نه متاسفانه جواب نداد!
Printable View
نه متاسفانه جواب نداد!
درکمال ناباوری!
پسورد رو پیدا کردم!
پسورد بعد از اپدیت به 2580!
تغییر پیدا کرده بود!!!
سلام خدمت همه دارم دوستان
من یه LA40C650L1R دارم ساخت مالزی
چند تا سوال دارم از اساتید
اول اینکه مدل بنده قابلیت PVR داره؟ چون تو منو مخفی فعال کردم ولی خبری نشد!؟
دوم اینکه قابلیت ----S تو این مدل هست و اگه هست چجوری باید فعال بشه؟:n02: DVBT رو فعال کردم قبلا! توی تیونرها هم SEC-TS هست و گزینش هم اضافه میشه ولی کانالی پیدا نمیکنه
سوم اینکه من از منو مخفیم عکس گرفتم کجا باید آپ کنم برای استفاده دوستان؟:n01:
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون شما نه قابلیت دیجیتال دارد و نه قابلیت pvr و حتی اگر شما آن ها را فعال کنید چیزی فعال نمی شود چون در بنیان آن اصلا از نظر سخت افزاری وجود ندارد و برای همین است که شما نمی توانید از آن استفاده کنید برای مشاهد مشخصات تلویزیو نتان به این سایت بروید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون بایت جواب البته ----t داره و الان دارم باهاش دیجیتال ایران رو میبینم ولی متاسفانه ----s نداره ! احتمالا روی سریهایی اروپایی باشهنقل قول:
بازم ممنون
سلام دوستان من la32e420e2r دارم زبان فارسی نداره تو منو مخفی هم local هم ایران رو نداره آخرین آپدیت فریمورش هم سال 2012 بود آپ کردم نشد میخاستم بدونم دیجیتال داره یا نه اگه پاسختون مثل پاسخ به دوست قبلیمون نشه که گفتید دیجیتال نداره در حالی که از دیجیتالش استفاده میکنه
دوست عزیزنقل قول:
اول اینکه اطلاعات ما بر اساس مستندات سایت سامسونگ است نه از خودمان اگر در پست بالا هم نگاه می کردید آدرس سایت و مشخصات مدل ذکر شده .
دوم شما وقتی که از یک سایت دانلود می کنید در همان سایت هم مشخصات مدل تلویزیون تان هست و نیازی به ما ندارید که بپرسید تلویزیون تان دیجیتال دارد یا نه که با شک و تردید قبول کنید.
سوم این سایت دیدن مشخصات
منظوری نداشتم فقط میخاستم بگم نا امیدم نکنید از دیجیتال داشتن یا نداشتن این مدل ....این اطلاعات خود سامسونگ در مورد این ال سی دی به چه معنیه
DTV Tuner............----T/C
analoge tuner............yes
دوست عزیزنقل قول:
به این معنی است که تلویزیون شما ذارای تیونر آنالوگ و دیجیتال ترکیبی که همان دیجیتال زمینی و شبکه های کابلی است و فعال است و فقط کافیست که از قسمت منو ---> کانال ---->آن را تنظیم و جستجو کنید
اینم مشخصات مدل ایرانی که در آن هم همین شرایط است
توی وبسایت سامسونگ اینو نوشته ولی تو منوها چیزی به عنوان دیجیتال وجود نداره زبان هم فارسی نمیشه منو مخفی هم قسمت local گزینه ed-iran رو نداره و اصلا ایران نداره تو تنظیمات تیونر چهار گزینه sl-atc2 و seccustom و alps و xugang رو داره کدوم رو انتخاب بکنم وقتی دو گزینه آخر رو انتخاب میکنم تلویزیون روشن میشه ولی تصویر برفکی نداره ولی صدای خش خش آنالوگ میاد باز کانالیابی هم میزنه کانالیابی آنالوگ لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیزنقل قول:
آیا کنترول مخصوص را دارید که با آن منوهای مخفی تلویزیون بطور کامل باز می شود.؟ و همچنین از دستور العمل فعال سازی استفاده می کنید.
اگر منظورتون از کنترول مخصوص همون کنترل دستسازه نه ندارم . با کنترول خود تلویزیون کار میکنم منو مخفی باز میشه گزینه لوکال ست هم فعاله واردش میشم ولی ed-iran رو نداره و به کل هیچ منطقه ای که با ed شروع بشه نداره ولی وارد منو مخفی یه مدل دیگه ال سی دی شدم ed-iran رو داشت به نظر خودم آ ورژن فریمورش این قابلیت رو بهش اضافه نمیکنه حالا من موندم چکار کنم آخرین فریمور هم ریختم تغییری نکرد ... میخاستم فریمور اون ال سی دی که ed-iran رو داره روش بریزم به همین خاطر از سایت سامسونگ دانلودش کردم ولی یه پوشه به نام image میاد که چند تا فایل توشه ولی فایل bin توش نیست
در واقع گزینه local set فعاله میتونم واردش بشم ولی گزینه ای ed-iran رو نداره
با سلام.من وارد منو مخفی شدم.ریست فکتوری کردم.دیگه تلویزیون ریست میشود.بردم نمایندگی میگه مین برد سوخته و باید تعویض بشه. میخواستم بدونم راه دیگه نیست. مدل دستگاه ua22es5550m لطفا کمک کنید
سلام دوستان.من تلوزیون سامسونگ مدل (UA46ES5600R) دارم.تو منوی مخفی گزینه های (local set ) و (model) غیر فعاله و با آموزش پستهای صفحه اول این تایپیک هم فعال نشد.ممنون میشم راهنماییم کنید.(Hotel option) خودش فعاله و تمام کارهای پست 1رو انجام دادم اما نشد که نشد.ممنون.
دوست عزیزنقل قول:
آیا تلویزیون شما پشت سر هم روشن و خاموش می شود و به شما اجازه هیچ کاری را نمی دهد؟ و آیا بازهم می توانید وارد منوی مخفی بشوید؟
دوست عزیزنقل قول:
من با این مدل بسیار کار کردم و بطور کامل به آن احاطه دارم شما برای فعال کردن آن باید از این دستور العمل استفاده کنید.
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را بجای ed-Iran آن راed-INA انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر
ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را FARSIN و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
تلویزیون تان را بطور خودکار ساعت آن را تنظیم کنیداز مسیر زیر بروید.
منو <---- سیستم <----- زمان <--- ساعت< ---- حالت خودکار و در همان منوی ساعت منطقه زمانی را <----- دستی< --- ok میکنید . و سپس در منوی دستی GMT<---- را می گذارید.و نه آیتم دیگری مانند GMT 2 و غیره
و بعد از این کار سپس در حالت tv و در حالت تماشا تلویزیون دیجیتال دکمه INFOاز روی کنترول را زده می بینید که ساعت دیجیتال برنامه تلویزیون با ساعت تلویزیون یکی است
لوکال ست من هیچ کشوری که با ed شروع بشه نداره
آقای متین پور حداقل یه چیزی بگید من هنوز منتظرم
یکی بیاد یه جوابی به من بده من هنوز منتظرم حداقل نمیدونید بگید نمیدونیم خیالم راحت شه
دوست عزیزنقل قول:
اگر در قسمت لوکالست هر آیتمی که می گذارید دیجیتال نمی آید پس حتما تلویزیون شما این قابلیت را ندارد در ضمن شما کنترول مخصوص نداردید تا ببینید آیتمی اضافه می شود یا نه اگر طبق دستورالعملهای فعال سازی عمل کردید و هیچی فعال نشد دیگر به سیستمتان دست نزنید چون حتما سیستم شما این قابلیت را ندارد و در ضمن وقتی پست میدهید صبور باشید
باسلام واقعا دستتون درد نکنه به ال سی دی سری 6 سی650 جواب داد.ولی زبان لوکال ست ایران نداشت.باید چکار کنم.
دوست عزیزنقل قول:
روی ed-INA تنظیم کنید در صورت نداشتن این آیتم مجموع آیتم های موجود در لوکالست را برایم بنویسید.
سلام از اول این گزینه هارو داره.none/eu-all/eu-italy/eu-africa/eu-israel/nordig/ad-au/cis/cis-ua/eu-onlyتلتکسش فارسی شده ولی زبان رو نتونستم تغییر بدمممنون میشم از لطفتون
سلام از اول این گزینه هارو داره.none/eu-all/eu-italy/eu-africa/eu-israel/nordig/ad-au/cis/cis-ua/eu-onlyتلتکسش فارسی شده ولی زبان رو نتونستم تغییر بدمممنون میشم از لطفتون
مگه ed به معنای دیجیتال نیست هیچ آیتمی که با ed شروع بشه نیست همه با ea شروع میشن .ممکنه با کنترول مخصوص آیتم ed هم اضافه بشه یا فقط گزینه های خاموش رو این کنترول فعال میکنه ...هر آیتمی مگه میشه آیتم ea انتخاب بشه و دیجیتالش فعال بشهنقل قول:
آیتم های موجود در لوکال ست EA_M_ASIA .....EA_E_ASIA.....EA_PHI.........EA_VIET......EA_ THAI.....EA_INA....EA_INDIA...
آیتمهای موجود در قسمت تیونر SI_ATC2......SECCustom......ALPS.....Xugang
آیتمهای موجود در چانال تیپ SUWON.....SESK....SEH.....TTSEC....SEIN....SDMA... .TSED.....SAVINA.....SIEL_C.....SIEL_N.....TSE.... NONE
دوست عزیزنقل قول:
با این حساب تلویزیون در لوکالست همه را آنالوگ نشان می دهد و آیا suboption می توانید Region را ببینید که چه آیتمهای را دارد ؟ به شما پیشنهاد میدهم لوکالست را .EA_INAو تیونر را SI_ATC2 و چانال تیپ را NONE قرار دهید
با تشکر از جوابتون
در منوی suboption آیتم region وجود نداشت . تنظیمات گفته شده رو هم انجام دادم ولی فقط به صورت آنالوگ کانال یابی میکنه مدل ال سی دی من la32e420e2r میباشد ولی در منوی مخفی type رو 32a6afod نوشته اگر این گزینه رو تغییر بدم مشکلی واسه دستگاه بوجود نمیاد
دوست عزیزنقل قول:
به آیتم type دست نزنید این تیپ دستگاه است 32a6afodو این مدل دستگاه la32e420e2r و هر کدام اطلاعات خود را نشان می دهند برای یاد گیری بیشتر به این تایپیک بروید.
حالا آپدیتی نیست که توی لوکال ست آیتم های دیجیتال رو هم بیاره من فایل آپدیتی که برا این مدل موجود بود رو دانلود کردم یه فایل بین بود ولی مدلهای دیگه فایل بین نداره و چندین فایل متفاوته چرا اینجوریه . و بالاخره چجور من این ال سی دی رو دیجیتالش رو فعال کنمنقل قول:
سلام دوستان من یه مدل 40C7770 دارم از روش های بالا منوی گیرنده دیجیتال رو فعال کردم ولی کانل سرچ نمی کنه
خواستم ببینم دوستانی که اطلاع دارند اصلا سخت افزارشو تلویزیون من داره یا میشه روش نصب کرد
کسی تاحالا با این مدل گرفته دیجیتال؟
در ضمن دستگاه دیجیتال هم دارم و براحتی همه کانل ها رو میگیره و مشکل آنتن ندارم
اگر سیستمی دیجیتال نداشته باشد با آبدیت هم دیجیتال بوجود نمی آید
دوست عزیزنقل قول:
سیستم تلویزیون شما دیجیتال ندارد و نصب دیجیتال روی برد شما امکان پذیر نیست و معمولا برای اینکار مین برد تلویزیون را تعویض می کنند که اصلا به صرفه نیست از همان ستاب باکس تان استفاده کنید
با تشکر اگر اینجوره پس چرا دستگاه دوست قبلیمون به قول خودتون دیجیتال نداره پس چرا به صورت نرم افزاری روش هستنقل قول:
یعنی سیستم من دیجیتال نداره آخه توی وبسایتش نوشته داره ممکنه بورد داخلی دستگاه رو تعویض کرده باشن یه بورد دیگه روش گذاشته باشن . تو قسمت هتل مد گزینه روشن شدن روی DTV داره ولی روی هتل مود گزینه جستجوی کانال غیر فعال میشه . حالا هیچ آپدیتی به جز مدل خودش نیست که روش بخوره ؟
دوست عزیزنقل قول:
اگر سیستم شما دیجیتال دارد از روش های که در این سایت گذاشته شده استفاده کنید و آن را فعال کنید و اگر در وب سایتی مدل خودتان را دیدید شماره مدل تلویزیونتان را بطور کامل با آن مقایسه کنید تا از درستی مدل تلویزیونتان با آن مطمئن شوید ممکن است سیستمها با هم متفاوت باشند و از لحاظ اصولی باید شما مدل خودتان را آبدیت کنید چون ممکن است اگر هم آبدیت شود به سیستمتان صدمه بزند و در آخر اطلاعات ما بر اساس سایت های سامسونگ و تجربیات دوستان عزیزی که در این سایت همکاری می کنند است
حالا من چکار کنم
من نمیتونم در تلویزیون سامسونگ d495 خود لیست کانالها را جا به جا کنم در ضمن گزینه تنظیم دقیق در لیست کانالها غیر فعاله چه کار کنم ممنون
دوست عزیزنقل قول:
معمولا در قسمت منو----> پشتیبانی ----> e-manual در این رابطه توضیح داده به آن جا بروید و آن رامطالعه کنید.
من هیچ چیزی که بخواد نشون بده چه جوری کانال را جابه جا کنم پیدا نکردم ممنون میشم کمک کنیدنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
من در سری های قدیم را نمی دانم ولی در سری های جدید از قسمت اسمارت هاب و از روی آیکونی که علامت دیش دارد وارد می شویم و از قسمت TOOLS ویرایش را انجام می دهیم شماهم فکر کنم اگر اسمارت ندارید لیست کانالها را بیاورید و اگر روی کنترول تان کلید TOOLS را دارید آن را بزنید و وارد منوی آن شوید و از آن طریق ویرایش تان را انجام دهید.
شما رو بخدا راهنمایی کنین
خیر سرم رفتم 1400 یه تلوزیویون EU40Eh5000W خریدم زیرنویس فارسیش کار نمیکنه
اصلاا تو منو عربی هم نداره
من تلویزیون رو اپدیت کردم حالا به منو سرویس هم دسترسی ندارم
یعنی خاک بر سرم خداوکیل
هرچی کد رو میزنم وارد سرویس منو نمیشه :n28:
بیچاره هستم فعلا
هر کاری بگین حاضرم بکنم فقط زیرنویس فارسی بتونم ببینم
1026 فریمورش شد
یکی از دوستان اپدیت سوءد برام فرستاد که اونم اپدیت نمیشه چون فک کنم اپدیتی که قبلش کردم زده همه چی رو اسیر کرده :n28:
تلویزیون خریدم فقط برا تماشای فیلم با زیرنویس
هر چی داشتمو نداشتم بابتش دادم رفت :n27:
جونه عزیزترین اتون کمکم کنین
بخدا هر کی تونس کمکم کنه هر چی هزینش شد هم رو سرم میزارم چون اینجوری باس برم تلوزیونه رو بفروشم با خیلی ارزونتر:n28: