مرسی آقا پرهام لینک جالبی بود سری 2012 خیلی زیبا هستن...
Printable View
مرسی آقا پرهام لینک جالبی بود سری 2012 خیلی زیبا هستن...
سلام ..نقل قول:
ولی من در مشاهده سایتهای ال جی سایر کشورها متوجه تغییر دیگر هم شدم که آن هم در 660 قابلیت netcast داریم ولی در 670 smartTV !!!!!
شاید با فیرم ور جدید 670 این امکان ممکن بشود و یا تغییر در ناحیه ...
نقل قول:
محمد رضا تایید می کنی.
منوی اسمارتا مثل خوده tv توی 670 داری واسه برنامه ها
سلام
دوستان لطفا راهنمایی کنن......
اول اینکه نمایندگی های ال جی ایا به صورت اقساط هم میدن یا نه؟؟؟و شامل هدایا هم میشه
بعد اینکه هدایای خرید tv چی هست ؟؟ایا سینمای خانگی هم روش هدیه میدن ؟؟؟کلا تمام هدایا شامل چی میشه؟؟
دوست من :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
رفیق مدل ها نسبت به کشور های مختلف توش تغییر ایجاد می کنن و احیلی چیزا رو کم و زیاد می کنن.
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
نقل قول:
نه هیچ نمایندگی مستقیمی به هیچ وجه قسطی نیمدن البته چکی میتونه با 2 تا حداکثر 5 تا چک هم بخری اونم چک کارمندی یا تضمین شده
نه داداشنقل قول:
شاید با آپدیت جدید بشه
ولی در حال حاضر همچین منوای نداره
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
سلام دوستان یه کانال تست 3d تو ترک ست هست من رو اون کانال میرم و گزینه 3d رو انتخاب میکنم هیچکدوم از اون حالتها فعال نمیشه فقط دو بعدی به سه بعدی فعاله ایراد از کجاست؟ مدل تی وی هم 57000 هستش
احتمالا كانالي رو مي فرماييد كه از اون سه بعدي هاي آبي قرمزه كه با عينكهاي دو رنگ قديمي قابل دبدنهنقل قول:
اون كانال سه بعدي واقعي قابل استفاده در تي وي شما نيست دستگاه گيرنده تان اچ دي هست؟
اگر آره يه شبكه تو بدر هست بنام hd1 كه كانال سه بعدي واقعيه برو سراغ اون
اساتید من به گلدایران زنگ زدم :نقل قول:
متاسفانه بعلت اینکه از آی پی ایران کانکت میشه سرویس ها غیر فعال هستند و فقط accu weather فعال میباشد . نکته جالب اینکه مشاور گلدایران گفت که اسمارت تلوزیون ها باز است !!! فقط یک سوال آیا دوستان تا کنون تجربه پروکــــسی کردن یک سیستم و استفاده از سرویس هایی از قبیل یوتیوب و ...
را دارند ؟؟
:41:
اگه براتون تلویزیون ایران اهمیت داره دریافت دیجیتالشون ضعیفه کلا برای دیجیتال فک میکنم باید دور الجی رو خط کشیدنقل قول:
ولی اگه مثل من ایرانی نیگا نمیکنی و برا سه بعدی و ماهواره استفاده میکنی کیفیتشون عالیه
با سلام فکر میکنم منم اون کانال رو دیدم که همش چیز های ورزشی نشون میده یا دایناسور نشون میدهنقل قول:
فکر کنم اون برای عینک های آناگلیف باشه..
احتمالا برای دیدن کانال های 3 بعدی احتیاج یه رسیوری هست که بتونه اچ دی و 3 بعدی رو ساپورت بکنه و با کابل HDMI به TV وصل بشه.. اگر تونستی راه بندازی خبرشو رو به ما هم بده..
نقل قول:
من با 660 هم میتونم آب و هوارو ببینم هم رادیو اینترنتی ببینم هم فیلم آنلاین ببینم.فقط یوتیوبش کار نیمداد و توییتر راستی بخش آلبوم های جدید که تموم آلبوم هایی که توی آرشیو جهانی ثبت شده اند رو میشه اطلاعات آهنگ هاش رو دید
سلام مرسي از راهنماييت دوست عزيز من كانالاي ايرانو از تو ماهواره ميبينم برام زياد مهم نيست چيزي كه بيشتر واسم مهمه 3d هستش ميخوام بدونم از تي وي هاي سامسونگ كه active هستن كاراييش بهتره يا نه يه چيزي كه خيلي واسم مهمتره اينه كه تو حالت 2 بعدي كيفيت 1080 رو بهم بده ..
با تشکر از پاسخ شما پس به نظر میاد اطلاعات مشاور شرکت اشتباه بوده است البته اینکه من خودم به شخصه اینکه فقط app آب و هوا رو می آورد مطمئن هستم حالا یا برای مدل 670 بسته شده یا فیرم ور مدلهای پخش شده توسط شرکت برای مدل 670 بسیار قدیمی بوده و نیاز به بروز رسانی دارد . شما اگه ممکنه بفرمائید تاریخ فیرم ور دستگاه 660 شما یا شماره آن چیست ... باز هم ممنونمنقل قول:
بعد اینکه هدایای خرید tv چی هست ؟؟ایا سینمای خانگی هم روش هدیه میدن ؟؟؟کلا تمام هدایا شامل چی میشه؟؟نقل قول:
مرسی دوستان . زحمت کشیدین .
همون ، احتمالا هکش کرده ، چون گفت فول آپشنش همه چی رو پخش میکنه . نامرد 30 کشیده روش.
حالا وقت بشه میرم میگیرم .
راستی محمد رضا ، بالاخره نصب کردی یا نه ؟
سلام علیکم
من پیرو سوال این دوست
در مدل های 3 یعدی هوشمند ال جی
وقتی هارد رو به تلویزیون متصل و ریکورد کردمنقل قول:
حالا که به پی سی متصلش میکنم
هیچ پارتیشنیو نمایش نمیده
البته به عنوان devicce َشناخته میشه و حتی تو قسمت پارتیشن ها هم موجوده اما بدون هویت
الان چطوری ریکورد ها رو با پی سی ببینیم یا کپی کنیم
---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
هدایا در تصویر زیرنقل قول:
کامل مطالعه کنیــــــــــــــــــــــ ــــد
سینما خانگی هدیه نمیدن
در صورت خرید سینمای خانگی یا پلیر 3D bluray کارت هدیه بسته به اینج با شرایط مندرج در تصویر بالا بهتون تعلق میگیره
حالا جشنواره هنوز هم هست!؟
هدایا کلا برداشته شد
قیمتها هم بالا رفتن
مثلا من 98000 رو گرفتم 3.900.000 الان شده 4.100.000
فکر نکنم با این وضع واردات و دلار و .... دیگه قیمته چیزی پایین بیاد
براي تي وي lw57000 چهل و هفت اينچ يه سينما مي خوام بخرم يه سينما كه بلوري سه بعدي پخش كنه و از هارد اينترنال هم فرمتهاي مديا رو اجرا بكنه به قيمت حدود يه ميليون تومن. كسي سراغي داره راهنماييم كنه؟ سينمايي كه با تلويزيونم هم همگون باشه.
من آریانا خریدم خیلی عالیه همه باندهاش وایرلسهنقل قول:
6 ماه پیش 1060000 خریدم الان فکر کنم گرون شده باشه
واقعا خیلی زوره که اینطوری روی اجناس گمرک میکشن آخه یکی نیست به اینا بگه روی یک جنسی گمرک میکشن که توانایی تولید داخلیش ب کیفیت بهتر باشه نه جنسی که اصلا توی کشور تولید نمیشه.
این مصاحبه ی شبکه ی آلمانی با رئیس جمهور رو دیدم خیلی زورم گرفت که در مورد ما اینطوری فکر می کنن و اینطوری صحبت میکردند یارو آلامانیه رو میگم.
دوستان ببخشید اینجا گفتم چون واقعا دلم پره
دوستان یه سوال برام پیش اومده
البته به گلدیران زنگ زدم و.قراره فردا بیان بازدید کنن
مشکلم اینه که سمت راست و بالای پنل وقتی تصاویر مشکی پخش میشن
از دو منطقه بالا و کنار حالتی مثل نشت نور وجود داره
البته تو.تصاویر رنگی خللی ایجاد نمیکنه ولی وقتی تصویر تیره یا مشکی باشه.قشنگ معلومه
راستی حتما دیدید که 98000 یه قاب شیشه ای رو پنل داره
همون سمتی که این مشگل هست وقتی دقت میکنی و با دست فشار میدی انگار خوب چفت نیست?! و با کمی فشار نگون میخوره
خواستم ببینم کسی همچین تجربه ای داره و.اینکه اسرار کنم عوضش کنن یا مشکل حاد نیست?
