ایفون بعدی هنوز مشخص نشده اما پردازندش مشخصه.نقل قول:
چون پردازنده رو سامسونگ میزنه ,
اپل هم زياد گير بده به سامی , سامی ديگه بهش سخت افزار نميده :27:
ایفون بعدی هنوز مشخص نشده اما پردازندش مشخصه.نقل قول:
چون پردازنده رو سامسونگ میزنه ,
اپل هم زياد گير بده به سامی , سامی ديگه بهش سخت افزار نميده :27:
آقا مهدی
از کجا بفهمیم سوخته؟
سیب فروشی!!!:31:نقل قول:
من گوشیم تو این یکی دو روزه میرسه خیلی نگران این پیکسل سوخته و خط های افقی عمودی و دایره ای شکل هستم البته 24 ساعت مهلت تست رو دارم ولی نمیدونم اگه یه پیکسل سوخته ای چیزی باشه قبول میکنن عوض کنن یا نه فکر کنم این اخرین بار باشه اینترنتی میخرم:41:نقل قول:
و 1 درصد هم شک نکنین که شرکت های زیادی هستن که می تونن پردازنده هایی مث پردازنده های سامسونگ و حتی بهتر واس اپل بزنن که آرزوشونه توی سود اپل شریک باشن...نقل قول:
منظورت پردازنده i9000 و i9100 هست؟ اگه اینطوری هست در تئوری پردازنده 9100 دقیقا 3 برابر قویتر هست!نقل قول:
چون 25% راندمان بالا رفته+20% فرکانس بالا رفته+ یک جفت پردازنده داره، یعنی دقیقا 3 برابر! و اگه به این 3 برابر برتری GPU هم اضافه کنیم خیلی برتر میشه!
ولی وقتی پردازنده 9100 رو از 1200 به 1400 ارتقا بدن از 6000 هزار واحد به 7000 واحد ارتقا پیدا میکنه و با در نظر گرفتن اینکه GPU ثابت مونده، میشه اینطوری در نظر گرفت که در تئوری شاید 8 9 % قویتر بشه! یعنی کلا بعید میدونم بالای 10% اختلاف ایجاد کنه!
پردازنده GS2 در حالت عادی 1.0 بود که به 1.2 اورکلاک شد... منظورشون اینه...
فعلاً تا اين لحظه بهترين پردازنده ها رو سامی داره ميزنه و تو اين ضمينه حرف اول رو ميزنه :40:
سلامنقل قول:
820 ؟ از کجا گرفتین ؟ علائدین کدوم مغازش خوبه آدم بره ازش بخره ؟ راستی 5 شنبه صبح که تعطیل رسمیه بازن ؟
سوال آخر . شرمنده . این پیکسل و چجوری تست کنیم ؟
ممنون بابت توضیخاتتون. منظورم همین بود که جناب PARSA گفتن. البته خب اون اوایل که توی بنچمارک ها خوب عمل نکرده بود می گفتن که هنوز آب بندی نشده.نقل قول:
سلام، این پیکسل سوخته رو چه جوری میشه متوجه شد؟ لطف کن آدرس این فروشگاه رو هم به من بده یه کله برم سراغش!!نقل قول:
دقیقا همینطوره، و حتی هنوزم 100% کارایی رو نداره! در تئوری فقط پردازنده 9100 دقیقا 3 برابر قویتر هست، حالا برتری GPU رو هم اضافه کنیم باید بیشتر از 3 برابر از 9000 قویتر باشه، ولی تا جایی که میدونم در تست ها همچین امتیازی بدست نیاورده!نقل قول:
و فکر کنم دلیلش هم اینه که هنوز اندروید با دوال کور ها 100% سازگار نیست، چون مدیریت سیستم عامل در پردازنده های چند هسته ای خیلی خیلی در نتیجه تاثیر گذار هست!
با من فکر کنم شدیم 4 نفر که این سوال رو میکنیم
ایراد مانیتور رو از کجا متوجه بشیم:13:
خب حالا به نظر شما با اومدن بستنی حصیری از تمام قدرت این CPU به نحو احسنت استفاده خواهد شد؟نقل قول:
سلامنقل قول:
کاربرانی که تعداد پستهاشو کمه نیاز به تائید پست دارند
واسه همین پستهای شما در ابتدا نمایش داده نمیشه
در مورد پیکس سوخته
کافیه یک عکس با ضمینه کاملا سفید و مشکلی را باز کنی
و به دقت به تمام صفحه نگاه کنی تا ببینی مثلا یک رنگ(نقطه ریز همان پیکس) که همیشه ثابت باشه وجود نداره
البته بهتره در یک محل تاریک و در شب به صفحه نگاه کنی
ممکنه پیکسل همیشه روشن باشه و یا همیشه خاموش
که مورد دومی میشه دد پیکسل یا همون پیکسل سوخته
و یا ممکنه همشه روشن باشه و یک رنگ ثابت ((سفيد، آبي، سبزو قرمز)
که رنگ قرمز بدترین هست
اگه همیشه خاموش باشه در ضمینه عکس سفید مشخص خواهد شد
ممنون که توضیح کامل دادین
قابل توجه دوستاني كه عشق علائدين دارن و فكر ميكنن اونجا همه چي تمامه
يه مشت دزد اونجا نشستن و شما خبر ندارين
من گالكسي 1 رو داشتم ميگرفتم بهم بدون نرم افزار نميدادن و ميگفتن با قيمت نرم افزار 750 تومن به همشون ميگفتم من گوشيو بدون هيچ برنامه اي ميخوام بعضيا ميگفتن گوشي خامه و هيچ چيزي روش نيست و بايد روش آندرويد بريزيم بعضيا ميگفتن اگه نرم افزار نزني گوشيت خاموش ميشه بعضيا ميگفتن دوربين كار نميكنه و هزارتا چرت و پرت ديگه
ولي من گوشييو بدون نرم افزار از يكي گرفتم 690 يعني 60 تومن اختلاف
جلوي خودم واسه يكي برنامه مولتي تاچ رو ريخته بود ميگفت اين برنامه واسه اينه كه پيكسل نسوزه به مشتري توصيه ميكرد حتماً هر 2 روز يه بار برنامه رو اجراش كن تا پيكسلات نسوزه منم نزاشتم پول مفت از مشتري بگيره و با يارو دعوام شد و اون كسي كه داشت ميخريد ديگه نخريد و با من اومد برا خريد
يكي از دوستام هم تعريف ميكرد ميگفت واسه يارو تو جمهوري برنامه ريخته بودن برا مانيتورش و بهش گفته بودن چون مانيتورش سوپر آمولد بايد براش برنامه بريزي تا كيفيتشو خوب نشون بده
پس اينو بدونين كه علائدين دزد بازاره و اگه حواست نباشه گوشتو ميبرن
قابل توجه علاقمندان به علائدين
سلام دوستان:5:
در حالیکه قیمت این گوشی در انگلیس نزدیک به 500 پوند( معادل با 798 دلار) بود از دیروز قیمت این گوشی به 400 پوند(معادل با 638 دلار ) نزدیکتر شده و هم اکنون توسط آمازون به قیمت 429.49 پوند(معادل با 685 دلار) فروخته میشود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.unwiredview.com/2011/06/27/samsung-galaxy-s-ii-now-just-429-49-at-amazon-uk/
رام رسمی I9100OJPKF2 با پشتیبانی از زبان فارسی و عربی :
[HTML]http://---------.ir/Forum/thread11445.html[/HTML]
مباركه كباركهنقل قول:
ولي اين رام رسمي نيست و تو سايت سامسونگ هنوز اين رام عرضه نشده
می گم با زدن اون کد #*0#* نمیشه متوجه پیکسل های سوخته شد؟!نقل قول:
دوستان خبر جدید و تعجب برانگیز اینکه با توجه به شایعاتی که درباره ساخت گوشی سوم گوگل توسط HTC و یا LG وجود داشت, ظاهرا" نسحه سوم گوگل باز هم توسط سامسونگ ساخته خواهد شد با آندروید ورژن 2.4 و صفحه Super AMOLED HD!!!!!
منبع:
کد:http://www.gsmarena.com/googles_third_nexus_will_be_made_by_samsung-news-2827.php
نقل قول:
چرا پسر میشه وقتی کد را بزنی با انتخاب هرکدوم از رنگ های قرمز ، ابی ؛ سفید یا ... و دقیق شدن به پیکسل هاس صفحه نمایش میشه فهمید . اگه پیکسل سوخته ای وجود داشته باشه مثلا تو رنگ سفید اگر 1 نقطه خیلی ریز سیاه دید اون پیکسل سوخته به حساب میاد
با سلام
من یه ویو8500 خریدم
اون کد *#0*# رو زدم و متوجه نقطه ی سیاهی در صفحه موبایلم شدم
راستش کلی حالم گرفته شد!!!!! ...اگه این جریان پیکسل سوخته و این کد رو میدونستم همونجا متوجه میشدم و لااقل میگفتم یه گوشی دیگه بده.....
اون نقطه ی سیاه همه جا هست ولی یه چیزی هست که شک میکنم پیکسل سوخنه باشه و احتمال زیاد میدم لکه ای یا شی ء خارجی ریزی یا یه چیزی توهمین مایه ها باشه.....استدلالم رو میگم ، شما بگید درست میگم یا نه
در هرقسمت از گوشی وقتی مثلا یه عکس رو باز میکنم و عکس رو در صفحه طوری قرار میدم که اون نقطه ی سیاه رو یه مثلا خط سیاه قرار بگیره، وقتی از زوایای متفاوت نگاه میکنم میبینم اون نقطه ی سیاه دیگه روی اون خط سیاهی که نشونه گذاشته بودم نیست!!!
مثلاعکسی رو درصفحه قرار بدم که حاوی یک خط صاف باشه و عکس رو طوری در صفحه جابجا کنم که اگه در حالت عمودی به عکس نگاه کنم اون نقطه و خط دقیقا روی هم قرار بگیرند، اون موقع اگه از زاویه ی چپ به اون نقطه نگاه کنم اون نقطه میره اونورخط(به سمت راست خط میره...توجه کنید که عکس رو تکون نمیدم و فقط زاویه دیدم رو عوض میکنم) و وقتی از زاویه ی راست نگاه کنم عکس میره به سمت چپ خط....
درحالی که اگه پیکسل سوخته باشه ،اگه عکس رو جابجا نکنیم اونوقت از هر زاویه ای به اون خط نگاه کنیم باید اون نقطه ی سیاه روی همون خط بمونه....
بچه ها استدلالم درسته؟
اگه پیکسل سوخته نیست پس چیه؟
گوشی رو نو ی نو خریدم،یه هفته نمیشه....
ولی اصولا یه اعتقادی دارم و بهش خیلی هم ایمان دارم و اون هم اینه :
هرچیزی ، هرمشکلی رو که بشه با پول درست کرد ، مطلقا ارزش ذره ای ناراحتی رو نداره...این بارها و بارها در زندگیم بهم ثابت شده
Optimus 3D در کنار Galaxy S II که الان گرفتم
به نظر شما، کدامیک بهتر است؟!
جز Super Amoled Plus تقریبا همه چیه GS2 رو Optimus 3D می تونه بده...
ولی GS2 میتونه در حد 3D کار کنه؟...
3D فیلم و عکس گرفتن
صفحه 3D
DLNA با قابلیت 3D
هيچكدومشون ارزش انقدر قيمت بالا رو ندارن بعدش همين تكنولوژي سه بعدي كه مخترعش سوني هست گفته كه فعلا سه بعدي واسه موبايل زياد جالب نيس وگرنه خودش تو گوشي هاي سوني اريكسون استفاده ميكردو ورژن اندرويدشم قديمي و معاوم نيس نسخه ي بعدي اندرويد رو بتونه بشتيباني كنه و گلكسي اس2 هم بگفته ي 90 درصد اونايي كه داشتن حين بازي و وصل شدن به اينترنت بيش از حد داغ ميشه و واسه همين ارزش نداره اگه سوني آرك يا اچ تي سي سنسيشن بگيرين تو اين قيمت بهترهنقل قول:
منبع !!!!!!!!!!!؟؟؟؟نقل قول:
هيچكدومشون ارزش انقدر قيمت بالا رو ندارن بعدش همين تكنولوژي سه بعدي كه مخترعش سوني هست گفته كه فعلا سه بعدي واسه موبايل زياد جالب نيس
چیزای عجیب غریب زیاد میشنویم جدیدا تو P30 :دی
به نظر من هیچوقت به حرفهای سونی اعتماد نکنید، چون اگر سونی بلد بود نظر درست بده، مارکت موبایلش به این فلاکت نمی افتاد که بیاد بره زیر zte و huawei! اینها همش توجیهی هست واسه نتوانستن این کمپانینقل قول:
درمورد تونستن پشتیبانی از نسخه بعدی اندروید هم دقیقا منظور شما را متوجه نشدم اما اگر منظور به optimus 3d بوده، باید عرض کنم که optimus one با پردازنده تک هسته 600 مگاهرتزی میتونه، بعد این کی نتونه؟!!! ویندوز 7 نسخه 64 بیتی بگیم، حالا شاید! :46:
گلکسی اس 1 هم موقع بازی کردن داغ میشد، این دلیل بر بد بودن که نیست، مطمئنا خود کمپانی سازنده در سخت ترین شرایط گوشی رو تست میکنه، وگرنه نمیاد یه مدل با چنین مشکل حادی بزنه، اینجوری اول از همه خودش بیچاره میشه! (بخاطر گارانتی)
درکل من با نظر شما موافق نیستم، الان حرکت تکنولوژی در موبایلها به سمت پردازنده های دو هسته ای و GPU های قویتر هست و اتفاقا خرید آرک (با اینکه خیلی خودم هم دوستش دارم) با پردازنده تک هسته ای و GPU قدیمیش، اصلا صرفه نداره
چی سونی ، سونی مخترع 3d هستش :18::38:
سلام
مهدی جان از شما خیلی بعید بود اینگونه حرف زدن
نمیدونم بهت چی بگم
اخه کاربر با اینهمه سابقه خیلی بعیده ازت
ALIA2007 دوست عزیز وقتی میبینی یکی لحنش درست نیست مدیریت را خبر کن نه اینکه خودت هم ادامه بدی
دو پست مهدی و شما را پاک کردم
هنوز 2 پست هم تائید نشده بود خوشبختانه که پاکشون کردم
ویرایش :
دوستان لطف کنند در مورد این موضوع دیگه پستی ندند
ممنون
ممنون از پیگیریتنقل قول:
اون 2 تا پست هم فکر کنم مال من بود
در کل این دوستمون مهدی انگار با ما دعوا داشت
ولی خدارو شکر بخیر گذشت
نه یکیش مال من بود :دی
این ماکروتل هم که پدرمون و در آورد . به هرکی هم یه چیز میگه . یکی و میگه 1 هفته دیگه یکی و میگه 2 ماه دیگه .
اساتید و مهندسین گرانقدر هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم....نقل قول:
کسی چیزی درمورد این مشکل من نمیدونه؟
پیکسل گوشیم سوخته یا آشغالی چیزی رفته پشت صفحه اش؟
صفحه اش Super Amoled هستش، ممکنه آشغال یا گرده ی ریزی رفته باشه پشت صفحه اش؟
نقل قول:
احتمالش هست اگه پیکسل سوخته بود بای 1 نقطه ثابت را تاریک نشون بده نه از هر طرف نگاه کنی 1 جای دیگه ساه معلوم شه . شما قاب گوشیت را باز کن و تمیزش کن درست میشه
کلا پی سی ورلد شده پر از بچه مدرسه ای
صاحاب که نداره .. اصلا هم دیگه برام مهم نیست .. نینجای بد بخت رو هم با این کاراتون فراری دادین
فروم و تاپیک پست و....ارزونیه خودتون
دیدار به قیامت
پ.ن:
پس این بچه بازیها رو تو یادش دادی دستت طلانقل قول:
ALIA2007 دوست عزیز وقتی میبینی یکی لحنش درست نیست مدیریت را خبر کن نه اینکه خودت هم ادامه بدی
دوست عزيز تو سايت آندرويد به چشمم خورده بوده كه نرم افزاري هست كه حالت شوك به مانيتور رو داره دقيقا اطلاعي از نوع عملكردش ندارم ولي تست كرده بودن و جواب گرفته بودن بچه ها براي نقطه هاي تو پيكسل كه رنگ مخالفي دارننقل قول:
واقعا برات متاسفم كه احساس بزرگ بودن ميكني نسبت به بقيه دوستاننقل قول:
كلماتي كه ديروز بكار بردي هيچ كاري نداره براي همه بالاخره 4 تا كليده روي كيبورد الان به انگليسي برات ميزنم كه مديران ناراحت نشن
اينم حرفاي ديروزت
hplr- hs;,g
ديدي كاري نداره نوشتنشون
ولي مهم اينه كه انسان بتونه خودشو كنترل كنه كه ديگران رو با اين الفاظ خطاب نكنه
كه شما متاسفانه كنترل نكردي خودتونو
بدترین چیز در یک تاپیک همین بحث های انحرافی هست که متاسفانه دوست عزیز و با سابقه ای چون mehdi_brg داره بهش دامن میزنه که جای تاسف داره (اگر شما از کسی هم ناراحتی، باید به صورت پیغام مطرح کنید نه اینکه از یک تاپیک عمومی به عنوان دادن الفاظ ناشایست استفاده نمایید)
حالا بحث اصلی خودمون
من از دیشب که گالاکسی اس 2 رو گرفتم، به چند نکته برخوردم
اول اینکه متاسفانه نمیدونم چرا سامسونگ نیومده یک بخش مجزا برای پورت HDMI برای چنین مدل قدرتمندی در نظر بگیره، البته درسته که پورت میکرو USB نقش MHL رو بازی میکنه، اما اینکه اومده انقدر پورتها رو mp3 کرده اصلا جالب نیست
کیفیت نمایشگر هم خوبه اما واقعا نمیشه نسیت به گالاکسی اس 1 برتری خیلی محسوسی را بهش داد
تا اینجای کار، من بین گالاکسی اس 2 و اپتمیوس 3D، مدل الجی را انتخاب میکنم (حداقل یه چیزی داره که هیچ مدلی نداره و پورت HDMI هم جداگانه براش گذاشتند)
سلام.
دوستانی که این گوشی را گرفتند با داغ کردنش مشکل دارند؟
والله تو این انجمنهای خارجی که همه میگن زیاد داغ میکنه.یکی هم گفته گوشی تو جیبم بوده و فقط gps روشن بوده ولی پامو می سوزوند.
اینها رو ببینید:
کد:http://www.google.com/search?hl=&q=samsung+galaxy+s2+warm+game&sourceid=navclient-ff&rlz=1B3GGLL_enUS424IR424&ie=UTF-8#sclient=psy&hl=en&rlz=1B3GGLL_enUS424IR424&source=hp&q=samsung+galaxy+s2+heat+&aq=f&aqi=&aql=&oq=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=58bd91fa1acae9e2&biw=1366&bih=551
کد:http://androidforums.com/samsung-galaxy-s2/361292-potentially-dangerous-heat-problem.html
کد:http://www.android.net/forum/samsung-galaxy-s2/61365-galaxy-s2-running-hot.html
ممنونکد:http://androidforums.com/samsung-galaxy-s2/363566-one-unhappy-s2-owner.html
این مایکروتل چی شد پس ؟ رام رسمی خاورمیانه هم امد نمیخواد گوشی را با گارانتی بده ؟ کسی زنگ نزده بهشون ؟