دوست عزیز افکر کنم شما حاشیه های کنار عکس رنگ سیاه رو هم پر میکنینقل قول:
اونا باید خالی باشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست عزیز افکر کنم شما حاشیه های کنار عکس رنگ سیاه رو هم پر میکنینقل قول:
اونا باید خالی باشن
بچه ها من این کد رو پیدا کردم کاملا کار میکنه با خاموش روشن هم دیگه code نخواست
تست شده
اینم هست ولی تست نشدهنقل قول:
THWYR-Y553Q-71V7H-L8KLL-4KFXE
3342J-DYJF0-XEA3K-5J0YS-40UFY
اینا که قدیمیه من دو سه روزه روزی سه چهار بار اینارو وارد میکنم .نقل قول:
این کد جواب نداد دوباره کد اکتیو میخواد
تا حالا بار بردین انگلیس؟
اونجا فرمونش برعکس میشه خیلی فاز میده
دست و پای آدم گم میشه
اما کم کم بهش عادت میکنیم
جاده هاشم مهشره
بچه ها این سایت بازی رو با کرکش اجازه دانلود میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونه دانلودش کنه و از کرکش استفاده کنه ببینه چطوره کرکش؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونا هم همین سریال ها رو جمع کردن تو یه فایل متنی بجای کرک . اگه کرکی بود همه جا میشد پیداش کرد .نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
کرک نداره و خود سایت هم گفته
شماره سریال گذاشته و تاکید کرده قبل از بازی با استفاده از فایروال از اتصال بازی به اینترنت جلوگیری کنید
من که 2 تا سیستم دارم روی پیسی نصب کردم موقع بازی کلا کابل نت رو میکشم
سلام بچه ها من وقتی میخوام فایل game.sii با نت پد باز کنم و اونو ادیت کنم به این شکل باز میشه ایا راه حلی هست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشین سالار من...:sq_15:
دوستان چرا حجم این بازی این قدر کمه؟
اعاغ یکی با ما بگه چه کار کنیم ماشین تندتر بره بعد چطوری دنده دستیش کنیم
چشمتون روز بد نبینه با یه دونه ایویکو داشتم 100 تا میرفتم که یهو سر یه پیچ کنترلش از دستم در رفت و قیچی کرد:دی
من هر پیچیو با 170 پیچیدم چپیدم:sq_2:
نقل قول:
کسی نیست کمک کنه؟
نه عزیز من چرا بسوزه !! من با تمام ماشینایی که رانندش بودم تا 128 تا هم رفتم ! هیچ کاریهم نمیشه ! با داف 128 تا رفتم با مان 125 تا با ولوو و رنو پریمیوم 129km!!نقل قول:
جیگر من !نقل قول:
یه بار با وورد پد امتحان کن شاید بشه..نقل قول:
:31:2 تا بار ببرم میشم لول 12 اون وقت سالار رو با اتاق مگا اسپیس میزارم :دی
نمی دونم هیچ کدوم با این صحنه برخورد کردید که دارید تو یه جاده دو طرفه می رید یهو یک سواری در حال سبقت از یک کامیون با شما شاخ به شاخ بشه.امروز ناگهانی شد نشد عکس بگیرم.
آره دوست من ! واسه من پیش اومده ! توی عکس میتونی عمق فاجعه رو ببینی !! :Dنقل قول:
ب نظرتون من الان ک لول 3 ام وام بگیرم ،یا وایسم بعد اینکه ب لول 11 رسیدم اینکارو بکنم ؟ آخه ماشینای خفن تو لولای بالا باز میشه ..از یه طرف آدم ماشین برا خودش باشه بیشتر میچسبه ! دی ! موندم تو دوراهی !
من اگه یه ولووی ساده بخرم بعدا که لولم رفت بالاتر میتونم خودم براش از این سقف بلندها بزارم؟!:دی
منظورم اینه میتونم شبیه این عکس درش بیارم؟
آره عزیزم من از ظرف صاحب این ولوو توی عکس عرض میکنم خدمتت من خودم ولوو معمولی خریدم اینطوریش کردم :31:نقل قول:
راستی بچه ها این enb که تو سایتم گذاشتمو دانلود کنید محشره !!!!!!! جاییشم گیر کردین در خدمتم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس ولوومو ببینین با enb البته عکسو کیفیت پایین زدم برای حجم کم
اره میتونینقل قول:
یه چن تا کد اکتیو جدید به من بدید
3 تا داشتم 3 تاشم از کار افتاده:41:
THWYR-Y553Q-71V7H-L8KLL-4KFXEنقل قول:
3342J-DYJF0-XEA3K-5J0YS-40UFY
7KWDE-K9MV0-KFM10-ACJ2Q-HY9KZ
YR9YD-9CNV4-62KZT-04J2R-PTZ45
L4MND-CMNVE-CQLU8-ARW7F-DPK21
چطوری راننده استخدام کنم؟
سلام تورج خان.نقل قول:
اگه لولت پاینه راننده استخدام نکن الکی پولت میخوابه راننده های لول پایین اصلا کار نمیکنن هر یکی دو روز تو بازی که میگزره 1000 یورو بهت میده!!
سلام همشهری !نقل قول:
اول باید بری گاراژ بخری بعدش باید تو قسمت راننده ها که با ? نشون داده شده تو نقشه بری راننده بخری بعدش از منوی بازی بری توی بخش گارازت روی راننده کلیک کنید براش ماشین بخری و اوکی کنی. بعدا تو سایتم آموش کاملشو میزارم.
همش 80 وات مصرفشه ...زیاد نیست ...gtx 560 که 170 وات هست ... اگه پولم میرسید میگرفتم ..... ولی افسوسنقل قول:
چطور باید دنده دستی کردش
بعد مانشیم هی داغ میکنه موتورش میسوز مشکلش چیه ؟!
توی تنظیمات برو اینو بزن مثل عکس :نقل قول:
:31:ماشین بدبخت رو داغون کردی سوپر سوزونده باید بری تعمیرگاه تعمیرش کنی :دینقل قول:
ععععجب چیزیه! خوب لایسنس شده!میتونی لینک دانلودش رو بهم معرفی کنی؟؟؟نقل قول:
اینم ماشین من امروز تغیرات رو انجام دادم.
نه ماشین نوشم بازم موتورش میسوزه چه کارش کنم دما اب میرسه 120 موتورش میسوزهنقل قول:
همون روزای اول لولت رو به 8 رسوندی چی شد ؟ الان تازه میخوای بری 12 ؟؟؟؟؟ من الان لولم 12 هست . تازه من روزی فقط یک ساعت وقت دارم بازی کنم .نقل قول: