یه کار دیگه هم می تونی بکنی. با یک دیسک Live لینوکس بوت کنی. اون جوری حداقل می تونی اطلاعاتت رو کپی کنی.
Printable View
یه کار دیگه هم می تونی بکنی. با یک دیسک Live لینوکس بوت کنی. اون جوری حداقل می تونی اطلاعاتت رو کپی کنی.
فک کنم فقط یه راه واسط مونده(البته اگه اطلاعاتت واست مهمن) هاردت رو در بیار و از اطلاعاتت کپی بردار بعد ویندوزت رو با خیال راحت عوض کن.نقل قول:
چون اگه همین جوری بخوای لینوکس نصب کنی هیچ تضمینی وجود نداره که اطلاعاتت باقی بمونن.
من نگفتم لینوکس نصب کنن!:41: گفتم با دیسک Live لینوکس سیستم رو بوت کنن.نقل قول:
جالبه لینوکس لایو اومد بالا اما ویندوز نمیاد
حتی ریکاوری....
برادر من تو 3 تا پستم نوشتم که هیچ ستاپی برام بوت نمیشه .....نقل قول:
فک کنم فقط یه راه واسط مونده(البته اگه اطلاعاتت واست مهمن) هاردت رو در بیار و از اطلاعاتت کپی بردار بعد ویندوزت رو با خیال راحت عوض کن.
چون اگه همین جوری بخوای لینوکس نصب کنی هیچ تضمینی وجود نداره که اطلاعاتت باقی بمونن.
اصلا چیزی بالا نمیاد
اما جالبه که لینوکس لایو اومد بالا
رجیستر جان لطفا یه مرحمتی به این پستم بکن
من مجبورم هر صفحه که جلو میره پستم رو برات کپی بگیرم تا ببینی
آهان اینم بگمنقل قول:
رجیستر جان کاش پست قبلی منو نو اون صفحه هم میدیدی
اصلا چیزی لود نمیشه که بخوام چیزی نصب کنم
ببین
مثلا این ویندوزی که الان نصب هست تا اون قسمت که خط های ویندوز پر میشه تا صفحه ی ولکام بیاد , تا همون خط هاش پر میشه دیگه صفحه ی ولکام بالا نمیاد
همینجوری خط هاش پر میشه ولی اتفاقی نمی اوفته
دی وی دی ریکاوری رو هم که گذاشتم
اول ستاپ رو لود میکنه و بعد هیچ اتفاقی نمی اوفته
اصلا هیچی لود نمیشه
با بایوس رفتم هارد و رم رو تست کردن هر دو سالم بودند
آقا من چیکار کنم
این پست قبلی منه
نقل قول:
سلام دوستان
"یه مشکل تازه"
من ویندوز اکس پی نصب کردم رو لپ تاپ
گرفتم درایوراشو نصب کردم که مشکلی نداشت (-کارت صدا و -وایرلس و بلوتوث)
لپ تاپ رو ریستارت کردم ویندوز هرچی خط هاش پر میشه چیزی بالا نمیاد
گفتم بی خیال دی وی دی ریکاوری رو گذاشتم دیدم اینم بعد لود کردن ستاپ تو فضای کنسول وقتی خطش پر میشه که فضای ستاپ بیاد بالا اینم هر چی پر میشه چیزی بالا نمیاد و "فقط خطش پر میشه"
اصلا چیزی رو دیگه بالا نمیاره "هیچ ویندوزی رو"
احتمالا برای یکی از درایورها بوده که زده ....تو لپ تاپ
دوستان دستم به ....تون مشکل از کجاست
من قبل از آخرین ری استارت (خدا بیامرز لپ تاپ) پارتیشن مجیک رو نصب کرده بودم
میخواست بالا بیاد هی ارور میداد که من گفتم ریست کنم شاید خوب بشه , که این شد
=========
ویرایش سوم
این عکس پس از 10 دقیقه هست که داشت ویندوز رو لود میکرد(همونطور که در بالا توضیح دادم ،هنگامیکه داشت خط ها میرفت)که در آخر این صفحه ی بلو اسکرین رو نشون داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
پریروز یه لپ تاپ studio xps 1340 خریدم، ولی چند تا مشکل باهاش دارم:
1- بعضی از دی وی دی ها و سی دی ها رو نمیخونه
2- وسط خوندن بعضی ها تیک میزنه و هنگ میکنه
3- کیفیت تصویر موقع پخش فیلم خیلی افتضاحه!
