کسی هست که بازی رو روی ps3 زده باشه ؟؟؟
Printable View
کسی هست که بازی رو روی ps3 زده باشه ؟؟؟
۱کی پرچم عراق که همهجا حتی تو ایران هم هستنقل قول:
۱کی پلاک ایرانی رو هر ماشینی:31:
================================
۱ فیلم از بازی دیدم حالت سینه خیزش با بازی من فرق داشت(نمیدونم چرا)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دقت کنید بالای اون هتل پرچمی نیست!
دوستانی که نسخه RELOADED رو دارن یه لطفی میکنن در حالت سینه خیز ۱ عکس از بازی بزارن:20:
وسواس دارم:31:
سینه خیزش همینطوریه دیگه ... مگه واسه تو چه جوریه ؟نقل قول:
دوستانی که نسخه RELOADED رو دارن یه لطفی میکنن در حالت سینه خیز ۱ عکس از بازی بزارن
وسواس دارم
چرا گرافیک بازی تو فیلم خیلی بیشتر از واقعیتشه ؟ :31:
جالبه توی تهران تبلیغا به زبون انگلیسی نوشته شدن !!
روی در و دیوار نقش های گرافیتی میبینی ...
رو هتل به انگلیسی نوشته Tehran Hotel و بغلش پرچم عراقه :18:
رو در و دیوار به عربی چیزی نوشته به جای فارسی !
حروفاشون بر عکسن !
نمیدونم چرا اینطوری ساختن ... واقعا براشون کاری نداشت بخوان درست حسابی فارسی بنویسن.
ولی انصافا طراحی صحنه و مرحله ها خیلی خوبه و آدم حس تو تهران بودن بهش دست میده.
عاشق وقتیم که تروریسته میگه "الان پدرتو در میارم لعنتی" :31:
اینا هدف داشتن از کنار هم گزاشتن فارسیو عربیه ،میخوان ب دنیا بگن ایرونیا مثه عربا هسن....نقل قول:
منم بازی رو امروز تموم کردم ولی اصلا نچسبید!!! هیجان CoD کجا و این کجا :27: به هر حال منم یه جورایی با این خبرهایی که امروز شنیدم احساس میکنم که جنگ واقعی خیلی نزدیکه :41:
آخه شبیه سازی کرده بود ب خاطر همون هیجانش کم شده بود .....نقل قول:
با کال برابری میکنه ...
واسه اینکه اینو به دنیا بگن کلی راه وجود داره !نقل قول:
اینا هدف داشتن از کنار هم گزاشتن فارسیو عربیه ،میخوان ب دنیا بگن ایرونیا مثه عربا هسن....
چرا باید این کارو کنن که یه سوتی بشه تو بازی ساختنشون.
از منم یک جور دیگه سینه خیز میره یکی از دستاش را میزاره روی زمین و با تکیه بر اون دستش حرکت میکنه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
واسه شما چه نسخأی هست؟Reloaded?نقل قول:
راست میگیو ...نقل قول:
واسه منم اینجوری سینه خیز میره :18:
دقت نکرده بودم.
ینی شما میگی اینا اینقد خنگن ک ب همچین موضوعی دقت نکردن ؟؟؟ وختی تا تفنگ ایرونیا درس کردن ینی نمیدونن ایران چجوریه؟؟؟؟؟نقل قول:
از قصد مثه عربا نشون دادن ایرونیارو
فک نکنم بتونن:10:نقل قول:
به هر حال منم یه جورایی با این خبرهایی که امروز شنیدم احساس میکنم که جنگ واقعی خیلی نزدیکه
اگه اون نقدی که گذاشتمو میدیدی میفهمیدینقل قول:
رو مغازه ای که رو به روی ساختمونیه که فرخ البشیر رو میگیرن اینو نوشته:
"سلسله من الزهور" و رو به روشم یه گل 12 پر کشیدن
حالا شما برو فکر کن ببین این سلسله زهور (گل) و گل 12 پر چه کسایی هستن!!
نکته جالبش اینه که اینو توی یه تابلوی سبز نوشته بودن ولی گل هاش سرخ بود
و جالبتر اینکه بغلش یه تابلوی قرمز گذاشته بودن
ضمنا تروریسته اول میگه میام پدرتو در میارم
بعدش تا بیشتر عصبانیش کنی ترجمه فارسی این فحش رو میده بهت:mother f...king
کسی لینک سالم این بازی رو داره
من یه 35 پارتی رو دانلود کردم پارت 15 و 31 مشکل داره کسی میتونه کمکم کنه
وقتی اکسترک میکنم این فایلا رو پیدا نمیکنه
rld-bf3a.r59
rld-bf3a.r60
rld-bf3a.r61
rld-bf3a.r62
rld-bf3a.r63
دوستان ، جون هرکی دوست دارین دست بردارید . بازی ایراد خاصی نداره، گیر الکی میدین چرا ؟؟؟ حالا تو ایران پرچم عراق هست، تو پاریس ماشین پلاک تهران هست، و ... ، خب به درک . این چیزا تو روند بازی تاثیری داره ؟ الان شما از بازی به خاطر این چیزا لذت نمی برید ؟ یعنی چی ؟ تا همینش هم که درست کردن خیلی عالیه . مطمئن باشید پاریسی هم که درست کردن شباهت چندانی به پاریس واقعی نداره . فقط برج ایفل. برا چی گیر بیخود میدید ؟ میام تو تاپیک همه به این مسائل حاشیه ای گیر دادن . اعصاب برا آدم نمیزارید ..... !!!!
Let's Enjoy !
منوی مولتی پلیر بازی آنلاینه
اینم نمونش
کد:http://up.sibdownload.com/images/sz63s7tvrqu8ymm3cg3.jpg
شما کدوم نسخه رو در اختیار دارید میشه لینک بدید...نقل قول:
من نقدتو دانلود کردم ولی ندیدم کامل !نقل قول:
اگه اون نقدی که گذاشتمو میدیدی میفهمیدی
دوست عزیز ... اون کسی که نقد کرده میاد دید خودش رو راجع به بازی میده. هیچ تضمینی نداره که دید اون درست باشه. این اختیار با شماس که ببینی حرفای اون با منطقت جور در میاد یا نه. حرفاشو قبول کنی یا نکنی.
حالا آقای مهدی فنایی اومده اینو نقد کرده دلیل نمیشه 100% حرفاش درست باشه و همه در مقابل نقد ایشون سر تعظیم فرود بیاریم :31:
از این نقدا من زیاد دیدم، هی یه چیزیو میرن به یه چیزی ربط میدن !
تو نقد بازی، فیلم، موزیک و ... هر چی بگی این چیزا هست !
ما که نباید همه ش حرفای اینو اونو قبول کنیم. :10:
البته من چون اون نقدو کامل ندیدم قضاوت نمیکنم. باید کامل ببینم تا بعد نظر بدم.
اون تروریستم یه جاهایی میگه "پدرتو در میارم بی شرف" من از لحن بی شرفش خوشم اومد باحال میگه :31:
چی کار دارم بعدش چی بم میگه :46:
اینا گیر بیخودی نیست.نقل قول:
دوستان ، جون هرکی دوست دارین دست بردارید . بازی ایراد خاصی نداره، گیر الکی میدین چرا ؟؟؟ حالا تو ایران پرچم عراق هست، تو پاریس ماشین پلاک تهران هست، و ... ، خب به درک . این چیزا تو روند بازی تاثیری داره ؟ الان شما از بازی به خاطر این چیزا لذت نمی برید ؟ یعنی چی ؟ تا همینش هم که درست کردن خیلی عالیه . مطمئن باشید پاریسی هم که درست کردن شباهت چندانی به پاریس واقعی نداره . فقط برج ایفل. برا چی گیر بیخود میدید ؟ میام تو تاپیک همه به این مسائل حاشیه ای گیر دادن . اعصاب برا آدم نمیزارید ..... !!!!
Let's Enjoy !
بستگی داره بازی رو از چه زاویه ای بخوای بررسی کنی.
اگه از نظر گیم پلی بخوای بررسی کنی هیچ وقت نباید بگی خب چون پرچم عراق توی ایرانه پس گیم پلی بازی بده !! ولی اگه بخوای از نظر ساخت جزئیات بازی بررسی کنی صد در صد این جز ضعف های بازی میشه.
درسته این چیزا تو روند بازی تاثیری نداره ولی جز ضعف طراحی جزئیاته.