رفیق tv ما هم وقتی گوشه سمت راست بالا رو فشار میدی یه ذره صدا میده و تکون میخوره و در حدود 1 میلی تا 2 میلی داخل میره ولی هیچ مشکلی توی تصویر نداره.سمت راست پایین هم تقریبا همین طوره
حالا بگو بیان چک کنن.ولی فکر کنم مشکلی باشه.
راستی توی full led هام این هست که بعضی وقتا نور یک led به led کناریش درز کنه ولی گوشه های tv رو نباید اینطور باشه.چون فناوریش led edge نیست که کنار tv باشه
مرسی مهدی جاننقل قول:
فردا بیان ببینم چی میشه
منم همین فکر رو کردم که چون full led هست نباید اینجوری باشه!
یه ایراده دیگه ای هم که من احساس میکنم اینه که وقتی مثلا فوتبال نگاه میکنم و دوربین رو تصاویر سبز متحرک هست انگار پشت تصویر سایه هایی مثل لکه هست , رو تصاویر روشن خم دیده میشه
فکر کنم این مورد عمومی باشه ولی اون نشت نور و شل بودن شیشه برام
خیلی غیر عادی هست
کی تموم شده مهلتشون؟من دیروز رفتم هنوز میدادن تو شهر خودمون.......نقل قول:
جشنواره بعدی از کی شروع میشه؟؟؟
باورتون میشه 1 ماه قبل یه جا که نمایندگی نبود lw65100 رو میداد 2.100 تومان
حیف رفتم گفت تموم کردم .
47اینچ؟:18:نقل قول:
باورتون میشه 1 ماه قبل یه جا که نمایندگی نبود lw65100 رو میداد 2.100 تومان
کسی جواب این سوال رو نداره!نقل قول:
جواب شما چندین بار تو صفحات قبل داده شدهنقل قول:
متاسفانه منم دير جنبيدم و مهلت هدايا تموم شد ولي با تماسي كه گرفتم گفتند كه چند وقت ديگه هدايا ميزارن حالا اين چند وقت معلوم نيست كيه ...احتمالا با ورود محصولات 2012 جشنواره ميزارن .
دوستان اگر ایمیج 3d blu ray داشته باشی آیا راهی هست که بشه با تلوزیون نگاه کرد ؟؟؟ نرم افزاری و ....
یا باید اون ایمیج رو با پلیری که توانایی پخشش رو داره ببینینقل قول:
یا رایتش کنی رو بلوری و با بلوری پلیر ببینی
یا تبدیلش کنی به فرمتی که تلوزیون پخش میکنه و ببینی
بله مدل 47 اینچ .....:19:نقل قول:
واقعا خوشحالم که بالاخره محمد رضا جان تی وی رو نصب کرد .
تبریک عرض می کنم جدا . البته میدونم با تاخیر .
دوستان ورژن جدید آپدیت تلویزیون ارائه شده .
من گراشتم واسه بروز رسانی .
ورژن 04.03.13 تبدیل میشه به 04.04.03
خیلی ممنوننقل قول:
قبل عید نصب کردم عزیز
آپدیت کردی بگو چه فرقا ای کرده
چشم حتما عزیزم !
چطور اینقدر ارزون؟ این مدل که 2700 به پایین ندیدم اصلا....نکنه منظور شما 6500 (بدون گارانتی) هستش؟نقل قول:
سلام علیکمنقل قول:
لاقل لینک صفحه رو میدادید
شما پاسخ نمیدادید بهتر نبـــــــــــــــــــود
من لااقل از اون زمان که اومدم تو این تاپیک تو هر 2 صفحه پست دارم ،
اصلا چنین سوالیو ندیدم
که پاسخی مطرح شده باشه
نقل قول:
سلام علیکم هر کی جواب این سوال رو میدونه لطفا سریعتر جواب بدهد
خوده من تا الان چند بار همین سوال رو جواب دادمنقل قول:
وقتی هارد با این تلوزیونها فرمت میشن دیگه تو pc شناسایی نمیشه و فقط برای همین تایم ماشین میشه ازش استفاده کرد
مگر اینکه بخوای فرمتش کنی که اونم راه داره