا شیرین:n12:..لحظه گل واقعا مو به تنم سیخ شد :n02: همچنین اون لحظه ای که رحمان توپارو عالی گرفت.
قوچان نژاد هم یه s4 گرفت...حقش بود دمش گرم:biggrin:
حرکت آخر کیروش هم جالب بود:laughing:
جا داره عزیزانی که رحمان احمدی رو به شدت میکوبیدن و میگفتن نصف رحمتی هم نیست و فشار زیادی بهش وارد کرده بودن الان برن یک دوری بزنن بیرون!!:n09: واقعا تو یک صحنه فوق العاده نجات داد دروازه رو با دبل سیو!!:n19:
تبریک :n20::n19:
دم کیروش گرم خوب حال مربی کره گرفت واقعا حال کردم :n02:
شوخی :
یکی از پیج های فیسبوک نوشته بود که قلعه نوعی با دفاع کره تماس گرفته و گفته اگه گل به خودی بزنه فصل بعد میارش تو تیمش :n02:
همین هم شد