بیشتر بیشتر توضیح بدی ؟نقل قول:
منوی مولتی پلیر بازی آنلاینه
چه جوری باید آنلاین زد ؟ :11:
دوستان ... عزیزان... برادران ... اگر شما اون گزارشی که بی بی سی از این بازی نشون داد و با گیمرهایی که صف کشیده بودن باری رو بخرن مصاحبه کرده بودن رو دیده باشین میفهمین که تو آمریکا و اروپا شاید 90 درصد مردم اصلا ندونن ایران کجاست و فرقی بین فارسی و عربی و یا ایران و عراق قائل نیستن . حالا تو بازی یکی تو عراق فارسی حرف بزنه یا برعکس تو ایران عربی اونا که متوجه این چیزا نمیشن! اصلا هم واسشون مهم نیست که کسی که تو ایران این بازیو میکنه این چیزا رو میفهمه و حالیش میشه ! کلا ما رو داخل آدم حساب نمیکنن که بخوان براشون مهم باشه. اونا کلا یه خاور میانه میشناسن و طبق تبلیغاتی که تو کشوراشون میشه فقط اینو میدونن که جای خطرناکیه و محل پرورش تروریسمه! همین.
پس بیخودی خودتونو سر اینکه اینا سوتیه و چرا به این چیزا فکر نکردن و این چرا پلاک ماشینش اینطوریه و اون چرا تو عراق فارسی حرف میزنه نکنین.
درضمن من روی اولترا بازی کردم و اصلا اون چیزی که ازش انتظار میرفت نبود. اینو هم بگم که این نظر منه!
یاحق
کاملا درسته ... این چیزا اصلا به چشم اونا نمیاد.نقل قول:
حالا تو بازی یکی تو عراق فارسی حرف بزنه یا برعکس تو ایران عربی اونا که متوجه این چیزا نمیشن! اصلا هم واسشون مهم نیست که کسی که تو ایران این بازیو میکنه این چیزا رو میفهمه و حالیش میشه !
ولی خب چون بلاخره تهران رو ساختن ما سوتیایی که خودمون متوجه میشیم رو میگیم :31:
منم همینطور ...نقل قول:
درضمن من روی اولترا بازی کردم و اصلا اون چیزی که ازش انتظار میرفت نبود. اینو هم بگم که این نظر منه!
یاحق
نمیگم گرافیکش بده.
ولی خیلی چیز خاصی هم نبود.
من فکر کردم گرافیک bf3 تا چند سال اولین گرافیک بازی pc میشه :27:
اینکه دوستان در مورد بازی قضاوت میکنن و ایرادات اون رو توصیف میکنن چیزی که نمیشه ازش چشم پوشی کرد. کسی هم نمیتونه بگه در این مورد بحثی نکنین. این از این... اما مگه کسی گفت وجود پرچم عراق تو ایران و ماشین پلاک ایران تو فرانسه ارزش گیم پلی رو میاره پایین؟نقل قول:
درسته! نقدی که انجام میشه با توجه به درک اون منتقد از ویژگی ها و شرایط ایرانه. کسی که تو آمریکا نشسته و ایران رو از نزدیک ندیده میزنه بازی رو نقد میکنه. مشخصه اون ایراداتی که ما در طراحی محیط می بینیم, در نوشتار ها می بینیم رو نمیبینه بنابراین این جور چیزا امتیاز منفی نداره ولی برای یه منتقد ایرانی داره.نقل قول:
کد:کد:http://www.mediafire.com/i/?1953xwslqbim4l0
اینجا چیکار کنم؟ tack out runner گفتهکد:http://www.mediafire.com/i/?dro35vw7l6nv4m9
میشه سیو بعد این مرحله رو برام بزارید؟ لطفا
نقدی رو که گذاشته بودی دیدم :2:نقل قول:
اگه اون نقدی که گذاشتمو میدیدی میفهمیدی
مزخرف ترین نقدی بود که تا حالا دیده بودم :2:
امیدوارم ناراحت نشی بابت حرفم :2:
تا کی میخواید این مزخرفات رو تو مغزتون فرو کنن ؟ :2:
همون اولش که گفت با گرافیک خیره کننده معلوم بود بلد نیست نقد کنه ...
PLR = PJAK :2: چه ربطی داره آخه ...
