جانم تورو خدا شرکت کن .....:n02::n02::n02::n02::n02::n02:نقل قول:
Printable View
جانم تورو خدا شرکت کن .....:n02::n02::n02::n02::n02::n02:نقل قول:
دوستان مثل این که اوضاع درست شده اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خاطر انتخابات چه کارا که نمی کنند
من که تصمیم دارم شناسنامه ام رو تا آخر عمر سفید نگه دارم
تا اعتراضی باشه به کسانی که آزادی رو از ملت میگیرند
یکی نیست بهشون بگه مردم عقل دارند چرا شما به جاشون تصمیم میگیرید و سایتا رو فیلتر میکنید:n29:
هر چند دل من از شما خون تره به خاطر این کارهاشون.
ولــــــــــی اینجا بحث 30یا30 نکنید.
تازه به این نتیجه رسیدی دوست عزیز!!!نقل قول:
منم با کریو استفاده میکنم با سرعت 300 هر 3%ه میره قطع میشه باید دوباره کانک کنم.پس اون همه کندی سرعت برای این بود که فیلترینک جدید رو اعمال کنن.
تازه معاون وزیر ارتباطات چی گفته:
رییس سازمان فنآوری اطلاعات در پاسخ به برخی شبهاتی که اختلالات اخیر اینترنت را به نزدیک شدن به زمان انتخابات ربط میدهند، تاکید کرد: پارامترهای متعددی در سرعت اینترنت دخیل است و نزدیک شدن زمان انتخابات هیچ نقشی در کاهش سرعت نخواهد داشت.
علی حکیم جوادی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در بررسی سرعت اینترنت لازم است پارامتراهای مختلفی مورد بررسی قرار گیرد و باید توجه داشت در گذشته هم گاه در ارائه سرویسها و خدمات مشکلاتی از سوی ارائه کنندگان اینترنت ایجاد میشد و اکنون نمیتوان نزدیک شدن زمان برگزاری انتخابات را دلیل این موضوع دانست.در بررسی سرعت اینترنت لازم است پارامتراهای مختلفی مورد بررسی قرار گیرد و باید توجه داشت در گذشته هم گاه در ارائه سرویسها و خدمات مشکلاتی از سوی ارائه کنندگان اینترنت ایجاد میشد و اکنون نمیتوان نزدیک شدن زمان برگزاری انتخابات را دلیل این موضوع دانست.معاون وزیر ICT همچنین با بیان این مطلب که در حال حاضر ضریب نفوذ اینترنت در کشور به سرعت در حال رشد است تصریح کرد: آمارهای جهانی هم رشد ایران در این زمینه را مورد تایید قرار میدهد. اکنون تعداد سایتهای .ir که در دنیا ثبت میشوند، نسبت به سایر کشورها به مراتب بالاتر است و این موضوع گویای آن است که تعداد کاربران ما با رشد مواجه است.
علی حکیم جوادی - معاون وزیر ارتباطات
حکیم جوادی همچنین عنوان کرد: اکنون سایتهای .ir از مرز 360 هزار سایت گذشته است و این موضوع گویای این است که تعداد متقاضیان اینترنت درحال افزایش است.
وی ادامه داد: اکنون خدمات فنی هم به نسبت بیشتر شده و اگر قرار باشد این موضوع مورد توجه قرار نگیرد، قطعا بر روی سرویسی که به مردم داده میشود اثر خواهد گذاشت.
رییس سازمان فنآوری اطلاعات در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به حقوق کاربران یادآور شد: در ماده 46 نیز به تضمین سطح خدمات اشاره شده که باید حتما هرچه سریعتر این موضوع مورد توجه قرار گیرد تا بدین ترتیب فردی که سرویسی میگیرد از تضمین ثبت خدمات برخوردار شود.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر بخشی در مرکز متما به سنجش کیفیت خدمات شرکتهای اینترنتی اختصاص داده شده است اظهار کرد: لازم است که این موارد مورد توجه بیشتری قرار گیرند چرا که اکنون به لحاظ زیرساختی آنچه به وزارت ارتباطات برمیگردد مشکلی ندارد و چه از نظر اینترنت و چه از نظر اینترانت، سرویسها مرتب در حال بهبود است و به نوعی پهنای باند در حال گسترش محسوب میشود.
حکیم جوادی در پایان با تاکید مجدد بر این که لازم است به سطح خدماتی که ارائه میشوند توجه بیشتری صورت بگیرد، یادآور شد: در حال حاضر با توجه به تسلطی که در وزارت ارتباطات وجود دارد به خصوص زیرساختها، از نظر علمی و فنی از وضعیت خوبی برخوردار است.
اینم ی خبر دیگه از سایت r آدیو *فر*دا
محتوای مخفی: مخفی
بچه ها دیشب برای اولین بار دانلود افلاین کردم شب که زدم صبح پا شدم دیدم 23 گیگ دانلود شده :n02:
با 4 گیگی هم که آنلاین دانلود کردم شد 27 گیگ اطلاعات اومد دستم :n09:
فقط حیف که آفلاین نمی تونی فایل رو انتخاب کنی
از 27 گیگش فقط 7 گیگ به دردم خورد :n08:
عکس از بچه های خود ایران که با اکانت ماه***ایی دانلود آنلاین میکنند.
کارت --- من s1 هستش
به خاطر همین نمی تونم از این سرعت های تخیلی داشته باشم
اگه دولت بتونه این سیستم فیلترینگ جدید رو اعمال کنه
تمام این اینترنت های م ا ه و ا ر ه ای جمع میشن
چون برای اینترنت ماه وارهای 2 تا چی چی ان لازمه
امید اگه تونستی راه بندازی مارو بی خبر نزار:n11:
نقل قول:
چه کاره خوبی میکردی شرکت میکردی !!!!
اما خب نگران نباش چون اگه شرکت هم نکنی مثل اینه که شرکت کردی ! زحمت رای ندادن شما رو به جون میخرن و خودشون بجات رای میدن !!!!
همه اخبار واسه این گندکاری اخیر.
چجوری میشه پسورد مودم رو عوض کرد واسه اینکه کسی نتونه مردم آراذی کنه ؟
کامل تشریح کنین لطفا
ديگه به زودي لازم نيس نگران سرعت دانلود و پهناي باند و غيره باشيم
همين روزاس كه كلا اينترنت جمع بشه
لينك زير رو ببينيد
مودم ها تی پی لینک تو قسمت management هست بقیه مودم ها هم بگردی پیدا میکنی
اگه بگن میخوان از چند وقت دیگه برق رو قطع کنن کی باور میکنه؟!!نقل قول:
یک کم عاقلانه فکر کنید.اینا تا بتونن توش مشکل ایجاد میکنن و محدودش میکنن ولی هیچ وقت کلا جمع نمیشه
:n16:
عاقلانه تو فکر نکردی چون دوستمون به تنه گفت تو باور کردی!!!!:n02::n02::n02:
:n19::n19::n19:نقل قول:
من امروز هفدهم سه ماه شارژ کردم، ولی حالا زده 5/13 یعنی 4 روز خورده
چرا اینطوریه؟
نقل قول:
پیروزی هزاران صاحب دارد ولی شکست یتیم است....
خدا رو شکر که یه کسایی هستند که خیر و صلاح ما مردم فهیم و همیشه در صحنه رو بهتر از خودمون می فهمند و مانع انحراف و انحطاط ما میشن!! از این به بعد فقط چیزهایی رو خبردار می شیم که به صلاحمونه!
افرین بر شما که توانستید غیورانه دست دشمن را از سر ملت مظلوم ایران کوتاه کنید و با اینکار واقعا خیال همه راحت میشود و میریم به سوی خودکفایی محض/ تشکر تشکر
این پسرفت رو به نوبه خودم تبریک میگم.الگوی ما شدن چین و کره شمالی!
حداقل نگید دولت الکترونیک که اعصابمون بیشتر خرد نشید
به سمتی میرویم که مثل کوبا و کره شمالی، ایمیل هم بازار سیاه داشته باشد
به به چه شود فقط دو قدم دیگه با کره شمالی فاصله داریم
اینترنت ملی: پیکان به جای مرسدسبنز
فقط در ایران اتفاق میافتد: انتخابات میآید، اینترنت میرود
ریئس سابق فناوری اطلاعات گفته که ما وقتی به خارج کشور میریم از این محدودیت ها خجالت میکشیم مخصوصا 128کیلوبیت برای کاربران خانگی
لاَ إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ قَد تَّبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ فَمَنْ يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ....
در دين هيچ اجباری نيست هدايت از گمراهی مشخص شده است پس هر کس که به بت کفر ورزد و به خدای ايمان آورد ، به چنان رشته استواری چنگ زده که گسستنش نباشد خدا شنوا و داناست...
دارم میرم طرف اینترنت ماهواره ای ---------...--- به امید اینترنت ماهواره ای پارازیتی !!!
مخابرات خراسان رضوی دانلود شبانه رایگان نداره ؟ من رفتم ثبت نام کنم گفتند فقط اون 180 هزار تومانیه موجوده و بقیه دانلود شبانه رایگان ندارند . چه 6 ماهه و چه 1 ساله و .... .
سلام دوستان یکی جواب من رو بده
من الان 4 روزه دانلود می کنم ولی از حجمم 1 مگ هم کم نمی شه :n19:
می خواستم بدونم شما هم همین طور هستین؟ لطفا زود جواب بدین
چون می ترسم یک دفعه ای حجمم بپره:n27:
بله تو منطقه ما هم قبلا اونطوری بود روز هفتم دیگه نشدنقل قول:
گویا داشتن نرم افزار محاسبه ترافیک رو به روز میکردن
پس بریم حسابی یک حالی بکنیم
اگه بدبخت شدم بهتون خبر می دم که اگه این اتفاق برای شما افتاد ماجراجوییی نکنین:n08:
زنگ بزن به 2020 و بپرسنقل قول:
سلام
بعد چند سال دوباره هوس کردم ADSL بگیرم رفتم سایت مخابرات از بین سرویس هاش طرح برنزی مناسب تر بود ولی یه طرح 128 هم داشتن که ارزون تر بود و فقط 1 گیگ ترافیک کمتر ولی 5 تومن ارزون تر میخواستم بپرسم کسی از این استفاده کرده ؟چطوره؟ مخصوصا دانلود شبانش قدیما شاتل داشتم دانلود شبانم حدود سه برابر ترافیک طرح میشد.
آقا چرا این صفحه واسه من میگه مقدور نیست
اين عمل مختص مديريت كل مي باشد.نقل قول:
میخوام این صفحه رو باز کنم نمیتونم !نقل قول:
دوستان ماجراجویی نکنین ازم 5 گیگ یک هو کم کردن :n04:
ولی زنگ زدم انقدر بهشون که چرا حجم رو خوردی که مجبور شدن حجم رو برگردونن :n09:
این دفعه شانس آوردم ولی دفعه دیگه ازین غلطا نمی کنم:n06:
اینا جایی نمیخابن ک زیرشون آب بره به هر حال مثل اینکه وظعیت داره درست میشه تو شهر های مختلف شماها هم چک کنین بببنید چیز شتنا وصل میشه. جیملباز میشه گوگلباز میشه سرعتا کمه زیاده چجوریه کلا ی فید بک از وظعیت الان اینترنتتون بدین البته طرح تونم بگید
الکی از کسی اینجا نپرس . از خودشون بپرسی بهتره . چون مثل اینکه جدیدا شایعه شده هیچ سرویسی شبانه رایگان دیگه نداره . کلا اگه میتونی سمت مخابرات نیا . منم اگه این تموم بشه احتمالا برم یه جا دیگه .نقل قول:
داستانی هم دارم من .
نامحدود مخابرات داشتیم و حال میکردیم . اونو برداشتن . مونده بودم واسه نت که گفتم برم یه سه تومن فقط بدم یه ماه شاتل وصل بشه فعلا تا ببینیم چی میشه . از اون ور دوباره تعریف بعثت مخابرات رو شنیدم . تا اومدم جمع اوری کردم شاتل رو که بیام مخابرات دوباره دیدم دیگه بعثت جمع شده . یه ماهی الاف بودیم تا اینکه طرحهای جدید اومد و همون اول خوب شد گرفتم که سه ماهه بود و چون اولش بود شبانه اش رو واسم فعال کرده بودن . حالا این طرح برنزی تموم بشه و اگه مخابرات شبانه نده میرم یه جا دیگه . ببینم نا محدود اسیاتک چجوریه شاید خوب بود .
من آسیاتک داشتم نامحدودش دقیق همون سرعت رو /8 کنی رو بهت میده فرقی هم نداره کدوم استان باشه چه شما چه جنوب سرویس برنزی سرویس ها دقیق همون سرعت رو بهت میده ولی نقره ای و طلایی هر کدوم شاید یه 10 تایی بهت اضافه تر سرعت بدن.نقل قول:
سلام دوستان
اینترنت ملی شد!!!
دسترسی بنده به تمام چیز شکن ها و چی پی ان ها و کریو قطع شده
الان ساعت 7.5 هستش
همه ی چیز شکن هارو امتحان کردم بدون استثنا هیچ کدوم کار نمی کنند :n24:
INET & tunel بازه هنوز ولی دوباره گسترش پیدا میکنننقل قول:
آره حالا منم می تونم وصل بشم :n11:
یعنی منم 3 ماهه بگیرم ؟؟؟ پا نخورم یه وقت ؟نقل قول:
واقعآ دزدی رو به حد اعلا رسونده این مخابرات !!!! هیچ تخفیفی برای 6 ماهه قائل نمیشه نسبت به 3ماه.
دسترسي منو هم بستننقل قول:
مدیر دید تاپیک سیاسیه درست رسی همرو بست فقط شما نیستید منم که حتی پست نداده بودم دسترسی ندارم
مجبورم چون کابل مسی نیستنقل قول:
دیروز زنگ زدم 2030 گفت همه طرح هامون شبانه رایگان داره.اون طرح بعثت خیلی حیف شد جمعش کردند دوستم دو تا 3ماهه گرفته بود. طرح برنزی هم اپراتور میگفت آزاده و اگه مثلا شانس بیاری و هیشکی نباشه با سرعت یه مگ حالشو میبری :n13: و لی بعید میدونم از این شانسا به کسی بدن حالا چون دفعه اوله 128 گرفتم اون خانومه چقدر اصرار داشت 256 بندازه درست مث فروشنده های بازاری :n22: