آقا ایم پچ 1.02 کونامی اومده ؟
پس چرا از طریق خود بازی نمیشه آپدیت کرد ؟ (قبلاً می شد) چیزی نشون نمیده یعنی فعلاً نیومده دیگه پس اینی که دادن بیرون چیه ؟
Printable View
آقا ایم پچ 1.02 کونامی اومده ؟
پس چرا از طریق خود بازی نمیشه آپدیت کرد ؟ (قبلاً می شد) چیزی نشون نمیده یعنی فعلاً نیومده دیگه پس اینی که دادن بیرون چیه ؟
پچ از خود بازی دانلود نمیشه دوست من داخل بازی DLC رو دانلود می کنه نه پچنقل قول:
برای پچ باید فایل نصبی رو دانلود و مثل نرم افزار نصب کنی روی سیستمت
خوب مشکل اینجاست که ما وقتی بازی رو نصب می کنیم، از همون ابتدا خودش کرک رو میریزه. کسی می تونه فایل اصلی و دست کاری نشده pes2012.exe رو بذاره که بعد از نصب بازی، تو بازی هست؟نقل قول:
در غیر این صورت باید بریم نسخه آخر بازی که گروه RELOADED بیرون داد رو دانلود کنیم تا پچ رسمی کونامی نصب بشه!
سلام به همه دوستان.
من سالهاست pes بازی میکنم و کلا فقط یه بار جندسال پیش fifaنصب کردم . هرسال که نسخه جدید میومد با تمام مشکلاتی که داشتن شاید چندروز اول خوشم نمیومد ولی بعد عاشقش میشدم و تا چند ماه ازش سیر نمیشدم.
ولی این بار مثل اینکه فرق داره و خداییش هرچی بازی میکنم و میخوام خودمو راضی کنم که جذابه اما واقعا نیست!!یعنی همون نسخه قبل با تمام مشکلاتی که داشت و تو این نسخه حلش کردن ولی باز بنظرم جذاب تر بود .اصلا غیر طبیعی شده اخه چیه اینا ساختن بازی سرد و بی روح حال ادمو به هم میزنه .
ولی باز مجبورم بسازم چون عادت ندارم نسخه های قدیمی رو بازی کنم:41::13::19:
دوستان کی fifa 2012 بازی می کنه؟ بنظرتون خوبه امسالو با fifa سر کنم
دوستان من نسخه ای که همون اول اومد رو دارم همون دوسه روز اولی که اومده بود گرفتم که گزارشگر انگلیسی نداشت و زبانشم انگلیسی نبود برا اجرای پچ باید نسخه نهایی رو گرفت؟ آخه همونطور که گفته بودم تو صفحه قبل:
من این پچ جدید کونامی رو دانلود کردم با کرکش ولی تغییری توی نقل و انتقالات و لباس و آیکون تیم ها ندیدم ولی همون ابتدای اجرای بازی توی صفحه اول نوشته ورژن 1.02 حالا من موندم چه کار کنم دستورالعمل خاصی داره البته من اولین پچیه که مینصبم و قبلش هیچ پچی نصب نکردم اگه میشه راهنماییم کنید که اصلا چه باید بکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید دوست عزیز PES کلا خراب کرده توی این چند سال اخیر فقط کسانی این رو بازی می کنن که علاقه شدیدی بهش دارن و با فیفا هم کلا مشکل شدید دارن فقط چنین افرادی قادر به بازی کردن و تحمل کردن نسخه های اخیر PES هستند وگرنه همونطور که می بینید تعداد زیادی از فوتبال خور ها دیگه به سمت فیفا کشیده شدن و علاقه ای به سبک مصنوعی pes ندارندنقل قول:
سلام قبلا هم بارها اشاره شده که پچ رسمی (نصبی) کونامی هیچ وقت ربطی به تغییرات گرافیکی بازی از قبیل ترانسفر ها و جرسی و آیکن و لوگوی تیم ها نداره پچ رسمی کونامی یک آپدیت تایتل هست و معمولا باعث برطرف شدن باگ ها یا نارسایی های گزارش شده از بخش مولتی پلیر و آنلاین ارائه میشه و تغییراتی رو روی گیم پلی اعمال می کنه تغییرات رسمی کونامی در مورد مواردی مثل لباس ها و سایر لایسنس ها و ترانسفر ها در قالب DLC عرضه میشهنقل قول:
بچه ها کسی پایه ی آنلاین بازی کردن هست؟؟
من پایه هستمنقل قول:
ولی اخه فوتبال کونامی همیشه مصیبته
فیفا را مثل اب خوردن میشه انلاین زد
شما راهی بلدین ؟
دوستان برا غیر فعال کردن حالت blur بازی چیکار باید کنم ؟؟
سلام ممنوننقل قول:
یعنی اگه DLC کونامی رو دان کنم مشکل حله اون وقت اون DLC با پچ های دیگه که باید سازگاری داشته باشه؟ مثه همین پچ 1.02
منم همین مشکل شما رو دارم :41: ، لطفا کسی فایل اصلی بازی رو داره دریغ نکنه :40:نقل قول:
یعنی خود شما کرک رو کپی نمیکنید؟ من که خودم کرک رو کپی کردم و ریختم تو فولدر بازینقل قول:
خب به هر حال وقتی که یه کرک دیگه تو فولدر بازی کپی میکنید چون هم اسمش هست باید پیغام Yes و No بده این پیغام رو بهتون نمیده؟ من که کرک رو خودم ریختم وقتی مثلا کرک همین پچ 1.02 رو میریزم این پیغام رو میده
این فایل اجرایی اصلی بازی منه، نمیدونم به کارتون میاد یا نهنقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?r6915f2gq6ctt9o
DLC بیشتر اسم بازیکن ها و نقل و انتقالات رو آپدیت میکنه. اگر اشتباه نکنم امتیاز و قدرت بازیکن ها رو هم آپدیت میکنه اما لباس تیم ها یا آیکون و لوگوی اون لیگها و تیم هایی که لایسنسشون خریداری نشده درست نمیشه. برای اینکه همه اینا درست بشه باید از همین پچ PESEdit.com که دوستان آخریش (نسخه 2.1) رو گذاشتن استفاده کنید. پچ های pesedit یکم حجیم هستن (مثلا آخرین پچش برای pes2011 حدودا 1.7گیگ بود) اما خیلی خوب و کامله و لذت بازی رو بیشتر میکنهدر ضمن این DLC ـی که الان کونامی داده و نقل و انتقالات رو درست میکنه بدون هیچ مشکلی با پچ 1.02 کونامی کار میکنهنقل قول:
یه سوال میپرسم ممکنه خیلی مبتدیانه باشه ولی ببخشید
قبل از شروع بازی توی game plan میشه 4 تا تاکتیک تیمی ریخت بعد چجوری وسط بازی عوضشون کنم حالتارو یا اصلا از کجا بفهمم با چه تاکتیکی بازی شروع میشه همون اول ؟
بله از PESEdit 2012 Patch v2.0.1 استفاده ميكنمنقل قول:
حالا من پچ و كرك Konami رو دانلود كردم، ميتونم استفاده كنم؟ اگه ميشه لطفا قدم به قدم راهنمايي كنيد چون ارور نصب ميده، البته من محتويات پوشه كرك رو ريختم در محل نصب بازي گيم پلي و مخصوصا پاسكاري تغيير كرد ولي ليگ انگلستان بهم ريخته مثلا لباس آرسنال شده لباس زاراگوزا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از شما اما با این فایل اجرایی هم درست نشد. بازی من واسه شرکت سریر بود. مثل این که تنظیمات نصب بازی رو دست کاری کردن. باید نسخه نهایی رو دانلود کنم :41:نقل قول:
شماره 1 ترکیب اصلی هست که بازی با همون شروع میشه . برای عوض کردن بقیه ترکیب ها دکمه سلکت (کنار استارت) رو نگه دار و دایره رو چند بار بزن پایین نشون می ده هرکدوم رو خواستی بزار باشه .نقل قول:
---------- Post added 10-11-2011 at 12:01 AM ---------- Previous post was 09-11-2011 at 11:58 PM ----------
پچ pesedit 2.1 رو دانلود کن هم بلوری رو درست می کنه هم نقل و انتقالات و اسم تیما و لباسا و ....نقل قول:
دوستان من پچ 2.1 رو دانلود کردم که پچ 1.02 کونامی رو هم داره . اونطوری که گفته بودن گیم پلی هیچ تغییری نکرده . بازم همه بازیکنای کامپیوتر مثل مسی همه رو دریبل می کنند . کلاً 90% مواقع دریبل می خوری . اون 10% مواقعی هم که توپ رو می گیری 90%ش رو داور خطا میگیره :31:
باگ run هم درست نشده و هنوز موقع دوویدن یهو وای میسته !!!
توی 11 مشکل پاس کاری بود که با بازی های زیاد و تمرین می شد درستش کرد . اما توی 12 عملاً هیچ کاری نمیشه کرد کامپیوتر با هر کی بخواد همینجوری توپ رو بر میداره میره :2:
ما که مسترلیگ باز نیستیم دلمونو به خود بازی خوش کردیم که اون هم ر....ن توش :27:
حیف که سیستمم جواب نمیده وگرنه تا الان رفته بودم سمت فیفا :5:
این کارو کردم اما تغییری در سیستم ندیدمنقل قول:
من با تنظیمات پیش فرض دسته گفتم . اگه تغییر دادی باید برگردونی به حالت اول . توی تنظیمات خود بازی منظورمه اونجا که پروفایل می سازی .نقل قول:
من الان دوباره امتحان کردم و با نگه داشتن سلکت و زدن دایره انتخب میشه اینم عکسش :
به موضوع دیگه راهی هست بدون اینکه بازی اوریجینال آنلاین بازی کرد ؟
یه چیزی توی مایه های Garena که روم داشته باشه و این حرفا
فایلهای اصلی بازی ( ارجینال اینستال ) رو برات آپلود کردمنقل قول:
فقط شما فایلهای داخل پوشه img بازی رو کپی کن و بریز داخل پوشه img همین پوشه که برات آپلود کردم
بعد بازی رو پاک کن و از طریق این پوشه بازی رو نصب کن
بعد پچ 1.2 رو نصب کن و بعد از نصب پچ ، در مرحله آخر کرک 1.2 رو وارد بازی کن
20 مگ
این هم لینک اپلود باز که urumchi عزیز زحمتشو کشیدهکد:http://hotfile.com/dl/134660409/bc65e67/orginal_instal.rar.html
http://www.mediafire.com/?3y0olec2y48pi22
این هم فایل زبان انگلیسی که یادم رفتبود بریزم داخل برنامهکد:http://www.uploadbaz.com/ceovtqefsz6k
کپی کنید تو پوشه img بازی
کد:http://www.mediafire.com/?dncdev570cgpu6r
سلام
من تازه pes12 رو نصب کردم
دوستان میشه راهنمایی کنند که من الان باید کدوم پچ ها رو نصب کنم و چگونه؟
ممنون
سلامنقل قول:
تست شد و جواب داد
ممنون
راستي شماره سريال هم ميخواد كه دوستان بايد موقع نصب داشته باشن
موفق باشيد
سلام دوست عزیز .باید اول تنظیمات را فعال کنی ۱_توبازی استارت رو بزن۲_ بعد برو تو ارنج.۳_اون پایین چند تا شکل هست که شماره دارن. (که اخریش مال سیو بازیه)،که تاکتیک۱و۲و... ".یکی از گزینه ها فکر کنم ۴باشه که باید بری اونو انتخاب کنی وتنظیمات تاکتیک رو فعال کنی
توبازی من با زدن شوک به سمت راست تاکتیک رو عوض میکنم.موفق باشی
میتونی بری تو سایت pesbaz.com همه چی هرچی بخوای توش هست.نقل قول:
پچ pes edit 2 رو دانلود کنی همه چی درس میشه حجمشم حدود 400 مگه ، بنظر من ورزشگاه ها رو هم براش دانلود کن (حجمش زیاد نیست)خیلی بهتر میشه اگه اینا نبودن نمیتونستم تحمل کنم این گندی که konami زده!!!:13:
راهنماییشم تو خود سایت هست
واقعا این جمله که ر...دن توش لایقشه !!!نقل قول:
بقول تو 90 درصد موارد خطا میگیره اگه پشت محوطه جریمه باشه هم باز 90درصدشو گل میکنن !!!:19:
شیطونه میگه برم fifaنصب کنم ولی انگار یه حسی نمیذاره از pes دل بکنم:40::40::41:
سلام به همه رفقای pesباز که آخرت اصالتن مردونه:27:
آقا من لینک دانلود فایلای آپدیت رسمی کونامی رو میخوام که تا حالا ارائه شده
با تشکر زودتر
همین پچ 2.1 رو دانلود کن هم پچ کونامی رو داره هم dlc رو داره . یکی دو صفحه پیش بود .نقل قول:
سلام
يادمه از اون اولش كه سگا داشتم تا پلي 1 و پلي 2 حالا هم كه كامپيوتر اضافه شده:31:
هيچ وقت سي دي ها يا دي وي دي هاي فيفا رو تو دستم لمس نكردم:27:
حالا حي بياين گله شكايت كنيد كه اينطور اون طور . . .
درسته نقص و عيب داره ولي هيچ وقت من گرافيك اين بازي رو به هيچ چيز ديگه ترجيح نميدم . . .
يكم سبك بازيتون ور عوض كنيد دوستان . . .
اگه سي دي ELEVEN 7 رو دارين نصب كنيد ببين چه زماني چي بود:27:
موفق باشيد
نقل قول:
:18::18::18::18::18::18:
داداش یه چیز عجیب!!!
بازی من قبل از نصب این پچ انگلیسی بود از شرکت "پردیس گیم" که تازه اومده خریدم
حالا که این پچ رو با راهنماییهای کامل شما نصب کردم :18::18::18: زبان و منو بازی آلمانی /فرانس شده:18:
خدایااااااااااااااااااااا اااا یعنی چی دیگه این؟:18:
لینک کرک 1.2 رو میشه یک نفر بذارهنقل قول:
بخاطر اينكه ارژينال ستاپ زبان ديفالتش فرانسوي هستشنقل قول:
شما بايد فايلهاي داخل پوشه img شركت پرديس رو داخل پوشه img خالي اون پوشه ارژينال ستاپ كپي كنيد
17 مگنقل قول:
کد:http://www.pesbaz.com/hamidALI20/PES%202012%20Software/Pes%202012%20Crack%20V%201.02%20-(www.PESBaz.com).rar
تورو خدا یکی بگه چطور این کرنرها رو گل کنم
از اولش تا الان فقط یکیشو گل کردم :13:
اینا فایل های Setup آلمانی فرانسوی بازیه؟؟؟ من فکر کردیم انگلیسیه.نقل قول:
دوستان اگه میشه فایل های Setup انگلیسی بازی رو آپلود کنین تا Setup بازی ما انگلیسی بهش.
Setup بازی من آلمانیه:31:
البته منو و گزارشگر انگلیسی رو دانلود کردم و میشکلی ندارم ولی دوست دارم Setup بازیم انگلیسی باشه:8:
هر کدوم از دوستان Setup بازیش انگلیسیه لطف کنه یه جا آپلود کنه تا ما هم یه فیضی ببریم:11: زیاد حجم نداره.
نقل قول:این فایل رو دانلود کنید و بریز تو پوشه img بازی تا زبان انگلیسی هر اضافه بشه ، بعد از داخل بازی از قسمت language و انگلیس رو انتخاب کنیدنقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?dncdev570cgpu6r
این فایل رو دارم. این فایلی که شما دادین واسه زبان منوی بازیه :11:نقل قول:
منظورم زبان Setup بازی بود.
منظورم اینه:
سلامنقل قول:
خوب روي ست آپي كه فرمتش msi هست از نصب شروع كن
اون فينگيليش:31:
موفق باشي
دادا اين سوال رو من قبلا 2 بار پرسيدم كسي جواب نداد، من بجز يكي كه مستقيم با امانوئلسون بازيكن ميلان مستقيم زدم تو گل، ديگه نتونستم از كرنر به گل برسمنقل قول:
سلام
این خستگی بازیکنها چقدر بد هست وقتی ده یا 15 بازی یک بازیکن بازی میکنه پشت سر هم دیگه تا آخر فصل خسته هست