فحش های بسیار رکیک از زبان ایرانیان .... :2:
آخه شما به من بگید جای فحش چی میزاشتن ؟
مگه تو بازیای دیگه این کارو نمیکنن ؟ مگه خود آمریکاییا،فرانسویا،روسیه ایا فحش نمیدن ؟
چرا فقط ما گیر میدیم به این چیزاااااااا ؟
چرا میخوایم از واقعیت فرار کنیم ؟ مگه ایرانیا بلد نیستن فحش بدن ؟
طرف رفیقشو میبینه بش فحش خار مادر میده جای سلام کردن !! چه برسه به یه گروه تروریست که داره با دشمن مبارزه میکنه.
سازنده ها از نام خلیج فارس استفاده کردن و با هواپیما بالای این خلیج پرواز میکنن و میخوان بگن ما به خلیج فارس شما تسلط کامل داریم :2: چه ربطی داره اینا به هم. :2: پس تو بتل فیلد 2 هم وقتی با هلی کوپتر از اون جنگلا میرفتیم و دشمن میکشتیم میخواستیم بگیم به جنگلشون تسلط کامل داریم ؟ :2:
اون قسمت رنگ بندی که کاملا مزخرف و غیر منطقی بود :2:
مخصوصا اون آخرش که داشت میگفت هنوز هم رنگ قرمز سمت چپه !
همونجا رو نگاه کنی سه تا رنگ قرمز سمت راست میبینی.
اصلا چه دلیلی داره سازنده های بازی واسه رسوندن پیامشون بیان این کارارو کنن که هیچ کسی متوجه پیامشون نشه ؟
خود شما تا قبل از اینکه این نقد رو ببینی به این چیزا توجهی داشتی ؟
اونا واسه پیام رسوندنشون میتونن خیلی واضح حرفشون رو توی دیالوگ ها و داستان بازی بزنن نه اینطوری بگن که هیچ کی چیزی نفهمه !!!! :18:
اون گلی هم که گفتی اصلا شباهتی به یه گل پر پر نداشت ! !
حتما منظورش 12 امامه !
اگه 14 بود میشد چهارده معصوم :27:
اگه 5 تا بود میشد 5 تن :31:
ببخشید ولی واقعا عصبانی شدم به خاطر چرت و پرتایی که این یارو تو مغز جوونا میکنه.
در ضمن نظر من هیچ ربطی به این نداره که ایشون ریش داره یا نه.
ظاهر بین نیستم.
ولی متاسفم که همش دوست داریم از کاه کوه بسازیم. هیچ کشوری به اندازه ی ما اینقد سر یه بازی بی جنبه بازی در نیورد :41:
من سه تا دی وی دی خریدم از کجا بفهمم که چه نسخه ای هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
نقد بازی توسط گیم ایمگ
کد:http://gameemag.ir/%d8%ac%d9%86%da%af-%d8%b4%da%a9%d8%b3%d8%aa-%d8%ae%d9%88%d8%b1%d8%af%d9%87/
این بازی هنوز هم تو پاساژ های ولیعصر پیدا میشه...؟؟
واقعا غیرقابل انتظار بود Dice حساسیت روی رفع باگ های بازی به این عظمت نداشته .....
اصلا نتونستم 20 دقیقه پشت هم بازی کنم به شدت باگ داره و خیلی هنگ می کنه.....
حتی آپدیت رو هم نصب کردم اما فرقی نکرد....
موتوربازی هم برخلاف تمام صحبت های تخصصی و غیر تخصصی که شده فوق العاده نیست و نیاز به سخت افزار خیلی بالایی برای Ultra Setting داره در صورتی Cry Engine 3 به هیچ وجه اینطوری نبود و به راحتی می شد تو High Setting بازی کرد البته برای من فرقی نمی کرد چون با سیستم خیلی بالایی بازی کردم....
گرافیک و گیم پلی هم خوب بود اما اون چیزی نبود که من و کسانی که واسه این بازی انتظار زیادی کشیدن داشتیم ....
در کل بخش Single جذابیت بالایی به اون معنی که تو تصورتون از ش انتظار داشتین نداره و فقط سرگرم کنندس....
اما Multi زمین تا آسمون فرق داره و واقعا فوق العاده کار شده.....
