[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا این عکس حالو روز استقلالو نشون میده:41:
یادش به خیر چه تیمی داشتیم
Printable View
واقعا این عکس حالو روز استقلالو نشون میده:41:
یادش به خیر چه تیمی داشتیم
پزشک استقلال در گفتوگو با فارس:
جباری همراه تیم به اردو میرود
خبرگزاری فارس: پزشک تیم فوتبال استقلال گفت: کادر فنی از مجتبی جباری در اردوی پیش از بازی با پرسپولیس استفاده میکند.
اکبر رضایی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره آخرین وضعیت مجتبی جباری، گفت: در عکسی که جباری از زانوی خود گرفته متوجه شدیم مشکل او کشیدگی رباط نیست بلکه کشیدگی در عناصر داخلی مفاصل و تا حدودی مینیسک دارد.
وی افزود: جباری درد داشت و ما با درمانهایی که آغاز کردیم این درد را کنترل کردیم و قرار است نظر ۳ متخصص دیگر را بپرسیم. فقط این را میگویم که جباری همراه تیم در اردو شرکت میکند و استفاده از او در دربی به شرایط زانویش و نظر کادر فنی استقلال باز میگردد.
دربی 74 ساعت 18 فردا برگزار میشود.
برای مساوی بازی کنیم، میبازیم
مظلومی: مغرور نیستیم و در باد بردهای قبلی نمیخوابیم/ درباره جباری ریسک نمیکنم
خبرگزاری فارس: سرمربی استقلال گفت: در باد پیروزی در دربیهای قبلی نمیخوابیم و با غرور بازی نخواهیم کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، پرویز مظلومی در نشست خبری پیش از دیدار فردا با پرسپولیس با اشاره به آخرین وضعیت تیمش در پاسخ به این سؤال که با پیروزی مقابل تراکتورسازی روحیه تیمتان بالا رفته، گفت: گذشت آن زمان که سه امتیاز قبل از دربی را فدا کنیم و به خاطر بازی با پرسپولیس بازی قبل آن را جدی نگیریم. اگر میباختیم موقعیت خود را در صدر جدول از دست میدادیم. بنابراین ریسک کردیم و بازیکنان با تمام توان بازی کردند. هر چند قبل از بازی با بازیکنان دو کارته تیمم صحبت کرده بودم اما حالا آنها اخطار گرفتهاند و نمیتوان به خاطر این مسئله عزاداری کنیم که چرا آنها را از دست دادهایم.
وی افزود: با شناختی که از بازیکنانم دارم، مطمئن هستم که آنها با تمام توان خود کار خواهند کرد و میتوانند بازی را برای استقلال در بیاورند.
مظلومی در خصوص آخرین وضعیت مجتبی جباری گفت: وضعیت این بازیکن هنوز مشخص نیست و منتظرم تا فردا گزارش کامل پزشکان تیم را دریافت کنم. اگر بتوانیم از این بازیکن استفاده میکنیم ولی سلامتی و آینده او را به خطر نمیاندازم. مطمئن باشید اگر آسیب دیدگی جباری به گونهای باشد که در صورت بازی لطمه بخورد هرگز ریسک نمیکنم. هر چند او ستون تیم ما محسوب میشود اما حالا مسئولیتمان سنگینتر است و بازیکنان باید تلاش بیشتری کنند.
سرمربی تیم استقلال با اشاره به بازی فردا گفت: دربی همیشه حساسیت خاص خودش را دارد و هر دو تیم تلاش میکنند که جواب هوادارانشان را بدهند. ما شرایط روحی خیلی خوبی داریم و پیروزیهای گذشته ما را مغرور نمیکند. خوشبختانه اندوخته روحی خوبی را به دست آوردهایم و میدانیم که پرسپولیس تیم خوبی است و دنیزلی با آمدنش تغییراتی را در این تیم ایجاد کرده اما نسبت به آنها آشنا هستیم.
مظلومی گفت: متاسفانه فشردگی بازیها به گونهای است که نتوانستیم کار تاکتیکی کنیم و تنها به صورت تئوری با بچهها کار کردیم. در این بارندگی و برف فقط ریکاوری انجام دادیم و شاید فقط توانسته باشیم خستگی بازی سنگین و پرفشار تراکتورسازی را از بدن آنها خارج کنیم. با این وجود در بازی مقابل پرسپولیس به دنبال سه امتیاز و حفظ صدرنشینیمان هستیم.
وی در خصوص اینکه چه توصیهای برای هواداران دارید، گفت: آنها در چند بازی گذشته فرهنگ خود را نشان دادند و امیدوارم به همین گونه رفتار کنند. اگر تماشاگران اجازه بدهند بازیکنان میتوانند بدون استرس کار خود را انجام دهند. اما اگر خدای ناکرده حرکت دیگری از آنها سر بزند، بازیکنان خلاقیت خود را نمیتوانند در زمین پیاده کنند. امیدوارم اتحاد و یکدلی داشته باشیم و جوی که قبل از بازی برای ما به وجود آوردند، روی داوری لطمه نخورد.
مظلومی گفت: از اینکه فغانی را انتخاب کردهاند خوشحالم و آنها داور خوبی را به کار گرفتهاند اما در این شرایط که به خاطر گرفتن یک پنالتی که این جو را درست کردهاند، امیدوار هستم داوری خوبی را از او شاهد باشیم. من نگران هستم که این مسئله را عنوان کردم و متاسفانه دو ساعت یک برنامه را به یک پنالتی گرفته شده اختصاص دادن و اسمی از آن برنامه نمیبرم.
مظلومی در خصوص اینکه استقلال با تفکر تهاجمی وارد زمین میشود یا خیر، گفت: مربی طبق شرایط، تیم را ارنج میکند. شرایط بازی با تراکتورسازی با این مسابقه فرق دارد. همیشه مقابل پرسپولیس نیروهای تهاجمی را بیشتر گذاشتهام و تاکتیک مناسبی را اتخاذ کردهام. دفاع کردن نوعی باخت است و اگر با این تفکر وارد زمین شویم، اشتباه کردهایم. باید روی زمین حواسمان را جمع کنیم چون پرسپولیس بازیکنان تکنیکی دارند که ممکن است ما را دچار مشکل کنند.
وی در خصوص اینکه آیا برای مهار کریمی برنامهای دارید یا خیر، گفت: هرگز به این فکر نبودهام ولی کریمی بازیکن تاثیرگذاری است و ما هم بازیکن تاثیرگذار زیاد داریم.
خبرنگاری پرسید فتحاللهزاده اعلام کرده نتیجه مساوی هم نتیجه بدی نیست شما چه نظری دارید که مظلومی گفت: ما به دنبال تساوی نیستیم و با این هدف وارد زمین نمیشویم. من فتحالله زاده را بعد از بازی با تراکتورسازی ندیدم اما او نظر خودش را گفته و تیمی که برای مساوی به زمین برود، میبازد.
پرویز مظلومی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه پس از دربی جام حذفی یکی از رمزهای موفقیت خود را به عنوان مربی آرامش قبل از بازی میدانستید، و آیا در فاصله یک روز به دربی 74 آرامش دارید که برنده بازی شوید، گفت: میبینید با کسالتی که دارم راحت سر جایم نشستهام. جنازه ما هم باید به زمین برود. با اینکه چند مهره تاثیرگذارم را در اختیار ندارم آرام هستم اما آرامش من امشب قبل از بازی مشخص میشود.
وی در خصوص اینکه فکر نمیکنید بازیکنانتان مغرور باشند،گفت: اینگونه نیستیم که در باد دربیهای قبل بخوابیم و تمرکزمان تنها روی این بازی است.
خبرنگاری مظلومی را به چالش کشید و به او گفت: حمید استیلی در دربی قبل چند بازیکن را در اختیار نداشت و شما اعلام کردید که این مسئله ربطی به استقلال ندارد و آیا حالا خود را جای او میگذارید که مظلومی گفت: ما که حرفی نزدیم. دنبال بهانهگیری نیستم و با همین سرمایه داخل زمین میرویم. بودن آن بازیکنانم خوب بود ولی حالا که نیستند تلاشمان بیشتر است. با شناختی که از بازیکنانم دارم مطمئن هستم که آنها نهایت تلاش خود را انجام میدهند.
در پایان نشست خبری یکی از خبرنگاران پرسید جانشین جباری کیست که سرمربی استقلال با خنده گفت: یکی را پیدا میکنیم و داخل زمین میفرستیم. خیالتان راحت. 10 نفره به زمین نمیرویم انشاءالله که او باشد ولی اگر او نبود جانشین او را معرفی خواهیم کرد.
عکسه خوبه ولی تیتر ...:41: وژه زرد رنگ مناسب مطبوعات نیست ... مگه چاله میدونه؟!نقل قول:
با توجه به نبود بازیکنان و قضیه جنگ روانی که رویانیان به راه انداخته ، مساوی هم برای ما به نظرم خوبه .
هر چند با همین بازیکنان حتی در صورت نبودن جباری هم توانایی بردن پرسپولیس رو داریم ، بالاخره پرویز خان قلق برد توی دربی دستش امده...
امیدوارم یک بازی جانانه بکنن بچه ها ... با غیرت و تعصب ... نتیجه هر چی خدا بخواد...
من برای نساوی راضیم خدایی تیممون خیلس ناقصه تو این بازی
بچه ها جباری چی شد؟
میرسه؟
ترکیب رو میشه یکی بگه:11:
غایبان پرسپولیس هم بی زحمت لطف کنید:11:
من بعد از بازی شاید نباشم 2 نکترو الان میگم
1_گواردیولا هم بدون ژاوی/فابرگاس/مسی/اینیستا با رئال بازی کنه اگه ببازه کسی ازش ایراد نمیگیره....بزرگترین تیمها هم با نبود بازیکنایه کلیدیشون تضعیف میشن و استقلال هم قطعا مستثنی نخواهد بود... دربی رفت قدرتمندترین استقلال 10 سال اخیر جلو پرسپولیس قرار گرفت.حالا هم معمولیترینش قرار میگیره
2_بازیکنایه ترکیب اصلی پرسپولیس در بازی امروز 98% همونایی هستن که دربی حذفی بازی کردن حتی اون زمان حقیقی و ممدوتال هم داشتن.....ولی بعد از بازی اون حرفارو میزدن که پرسپولیس دستو پا بسترو گذاشتن جلو استقلال در صورتی که اون موقع پرسپولیس حداقل بازیکنهایه ترکیب اصلیشو داشت....الان ما چی باید بگیم؟بگیم عزیز محمدی با رویانیان رفیقه؟:31:
به دور از تعصب بخوام حرف بزنم:31:به مساوی هم راضی ام:31:
از اون بازیهاست که 88 دقیقه توپ رو دروازه ماست:31:بدجوری وسط زمینو از دست میدیم
پ.ن
دیشب خواب دیدم با گل کیانوش رحمتی بازیو 1-0 بردیم..
.....................
اینطور که بوش میاد میرسه ولی هنوز هیچی معلوم نیستنقل قول:
بچه ها جباری چی شد؟
میرسه؟
............................. رحمتی ................................نقل قول:
ترکیب رو میشه یکی بگه
حسینی .......... حنیف .......... منتظری ............. حمودی
................ الونگ.................. کیارحمتی ...................
شریفات .................. زندی ........................... میداودی
........................... برهانی ...................................
پ.ن2
اگه این موضوع صحت داشته باشه من ترجیح میدم یه بازی نداشته باشیمش نه تا پایان فصل!!!نقل قول:
مهر بررسی کرد/ مخالفت پزشکان با حضور جباری در دیدار با پرسپولیس/ تصمیم با کادر فنی!
اسیا لیگ حذفیو نباید فدای دربی کنیم
پ.ن3
اینم نکته جالبیه که پرسپولیس در 8 سال گذشته تا به امروز فقط دو بار پیروز شده یعنی در 18 دربی(+حذفی و جام ولایت) فقط 2 تاشو بردن:31:
ویرایش
به گزارش مهر ترکیب اصلی اعلام شد(در ترکیب بالا ویرایش کردم)
کاپیتان مصدوم در فهرست 18 نفر/ ترکیب استقلال برابر بازی با پرسپولیس مشخص شد/ جباری در ترکیب اصلی نیست
کادر فنی تیم فوتبال استقلال یازده بازیکن اصلی این تیم برای دیدار عصر پنجشنبه با پرسپولیس را مشخص کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال استقلال که اردوی شبانه روزی خود برای دیدار هفته بیست و چهارم برابر پرسپولیس را در هتل آکادمی فوتبال برپا کرده است، ظهر امروز تمرین سبکی را در محوطه بیرونی هتل انجام داد. در این تمرین یازده بازیکنی که قرار است ساعت 18 برابر پرسپولیس به میدان بروند تمرین سبکی را پشت سرگذاشتند.
در جمع یازده مرد پروز مظلومی برای دیدار با پرسپولیس سید مهدی رحمتی، حنیف عمران زاده، پژمان منتظری، میثم حسینی، علی حمودی، کیانوش رحمتی، الونگ الونگ، فریدون زندی، اسماعیل شریفات ، میلاد میداودی و آرش برهانی حضور دارند.
مجتبی جباری که از ناحیه پا دچار مصدومیت شده و حرف و حدیث های زیادی در مورد رسیدنش به بازی با پرسپولیس مطرح شده بود، در فهرست 18 نفره تیم فوتبال استقلال قرار دارد اما ظاهرا کادر فنی به توصیه های پزشکان معالج او توجه کرده اند و جباری را در ترکیب اصلی قرار ندهند.
با این حال هنوز مشخص نیست که پرویز مظلومی قصد دارد در این دیدار از کاپیتان تاثیرگذار خود استفاده کند یا حضور او در فهرست 18 نفره برای بالا بردن روحیه سایر بازیکنان است. دیدار استقلال برابر پرسپولیس ساعت 18 امروز پنجشنبه به قضاوت علیرضا فغانی در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.
دیگه اینقدر هم ناامید نباشید! :دی
درسته نسبت به بازی رفت نصف بازیکنان نیستن ولی همین تیم هم خیلی خوبه
وسط زمین رو که فاکتور بگیریم بقیه جاها خیلی خوبیم و حتی بهتر از پرسپولیس
که وسط زمین هم بیشترین مشکل همین نبودن جباری هستش وگرنه آندو که چند تا بازیه نیست و یکمی به این عادت کردیم...
زندی که جای جباری بازی می کنه این دفعه توی پست دیگه نسبت به بازی های قبلی داره بازی می کنه یعنی هافبک نفوذی و پشت برهانی و باز یکمی جا امیدواری وجود داره بهتر بازی کنه و چون پشتش الونگ و رحمتی هستن یگه خیلی نمی خواد توی کارای دفاعی شرکت کنه...
به نظر من نکته مثبت ما نفوذ شریفات و میدواودی از گوشه ها ست که به اونا حسینی و حمودی هم اضافه میشن که اتفاقا حسینی و حمودی توی بازی های اخیرشون نشون دادن که واقعا خیلی آمادن
در کل نگران نباشید این دربی رو هم می بریم و با یه مربی چند میلیاردی هم نمیشه توی دربی استقلال رو برد : دی
چقدر بچه ها خواب میبینن:31:نقل قول:
من هم خواب دیدم میلاد میداوودی هم یه گل از یه ضربه کاشته رونالدویی زد:18::8:
محتوای مخفی: ...
امیدوارم ببریم :11:
امیدوارم جباری هم برسه:11:
اتفاقا خسرو بعد از مصدومیتش هنوز به روزهای خوبش برنگشته حمودی هم بد نیستا:46:
ایشالله میبریم:11:
درسته که ما نصف تیممونو نداریم,مطمئنا بازی راحتی نخواهد بود اما معتقدم با همین شرایط هم میتونیم برنده باشیم.
البته بنده هم با این شرایط به مساوی راضیم.
اصلی ترین قسمت این نوع بازیها یعنی میانه میدانمون وضعش زیاد خوب نیست,جایی که بهترین بازیکن پرسپولیس و یکی از بهترینهای لیگ(علی کریمی) بازی میکنه.
به نظرم اگه کریمی کنترل بشه بازی خیلی واسمون راحت تر میشه.
اصلا دوست ندارم بعد بازی بهانه بیارم که تیممونو کامل نداشتیم.
هر نتیجه بدست بیاد قبولش میکنم.
به امید بردن این دربی که نمیدونم چرا اینقدر از باقی دربی ها برام مهمتر شده!
خوب نیمه اولو با فرصت طلبی میلاد و واکنشهای عالی رحمتی برنده رفتیم نیمکت.
با توجه به میانه میدان حدس میزدم اونجا مشکل داشته باشیم.
گاهی اوقات یه سری چیزها به آدم الهام میشه که بعضیهاش درست از آب در میاد بعضیهاشم نه.
به داداشم و پسر خالم و یکی از دوستام گفتم به دلم افتاد میلاد گل میزنه!
بعد بازی میشه کامل تر نظر داد.
استقلال اگه نیمه اول رحمتی رو نداشت چند تا گل می خورد!
نیمه دومش رو هم به دفاع پنیر سوئیسیش باخت!
حنیف چیکار کرد روی گل سوم؟؟!!
یه شروع خوب توی نیمه دوم رو دنیزلی با سه تا تعویض خوب به نفع خودش برگردوند.
و البته اشتباهات ویران کننده خط دفاع!
به هر حال اصلا حوصله نوشتن ندارم.
به یه مساوی هم راضی بودم اما همچین بازی رو باختن کمی ناراحت کنندست!
ما به سرمربی خودمون باختیم و پرسپولیس با سرمربی خودش پیروز شد
35 دقیقه تنیجه بازی 2-0 و تیم حریف 10 نفره
اقای سرمربی فقط برای بازیکنان دست میزد!
باختیم...
ولی توی 80 دقیقه فوق العاده بودیم ...
کل پرسپولیسو با تشکیلاتش !! شکست داده بودیم n تا موقیعت گل رو هم خراب کردیم ... اگه فوتبال خارجی بود می گفتم تیمی که گل نزنه گل می خوره ولی اینجا ... توی ایران...نه ..:41: به هزار و یک دلیل ...
تحلیل های فنی با دوستان ولی فقط:
مرسی پرویز خوان ... مرسی تک تک بچه ها ... از کیا گرفته تا زندی و یوسفی که توی عمرم بازی به این خوبی از این سه تا ندیده بودم ... باقی هم خوب بودند ...گناه بچه ها و اس اس ما نیست که باختیم ...
من از بازیشون که راضیم
+
از این به بعد دیدگاهم به داربی و فوتبال ایران به کل عوض شد ...
دوست داشتم هنوز هم عاشقت باشم ایران ... هنوز هم عاشقت باشم فوتبال ایرانی ولی ... نمی زاری دیگه! دیگه نمی تونم به خودم دروغ بگم ... 3 سال بسه دیگه!
+
به پرسپولیسی ها هم تبریک می گم
خوب یه نتیجه گرفتیم:
باید روی تیم دوممون بیشتر کار کنیم، خیلی جای پیشرفت داره ... !
ای کاش اولش 10 تا میخوردیم ولی اینجوری نمیباختیم خیلی بد باختیم خیلی بد...
واقعا شرم اوره توی 10 دقیقه 3 تا گل .
اعصاب نمیزارن واسه ادم . اگه از اول بازی رو باخته بودیم بهتر بود تا اینکه 2-0 برده رو اینطوری ببازیم .
اشتباه پرویز این بود که دفاع نیورد توووو ...
نمیدونم چرا اینجوری کرد ...
اخه چه اشکالی داره دفاع بیاری تووووووو
همیشه که تیم نباید حمله کنه !
جلو اومدن یوسفی نتونست پرسپولیس رو عقب نگه داره!
مظلومی خواست ترسو بازو نکنه، اما به نظر من ابزار لازم رو نداشت و نتونست توپ رو نگه داره!
---------------------------------
راستی یه چیزی، کانال 3 این کارشناس ها رو از کجا آورده؟؟
دو اسم قدیمی بسیـــــــــار مشمئز کننده(برای من)!!!!!!!!
سلام دوستان.
متاسفانه بازی که 2-0 جلو بودیم رو فقط و فقط روی یه قافگیری واگزار کردیم. ما کاملا تیم برتر در هر دو نیمه بودیم. اصلا این بازیکنانی که ما داشتیم قابل مقایسه با پرسپولیس نبود. (اندو-جباری-هیدری-ساموئلو....) که قایبان تاثیر گذار.
اگر ما بعد از گل 2 حمله نمیکردیم مطمعنا پرسپولیس رو میبردیم. حتی 1 لحظه هم با دفاع نرفتیم. ولی در اون طرف فقط 3 تا ضد حمله از پرسپولیس و خوش شانسی زائد باعت شد شکست بخوریم.
حنوز هیچی تموم نشده . پرسپولیس قطعا شانسی برد.( بدون هیچ حرف و حدیثی) داوری هم به نظرم مشکل نداشت.
هنوز هیچی تموم نشده و باید به بازی های ایند فکر کنیم.
انشاالله در بازی های اینده جبران میکنیم.
بازی هم برد داره و هم باخت . که ایبار ما باختیم.
به امید پیرزی در بازی های اینده.
انصافاَ متشکرم از تموم بچه ها که خداییش غیرتی بازی کردن. من اول بازی رو که دیدم گفتم ما با این وضعیت له میشیم. ولی 55 دقیقه از کل پرسپولیس و تشکیلات با این وضع استقلال جلو بودن واقعاَ غیرت میخواست.
ولی بعد از گل اول یه جوری روحیه شونو باختن که کار به اینجا کشید.
بی انصافیه گردن مظلومی بندازیم. بیچاره تقصیر نداره. تقصیر فوتباله که تو 9 دقیقه زیر و رو میشه.
امیدوارم هوادارا که تا دقیقه 83 داد میزدن مظلومی دوست داریم به مولا تا قهرمانی پشت تیم بمونن.
نباید به خاطر یه بازی که تو 9 دقیقه زیرو رو شد دنبال مقصر بگردیم.
مظلومی باید بازی رو با دفاع و هافبک نگه میداشت نه مهاجم !
همون کاری که قلعه نویی جلوی الاتحاد و اون دو داربی اون سال کرد و علیزاده با دفاع روی تورش همه چی رو خراب کرد؟نقل قول:
مظلومی باید بازی رو با دفاع و هافبک نگه میداشت نه مهاجم !
همونی که بعدش نصف روزنامه ها نوشتن قلعه نویی به سبک 100 سال پیش مربیگری میکنه.
تنها کاری که مظلومی باید میکرد و نکرد آروم کردن بچه ها بعد از خوردن گل اول بود.
{حذف شد}
دیگه دوست عزیز بعد از دو سال باید یه جوری خالی کنن فوتبال هم همینه یا میبری یا میبازی ولی یه مقایسه بکنم این بازی رو با جام حذفی اونا چند تا بازیکن نداشتن با اختلاف 3 تا باختن ولی امروز بهترین مهره هامون نبودن بازم سرتر بودیم اگر امروز باختیم مطمئنا غرور بود که این نتیجه رو رقم زد نکته جالب ما تا دقیقه 90 یه تعویض داشتیم که نشون میده دست مظلومی خیلی امروز بسته بود ولی بازم خسته نباشید میگم به بچه ها از همتون میخوام این بازی رو فراموش کنید بعد از 4 برد فکر نمیکنم یه باخت اونقدر سنگین باشه واسمون خودتون جای اونا بزارید ببینید بعد از 4 باخت چی کشیدننقل قول:
*حذف شد}
نقل قول:
فکر میکنم تا سالها در آزادی به جای شش تاییها بگیم سه تایی ها
قربون مظلومیت یا امام حسین. ما که داریم راجع به فوتبال حرف میزنیم واقعاَ یه همچین حرفایی آزارم میده.نقل قول:
یکجا هر چهار برد قبلی استقلال رو جبران کرد
امروز، واقعاَ برای سید و مظلومی ناراحت شدم. سید که توپایی رو گرفت که اگر حقیقی و هوشیار و حتی محمدی و طالب لو خودمونم بودن باهاش میرفتن تو گل، اونوقت سایت گل نوشته رحمتی ستاره نماند.
من بقیه بازیای آزادی رو میرم ورزشگاه با این که کنکور دارم. به جاش شبا تا صبح درس میخونم...
ای کاش هر کی میگفت مظلومی دوست داریم به مولا هم بیاد.
سید مهدی رحمتی: به خودمان باختیم/ با این برنامه ریزی لیگ طبیعی بود مشکل پیدا کنیم
دروازه بان استقلال برنامه ریزی اشتباه لیگ را دلیل شکست تیمش دانست
سایت گل- سید مهدی رحمتی، دروازهبان استقلال بعد از شکست تیمش مقابل پرسپولیس گفت: بازیکنان ما تصور می کردند بعد از پیروزی 2 بر صفر همه چیز تمام شده است اما در عین ناباوری باختیم.
به گزارش گل و به نقل از مهر، سید مهدی رحمتی پس از شکست 3 بر 2 مقابل تیم پرسپولیس گفت: واقعا نمیدانم مسئولان لیگ چگونه چهار روز چهار روز رقابت ها را برگزار می کنند. اگر می خواهیم تیم ملی قوی داشته باشیم باید لیگ را به درستی برگزار کنیم. اما با این شرایط و به دلیل فشردگی بازیها ملی پوشان استقلال را از دست می دهیم و در نهایت مجبور می شویم با تیم نوجوانانمان به مصاف تیم ملی قطر برویم.
تیم ما در این دیدار با توجه به اینک 2 بر صفر از حریف پیش بود، آنها فکر می کردند که همه چیز تمام شده اما در کمال ناباوری سه گل دریافت کردند.
من به تیم پرسپولیس به خاطر این بازی تبریک می گویم و همچنین ناراحتم از اینکه در این بازی شرمنده هوادارانمان شدیم و نتوانستیم آنها را شاد به منازل خود برسانیم.
با این حال یک بار دیگر تأکید می کنم چنانچه میخواهیم فوتبال حرفه ای داشته باشیم باید یک برنامه درست را در دستور کار خود قرار دهیم."
آرش برهانی: پرسپولیس را دستکم گرفته بودیم/ از هواداران استقلال عذرخواهی می کنم
مهاجم استقلال از هواداران تیمش به خاطر شکست مقابل پرسپولیس عذرخواهی کرد
سایت گل- آرش برهانی، مهاجم استقلال با بیان اینکه پس از زدن 2 گل حریف را دست کم گرفته بودیم، گفت: پرسپولیسی ها تنها 20 دقیقه پایانی را خوب بازی کردند و توانستند از همین 20 دقیقه نهایت استفاده را ببرند.
به گزارش گل و به نقل از مهر، آرش برهانی پس از شکست 3 بر 2 مقابل پرسپولیس با بیان این مطلب افزود: ما در این دیدار فرصت های بسیاری داشتیم اما متأسفانه قدر آنها را ندانستیم و در زمانی که فکر می کردیم دیگر بازی به پایان رسیده و باز هم پیروز این بازی هستیم متاسفانه در دقایق پایانی 3 گل دریافت کردیم و پیروزی را با شکست عوض کردیم.
پس از 2 گلی که به پرسپولیس زدیم اصلا انتظار نداشتیم که پرسپولیسی ها این چنین در 20 دقیقه آخر هجومی بازی کنند و باعث شوند در پایان بازی آنها پیروز میدان شوند.
ما فکر می کردیم که بازی تمام شده است و دوباره توانسته ایم پرسپولیس را شکست دهیم."
وی در پایان ضمن اظهار شرمندگی از هواداران استقلال گفت: از آنها عذرخواهی می کنم چرا که در این سرمای شدید زمستان از صبح زود در ورزشگاه بودند و ما نتوانستیم آنها را شاد به منازل خود بفرستیم."
نکته جالب اینه که خیلی از قرمزها ورزشگاه رو ترک کردند و بعضی از اطرافیان ما که پرسپولیسی بودند تلویزیون رو خاموش کردندو برد رو ندیدند!
به نظر من باید بهشون و حتی به فوتبال ایران تبریک گفت چرا که جلوی فوتبال زدگی خیلی ها رو گرفت!
منظورم رو که متوجه می شید:
بله به ورزش نه به اعتیاد!!
سلام دوستان چطورین؟:31:
اول از همه بردو به پرسپولیسیایه گل انجمن تبریک میگم ان شا الله مبارکشون باشه
حال کردین میلاد چه گلی زد؟:31:
با نصف تیممون 80 دقیقه به خوبی بازیو کنترل کردیم و انصافا بد شانسی اوردیم
بعد از اینکه گل اولو خوردیم بزرگتر تو تیم نداشتیم که تیمو جمع کنه یکی مثل فرهاد.....بچه ها رو شکم سیری بازی میکردن زندی حرکتایه نمایشی انجام میدادو.....دیگه برید تا اخرشو
ما اسکلت تیممونو نداشتیم ولی واقعا عالی کار کردیم من بدجوری به زندیو یوسفی امیدوار شدم ترکوندن امیدوارم همینطوری بمونن
این باخت هم خواست خدا بود شاید اگه میبردیم یه اتفاق بدتر میفتاد برامون هیچ کار خدا بی حکمت نیست
تیم دوم ما هیچی از تیم اول و کامل پرسپولیس کم نداشت
اونقدر نباید بلند بخندیمو شادی کنیم تا غم بیدار بشه اونقدر هم نباید ناراحتو نا امید باشیم که شادی نا امید بشه
این بازیو فراموش کنید
من انتظار همچین بازی خوبی از این بازیکنا نداشتم از این لحاظ خوشحالم که بازیکنایی مثل شریفات / زندی / حمودی / یوسفی نشون دادن چیزی از بازیکنایه ملی پوش پرسپولیس کم ندارن
دنیزلی دستش برای تعویض باز بود ولی ما رو نیمکت کسیو نداشتیم همه نیمکتمون داشتن بازی میکردن
اگه تیممون کامل بود حالا کامل هم نه یه بزرگتر تو تیم بود نتیجه عجیبی رقم میخورد
...........
دیگه این فصل برای پرسپولیس تموم شد ولی تازه برای ما شروع شده.باید از تیم فقط حمایت کنیم تا ان شاالله 2 تا جامو بالا سر ببریم
به این تیم در اینده بازیکنایی مثل خسرو حیدری / جی لوید ساموئل / اندرانیک تیموریان / مجتبی جباری / ایمان مبعلی اضافه خواهند شد به این تیمی که نشون داده بدونه ستاره هم میتونه عالی کار کنه
مظلومی بهترین کارو کرد نیمه دوم بازیو از 4-2-3-1 به 4-4-2 تغییر داد جواب هم داده بودو یه گل زدیمو چند تا هم نزدیم دیگه نشد دیگه
یه استراحتی باید به خودمون میدادیم بعد از 4 تا برد
دیگه بردشون رفت تا 2-3 سال دیگه:46:
.........................
حجت جان داداش بیخیال یه سر به مرجع خبری پرسپولیس بزن ببین اینجا دوستان دارن چقدر لطف میکنن که بهمون فحش نمیدن:31:
همه که نمیشه مثل ما باشن:31:اگه میشد الان اونا هم سوبله چوبله داشتن:31:
بالاخره 2-3 سال باید با یه چیز خوش باشن دیگه :27:
دیگه بریم واسه بازی با سایپا دوستان تهرانی ورزشگاه فراموش نشه
تا یادم نرفته اینم بگم :31:خدایی میلاد چه بازی کرد چند بار مثل هلو از دفاع پرسپولیس رد شد
میلاد وارد میشود2 و خشم فریدون به کارگردانیه پرویز سوبله چوبله:21:
سلام
این چیزی رو که میگم نظر شخصیه منه نمیدونم هم درسته یا غلط
فقط میگم که اینجور جاهاست که تفاوت لیگ های اروپایی با لیگ ما مشخص میشه و میبینیم که چقدر فرق دارن
بارسا رو نگاه کنین ببینید که حتی وقتی 4 -5 گل هم از حریفش جلو می افته بازیش رو تغییر نمیده مثلا در عین اینکه جلو هست هم بازی رو کنترل میکنه هم حمله میکنه هم دفاع همه چی بموقع و بجا که مهمترینش بدست گرفتن بازیه بنظر من استقلال این کارو نکرد و دیدید که چقدر هم ضرر کرد حتی گل اولم خورد درس نگرفت که بقیه بازی رو طوری کنترل کنه که لااقل دومی رو نخوره و حتی بعد از دومی هم درس نگرفت و کار به گل سوم کشید
واقعا نمیدونم چرا اینجوریه بعد از زدن دو گل فکر میکنن همه چی تمومه
در اخر هم چیزی که مهمه اینه قهرمان کی میشه نه یه بازی رو کی میبره
ولی جدای از همه چی، اگه میدونستیم اینقدر دیگه سخت شده نبردن براشون و تو دلشون مونده، از پرویز میخواستیم زودتر یه باخت بده!
بنده خدا ها جوری خوشحال شدن که انگار قهرمان شدن!
ماشالله هم همه شاعر شدن و شعر میسروین!!
آخی!: دی
(پرچم بالاست!)
باخت خیلی بدی بود هضمش یکم سخته ، بخدا بردن اونا یه چیزی شبیه معجزه بود.
جنبه های منفی گفتن نداره ، ولی جنبه مثبت بازی برتری تیم دوم ما در 80 دقیفه بازی بود ، اگر یک بازیکن با تجربه داخل زمین بود قطعا نمی ذاشت تیم از همه بپاشه ، از پرویز خان و بچه بابت 80 دقیقه اول تشکر می کنم و برای 13 دقیقه آخر می خوام توی بازی های بعدی جبران کنن.
مهمترین دلیل باخت این بود که بازی رو ول کردیم و بازیکنای پرسپولیس رو دست کم گرفتیم
اگه سفت می گرفتیم حتی کریستین رونالدو هم 10 دقیقه آخر بازی برای پرسپولیس بازی می کرد هم نمی باختیم!
مطمئنا زائد بازیکنی نیست که توی همه بازی ها اینجوری بازی کنه و دلیل اینکه تونست باعث برد پرسپولیس بشه این بود که کلا بازیکنا بازی رو ول کرده بودن و دیگه فکر می کردن مثلا زائد یه بازیکن آماتوره! حالا بازی های بعدی رو ببینید این بازیکن کلا توی 10 تا بازی هم می تونه 3 گل بزنه...
نبود بازیکنای باتجربه هم اینجور جاها مشخص میشه و حتی یکی از بازیکنای باتجربه مون که غایب بودن بازی می کردن همچین چیزی پیش نمیومد
مظلومی هم کار خاصی نمی تونست بکنه چون برخلاف پرسپولیس که نیمکتش هم پر از اسم و ستاره بود ولی استقلال کمبود بازیکن داشت
+
زیاد در مورد اون یکی تاپیک حساس نباشید و به نظرم بهتره زیاد طرفش نرید : دی
خب طبیعیه تیمی که توی 8 سال فقط 2 بار ( با احتساب این دربی آخر) استقلال رو می بره معلومه خب هوادارای اون باید اینجوری بشن : دی
صحبت از 3 تایی ها و از این شعارها فکر نکنم اصلا جالب باشه . فکر کنم برد 3 بر 2 سال 83 استقلال که با گل دقیقه 93 قربانی رغم خورد و از اون مهمتر برد چند وقت پیش 3 بر صفر توی جام حذفی رو بعضی ها یادشون نمیاد...
A little part of me just died yesterdayنقل قول:
الان آدم گلاشونو میبینه واقعاَ فکر میکنه 11 تا آدمک فوتبال دستی اون 10 دقیقه رو بازی کردن. دو تا گل وسط دو تا مدافع که مثه ماست نگاه کردن...
متاسفانه استقلال به خودش باخت نه به پرسپولیس!
نکته جالب درماندگی آشتیانی بود وقتی اونجا گفت اگه پرسپولیس این بازی رو میباخت نصف طرفداراشو از دست میداد و...:27:
و در آخر باید یه کشید محکم ب آقای مجتبی جباری زد که با تکبر خودش باعث فرار کرار شد!!
همچنین جناب آقای مجیدی واقعا براش متاسفم!
از دیشب تا الان جرات اومدن به تاپیک رو نداشتم الانم یه حالتی دارم اصلا .........
یعنی هنوز باورم نمیشه اینقدر امیدوار به برد شده بودن که کلا اهمیت بازی و انگیزه بازیکنهای پرسپولیس رو فراموش کرده بودن بعد دو گل انگار داشتن تمرین میکردن نمیدونم چی بگم هنوزم امیدوارم به قهرمانی و مطمئنا هیچی تموم نشده این همه بردیم حالا یه باخت ولی به نظرم تو بد زمانی باختیم زمانی که تو جدول کمترین اختلاف امتیاز رو داریم و الان وقتشه که خودمون رو جدا کنیم تمام زحمات تیمها و خصوصا بالای جدول از حالا مشخص میشه یعنی ما تا الانم کل بازی ها رو برده باشیم نمیدونم بهترین خط حمله رو هم داشته باشیم فایده نداره من آرزو به دل موندم یه بار استقلال با اسکلت اصلی فصل رو تموم کنه هر فصلی که سرحالیم و کامل یهو میبینی یا خوبا مصدوم میشن مثل حیدری و آندو (که واقعا فاجعه شده نبودنش اصلا هیچ کسی نمیتونه جاش رو پر کنه) یا از دستشون میدیم مثل فرهاد تا الان بخاطر رفتنش تمام حق رو بهش داده بودم ولی اگه استقلال قهرمان نشه نمیدونم چه احساسی بهش خواهم داشت..............
این باخت باعث شد درد دل کنم :19:
{حذف شد}
دربی قبل استقلال در یک غافلگیری 3 تا زد.
الان هم اینجوری شد.
حالا بعد از 4 تا باخت یه بردن باید هم اینجوری ذوق زده بشن.
بردنی که با شانس و اشتباهات بازیکنای خودمون بدست اورده.
مثل اینه که رئال مادرید بعد از این همه وقت بتونه بارسا رو ببره.
من از باخت ناراحت نیستم. بچها خوب بازی کردن.
دیگه با شانس کمی شل شدن بازیکنای استقلال باعث باخت شد.
ما باید به فکر بازی های بعدی و 2 قهرمانی تو لیگ و جام حذفی و بعد از اون اسیا باشیم.
به امید قهرمانی استقلال.:40:
بیانیه استقلال پس از شکست در دربی 74
هواداران عزیز باشگاه استقلال بدون شک لحظات تلخی را پشتسر میگذارند. لحظاتی پر از سوالهای تکراری... «چرا؟ چطور؟»
باشگاه استقلال: هواداران عزیز باشگاه استقلال بدون شک لحظات تلخی را پشتسر میگذارند. لحظاتی پر از سوالهای تکراری... «چرا؟ چطور؟» پس از پشتسر گذاشتن چهار دربی شیرین، کسی باور نمیکرد که استقلال حتی در غیاب خسرو حیدری، آندو تیموریان، مجتبی جباری و ساموئل، این بازی برده را اینگونه به حریف واگذار کند. با همه این حرفها، سوت پایان بازی به صدا در آمده و دیگر نمیشود چیزی را تغییر داد.
باید دلیل باخت را سر فرصت پیدا کرد... باید ضعفها را شناخت. باید انصاف را مدنظر داشت. در نیمه دوم و قبل از دریافت گلهای ناگهانی، حداقل 5 بار میتوانستیم گلهای بیشتری را بزنیم و نزدیم. مسئله برتری حریف نیست. ما به توپ و میدان احاطه داشتیم و از موقعیتهای بیپایانی که در اختیارمان بود بهره نبردیم اما حریف این کار را کرد.
استقلال برتر بود و میتوانست نتیجهای تاریخی را خلق کند ما به قول آرش برهانی «دستکم گرفتن حریف»، به قول امیرآبادی «بازی را تمام شده دانستن» به قول کیانوش «گل خوردن پس از گل نزدن» و هر دلیل دیگری که میتوان متصور شد، نتیجه را به حریف تقدیم کرد.
سرت را بالا بگیر هوادار ... تیمی که دوستش داری، به حادثهای باخت که در تاریخ رقم نخورده بود. ایرادی ندارد. ما همچنان در صدریم. ما همچنان منتظر بازیهای بعدی هستیم. این بازی تمام شد. حالا باید به فکر بازیهای حساس آینده باشیم.
esteghlaltehranfc
یادداشت ویژه:برای استقلال سیزدهم بود
"دو بر صفر" عرض ده دقیقه آن هم با یک یار بیشتر با شکست "سه بر دو" یعنی یک بدشانسی بسیار بسیار بزرگ.
-می کُشد، زنده می کند و ناباورانه به نقطه متعالی می فرستد؛ این اُلگوریتم پرسپولیس است برای هوادارانش.
آغاز قصه از ابتدای لیگ اول حرفه ای بود و بصورت کاملا عجیب، قرمزها سه مرتبه نقطه اوج را لمس کردند، هر بار تقریبا به یک شکل. پرسپولیس به مثابه یک بیمار تا آستانه مرگ پیش رفت و درست لحظه ای که درون آمبولانس درحال چانه زدن با ملک الموت بود ، ناگهان بر مرض چیره شد و شیرین تر از همه، عاقدی را مقابل چشمانش دید که تمام خوشبختی های از دست رفته را به عقدش در آورد.
آخرین مرتبه اش همین شامگاه پنجشنبه 13 بهمن بود و اولین بارش 7 خرداد سال 81. نه ربطی به خرافات دارد و نه می توان با هیچ علمی آن را توضیح داد. این زندگی کولی وار قرمزهاست که در زیر آوار ناکامی های شان سه روز ویژه قرار دارد.
بار نخست به روز آخر لیگ اول مربوط می شد.استقلال یک امتیاز تا قهرمانی کم داشت و پرسپولیس باید هر سه امتیاز بازی خانگی برابر فجر را می گرفت.آن روز تقدیر ورق را به گونه ای بُر زد که یکی از خاطره انگیزترین قهرمانی های تاریخ فوتبال باشگاهی ایران به نام پرسپولیس رقم بخورد.
بار دوم به لیگ هفتم مرتبط است. بازی معروف با سپاهان و آن گل دقیقه 96 سپهر حیدری. آنها طوری قهرمان شدند که اگر قرار بود یک سناریست قهار جذاب ترین نوع پیروزی را پیشبینی کند هرگز قادر به خلق آن چیزی نمی شد که آن روز رخ داد. و نهایتا دیشب در همان مکان همیشگی، درست در میانه میدان سبز رنگ ورزشگاه آزادی، طرفدران قرمز یک معجزه خاموش دیگر را در آغوش کشیدند.اگرچه این بار جامی در کار نبود اما ارزش کار کم از صید قهرمانی نداشت.
2- دقایق به سرعت در حال اتمام بودند و نوار پیروزی های مظلومی به عدد 5 می رسید.با همان فرمول همیشگی . پرویز خودش را مهیای شنیدن لقب جدیدش می کرد اما زمان معجزه سوم فرا رسیده بود. پرسپولیس مثل تمامی 4 داربی گذشته تا دقیقه 80 به بدترین شکل ممکن با اقبال قهر بود.
در شبی که نیمی از ستاره های تاثیر گذار بازی رفت هر یک به نحوی غایب بودند،در شبی که مجیدی وجود نداشت تا شادی گلش را با مدافعان ذاتا مهربان پرسپولیس تقسیم کند، مجتبی جباری ای که دو گل در آخرین بازی زده بود هم نبود، خسرو هم اینچنین ، کرار و آندو هم ، معجزه سوم چنین روئید.
اگر شوت هادی نوروزی در نیمه اول به تور می نشست، اگر در ادامه کار غلامرضا رضایی، اولادی و نوری می توانستند یکی از موقعیت های به دست آمده را گل کنند و حتی اگر پرسپولیس با نتیجه قاطعانه سه بر صفر از سد استقلال می گذشت آن وقت آنها تنها یک داربی را برده بودند؛ شبیه یکی از همان 4 نبرد پیشینی که مظلومی و تیمش برنده آن شدند.
بهانه هم از پیش مهیا بود؛ ستاره های مان نبودند و ما باختیم. این می توانست ترجیع بند توجیهات کادر فنی آبی ها باشد. احتمالا در اواسط بازی هم درست هنگامی که پسران دنیزلی با دو گل پیش بودند، هواداران قرمز تمام فریاد پیروزی شان را تا هنگامه شنیدن سوت پایان خرج می کردند و در آن سو آبی ها با سکوتی سنگین و چهره ای ترحم انگیز ورزشگاه را ترک.اما هیچ یک از اینان رخ نداد و این بار بد شانسی مهمترین دلیل خلق شگفتی بود.
3- یکی آن بالا بود که صدای شیون آغشته به اعتراض یک طرفدار مغموم را می شنید.آن طرفدار تنها نبود، خودش و اطرافیانش باخت را قبل از شنیدن آخرین سوت قاضی پذیرفته بودند و با شکوِه از بالایی می پرسیدند؛ پس کی قرار است نوار این شکست های لعنتی پاره شود؟ تا کی قرار است تیم ما حمله کند حتی یک نیمه برتر باشد ولی گلی نزدند و در آن سو حریف با اولین حمله جدی اش به گل برسد؟
چه زمانی ما از آنها پیش میافتیم و می توانیم ثمره خوب بازی کردن مان را ببینیم؟ این جماعت نالان که بعد از گل دوم استقلال و اخراج اولادی، از روی سکوها فرار کرده بودند تا مبادا شاهد شش تایی شدن محبوب ابدی شان باشند، خبر نداشتند چوب خط بد شانسی ها پر شده است.بر خلاف آنها که سکوی سنگر را خالی کردند تا زودتر از سایرین به اتوبوس شکست پناه ببرند، دسته باقی مانده در آزادی، بکرترین صحنه را شکار کردند.
آن سه گلی که ایمون زائد زد بکر بود اما بکرترین نه. اندک هوادار باقی مانده پرسپولیس در عرض ده دقیقه شاهد سکوت مطلق سکویی بود که تا چند دقیقه قبلش با تفاخر صحبت از پنجمین برد می کرد، سخاوتمندانه و پیش پیش لقب "چوبله- پوبله "را به مظلومی اهدا کرد و در آن سو جناب سرمربی، شبیه فرماندهان فاتح دو دستش را تکان می داد و از همه آبی ها صدای بلندتری را طلب می کرد.مزد صابرین، تماشایِ سکوت و بهت آبی ها بود.
4-یک نظریه متفاوت در مورد تاثیر اقبال می گوید؛ برایند شانس در یک بازه زمانی مشخص، همواره صفر است. و در شامگاه سرد و سوزناک پنجشنبه سیزدهم بهمن ماه سال نود، بازه زمانی مظلومی و پرسپولیس بسته شد.
اگرچه سرمربی آبی ها در چهار بازی گذشته علاوه بر برتری فنی از اقبال فراوانی هم بهره برده بود اما دیشب تمامی بدهی هایش را با شانس تسویه کرد.تعویض برد "دو بر صفر" عرض ده دقیقه آن هم با یک یار بیشتر با شکست "سه بر دو" یعنی یک بدشانسی بسیار بسیار بزرگ. به بزرگی تک تک توپ هایی که در چهار بازی گذشته گل نشد، به بزرگی تمام اشتباهاتی که به ضرر قرمزها از سوت داور دمیده شد و به بزرگی لقب" سوبله- چوبله" که ناگهان جایش را به متلک استخوان سوز "سوخته- پوخته" داد.
وقتی برایند شانس پرویز و داربی صفر شد معجزه خاموش رخ داد آن هم برای سومین بار.اگر یادتان باشد قبل از بازی دنیزلی درباره سیزدهمین روز ماه و نحسی احتمالی صحبت کرده بود، بله ، برای استقلال این خود سیزدهم بود!