قبل از این یه 1520 داشتم که همه دی وی دی هایی که الان روی 1340 تست کردم قبلا با 1520 دیده بودم بدون مشکل و با کیفیت خیلی خوب.
سوالم اینه که آیا این کلا مشکل 1340 هاست یا ایشون باید تشریف ببرن گارانتی؟! و آیا راهی هست برای برطرف کردنش؟
.
.
.
با سپاس
سلام من هم چند وقت پیش که با پازتیشن مجیک رو نوت بوکم کار می کردم و می خواستم پارتیشن کنم یه گندی رو نوت بوکم زد که به این حالت دچار شد و همین جوری واسه من همنقل قول:
حتی ریکاوری هم از حال رفته بود و حتی قادر به repair ویندوز با دی وی دی ویستا هم نبودم و کلا ویندوزو داغون کرد رفت
مجبور شدم تمام بکاپ های رو که گرفته بودم رو بریزم که درست بشه
اگه ویندوز عوض کنی یا بکاپ ها رو روش بریزی قکر کنم مشکلت حل شه :11:
از اون موقع به بعد با تیشن مجیک رو ویستا کار نمی کنم فکر کنم نسخه 8 هم بود که با ویستا هم سازگاری نداشت:18:
آقا مشکل اصلی من اینه که سی دی ویندوز اکس پی یا ریکاوری رو بوت نمیکنه و بالا نمیاره که من بخوام نصب کنم
در ضمن من اکس پی نصب کرده بودم نه ویستا
دیسک و یا نسخه دیگری از ویندوز XP یا ویستا را تست کردی ؟ مثلا می تونی از اون ویندوزها بگیری که اتومات نصب میشوند.
اون بلو اسکرین که میاد مربوط به یک ناهماهنگی سخت افزاری هست !
چند تا راه داری :
1- با یک برنامه مثل Norton ghost و یا Paragon بیای و برنامه های مورد نیازت را جایجا کنی ... یکی از اینا حتما اجرا میشه و اگر نشد مشکل از رم و یا خود هارد هست
2- ویندوز را با روش USB Boot نصب کنی ... یعنی نصب از روی USB
اصلا دیسک ریکاوری داری ؟ چطوره که نه دیسک کار میده و نه F11 ؟ اگر نمیشه باید این مشکل رفع بشه
رجیستر جان خدا پدرتو بیامرزه
تروخدا سریع تر بیا فروم
من واقعا کارم لنگه
من هارد و رم رو با خود بایوس چک کردم هیچ مشکلی نداشتن
آره دیسک ریکاوری دارم
ببین
دیسک رو وقتی میزارم اول یه خط تو فضای کنسول پر میشه که ستاپ رو لود میکنه و بعد این صفحه میاد
تو این قسمت گیر میکنه دیگه بالا نمیاد
همینجوری این خط میره ولی اتفاقی نمی افته
ویندوز اکس پی هم که الان روش نضب هست همینجوریه
فقط خط این قسمتش پر میشه ولی اتفاقی نمی افته
دکمه ی اف 11 کار نمیکنه ولی بقیه کار میکنه (نمیدونم چرا اینجوری شد ولی همه یدفعه ایی شده )
آره ،ویندوزهای دیگه کا لینوکس رو لایو آورد بالا بدون هیچ مشکلی
راحت من یه ویدئو آوردم بالا و .... هیچ مشکلی نداشت
برای همین میگم هر چی هست سخت افزاری نیست
من چیکار کنم
عزیزمن لینوکس اگر هم مشکل سخت افزاری داشته باشی باز هم میاد بالا(اونم نسخه ی live )البته اگه مشکلت زیاد حائ نباشه.نقل قول:
به نظر من هم مشکلت سخت افزاریه چون ارور صفحه آبی معمولا نشون دهنده ی مشکلات سخت افزاریه.
یکی از دوستای منم همین مدل رو داره ولی هیچ کدوم از مشکلات شما رو نداره(البته اگه زیاده روی نکرده باشید) اگه واقعا این مشکلات رو دارین به یکی از سرویس های مجاز مراجعه کنید.نقل قول:
رجیستر جان خدا پدرتو بیامرزه
تروخدا سریع تر بیا فروم
من واقعا کارم لنگه
من هارد و رم رو با خود بایوس چک کردم هیچ مشکلی نداشتن
آره دیسک ریکاوری دارم
ببین
دیسک رو وقتی میزارم اول یه خط تو فضای کنسول پر میشه که ستاپ رو لود میکنه و بعد این صفحه میاد
تو این قسمت گیر میکنه دیگه بالا نمیاد
همینجوری این خط میره ولی اتفاقی نمی افته
ویندوز اکس پی هم که الان روش نضب هست همینجوریه
فقط خط این قسمتش پر میشه ولی اتفاقی نمی افته
دکمه ی اف 11 کار نمیکنه ولی بقیه کار میکنه (نمیدونم چرا اینجوری شد ولی همه یدفعه ایی شده )
آره ،ویندوزهای دیگه کا لینوکس رو لایو آورد بالا بدون هیچ مشکلی
راحت من یه ویدئو آوردم بالا و .... هیچ مشکلی نداشت
برای همین میگم هر چی هست سخت افزاری نیست
من چیکار کنم
نقل قول:
دوست من زیاده روی کدومه؟
من قبلا هم دل داشتم و خیلی هم ازش راضی بودم، و اینی که میگم کیفیت نشون دادن فیلم خیلی بده چون فیلم هایی که واسه تست گذاشتم رو قبلا تو 1520 دیده بودم میگم، تو این غیر از تصویر که کاملا پیکسل پیکسل و مربع مربع نشون میده حتی زیر نویسش رو هم نمیشه خوند! و البته خیلی از فیلم هارم نمیشه دید چون اصلا باز نمیشه، میشناسه ولی نمیتونه پخش کنه!
ولی سپاسگزارم از جوابتون :20:
جدا ؟ فکر کنم مشکل جدی تره !نقل قول:
وقتی ویندوز و یا سایر برنامه های نصب ویندوز این مشکل براشون پیش میاد (لینوکس رو تجربشو نداشتم) میگن هارد فریز شده و معنی اش اینه که سریعتر اطلاعاتش را تخلیه کن و با ابزار سیستمی مثل Hirens boot cd اون را کامل FDISK کن ... ممکنه هر لحظه اطلاعاتت بپره و هاردت کلا به حالت اغما بره
من یکبار سیستم ام اینطوری شد ، خیلی موقعیت بدی میشه
آقا ما امروز زنگ زدیم گارانتی
گفت ما اگه ویندوز رو نصب کنبم و دریوراشو نصب کنیم 60 تومن میگیریم
من گفتم زیاد نیست؟گفت نه
گفت که ما برنامه نویس داریم که درایورهایی که وجود نداره رو مینویسه
ما هم ماهی 3 تومن بهشون میدیم
من گفتم کی هست که داره تو رینگ صفر(محیط درایور)برای لپ تا پ درایور می نویسه(همچین چیزی شاید تا حد محال باشه)
وقتی هست درایوراش برای چی می نویسه
گفت بعضی از لپ تا پ ها درایورشون نیست
یه مدل از Dv4 گفت که مثلا درایور کارت صداش نیست
منم بهش گفتم مشکل من نصب ویندوز یا درایور نیست
ویندوز اصلا بالا نمیاد که من بخوام کاریش بکنم (چه ویستا و چه اکس پی و چه ریکاوری)
گفت باید بفرستی تا معلوم بشه
رجیستر نظرت چیه؟
واقعا اگه یه نصب ویندوز و درایور 60 تومن باشه
اگه یه جاش عیب کنه چقدر میگیرن؟
چیکار کنم؟بفرستم براشون لپ تاپو
عجب خالي بسته طرف !!!!! برنامه نويسي كه بشينه براي سيستم عامل مايكروسافت و قطعات ساخته شده كشورهاي ديگه درايور بنويسه !!!!!!! اولين بار بود همچين چيزي شنيدم ...نقل قول:
امكان داره كسي بياد با دستكاري درايورهاي مشابه ( مثلا ويستا براي XP ) يا مدلهاي مشابه درايور مورد نياز رو تهيه كنه ولي اينكه بشينه برنامه نويسي كنه در حد حرف هست .
همچين كسي تو ايران نميمونه (بر فرض باشه )
نصب ويندوز و درايور ته تهش 10 تومن بگيرن با درايورهاي خودت
دانلود كردن درايور ها هم چندان كار سختي نيست كه بخواين براش 40-50 هزار تومن پول بدين
باور کردی ؟ اینجور متخصص ها رو فقط خود کمپانی داره ! مسخره است به ملت چی ها که نمی گننقل قول:
من گفتم زیاد نیست؟گفت نه
من گفتم کی هست که داره تو رینگ صفر(محیط درایور)برای لپ تا پ درایور می نویسه(همچین چیزی شاید تا حد محال باشه)
ویندوز اصلا بالا نمیاد که من بخوام کاریش بکنم (چه ویستا و چه اکس پی و چه ریکاوری)
رجیستر نظرت چیه؟
خودت ویندوز نصب کن درایورهاش هم ریخته ... اونها فقط میشینند پای اینترنت و بلدند درایورها رو از کجا و چطوری دانلود کنند همین
باور کردی ؟ اینجور متخصص ها رو فقط خود کمپانی داره ! مسخره است به ملت چی ها که نمی گننقل قول:
من گفتم زیاد نیست؟گفت نه
رجیستر نظرت چیه؟
خودت ویندوز نصب کن درایورهاش هم ریخته ... اونها فقط میشینند پای اینترنت و بلدند درایورها رو از کجا و چطوری دانلود کنند همین
واقعا من باور نکردم
چون من تو ایران ندیدم کسیو که درایور بنویسه
درایور نوشتن کار حضرت فیل هست(حداقل باید 10 سال برنامه نویسی کراس پلتفرم بلد باشی،که اونایی که هم بلدا میرن کد دیگران رو دستکاری میکنن و آخرش چیزی نمی فهمن)
خوب پس من الان لپ تاپ رو چیکار کنم؟نظرتون چیه که بفرستم گارانتی که فقط مشکلشو حل کنن و کار نرم افزاریو به عهده ی خودم بزارن؟والله اینجوری که شد من الان نمیدونم بهشون اطمینان کنم یا نه.دوستان با تجربه ی دیگه مثل رجیستر و باقی دوستان نظرتون چیه ؟من که نمیتونم تو این وضعیت لپ تاپ رو رها کنم (تازه 10 ماه شد که 2 میلیون پاش پول دادم)
دیگه بی خیال اطلاعات داخلش میشم . برم هیرن بوت سی دی رو دانلود کنم ببینم چیکار میتوم بکنم
رفتم این برنامه رو گرفتم رایتش کردم
اینم لود نشد:41:
عکسش
تو همین قسمت موند دیگه بالا نیومد:19:
سلام دوستان
وقتی که یه فیل تصویریرو دانلود میکنم اجازه نشون دادن بهم نمیده و میدونم که موضوع مربوط به دسترسیها میشه اما وقتی که میرم advance premission رو فعال کنم و مراحل owner رو انجام بدم میگه با boot مشکل پیدا میکنی و چون قبلا یه بار این کاررو کردم تونستم فایلامو باز کنم اما دیگه سیستم بالا نیومد ومشکلات بعدیش حالا چه کنم که بتونم فایلهای دانلود شده تصویری رو ببینم البته اینم بگه تا اینجا فقط این مشکلرو با فایلهای نوع flash دارم (تصاویر youtube)
خب چرا جاهای دیگه سر نمیزنی.نقل قول:
این همه تعمیرات مجاز لب تاب .
به نظر من یارو یا میخواسته سر کارت بزاره یا این که اصلا این کاره نبوده.
ولی با این وجود اعتماد کردن بهشون یکم سخته.
میشه اسم و شماره تلفن شرکت رو بگی تا ما هم یه تماسی با هاشون بگیریم، ببینیم این نابغه که درایور مینیویسه کیه؟:10:
درسته كه ميگن لب تاب قابليت ارتقا نداره؟؟؟
آيا لب تاپ پرينتر رو ساپورت ميكنه؟؟؟
سلام
من امروز یه ای 6500 خریدم یهنی سفارش دادم آوردن در خونه از یه آشنا
چنتا سوال داشتم
1. از کجا باید بفهمم کیبورد بک لایت داره چون الان که خاموشه
2. یه رم 2 گیگ روشه باید کجاش وصل کنم جای خاصی نداره
3. SC , PC , EC اینا چی هستن? هر کدوم یه خشاب داره یا یه همچین جیزایی که فشار میدم بیرون میان
4. ویندوزش xp هست ولی یه سیدی ویستا هم روش هست بعلاوه یه xp که روی هرکدوم نوشته برای نصب مجدد ( ریاینستالشن ) حلا من که xp دارم میتونم با همین سیدی ها ویستاش کنم
5. اصلا دفتر چه نداره ؟؟؟؟ مگه میشه لبتاپ دفترچه راهنما نداشته باشه ؟؟
نقل قول:
بله فقط رم امروزه تا 8 و 16 گیگ و هارد تا 500 گیگابایت امکان ارتقا داره + درایو اپتیکش
نقل قول:
چرا نکنه ! :18:
اما ممکنه پرینترهای قدیمی که از پورت LTP استفاده می کنند را ساپورت نکند چون این پورت سر تعداد معدودی نوت بوک وجود داره ولی USB را به راحتی ساپورت می کند :18:
مبارکهنقل قول:
منم همین مدل رو دارم. عالیه!
1- با fn+right می تونی backlight رو روشن کنی و با fn+left می تونی light sensor رو روشن کنی البته اگر داشته باشه.
2- رم رو باید توی دستگاه نصب کنی بهتر بود وقتی خریدی می گفتی عوضش کنند. بهتره ببری جایی که وارد باشند برات نصب کنند.
3- EC-----> Expree Card
PC ----> PC Card
SC ----> برای انواع رم
4- بله شما با هر cd ویستا می تونی این کار رو بکنی ولی اول همه درایور هاش رو از خود سایت dell دانلود کن.
برو به آدرس Support.dell.com توی بخش driver download و service tag که پشت دستگاهت هست رو واردکن تا لیست درایور هاش رو بهت نشون بده. بعد لیست رو با قطعاتت چک کن و دانلود کن.
5- منم وقتی خریدم دفترچه نداشت.
راستی چند گرفتی؟ گارانتی؟
اینجا جاش نیست رفیق برو تو بخش نرم افزار اینجا بخش لپتاپ هست.نقل قول:
احتمالا مشکل از codec ها هست. برنامه flv player رو اگه دانلود کنی بازش می کنه.
موفق باشی
عجب مملکتی شده ها!نقل قول:
من تلفنی خریدم فروشنده که آشنا هم هست گفت این مدل فرقش با اونی که 1.6 فقط تو هاردشه چون این 160 ولی اون 520 یا یه همچین چیزایی منم که هارد برام مهم نبود فقط سرعت می خواستم گفتم خوب باشه اینو بفرست حالا که کارتن را باز کردم دیدم نه فینگر پرینت داره نه وب کم رمشم که باید خودم بزنم البته 2 گیگه مودمم که نداره ، ساخت ایرلنده من فکر میکردم لهستانی یا مالزیهنقل قول:
باتریشم فرق داره ازپشتش بیرونه من اصلان ندیده بودم البته زشت نیست یه جوراییم خوبه چون به نظرمیاد از زیر دستگاه بردن بیرون که هم خوب خنک بشه هم اینکه حرارتش کیبورد را خراب نکنه
ویندوزشم که اکسپیه :41: قیمت 1.45 حالا من کارتن را باز کردم پلم بود پاره شد مجبورم برش دارم
راستی یه موسم روش بود
اون لایت سنسور باید آبی باشه رو دگمه سمت راست ؟؟؟؟؟ یعنی اگه ننوشتن یعنی نداره :41:؟؟
اون جای سیم کارت زیر باتری مال چیه ؟؟؟
مثلا کجا؟من هنوز براشون لپ تاپو نفرستادمنقل قول:
بله ،شرکت جهان گستر هست
خیابان کریم خان زند،خیابان سنایی،پلاک 7،شرکت جهان گستر
آقا این که دیگه طبیعی شده ,همه دزد شدن،والله بابای ما هم تو کار طلا و ... هست ولی حتی یک صدم درصد هم تو کارش دزدی نداره دیگران چیجوری پول مردم رو دارن اینجور به راحتی میخورن
شماره تلفن رو الان برات پیغام خصوصی میدم
لطفا شما هم یه چندتا تعمیراتی مجاز رو برام پیغام خصوصی کن
من یک لپ تاپ vostro 1510 لهستانی خریدم و گفتن که کارت گرافیکم تا 1512 مگابایت بالا میره ولی نه تنها اینطور نیست بلکه بازیها رو با کیفیت LOW باید بازی کنم. مشکل از کجاست؟ چه جوری میتونم از نهایت قدرت گرافیکم استفاده کنم؟خواهش میکنم راهنماییم کنید چون 1 میلیون و 170 هزار تومان پول دادم که از گرافیکش لذت ببرم.
متشکرم!!!!
اینی که گفتن درسته ولی این مقدار حافظه مجازی هستش که از RAM سیستم گرفته می شه و فقط توی Vista قابل اجراست. در عین حال نکته مهم برای اجرای روان و مناسب بازی های چیپ ست گرافیک هستش نه میزان حافظه اش. Vostro 1510 کارت گرافیکش GeForce 8400 هستش که جزو کارت گرافیک های معمولی محسوب می شه بنابراین شما نباید انتظار داشته باشید بازی های سنگین رو براتون خوب اجرا کنه.نقل قول:
سلام دوستان یک لپ تاپ asus دارم که خود به خود خاموش شد فکر می کردم که شارژ خالی شده اما وقتی به شارژ زدم هیچ عکس عملی انجام نداد , و دیگه روشن نشد مشکلش از کجاست
بررسي كنيد كه شارژ ميشه يا نه و يا آداپتور مشكلي نداره ... البته هميشه هنگامي كه از كمبود انرژي لپ تاپ خاموش ميشه ته باتري يه 3-4% انرژي براي ادامه شارژ باقي ميمونه كه ميشه با همون ميزان هم روشنش كرد ...نقل قول:
باتري رو در بياريد و فقط با آداپتور امتحان كنيد .
اگه مشكل با اين راه ها حل نشد پيش مركز خدمات يا سرويس ببريد
نگفتيد مدلش چيه ؟
ما هزار بار گفتيم براي خريد لپ تاپ و انتخاب كارت گرافيك به هيچ عنوان به ترفند هاي تبليغاتي از جمله ميزان حافظه گرافيكي دقت نكنيد ، آقا به اين چيزا توجه نكنيد ،ميزان حافظه گرافيكي تو پردازش تاثيري نداره ...نقل قول:
گرافيك Vostro 1510 يك گرافيك بسيار معمولي و ساده اي هست و آن هم Geforce 8400 GS كه نميشه زيادي روش حساب كرد براي بازيهاي امروزي و ميتونيد باهاش بازي رو اجرا كنيد ولي Low Detail و رزولوشن پايينتر از معمول
مشكل از جايي نيست ، توان و قدرتش همينه و نميتونه بيشتر از اين كاري انجام بده .
اگه تا 10G هم بالا بره فايده اي نداره ،GPU اون كارت گرافيك يه قدرت پردازش محدودي داره و اصلا ارتباطي با Memory نداره .
سلام. آقا دل 1520 دارم. میخوام یک کیبورد usb دار واسش بگیرم. هر مدلی باشه بهش میخوره ؟ اصلا به محض وصل کردن کار میکنه یا باید تنظیمات و کارای دیگه ای انجام داد ؟
بله به محض وصل کردن کار میکنه
مشکلی نداره ،فقط من یه مدل 10 تومنی دیدم که نمیخورد (از اون کیبورد های کوچیک بود)ولی تو بقیه که من استفاد کردم مشکلی نداشت
"راستی فردا باید زنگ بزنم گارانتی ببینم چه غلطی کردن :D"
من یک لپ تاپ Toshiba Equium A200-1V0 دارم که تصمیم گرفتم که Bios آن را update کنم. اما در حین فرایند update، لپتاپ قفل کرد و من مجبور شدم سیستم را reset کنم. از این پس لپ تاپ دیگه بالا نمیاد. یعنی وقتی که روشن میشود هیچ تصویری نشون نمیده.
در چنین وضعیتی باید چه کاری انجام دهم؟ :sad:
قبل از اینکه بخوام ببرم پیش تعمیر کار چه کارهایی میتونم خودم انجام بدم؟