سلام
دوستان بیخیال این بحث های سیاسی و این نقد های بیخود بشید. من همین الان دارم کال اف رو بازی میکنم ( که خیلی خیلی قشنگتره این بازیه و این شماره یه جورایی ترکونده و پوزه این بازیو زده ) که توش روسا حمله کردن کل اروپا رو گرفتن و جنگ جهانی سوم راه انداختن ( یه اچیو هم گرفتم نوشته بود wellcome to ww III ) حالا روسا بیان بگن ای چرا اینو ساختین چرا ما رو اینجوری نشون دادید که حتی تو کال اف صحنه های خیلی بدتری هست نسبت به این بازی اونجا عملیات های تروریستی انجام میشه که ادم جگرش اتیش میگیره ( حالا باید برید بازی کنید ببینید ) و خیلی احساسیه جوری که از اون تروریستا که روسی هم هستن متنفر میشی. ولی فکر نکنم واکنش روسا به بازی اینقدر شدید باشه ( البته من تو کشور اونا نیستیم نمی دونم. ) ولی فکر نکنم اینطوری جبهه بگیرن. اونجا هم به جای سلیمان ،ماکاروف داره .
سلام
در مورد بحث سیاسی بودن بازی آیا میدونستید که
مهندسین و طراحان و سازندگان بازی Battlefield 3
تحت فشار سیاسی:13:
اقدام به ساخت و طراحی این بازی و همچنین روند داستانی بازی در تهران بوده اند:13:
Down With Politics
از من سه تا دی وی دی هست من از کجا بفهمم که چه نسخه ای هست
چطوری میتونم drx 11 بازی کنم
لطفا به این 2 سوال پاسخ دهید؟؟؟؟؟؟
ولی خدا وکیلی بازی رو خیلی بد ساختن از نظر داستان و گرافیک نظری ندارم اما به خیلی از سیستم ها نمیخوره و خیلی اذیت میکنه واسه اجرا
د لامصبا یه چی بدین بیرون که 4 نفر که سیستم پایین دارن حداقل رو حالت low بتونن بازی کنن :41:
میانگین امتیازای بازی به 89 سقوط کرد(نسخه pc اون) البته تعداد نقداش کمه و احتمال بیشتر پایین اومدنش هست........ .
نه ما نمیدونیم.ولی شما از کجا میدونین؟؟؟منبع داری واسه حرفت؟؟؟اگه منبع داری ارایه بده ولی اگه حدس میزنی یا احساس می کنی اونوقت منم احساس می کنم الان تو مریخم:31:نقل قول:
منبع.....مدرک لطفا........ .
.
.
.
من وقتشو ندرم که برای شما اصول جنگ روانی رو توضیح بدم
ولی اینو بدون که این رنگها و نماد هایی که گذاشتن مطمئنا توجه کسی رو جلب نمیکنه
ولی توی ضمیر ناخودآگاه طرف میمونه و بعد ها فکرش به اون سمت میره
مثلا:شما هر روز یه مسیری رو میری تا به خونتون برسی
حالا اگه هر روز توی این مسیر یه پوستر س....ی ببینی بعد چند روز چشمت عادت میکنه
پس هی نگو به خاطر چی این چیزا رو درست میکنن
ضمنا به هیچ وجهم فکر نکن سازندگان بازی اینقدر احمق بودن که نمیدونستن توی ایران تابلو های مغازه ها به فارسیه نه عربی
چون اگه در بدترین حالت ممکن هم در نظر بگیریم سازندگان بازی میتونن 4 تا سوال از یه توریست آمریکایی در مورد ایران بکنن
ضمنا شما میخوای نقد رو ببین میخوای نبین
مهم نقدی بود که قرار داده شد و یه سری ها هم دیدن و حداقل از داستان آبکی بازی آگاه شدن
کدوم نسخه بهتره برای دانلود؟
Limited Edition Multi11 - Proper
Reloaded
من نسخه xbox بازی می کنم. چه جوری میشه فهمید بازی از هارد اجرا میشه؟ البته الان سیوها روی هارد ذخیره میشه و اون 1.5 گیگابایت مربوط به HD هم روی هارد ذخیره شده. این یعنی بازی از روی هارد اجرا میشه؟
RELOADED بهتره.نقل قول:
این عکس رو ببینید و لذت ببرید.خداییش روی بعضی از چیزا خیلی ریزبینانه عمل کردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مي خواستن ريز عمل كنند جاي ادامس هايي كه مي چسبونندو مي انداختند :31:نقل قول:
نقل قول:
من وقتشو ندرم که برای شما اصول جنگ روانی رو توضیح بدم
ولی اینو بدون که این رنگها و نماد هایی که گذاشتن مطمئنا توجه کسی رو جلب نمیکنه
ولی توی ضمیر ناخودآگاه طرف میمونه و بعد ها فکرش به اون سمت میره
مثلا:شما هر روز یه مسیری رو میری تا به خونتون برسی
حالا اگه هر روز توی این مسیر یه پوستر س....ی ببینی بعد چند روز چشمت عادت میکنه
پس هی نگو به خاطر چی این چیزا رو درست میکنن
ضمنا به هیچ وجهم فکر نکن سازندگان بازی اینقدر احمق بودن که نمیدونستن توی ایران تابلو های مغازه ها به فارسیه نه عربی
چون اگه در بدترین حالت ممکن هم در نظر بگیریم سازندگان بازی میتونن 4 تا سوال از یه توریست آمریکایی در مورد ایران بکنن
ضمنا شما میخوای نقد رو ببین میخوای نبین
مهم نقدی بود که قرار داده شد و یه سری ها هم دیدن و حداقل از داستان آبکی بازی آگاه شدن
محتوای مخفی: متن غیر مجاز +18 :دی
ضمیر نا خودآگاه انسان مگه اینقدر ضعیفه که با دیدن یه رنگ سبز و قرمز بخواد از راه به در بشه ؟
اصلا یه چیزی میگم شما جواب منو صادقانه بده.
این همه بازی جنگی بازی کردی و اینو اونو کشتی تو بازی الان رو ضمیر نا خودآگاه تو تاثیر گذاشته و به راحتی میتونی بری آدم بکشی ؟ یعنی آدم کشی واست عادی شده ؟
قضیه عادی شدن فقط تو زمینه ی دیدن عکسای ___ نیست.
هر چیزی ممکنه برای شما عادی بشه اگه زیاد باهاش رو به رو بشی ولی اختیارش کاملا با خودته.
اصلا چرا بعد منفی قضیه رو نگاه کنیم، حتی کارهای خوبی مثل نماز خوندن و دعا خوندن هم میتونه واسه آدم عادی بشه و دیگه تاثیر خوبش رو نزاره.
اینا براشون مهم نیست که بخوان زبون فارسی رو توی بازیشون کاملا پیاده سازی کنن چون گیمرهایی که قراره این رو بازی کنن توجهی به حروف وسط خیابون ندارن و براشون مهم نیست فارسیه یا عربیه و با شباهت زیادی که زبان فارسی با عربی داره فرقشو نمیفهمن !!
مثلا عکس زیر رو نگاه کن :
محتوای مخفی: تابلوی تهران
نکنه اینجا هم خواستن رو ضمیر ناخودآگاه ما تاثیر بزارن ؟
شاید از قصد فارسی رو جدا جدا و بر عکس نوشتن که بگن ایرانیا زندگیشون بر عکسه ! :27:
کاملا مشخصه که حواسشون به این چیزا نبوده ! و اصلا برای همچین بازی مهم نیست چون غیر از ایرانیا کسی به این اشتباه پی نمیبره.
یا توی این عکس که آقای فنایی به طرز عجیب غریبی به یه چیزایی ربطش داده :
محتوای مخفی: آدرس
حتما متن کاملا بی معنی که اون پایین نوشته شده هم خواسته رو ضمیر ناخودآگاه ما تاثیر بزاره و هر کدوم رمز و راز خاص خودش رو داره :21:
بهتره قبول کنیم هر پروژه ای حتی اگه یه شرکت بزرگ بازی سازی هم روش وقت بزاره ممکنه باگ و مشکلاتی توی طراحی داشته باشه. البته اینا واقعا مشکل حساب نمیشه، چون مهم نیست و به غیر از ایرانیا کسی به این ضعف ها پی نمیبره :27:
امیدوارم از حرفای من ناراحت نشده باشی. به هر حال هر کسی یه برداشتی داره و من برای هر برداشتی احترام قائلم و نظر خودم رو گفتم. ترجیح میدم بحث دیگه ادامه پیدا نکنه چون مطمئنا کار به جاهای باریک میکشه و بحث تاپیک منحرف میشه و پستا پاک میشه :27: ولی اگه خیلی ضروریه میشه از طریق پیغام خصوصی بحث کرد. :11: